Spannendverhaaltje.nl

Meer dan ik had gedacht

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Nieuwsgierige bi-boy Mijn grootste fantasie als nieuwsgierige 21-jarige bi was het uitgebreid pijpen van een heerlijke man... Nu had ik weleens een lekkere gozer een blowjob gegeven, maar ondanks dat ik het ongelooflijk geil vond had ik het idee dat het lekkerder moest kunnen. Ik wilde een man helemaal in mijn macht hebben, hem gek maken door eindeloos mijn geile tong over zijn eikel te laten gaan. Door zijn lul diep in mijn mond te laten verdwijnen, zijn ballen te likken en meer.. Via een contactadvertentie op internet was ik in contact gekomen met een 27-jarige geile knul. We hadden wat over en weer gemaild, en hij wou zich maar al te graag door mij uitgebreid laten verwennen. Ik had hem duidelijk gemaakt dat ik alleen maar wilde pijpen, dat ik hem helemaal leeg wou zuigen, maar dat het daar wel bij zou blijven. Ik was nog niet toe aan meer, en was eerlijk gezegd ook een beetje huiverig voor het gevoel van een dikke lul die bij me binnen zou dringen. Toen ik uiteindelijk moed genoeg had verzameld om daadwerkelijk de afspraak te maken met Kevin werd ik alsmaar geiler en geiler. De gedachte dat het binnenkort zover zou zijn, dat ik eindelijk alle tijd kon nemen om een prachtige dikke lul helemaal gek te maken.. Hmmm. Gelukkig had Kevin een eigen huis, en had hij speciaal voor mij een dag vrijgenomen om mij m'n gang te laten gaan. Hierdoor hadden we alle tijd en privacy van de wereld, wat voor mij een fijne geruststelling was. Eindelijk kon ik me helemaal laten gaan en me flink uitleven op een geile jongen, die niet kon wachten om zijn dikke eikel tussen mijn lippen te voelen..
Toen ik de ochtend van de afspraak op stond kreeg ik meteen een stijve bij de gedachte aan wat er die dag zou gebeuren. Ik kon niet stoppen met eraan denken, en je begrijpt dat mijn geilheid steeds erger en erger werd.. Toen ik onderweg was naar zijn huis had ik zelfs moeite met het verbergen van mijn constant terugkerende erectie, iets wat ongetwijfeld meerdere mensen zal zijn opgevallen... Het kon me weinig interesseren op dat moment; ik zou straks met een dikke eikel in mijn mond zitten! Eindelijk! Naarmate ik dichter bij zijn huis kwam werd ik steeds zenuwachtiger. Moest ik dit nou wel doen? Zou het wel lekker zijn? Zou hij niet tegenvallen...? Behalve een aantal foto's van zijn grote lul en mooie kontje had ik weinig gezien, dus ik wist niet echt waar ik aan toe was. Snel besloot ik om het gewoon over me heen te laten komen en me niet druk te maken, anders zou ik deze kans misschien alsnog laten gaan... Dat was wel het laatste wat ik moest doen.
Met een bonzend hart kwam ik aan bij zijn flat, in een rustige en moderne buurt. Met een dikke bobbel in mijn broek belde ik aan, en wachtte huiverig op wat er zou komen. Langzaam ging de deur open, en ik zag Kevins silhouet tevoorschijn komen. Het was vrij donker binnen -hij had blijkbaar de gordijnen al dichtgedaan- waardoor ik hem niet meteen goed kon zien. Toen ik een mannelijke maar geruststellende stem me binnen hoorde vragen stapte ik de gang binnen en sloot de deur achter me. Toen zag ik Kevin goed. Wow! Een prachtige, vrij lange jongen stond voor me. Kort stekelig haar, een zacht gezicht, geile lach en goed verzorgd. Hij ging me voor naar de woonkamer, waardoor ik een goede blik kon werpen op zijn strakke kontje. Hij had waarschijnlijk express een vrij strakke broek aangetrokken, net als ik trouwens... Meteen volgde de reactie in mijn broek bij het zien van dat heerlijke kontje en dat op het eerste gezicht mooie, getrainde lichaam. Hij vroeg me te gaan zitten en schonk wat te drinken voor ons in. Terwijl hij de glazen pakte kon ik mijn ogen niet van hem afhouden.. Wat een lekkere man! Ik kon niet wachten om hem helemaal gek te maken...
Toen hij naast me kwam zitten en begon te praten voelde ik me meteen meer op mijn gemak. Hij was heel vriendelijk en rustig, maar ondertussen zag ik dat ook hij zijn ogen niet kon afhouden van mijn kruis. Ik dacht eerder ook al een beginnende bobbel te onderscheiden in zijn broek, wat me meteen weer een kloppende lul bezorgde. Na wat gepraat te hebben hield ik het niet meer, en ging wat dichterbij zitten. Hij liet zijn hand door mijn haar gaan en zei dat ik er heerlijk uitzag. Ik retourneerde het compliment, en legde mijn hand op zijn borst. Zin als ik had begon ik de knoopjes van zijn blouse los te maken, iets wat door hem beantwoord werd met een meer dan geile blik. Hij verlangde naar me, ik zag het. Het spoorde me aan om verder te gaan, en toen ik zijn blouse helemaal had losgemaakt liet ik mijn vingers over zijn bovenlichaam glijden. Ik streelde plagerig zijn tepels, en kneep er zachtjes in. Hij kreunde al zacht, wetend wat er komen zou. Ik boog mijn hoofd voorover en nam zijn tepel in mijn mond. Ik beet er zachtjes in, en liet mijn tong over zijn buik gaan. Ik speelde nog even wat met zijn tepels, maar werd al snel ongeduldig. Ik liet mijn hand afglijden naar beneden, waar ik eerst even over zijn benen streelde. Daarna liet ik mijn hand over de bobbel in zijn broek gaan. Ik streelde zijn beginnende stijve door de stof van zijn broek heen, terwijl ik met mijn mond zijn tepels weer verwende... Ik kneep nu in zijn lul, en liet mijn hand steeds iets harder over zijn lul gaan. Ik maakte een paar knopen van zijn broek los, en liet mijn hand onder zijn boxer glijden. Ik voelde zijn halfharde paal in mijn handen. Oooh wat een heerlijk gevoel. Hier heb ik naar verlangd... Ik begon zijn lul te masseren, en liet mijn hand naar zijn ballen afglijden om deze zacht tussen mijn vingers te laten rollen. Na hem even op deze manier warm gemaakt te hebben knielde ik voor hem, en trok zijn broek tegelijk met zijn boxer uit. Een prachtige lul sprong tevoorschijn.
Mooi kaalgeschoren, ongeveer 18 cm lang met een dikke glanzende eikel. Ik pakte zijn lul in mijn hand, en begon Kevin zacht af te trekken. Telkens ging ik even iets sneller om daarna weer rustig te kneden en te masseren, terwijl ik met mijn andere hand zijn ballen verwende. Hij begon duidelijk hoorbaar te hijgen, en genoot van mijn teaserige aanraking. Toen ik hem voor mijn gevoel genoeg had opgewarmd boog ik mijn mond naar zijn lul toe, en begon likjes te geven bij de stam. Ondertussen streelde ik nog steeds zijn ballen, iets wat hij duidelijk erg lekker vond. Ik likte langzaam mijn weg omhoog langs zijn lul, waarbij ik geen plekje oversloeg. Boven aangekomen liet ik mijn tong rondjes draaien over zijn dikke eikel, waarna ik het puntje in mijn mond nam. Ik zoog er zacht aan, terwijl ik met mijn hand hem aftrok aan de basis van zijn heerlijke lul. Ik likte steeds sneller over zijn eikel, waardoor zijn gekreun steeds harder werd. Na dit nog een tijdje volgehouden te hebben, telkens afwisselend zijn hele lengte likkend en het topje van zijn eikel zuigend, vond ik dat ik hem gek genoeg had gemaakt. Ik zag duidelijk aan zijn blik dat hij meer wilde, en zijn steeds hardere gehijg en gekreun bevestigde dit. Ik sloot mijn lippen nu helemaal om zijn eikel, en schoof langzaam zijn lul verder in mijn mond. Toen ik niet meer verder kon trok ik me langzaam weer terug, terwijl ik mijn tong snel over zijn lul liet gaan. Na een paar tergend langzame halen om zijn lul, nam ik hem zo diep mogelijk in mijn mond. Ik begon plotseling hard te zuigen en sneller op en neer te gaan, waardoor hij hard kreunde van genot. Ik begon hem steeds sneller te pijpen, en zoog steeds harder. Mijn hand verwende ondertussen zijn ballen, en mijn andere hand liet ik langzaam richting zijn neukgaatje gaan..
Ik pijpte Kevin afwisselend met lange halen, waarna ik mijn tong snel rondjes liet draaien over zijn eikel. Ondertussen had ik mijn middelvinger nat gemaakt, en zette deze tegen zijn anus. Ik pijpte hem steeds sneller en harder. Ik probeerde mijn mond zover mogelijk om zijn lul te sluiten, en zoog harder en harder. Zijn gekreun werd steeds harder en ging over in geile woorden... Hij zei dat hij nog nooit zo lekker was gepijpt, en of ik alsjeblieft door wilde gaan.. Hij wilde meer, waardoor ik nog fanatieker ging pijpen en nog harder probeerde te zuigen. Ik drong met mijn vinger ondertussen zijn gaatje binnen, en terwijl ik hem zo goed mogelijk met mijn mond en tong verwende liet ik mijn vinger steeds sneller in en uit zijn anus gaan. Ik vingerde hem steeds sneller en zoog hard aan zijn lekkere, dikke eikel. Hij kreunde steeds harder en harder, en keek af en toe geil naar beneden om mijn heerlijke lippen om zijn lul te zien. Toen ik op dit tempo verder bleef gaan hield hij het niet meer, en kondigde aan dat hij ging komen. In plaats van te stoppen ging ik hierdoor alleen maar harder en sneller door, en zoog zo hard aan zijn lul als ik kon. Mijn vinger flitste als een razende in zijn kontje, en mijn tong bleef zijn eikel zalig verwennen. Verbaast en verrast dat ik door bleef gaan kreunde en hijgde Kevin steeds harder en sneller, en ik voelde dat zijn lul begon te kloppen. Hij stootte nu zachtjes zijn lul in mijn mond, en duwde zijn heupen omhoog... Kevin gilde dat hij het nu echt niet meer hield, waarna ik hard en snel zijn eikel begon te pijpen. Mijn tong draaide rondjes om zijn eikel, waarbij ik zo hard zoog als ik kon. Dit werd hem echt teveel, en onder luid gekreun voelde ik zijn warme zaad in mijn mond schieten. Ik wou niet slikken maar bleef wel hard doorpijpen, waardoor zijn stralen sperma langs mijn mondhoeken naar buiten gleden. Ik bleef doorgaan tot hij zijn laatste zaad in mijn mond had gespoten, waarna ik zachtjes zijn lul schoonlikte. Al nahijgend bedankte hij me voor de fantastische blowjob, en zei dat hij het nooit zo geil had gevonden om gepijpt te worden.
Ik bleef zachtjes zijn verslappende lul likken, toen ik een vragende twijfel in zijn ogen zag. Ik vroeg wat er was, waarop hij antwoordde dat hij wel wist dat ik alleen wilde pijpen, maar dat hij hoopte dat ik hem wou neuken. Supergeil door de heerlijke manier waarop ik eindelijk een man had mogen verwennen stemde ik toe, het leek me toch wel een geil idee... Duidelijk blij hierom pakte Kevin naast de bank een fles glijmiddel en een condoom, gaf het aan mij en kwam met zijn kontje naar me toe zitten, op zijn knieeŽn over de bank geleund. Het uitzicht op dat heerlijk getrainde kontje van hem maakte me nog geiler dan ik al was, en ik deed de condoom om en deed wat glijmiddel op zijn kontgaatje. Ik duwde plagend twee vingers in zijn kontje, waardoor hem een diepe kreun ontsnapte. Ik kwam wat dichterbij staan op mijn knieeŽn, en zette mijn inmiddels keiharde lul tegen zijn gaatje. Langzaam duwde ik mijn eikel naar binnen, en begon ondiep te stoten. Weinig ervaring als ik had wou ik hem geen pijn doen, maar hij liet al snel weten dat ik zo hard en diep mocht gaan als ik wilde. Hij vond het juist lekker om keihard genomen te worden zei hij, en dat ik me helemaal uit mocht leven. Dit liet ik me -met het uitzicht op dat heerlijke strakke kontje en dat gespierde lichaam- geen twee keer zeggen. Ik trok me terug uit zijn kontje, zette mijn eikel opnieuw tegen zijn neukgaatje, en stootte in een keer zover mogelijk bij hem naar binnen. Hij schreeuwde het uit van pijn en genot, en ik voelde mijn lul strak omsloten worden door zijn kontje; een totaal nieuwe sensatie voor mij. Ik vond het een heerlijk gevoel, en zag Kevin genieten van mijn dikke lul in zijn kont. Ik begon hem met lange halen te neuken, wat hard gekreun en gehijg opleverde van zijn kant.
Hij begon geil tegen me te praten, ik moest harder en dieper gaan... Ik moest hem nemen als een slet, diep in zijn heerlijke kontje. Aangemoedigd door zijn geile praat begon ik harder te stoten, en duwde mijn volle lengte zover mogelijk bij hem naar binnen. Ik neukte hem steeds sneller en harder, waardoor mijn ballen hard tegen zijn kont kletsten. Ik neukte dat heerlijke strakke kontje van hem afwisselend met lange, diepe halen, waarna ik kort en snel begon te stoten. Ondertussen pakte ik zijn inmiddels weer stijf geworden lul, en begon hem snel af te trekken. Ik neukte hem steeds harder, waarbij ik hem op hetzelfde snelle tempo rukte. Hij schreeuwde het uit telkens als mijn hele lengte in hem zat, waardoor ik alleen maar aangemoedigd werd om nůg harder te stoten. Na zo een tijd doorgegaan te zijn en hem helemaal verrot neukte voelde ik mijn orgasme naderen. Mijn hand flitste snel op en neer over zijn lul, wat hem op een gegeven moment teveel werd en voor de tweede keer spoot. Ik voelde zijn kontje hard samentrekken om mijn lul, waardoor het strakke gevoel nog intenser werd. Ook ik hield het niet meer, en met een paar laatste diepe stoten spoot ik mijn zaad diep in zijn kont. Hij kreunde geil dat ik hem helemaal vol moest spuiten... Toen mijn laatste stralen diep in hem waren verdwenen trok ik me uitgeput terug. Kevin lag uitgeput voorover op de bank, en bedankte me voor de heerlijke sexbeurt... Ik antwoordde dat ik het ook fantastisch vond, en na gedouched te hebben en afscheid te hebben genomen vertrok ik met een voldaan en geil gevoel weer naar huis...
Is dit verhaal je bevallen en zou jij mijn fantasie werkelijkheid willen laten worden...? Stuur me een mail met foto en je krijgt gegarandeerd antwoord. Misschien beleven wij dan een nog geilere sexpartij dan dit..
Aantal keer gelezen:
1034
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)