Spannendverhaaltje.nl

Met Bart Voor De Cam

-
21-10-2010
Bart en ik hebben besloten om het niet bij die keer bij mij thuis te laten, hoe moeilijk een uurtje samen ook te organiseren is. Ik heb Sander ervan kunnen overtuigen dat ik helemaal niets zie in Bart maar dat het wel leuk is om met iemand van mijn jeugd af en toe eens te praten. Sander vindt het alleen maar leuk dat ik mijn sociale kring wat uitbreid. De vrouw van Bart gelooft zijn verhaal ook, dus een affaire is geboren. Ik dacht niet dat ik dat ooit zou doen, maar ja, het gaat eigenlijk alleen om de uitstekende seks. Wat Sander niet weet is dat ik overdag, als hij er niet is, de spannendste sms-jes krijg. Bart en ik hebben inmiddels een geheim emailadres genomen om af en toe wat intiemere zaken met elkaar te wisselen. Bart stuurt af en toe foto’s en filmpjes van internet van dingen die hij spannend vindt. Om dat te zien, vind ik ook al spannend.

Laatst was Sander een avondje weg. Van Bart wist ik dat hij ook een avond alleen was. Hij en ik hadden onze zorgtaken thuis met de kinderen, dus elkaar ontmoeten, kon niet. Ook moest hij nog wat werken. We besloten om via msn wel contact te zoeken. Ik heb sinds kort een nieuwe laptop met daarop een camera en microfoon en ook hij heeft een webcam. Het is heerlijk om hem weer te zien. Ik voel kriebels in mijn buik en tussen mijn benen. Al snel vraagt hij mij om mijn blouseje wat verder open te zetten. Juist zijn directere aanpak maakt mij als was in zijn handen. Ik plaag hem door af en toe voorover te buigen voor de camera waardoor hij een vrij zicht heeft op mijn borsten. Al snel richt hij zijn camera op zijn kruis en begint er over te wrijven. Hij verdwijnt met zijn hand in zijn broek. Ik doe hetzelfde en streel mezelf onder mijn slip. Ik snap gelijk waarom er zoveel meiden zijn die aan webcam seks doen. Bart heeft geen zin om langer te wachten en haalt zijn halfharde pik te voorschijn.

“Laat je kut eens zien,” zegt hij via de microfoon. “En ik wil je kontje ook graag zien.” “Nog steeds geobsedeerd,”lach ik en draai mezelf om. Ik heb mijn hipster nog aan dus hij zegt: “Doe eens naar beneden?”. “Denk je niet dat anderen met ons mee kunnen kijken,” vraag ik een beetje bezorgd. “Vind je dat geen spannend idee dan?” vraagt Bart. Nu raakt hij een gevoelige snaar, want dat is een van de weinige fantasieën die ik al van jongs af aan heb: seks hebben terwijl anderen naar mij kijken. Ik vermoed dat het ermee te maken heeft dat ik een keer als meisje van 7 mijn ouders betrapte die in de woonkamer helemaal wild gingen. En ik wilde alleen een glaasje water.. Ik denk alleen niet dat ik zoiets ooit zou durven. Daar schaam ik me dan wel weer teveel voor. Dan vind ik mezelf te dik en zo en denk dat de mensen om me lachen.In de tussentijd heb ik mijn slip een beetje laten zakken. “Je hebt echt een supergeile kont, hoor Eva,”zegt Bart terwijl ik zie dat hij zijn pik stijf maakt. “Jammer dat ik je pik niet echt even kan voelen,” zeg ik met spijt in mijn stem tegen hem. “Je hebt toch een vibrator, kan je doen alsof,” vraagt Bart, “dat zou ik wel willen zien.” Ik haal hem op uit de slaapkamer en installeer me weer voor de camera. Dit voelt heel raar, maar extreem spannend. Terwijl ik mijn vibrator laat zien zegt Bart: “Doe hem eerst eens in je mond.” Het is raar om zo’n plastic geval in je mond te stoppen. Sander heeft het ook een keer bij mij gedaan als voorspel, maar dat vond ik helemaal niets. Ik zie dat Bart het opwindend vindt, dus ik lik aan mijn vibrator en stop hem in mijn mond. “Stop hem eens diep in je mond, tot achterin,” zegt Bart. De vibrator is iets meer dan 20 cm dus helemaal zal hij niet passen. Al snel zit ik tegen mijn keel aan en merk dat dat niet fijn is, ik verslik me en kokhals een beetje en haal hem er weer uit. “Hmmm, doe dat nog eens,” zegt Bart, terwijl hij zijn eigen eikel met zijn duim en wijsvinger voor de camera streelt. Ik zie zijn eikel glimmen van het voorvocht. Dat windt me op. Heel voorzichtig duw ik de vibrator weer in mijn mond naar achteren. B. ziet dat ik tegen het kokhalsen aan zit en zegt: “Houd hem daar even en haal adem door je neus, rustig blijven en ademhalen,” zegt hij. Ik moet me totaal ontspannen om niet te gaan kokhalsen. “Dit ziet er zo geil uit,” hijgt Bart, “Je moet dit ook eens met een levend exemplaar doen. Kijk eens hoe ver je kunt?” Ik duw de vibrator nog een stukje in mijn keel en voel hem tegen mijn huig aandrukken. Ik slik de aandrang om te kokken weg. “Wauw, hij zit er bijna in hoor, heel goed, volgende keer met mijne,” zegt Bart.

Ik haal mijn vibrator weer uit mijn mond omdat het niet heel prettig is. “Zo nu mag je wel even met je zelf spelen,” zegt Bart. Zijn pik is inmiddels enorm en staat volgens mij op ploffen. Ik zet de vibrator aan en streel langs mijn clitoris. Het is echt een supergevoel. “Heb jij wel eens je anus ermee gestreeld,” vraagt Bart. Dat heb ik nog nooit gedaan, maar ik vertel dat Sander dat wel eens bij zichzelf deed terwijl ik toekeek en dat hij daar heel heftig van klaarkwam. “Dat is niet vreemd, je anus is extreem gevoelig,” zegt Bart. Voorzichtig beweeg ik de vibrator een beetje naar beneden en het trillende puntje raakt mijn gaatje. Dit geeft een heel kietelend, maar extreem lekker gevoel. “Duw hem er een beetje tegenaan,” zegt Bart. Ik verplaats mijn laptop op de lage tafel in de kamer zodat ik wat meer ontspannen kan liggen. Ik duw de vibrator nu tegen mijn gaatje en voel dat hij zich een klein beetje naar binnen werkt, het voorste puntje waar de meeste trilling in zit, is naar binnen toe. Ik wist niet dat mijn sluitspier zo gevoelig was. “Nu moet je tegelijk vingeren,” zegt Bart. Maar ik heb niet veel meer nodig en kom heftig steunend klaar. Terwijl ik uitpuf, kijk ik naar B. die voor zijn webcam zich nu snel aftrekt en al snel zie ik grote stralen zaad uit zijn pik schieten. Ik hoor hem kreunen. “Vond je het lekker, Eva,”vraagt hij iets later. Ik beaam dat. “Ik heb nu alweer zin in de reünie,” zegt hij. Twee weken later hebben we namelijk in het weekend een reünie van de zeilkampers van 20 jaar geleden en Bart komt me iets eerder ophalen, zodat we nog even samen hebben. “Twee weken is wel lang hoor,” zeg ik met spijt in mijn stem. “Je weet nu wat lekker is, oefen daar dan maar op. Je stopt hem elke dag steeds een beetje verder in je anus,” zegt Bart. Met dit huiswerk is het wachten tot de reünie.…
Aantal keer gelezen:
522
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)