Spannendverhaaltje.nl

me moeder zoog me vriendje

-
21-10-2010
We waren op vakantie in Frankrijk, me vriend en ik en met me moeder want die was even alleen.
Haar vriend kon op 't laatst niet met ons mee want die moes van z'n baas op de winkel letten.
Ons hotel in de bergen had twee aangrenzende kamers waar we de deur van open lieten staan zodat 't wat groter allemaal was.
Toen kon ik eindelijk ook 'ns 'n keertje wraak nemen voor al die nachten dat ik haar thuis in bed had horen kreunen
als ze op haar kamer weer met haar vriend Bram lag te neuken. Jarenlang heb in me kamertje aan liggen horen hoe zij lekker gepakt werd en ik het zonder iemand moest doen.
Die twee kunnen echtwaar hele nachten geil bezig blijven dus en zij komt echt geen sex te kort.
Het was wel 'n beetje gemeen van mij om op vakantie elke nacht met die deur van haar kamer open, keihard te zuchten als Benny me vriendje me klaarneukte.
Dan kon zij ook eens voelen hoe het is om geil te zijn en er niks mee te kunnen doen.
Ze had al wel 'n paar opmerkingen gemaakt of we niet beter de deur even dicht konden doen als we bezig waren.
Ik zei dat ik dat toch vantevoren toch ook niet kon weten of Benny het weer wilde doen.
Na twee weken ongeveer begon ze s'nachts ineens keihard te huilen toen Benny mij heerlijk aan het beffen was. Wij schrokken natuurlijk en gingen samen bij haar kijken
wat er met haar was. Benny en ik waren bij haar op bed gaan zitten om haar eventjes te troosten. Snikkend vertelde ze ons dat ze Bram heel erg miste en het floepte eruit bij haar dat
Bram haar ook niet zo verslaafd aan zijn dikke pik had mogen maken, want nou moest zij maar zien hoe ze het zonder moest stellen.
Het was aandoenlijk om me moeder zo te zien en Benny en ik streelde haar. Ik trok haar nog dichter tegen me aan, waardoor de laken van haar afgleed.
Ze sliep naakt! Benny die bij haar voeten zat streelde haar onderbeen en ik zag in het halfdonker dat ie 'n stijve onder z'n handdoekje had.
Zo te zien vond hij het helemaal niet erg om m'n moeders lichaam zo te zien. Ik streelde haar haren en gezicht en daar werd ze rustig van.Benny was nog steeds haar kuiten aan het strelen toen me ma op haar rug draaide. Ik ging naast haar liggen en fluisterde haar dat het heus wel goed kwam allemaal.
Benny ging aan de andere kant naast haar zitten. En ze zei heel tijd maar sorry dat ze ons er mee lastig viel. Maar zo erg was het toch ook niet.
Op 'n gegeven moment vergeleken we in 'n beetje melig geworden bui onze tepels en toen vroeg ze wat Benny daar wel van moest denken.
We lagen zo wel 'n uur lang heel vertrouwd met ma tussen ons in op haar bed. Over haar heen keek ik Benny even strak aan en hoopte dat hij de hint zou begrijpen.
Met mijn hand over die van haar bracht ik haar hand naar Benny's pik toe. En fluisterde in haar oor dat ik niet wilde dat ze iets te kort kwam.
Even aarzelde zij, maar toen merkte ik dat haar hand zelf lichtjes zijn ballen begon te kneden.
Weer keek ik Benny even strak aan waarop hij zachtjes mompelde 'mag wel hoor'.
Benny's erectie was nu echt kabelhard geworden en me moeders hand trok er zachtjes aan. 'Ik voel 'n pik, Oh wat fijn' kwam er zachtjes uit.
Heel lief begon ze nu aan Benny's eikel te likken en omdat ik wel geile gevoelens voor Benny heb maar niet voor me moeder, bleef ik haar haren maar strelen.
Dat ze mocht voelen dat ik er heus niks op tegen had. Benny begon er wel erg van te genieten en heel gek voelde ik geen jalousie ofzo.
Het klopte gewoon wat er gebeurde.Mijn vriendje begon nu ook haar lichaam te strelen. Haar buik en borsten en ik zag wel dat hij steeds meer opgewonden ervan werd.
Op de een of andere manier voelde het ook niet zo dat me vriendje vreemd ging. Wel heel even toen Benny zich omdraaide en zijn hoofd tussen haar benen duwde om haar te
gaan likken. Maar toen ik haar gezicht zag hoe ze ervan genoot vervaagde dat gevoel. Even haalde ze haar nu zuigende mond van zijn pik om mij toe te fluisteren
'Hij blijft van jou hoor', ze meende dat en ik zag hoe fijn ze het vond. Toch was ikzelf ook erg nat geworden en begon ik ook maar m'n knopje lekker te gummen.
Ik zag hoe Benny ma op haar knieen zette en zag zijn jonge pik tussen haar dikke lippen diep naar binnen schuiven. Op dat moment welde diep van binnenuit 'n heftig orgasme in me hele onderbuik op. En spoot voor 't eerst in m'n leven 'n straaltje helder vocht uit m'n poenie.
Niet lang daarna hoorde ik ma's bekende kreuntje en wist nu, behalve hoe het klinkt, ook meteen hoe het eruit ziet wanneer zij klaarkomt.
Benny duwde daarop brutaal zijn keiharde pik in haar kontgaatje en dat was voor haar niet de eerste keer zo te zien, want het ging erg gemakkelijk.
Nog geen minuut later spoot Benny zijn warme pap diep in haar kontje, waarop ik haar nogmaals 'n lang aanhoudend schokkend 'n orgasme zag beleven. Gek genoeg vond ik het helemaal niet erg om hierna benny's lul
helemaal, maar dan ook helemaal schoon te likken. Een keer bijgekomen verdween ma zonder iets te zeggen naar de douchecabine en toen heeft Benny mij ook nog even lekker geragd en z'n sperma m'n voorgewarmde kut gespoten. Normaal kon hij echt niet twee keer zo snel achter elkaar spuiten, maar dit keer had hij er blijkbaar geen enkele moeite mee. De dagen daarna hebben we niks geils meer met z'n drietjes gedaan, want dat was misschien toch maar beter zei ma, maar de volgende dag kregen we wel allebei 'n kadootje van haar en ze was veel vrolijker. Helemaal opgeknapt.
Dus heb ik er spijt van? Nee! Wel zie ik Benny soms nog met geile ogen naar me moeder kijken, maar hij weet heus wel dat 't niet verder kan gaan, want dan krijgen we met Bram aan de stok. Soms fantaseer ik weleens dat hij erachter kom en dat hij dan ook met mij wilt neuken. Dat is natuurlijk wel heel lekker zo'n dikke ervaren mannenpik in je buik voelen. Op die gedachte kan ik wel vaak lekker klaarkomen maar ik denk niet dat 't kan. Want dan is het hek dalijk helemaal van de dam afgevallen.
Aantal keer gelezen:
580
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)