Spannendverhaaltje.nl

Met de buurvrouw

-
21-08-2010
Na onze verhuis hadden we met onze nieuwe buren kennis gemaakt en kopje koffie mee gedronken etc. Het contact met de buren was gewoon normaal niks bijzonders. Na een aantal maanden verhuisde het koppel links van ons wonend naar het buitenland en stond er dus huis te koop. Na aantal maanden dat het huis te koop stond werd het gekocht door een alleenstaande vrouw dus mijn ouders hadden haar bij ons uitgenodigd om een wijntje te komen drinken. Toen zag ik haar voor het eerst het was bloedmooie vrouw grote d cup lange benen. Je weet wel zo'n vrouw waar elke man altijd even wat langer bij om blijft kijken als ze voorbij loopt.
De maanden gingen voorbij er gebeurde niks bijzonders af en toe had onze zeer knappe buurvrouw wat bezoek maar meest van de tijd was ze alleen. Op een woensdag middag waren mijn ouders op vakantie vertrokken en ik was dus alleen thuis en plots ging de bel ik verwachte geen vrienden dus ik vroeg me af wie het zou zijn. Het was de buurvrouw ze vroeg of ik haar kon helpen want ze had een puppy gekocht en die had ze in de tuin gelaten maar die was nu kwijt. Dus ik zo vriendelijk als ik ben besloot ik om haar te helpen na een tijdje zoeken in haar tuin kwam de hond te verschijn het beest was blijkbaar weggelopen via een gat in het hek was en was na veel geroep van de buurvrouw terug gekomen.
De buurvrouw was natuurlijk weer helemaal gelukkig en vroeg of ik zin had om te blijven eten omdat ze wist dat me ouders weg waren en ik zelf niet echt goed kan koken vond ik dit wel mooie gelegenheid om gezellig met de buurvrouw te eten en wijntje te doen. Spaghetti met lekker wit wijntje stond op het menu dus na wat over en weer gepraat over koetjes en kalfjes was het eten klaar dus ik ging aan tafel zitten en begon aan de zeer lekkere maaltijd. Af en toe wierp ik mijn eigen op de buurvrouw haar borsten beter kon niet. Toen ik klaar was hielp ik haar met afruimen maar in mijn eigen onhandigheid liet ik de pan met de tomaten saus over me heen vallen en zat dus helemaal onder de rode zooi. De buurvrouw lag helemaal dubbel van het lachen en bood me aan het even te wassen in de hoop dat de saus er uit ging en ik stemde toe. Dus daar stond ik dan met alleen me onderbroek aan tegen over de buurvrouw. Ik keek haar aan en zij mij en ik voelde het in me onderbroek groeien dus ik zei snel ik ga even wat kleren van thuis pakken ben zo terug. Dus ik liep naar de voordeur en net wanneer ik de deur wou open doen gooide ze hem dicht.
Ze zei jij blijft hier jongeman. Ik wist niet wat me overkwam ik stond aan de grond genageld met een halve erectie in me onderbroek. Ze zei ik zag je net allemaal wel kijken en af en toe uit je raam gluren naar mij. Bevalt het je wat je ziet ? Ik stamelde jaaaa zeker mevrouw. Ooh dan is het goed zei ze met een glimlach op haar gezicht en haar ogen twinkelde en ze liep naar me toe en beveel me om haar jurkje uit te doen dus ik gehoorzaamde keurige ondertussen was mijn erectie als me groter geworden dat had de buurvrouw gezien want nadat ik haar jurkje uit bukte en begon ze me te pijpen en wat was ze goed na een paar tellen kwam ik vol in haar mond en ze slikte het allemaal door. Ze zei dat ging snel kom maar mee naar boven jij en ze trok me naar haar kamer en ging op het bed liggen en riep : verwen me lekker ding van me! Dus ik deed haar bh uit en haar overheerlijke tieten ontsnapte en deed ook haar slipje uit en begon onwennig aan het kutje te likken en naar aantal minute kwam ze hijgend klaar en zei neem me hard het is zolang geleden! Dus ik begon haar hard tussen haar benen te nemen en na paar minuten kwamen we beide hijgend klaar! Ik stond op en begon haar tussen haar grote D cup tieten te nemen en na paar tellen kwam ik voor de derde keer klaar en viel naast haar op bed.
We zijn zo nog de hele avond door gegaan en zij heeft me alles geleerd! Mijn ouders waren 1 week weg dus ik was elke dag bij haar te vinden en we hebben elkaar week lang elke dag lekker geneukt en van elk kaar genoten. Toen mijn ouders terug kwamen ging ik soms nog naar haar toe op dagen dat ze weg waren.
Aantal keer gelezen:
644
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)