Spannendverhaaltje.nl

Met 2 lekkere meiden douchen

-
16-08-2010
Ik zit sinds 2 maanden weer op een nieuwe school. Met de kennismaking zag ik al dat ik met een paar lekkere meiden in de klas zat. Dit wordt een topjaar dacht ik al bij mezelf. Op elke maandag en woensdag hebben we sport. Na het sporten ging ik op de bewuste dag eerst een sigaretje roken, de 2 dames vonden dit ook een goed idee en volgden mij naar de kantine. De andere waren wel gaan douchen en naar huis gegaan. Ik overgebleven met 2 superlekkere meiden van een jaar of 18, 19 jaar. De een met kort blond haar en redelijk kleine tietjes en een mooi figuur. De ander had bruin haar en iets grotere tieten en was iets mollig. Ik zat ze al een beetje te pesten dat ik het vervelend vond om alleen te gaan douchen, maar ze gingen hier niet verder op in.
We hadden al een tijdje beneden gezeten en een aantal sigaretten verslonden. Dus besloten we maar eens te gaan douchen, terwijl we naar boven liepen probeerde ik nog even te vissen of ze nou toevallig eht niet geinteresseerd waren. Maar ze reageerden hier weer niet op en ik gaf de hoop maar op. Tijdens het uitkleden hoorde ik de meiden giechelen en roddelen over mij, maar ik kon ze niet goed verstaan en ben lekker onder de douche gaan staan. Onze groep had als laatste gesport, dus waren de douches ook leeg. Hier stond ik dan in mijn eentje onder de douche. Ik kon het niet laten en begon een beetje met mezelf te spelen. Al gauw stond mijn pik overeind en begon er rustig aan te trekken.
Omdat ik zo bezig was met het rukken aan mijn pik, hoorde ik niks of niemand. Dus ook de 2 meiden niet. Ze waren stilletjes binnengekomen en stonden een tijdje naar me te kijken hoe ik bezig was. Na een tijdje zei de blonde dat ze het wel geil vond dat ik daar aan mijn pik stond te rukken. Ik verstijfde en stopte met het trekken. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik terug moest zeggen en hield dus ook mijn mond. Het andere meisje stapte iets naar me toe en trok haar sportkleding uit. Hier stond ze dan helemaal naakt voor me. Ik bekeek haar grondig en zag dat ze een paar lekkere tieten had met stijve tepels en een dun streepje haar op d'r jonge kutje. Ze begon me hevig te zoenen en ging steeds een stukje lager tot ze bij m'n pik was aangekomen.
Ze pakte hem vast en begon eraan te sabbelen en te zuigen. Het andere meisje had zichzelf nu ook uitgekleed. Ze had kleine tietjes maar een kaalgeschoren kutje. Hierdoor kon je zien dat ze al aardig nat en geil was. Nadat het ene meisje klaar was met mij te zuigen, ging het blonde meisje ( ze heette Joyce) gebukt voor me staan. Ze pakte mijn natte, harde pik en liet hem langzaam naar binnen glijden. Het andere meisje (zij heette Mirella) begon eerst te zoenen met Joyce, maar ging later achter me staan en begon mijn aars te likken. Terwijl ze dit deed was ik Joyce heerlijk aan het neuken. Joyce stopte ineens en draaide zich om en begon me zuigen. Nou werd ik van 2 kanten bewerkt door 2 vrouwen. Toen mijn pik vochtig genoeg was, draaide Joyce zich om en stopte mijn pik in d'r nauwe kontgaatje. Ik nam d'r lekker in d'r aars. Mirella was verder gegaan en was mijn kont aan het vingeren en zichzelf.
Als eerste kwam Mirella gillend klaar. Enkele minuten hierna volgde ik en spoot de darmen van Joyce helemaal vol met mijn zaad. Nou wilde Joyce alleen nog komen. Dus begon Mirella met het likken van d'r klitje. Terwijl ze dit deed zoog Joyce mijn pik alweer stijf zodat ik Mirella kon neuken. Toen Joyce eenmaal gekomen was en Mirella ook, begonnen ze met z'n tweeen me te zuigen en te likken. Het duurde niet lang meer of de klodders zaad vlogen door de lucht. Nadit festijn hebben we heerlijk met z'n drieen staan douchen en zijn we naar huis vertrokken.
Aantal keer gelezen:
874
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)