Spannendverhaaltje.nl

Met Bart Naar De Reunie 1

-
21-10-2010
Bart en ik hebben met elkaar de reünie georganiseerd van de mensen die twintig jaar geleden elke zomer meegingen op zeilkamp. Het was een goede reden om elkaar zo af en toe te spreken en te zien. Niet dat er dan iets van organisatie terecht kwam, maar soms waren of zijn vrouw of Sander erbij en dan moesten we toch doen alsof we druk aan het organiseren waren. Het was natuurlijk hilarisch toen Sander mij een keer vroeg: 'Komen Bart en jij nou nooit klaar met die reünie?' In september hebben we een zaterdag geprikt en een grote groep kon ook echt. Plan is om rond een uur of 16 bij elkaar te komen en dan een hapje te eten. Tegen Sander heb ik gezegd dat het om 14 uur begint en dat Bart me komt ophalen om er heen te gaan. Dan hebben Bart en ik daarvoor nog even de tijd om van elkaar te genieten.

Die zaterdag staat Bart voor de deur en hij en Sander doen uiterst vriendelijk tegen elkaar. Ze kunnen het best goed met elkaar vinden, dat is het scheve. Dat geeft een vreemd gevoel, maar gelukkig kunnen we snel weg. Als we de hoek om zijn, laat ik het moeder en partner zijn achter me. Bij het eerste stoplicht geef ik Bart eerst een natte lange tongzoen. Ik voel dat ik snel extreem geil ben. Bart gaat met zijn hand onder mijn rok en drukt een vinger tegen mijn kruis. Het stoplicht springt op groen dus veel verder komt hij niet.

Langs de snelweg rijdt hij op een gegeven moment een parkeerterrein op waar ook een stukje bos achter zit. Het is er redelijk druk, maar het weer is ook mooi. We stappen uit en lopen het bosje in. 'Weet jij wat dit voor parkeerterrein is,' vraagt Bart mij? 'Is er iets bijzonders aan dan,' vraag ik hem. 'Kom we gaan even zitten,' zegt Bart.

We gaan op een bankje zitten en ik zie de auto’s af en aan rijden. Een bankje verderop gaat een man zitten van rond de zestig, schat ik. Net zo oud als mijn vader. Opeens zie ik dat mensen bij elkaar in de auto stappen, vooral mannen overigens, maar er zijn ook stelletjes waarbij een man in de auto stapt. 'Heeft dit iets met drugs te maken of zo,' vraag ik een beetje bezorgd. Bart moet hard lachen en pakt me bij de hand. 'Is dit niet eng,' vraag ik als hij me naar de auto’s leidt. Maar al snel zie ik wat er gebeurt. We lopen langs een auto met twee mannen er in die hun broek naar beneden hebben. De ene man pijpt de andere. Dit is dus zo’n bekende ontmoetingsplaats, bedenk ik me. 'Maar er komen hier niet alleen homo’s?' vraag ik verbaasd. 'Nee hoor, ook vrouwen zoals jij die stiekem fantaseren over bekeken worden door vreemden, zoals jij,' zegt Bart.

Bij de volgende auto zie ik inderdaad een stel zitten. De vrouw zit bovenop de man en op de achterbank zit een ander stel dat aan elkaar frummelt. Bart staat stil om even te kijken. 'Kan je dat wel maken,' fluister ik. 'Ja, dat vinden ze juist leuk, jij vond het idee toch ook spannend om bekeken te worden,' zegt hij. En inderdaad, die fantasie heb ik. Opeens zoent hij me en trekt mijn rok aan de achterkant omhoog zodat de mensen in de auto vrij zicht op mijn felrode slip hebben, die hij tussen mijn billen trekt.. Zijn hand zoekt een weg naar de voorkant en hoewel ik me erg te kijk voel staan laat ik hem begaan. Vanmorgen heb ik juist het laatste haar dat er op zat er af gehaald. Bart hijgt: 'Zo... een jonge meisjeskut, lekker hoor.'Plotseling stopt hij en lopen we verder langs wat auto’s. De man die net naast ons op het andere bankje zat, loopt ook langs de auto’s en kijkt naar binnen. Hij lijkt zelfs een beetje op mijn vader. In één auto zie ik een man net klaarkomen over de handen van een andere man. Zijn zaad stroomt langs de duim naar beneden. Ik voel een tinteling door mijn buik gaan. 'Geil he, Eva,' fluistert Bart in mijn oor terwijl hij met zijn hand onder mijn rok over mijn billen wrijft. Mijn slip zit nog steeds tussen mijn billen getrokken. We lopen terug naar onze auto en we gaan ieder op onze eigen plek zitten. Bart haalt zijn pik uit zijn broek en pakt mijn hand en legt hem op zijn pik. Ik begin hem af te trekken en hij maakt een paar knoopjes van mijn blouse open. Hij duwt mijn bh naar beneden en mijn borsten komen vrij. De man die gelijk met ons aankwam, kijkt bij de auto voor ons naar binnen en ik zie hem over zijn kruis strelen. Dan ziet hij ons en komt naar ons toe. 'Kom op mijn schoot zitten,' zegt Bart. Ik doe snel mijn slip uit. Zijn pik is hard. Het is een ongemakkelijke houding, maar ik ben zo nat dat zijn pik gemakkelijk naar binnen schuift. Bart stoot een paar keer zodat hij goed diep zit. Wat een supergevoel is dit toch. Hij is gemaakt voor mij, lijkt wel.

Opeens hoor ik de deur open gaan en gaat de man naast ons zitten. 'Hallo,' zegt de man. 'Hallo,' kreunt Bart, 'ga zitten.' Ik glimlach alleen en vind de situatie eigenlijk raar, maar o zo geil. Ik wil niet protesteren omdat dat hier niet hoort, denk ik ook. De man kijkt me van boven naar beneden aan en zegt: 'Ik heb jullie hier nog nooit gezien, meisje.' Ik lach om het ‘meisje’, maar zeg niks omdat Bart mijn heupen pakt en me steeds sneller op zijn pik duwt. De man maakt zijn broek los en pakt zijn pik die al snel stijf wordt. Bart wordt geiler van het idee dat die man naast ons zit te kijken. 'Maak haar blouseje eens wat meer los, ik wil haar borsten wel even zien,' zegt de man. Mijn borsten hangen nog steeds boven uit mijn bh en die man kijkt met glimmende ogen ernaar. 'Je hebt prachtige borsten, meisje,' zegt hij, 'zeker voor een moeder, want ik denk dat je dat bent.' Dan pakt hij mijn blouse en duwt hem wat opzij. Ik schrik. 'Wees maar niet bang, ik zal ze niet aanraken. Ik houd alleen van kijken, maar wil het dan wel goed zien,' zegt hij. Ik laat mijn blouse half van mijn schouders zakken zodat mijn borsten nu volop zichtbaar zijn. Bart kan zich niet inhouden en neemt een van mijn tepels in zijn mond en bijt erin. Een gemene pijn schiet tot onder in mijn buik. De man heeft het gezien en zegt lachend: 'Bijt hij je, meisje, lekker he.'De man kan mijn kut niet zien omdat mijn rokje erover valt, maar hij lijkt ook alleen maar geobsedeerd door mijn wiebelende borsten. Hij kijkt er naar en trekt zichzelf in de tussentijd af. Terwijl Bart diep in mij beweegt, kijk ik naar de man. Hij heeft kort wat grijzend haar, een gezonde bruine kop en is niet onaantrekkelijk. Mijn blik gaat naar beneden en ik zie een volledig kaalgeschoren pik en onderbuik. Niet al te groot maar wel erg dik. De hand erom heen draagt een trouwring. Alweer een partner die thuis onwetend is. De man ziet mij kijken. Ik kijk hem terug in zijn ogen en blijf hem aanstaren. Het is mooi om hem te zien genieten, dat heb ik altijd gevonden. Hij kijkt mij nu ook aan. Af en toe gaat zijn blik naar mijn borsten die heen en weer bewegen op het tempo van Bart Die heeft inmiddels een houding gevonden waardoor hij me in hoog tempo kan neuken. Ik voel een orgasme bij me opkomen en blijf de man aan te kijken terwijl ik mijn kut voel samenkrimpen. 'Je ziet er mooit uit als je klaarkomt, meisje,' zegt de man. Hij kijkt mij ook in de ogen en lijkt zelf ook niet ver van een orgasme te zitten. Opeens hoor ik Bart kreunen en zegt: 'Ik ga je volspuiten, ik ga komen.' 'Ik ga ook komen,' hijgt de man terwijl we elkaar strak aankijken.

Ik beweeg door op Barts pik en voel het hoogtepunt naderen. Kort daarna voel ik hem exploderen en hij kreunt het uitDe man begint steeds sneller aan zijn pik te trekken die knoeperdhard overeind staat. De man en ik kijken elkaar aan en dan zie ik zijn ogen langzaam wazig worden en gromt hij: 'Aaaahhhhhh' en spuit dikke stralen over zijn eigen buik.

Terwijl de man nog even zichzelf leegtrekt stap ik van Bart af. Een dikke straal zaad valt uit mijn kut op zijn bovenbeen. De man pakt een zakdoekje uit zijn zak en geeft dat aan Bart, 'onmisbaar op dit soort plaatsen,' zegt hij lachend, terwijl hij met een ander zakdoekje zijn eigen sperma afveegt. Ik doe mijn bh en blouse weer goed. De man stapt uit en vraagt of we nog een keer daar komen. Ik zie dat Bart snel zijn mailadres op een briefje schrijft en aan de man geeft: 'We hebben nog wel contact.' De man kijkt me aan: 'Bedankt he, meisje,' zegt hij. Hij buigt zich voorover en als vanzelf geeft hij me een tongzoen. Ik ga er in mee.

Even later zitten Bart en ik beiden weer netjes in de kleren op onze eigen stoelen. We hebben nog genoeg tijd voor de reünie begint, dus blijven nog even kijken naar andere stellen en personen die op zoek zijn naar seks. 'Wat vond je er van,' vraagt Bart. 'Heel spannend,' antwoord ik, 'het is super om een vreemde man te zien genieten van me.'
Aantal keer gelezen:
643
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)