Spannendverhaaltje.nl

Meesteres Holly

-
16-08-2010
Na het surven op het internet kwam ik na een tijd terecht bij een chatbox. Daar ontmoette ik MeesteresHolly. Na een hoog aantal chatsessies begon er iets te bloeien tussen Meesteres Holly en ikzelf. Toen besloot Meesteres Holly dat ik moet langs komen zodat ze me in het echt kon vernederen. Na een afspraak gemaakt te hebben ging ik in de trein zitten en na 3 uur reizen kwam ik op station aan. Daar stond een taxi voor me te wachten zoals Meesteres Holly had afgesproken. In de taxi aangekomen zat er een vrouw achter het stuur en die reed zonder een woord te zeggen weg tot aan het huis waar Meesteres Holly woonde. Het was een groot huis dat meer weg had van een boerderij dan een huis. Eenmaal binnengekomen zag ik dat het er nog ruimer uitzag van binnen dan dat van buiten zou geloven.
Toen kwam Meesteres Holly aangelopen. Ze had lang zwart haar, een beetje mollig maar een heel mooi lichaam. ze droeg hoge zwarte hakken, een latex jurkje en een zwart fluwelen lange jurk die losjes over haar schouders hing. Ze liep naar me toe en zei: jij bent zeker john? en ze stak haar hand uit. Ik nam de hand in mijn hand en gaf er een kus op. Wil je koffie? Vroeg Meesteres Holly. Na een beetje gebabbelt bij de koffie te hebben zei ze: kom eens mee, ik wil je wat laten zien. Ik volgde Meesteres Holly de trap op en we kwamen in een donkere kamer die rook naar leer. Ze stopte en draaide zich om en zei met strenge toon: Stop , kleed je uit en op je knieen en handen volg je mij. Ik kleede me eigen uit en ging op me handen en knieen achter Meesteres Holly aan. Ze ging op me rug zitten en ik moest wat rond lopen terwijl ze me met een dun maar vernijnig zweepje mijn achterwerk klap na klap na klap. Ze beval me om op me rug te gaan liggen (wat ik ook snel deed) en ze ging op me buik zitten en begon met me pik en me ballen te spelen en tijdens tegen me zei: zo jij hebt er wel zin in he slaafje van me?
Ik durfde niets te zeggen omdat mij niet werd gezegt dat ik mocht praten en daar was ze heel erg strikt in. Toen greep ze me ballen vast en kneep er hard in. De pijn schoot door me heen en ik liet per ongeluk een klein au uit me mond komen. Meesteres Holly hoorde dat en zei: Zo, dus jij praat zonder toestemming, daar word je voor gestraft, dat weet je toch? Ik knikte ja en ik moest opstaan. Buk voorover en hou je handen op je rug " zegt Meesteres Holly terwijl ze achter me staat. Ik voel een hand over me rug gaan en ik wacht met spanning af tot er iets gebeurt. Op eens hoorde ik Meesteres Holly zeggen: Jij hebt een lekkere reet John , ben je daar wel eens in geneukt? Je mag nu antwoord geven. zegt Meesteres Holly. Ik sprak met schorre stem: Nee Meesteres Holly , nog nooit. Er ging een angst door me heen bij de gedachte dat er straks een dildo in mijn kont word gestopt. Meesteres Holly liep weg en zei: blijf zo staan tot ik terug komt.
Ik kon weinig doen dan behalve stil staan en na 5 minuten kwam Meesteres Holly terug met een rubbere kap en een ketting. Zet deze kap op en doe deze ketting om je nek en ga op je handen en voeten lopen zoals de hond die je bent. Ik werd mee genomen naar een andere kamer waar alles donker was en ik voelde Meesteres Holly iets bij mijn ballen doen. Meesters stond op en zei: Zo, nu moet je blijven zitten op je knieen en handen , dan kom ik zo ff terug . En niet bewegen. Toen ik een stukje naar voren leunde nadat Meesteres Holly weg was gegaan voelde ik wat ze had gedaan. Ze had een touwtje gebonden om mijn ballen heen en hoe verder ik naar voren ging, hoe strakker het touwtje werd aangetrokken om mijn ballen. Na iets wat leek op 20 minuten hoorde ik de hoge hakken van Meesteres Holly. Toen ze binnen kwam lopen vroeg ze: Heb je nog bewogen? Ik schudde nee en ze zei: Dat dacht ik al, toch wel een beetje bezorgt om die ballen van jou? Die zijn toch niets meer waard , ze zijn van mijn en jij hebt daar niets meer over te zeggen. Of wel soms?
Toen kreeg ik een klap op mijn kont met dat dunne zweepje. Ik probeerde niet te bewegen maar na een tweede klap ging ik toch iets naar voren en voelde hoe het touwtje mijn ballen afknelde. Dat doet pijn he? zei Meesteres Holly. Ik knikte en ik kreeg nog een klap met de zweep op me kont. Ik voelde dat Meesteres Holly het touwtje los maakte van mijn ballen en ze beveelde me met haar mee te gaan op me handen en knieen. Ik volgde en toen zei Meesteres Holly: Nou, buk eens voorover en laat dat maagdelijke reet eens van je zien. Ik bukte voorover en ik voelde de handen van Meesteres Holly over mijn kont gaan. Hhhm dat ziet er lekker uit zeg, Hoorde ik Meesteres Holly zeggen. Op eens gaf Meesteres Holly een klap op mijn kont met vlakke hand en zei dat ik op me buik moest gaan liggen. Ik ging op me buik liggen en Meesteres Holly ging voor me staan en zei: Lik me voeten vuile hond. Ik begon te likken aan haar voeten en zoog op haar tenen. Ik hoorde wat gerommel achter me maar ik ging door met het likken en zuigen aan de voeten van Meesteres Holly.
Opeens stapte ze weg en ging op me rug zitten en begon weer met mijn pik en me ballen te spelen. Ik voelde haar hand om mijn ballen steeds vaster worden en langzaam maar zeker knelde ze mijn ballen af en ging met haar nagels langs mijn ballen. Ze stond op en trok aan de ketting. Ik liep mee op mijn handen en knieen tot we bij een soort bok kwamen. Meesteres Holly zei: Ga op het bok liggen met je reet naar boven en doe je handen en benen naar beneden. Daar lag ik vast gebonden aan een bok hulpeloos. Meesteres Holly ging voor me staan en ik zag dat ze een kunstlul had voor gebonden en ze ging voor me staan. Ze deed de ritsen van de kap dicht die voor me ogen zaten zodat ik niets meer zag. Het was stil en ik zat te wachten tot er iets gebeurde, maar er gebeurde niets. Zeker 5 minuten later voelde ik een hand over mijn kont gaan en toen opeens voelde ik een topje van een eikel tegen me kontgaatje gedrukt. Er schoot een pijn door me heen die erger werd naarmate ik verder werd gepenetreerd. Toen ik helemaal gevult was, wou ik het uitschreeuwen van pijn maar ik kon niets uitbrengen omdat er een bal in mijn mond zat.
Ik werd geneukt in mijn kont door iets wat voelde als een hele grootte lul. Harder en harder voelde ik die pik in mijn kont heen en weer gaan. En opeens voelde ik de lul spuiten. Diep in mijn kont was er iemand aan het spuiten met een pik. Toen de pik uit mijn kont werd gehaalt voelde ik een iets wat verlichting, maar dat duurde niet lang want er werd al een volgende lul in mijn kont gestopt en die begon nog harder te pompen. De bal werd uit mijn mond gehaalt en er werd een lul in mijn mond gestopt en die ramde zijn lul tot ver in mijn keel nog nadruppend van de sperma. Na nog een keer in mijn keel te hebben gespoten trok hij zijn lul uit mijn keel en deed mijn kap af. Toen mijn ogen gewend waren aan het licht zag ik op 5 centimeter afstand een enorme lul waar de sperma vanaf droop. De man wees naar achter en ik zag Meesteres Holly mijn kont te neuken met haar kunstlul. Ze pakte mijn pik vast tijdens het neuken en begon me af te trekken. Vlak voordat ik klaar kwam liet ze los en haalde haar kunstlul uit me en maakte me los.
Ik moest gaan zitten en moest ik de kunstlul schoonzuigen en de lul aftrekken. Toen Meesteres Holly vond dat de lul schoon genoeg was moest ik gaan staan. Ze sprak met geile maar strenge toon: Zo slaafje, vond je het lekker? genoot je er van mijn sletje? Ze begon met haar hak tegen mijn een beetje slappe pik te porren en beveelde me mee te gaan. Ik liep mee op me handen en knieen tot de helft van de kamer en moest gaan staan. Mijn handen werden vast gemaakt aan een beugel aan het plafon en mijn voeten gespreid aan een beugel aan de vloer. Daar hing ik alweer aan de ganade van Meesteres Holly. Ze kwam voor me staan en de Meester kwam achter me staan. Meesteres Holly ging met haar nagels over me eikel heen en fluisterde in me oor: Omdat je zo`n goeie slaaf bent ga ik je nu klaar maken. De meester had zijn lul alweer stijf gemaakt en zette die tegen me kont aan. Deze keer ging het makkelijker naar binnen en Meesteres Holly begon me af te trekken en fluisterde in me oor: Spuiten met die pik van je, kom op spuiten zeg ik je. En toen gebeurde het.
Ik kwam klaar als nog nooit eerder. Meesteres Holly greep me bij de ballen en kneep er in. Ze ging tegen me aanstaan en sloeg de armen om me heen en greep me bij me kont. Ze spreide mijn billen uit elkaar en de Meester bracht een grote kunstlul naar binnen. Deze deed heel even pijn, maar dat duurde heel even en ik begon het fijn te vinden. Mijn pik begon al weer stijf te worden en Meesteres Holly zag dat. Ze vroeg: Wil je nog een keer klaar komen? Ik knikte en ik werd los gemaakt en op een bank gelegt. De Meester was weg gegaan en ik was alleen met Meesteres Holly. Ze nam mijn pik in haar hand en met haar andere hand had ze de kunstlul vast. Ze ontdeed zich van haar kleding behalve het slipje met de kunstlul ervoor. Ze had hele mooie volle borsten. Ze kwam met haar hoofd naar me toe en gaf je een kus op me mond en onze tongen ontmoetten elkaar. Haar hand pakte mijn hand en bracht die naar haar kunstlul.
Ze ging van me mond naar me tepel en zoog er op. Toen ging ze naar beneden en begon op me pik te zuigen terwijl ze die kunstlul in me kont stopte. Ze ging met haar hoofd op en neer op de ritme van de kunstlul die in me kont heen en weer ging. Ik voelde dat ik ging komen en Meesteres Holly zei dat ik mocht zeggen dat ik mocht praten als ik klaar kwam. Ik zei dat ik klaar kwam en ze zoog alles op wat ik er uit spoot. Nadat ik klaar was met spuiten kwam ze naar me toe en gaf me een tongzoen waarbij ze een beetje van me sperma in me mond deed. We hebben nog ffies zo gelegen en toen mocht ik me douchen en werd ik weer naar de trein gebracht.
Aantal keer gelezen:
798
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)