Spannendverhaaltje.nl

Met buurvrouw naar parenclub

-
21-10-2010
Ik kreeg nieuwe bovenburen. Een leuk jong stel trok in de bovenwoning en na hun dag van flink sjouwen nodigde ik ze uit voor een biertje. Klaas (26) vertelde me dat hij op de grote vaart zit en nog 3 dagen had voordat hij weer 5 maanden van huis zou zijn. Anja(24) moest het in die periode zelf oplossen. Omdat ik redelijk veel vrije tijd heb bood ik aan om hen te helpen met kleine klusjes. Een gaatje boren hier, een spijker slaan daar. Dat vonden ze een geweldig aanbod.
Ruim een week nadat Klaas vertrokken was kwam ik Anja tegen in het tappenhuis. Ze vertelde dat ze het niet makelijk vond om aan te bellen, maar dat ze inmiddels wel wat klusjes had. Ik sprak af dat ik na het eten zou langskomen. Toen ik binnenkwam had ze een leuk zomerjurkje aan; aan de spagettibandjes te zien zonder BH. Haar kleine stevige borsten hadden dat kennelijk niet nodig. Ze zag er erg lekker uit. Tijdens het klussen en zweten praatten we over van alles. Ze vroeg me of ik vrijdagavond wilde komen eten. Ik vertelde haar dat ik met een vriendinnetje naar een sauna zou gaan. Anja reageerde enthousiast; dat wilde ze ook wel eens. Echter, de suana waar ik heen zou gaan is een paenclub en dat vertel je niet zomaar aan je buurvrouw. Maar Anja bleef doorvragen waar en hoe ik dan heenging. Op een gegeven moment zei ik haar dat ik het moeilijk vond om details te geven. Ze grinnikte en zei me dat ik alle4s gewoon kon benoemen; in haar relatie was alles bespreekbaar. Blozend vertelde ik dat de sauna een parenclub is. Anja reageerde erg enthousiast tot mijn verrassing. Ze vertelde me dat Klaas hier niet van wilde weten, maar dat het haar fantasie was. We waren inmiddels aan het 3de biertje en praatten verder. Anja vertelde dat ze erg goed liefde en sex kon scheiden, zeker door haar relatie waarin Klaas zo lang van huis was. Terwijl we zo kletsten zag ik Anja's tepels hard worden in haar jurkje. Met bier op durfde ik haar daarnaar te vragen: "Worden je tepels hard door ons praten?" Als antwoord kwam ze naast me op de kleine bank zitten en sloeg ik m'n arm om haar heen. We waren beiden in de stemming en mijn hand gleed over haar schouder naar beneden en via haar jurkje naar haar borsten. Anja schoof haar hand via m'n bovenbeen naar m'n gezwollen pik en streelde die door de stof van m'n jeans heen. Ik voelde haar borsten hard worden en haar tepels steeds meer uitsteken.
Plots hield Anja op en zei:"Ga nu naar huis, ik wil overmorgen je verhaal horen nadat je naar de parenclub bent geweest. Als ik het lekker vind, dan ga ik daarna met je naar die club en dan leven we ons helemaal uit. Maar jij moet me heet maken."
Daar zat ik met een halfvol biertje en een snoeiharde pik.
Ik zoende Anja, streelde nog even haar harde tepels en ging naar huis. Zeker weten dat ik met een geil verhaal bij haar terug zal komen.
Ik houd jullie op de hoogte!
Simon
Aantal keer gelezen:
720
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)