Spannendverhaaltje.nl

Massage

-
14-08-2015
Eindelijk had ze me dan toch overgehaald. Na herhaaldelijk aandringen om toch écht eens langs te komen had ik toegegeven. En daar stond ik dan, m’n vinger op de bel toen ik het briefje op de deur zag: ‘deur is open, kom maar binnen.. ;-)’
Ik duwde de deur open en stapte het half schemerige appartementje binnen. Om één of andere reden vond ik de sfeer zo spannend dat ik niets zei of riep naar haar.
Ik zag één deur waar een flikkerende licht onder vandaan scheen, half op de tast liep ik ernaartoe, ik duwde hem zachtjes open en kwam in een door kaarslicht verlichte kamer.
In het midden van de kamer stond een bed, naast het bed een tafeltje met daarop wat handdoeken en verschillende flesjes.
Op het bed lag zij, op haar buik, ze droeg een rood kanten lingeriesetje waarvan de rug open was, vanaf de plek waar ik stond waren dus alleen haar billen bedekt door het broekje. Ik liep zachtjes richting het bed en zag dat de flesjes op het tafeltje verschillende massage oliën bevatten. Ik boog me voorover en drukte voorzichtig een kus in haar nek.
Ze draaide haar gezicht naar me toe en glimlachte. Ze kwam iets overeind en met een diepe fluisterstem vroeg ze: ‘wat kom je doen?’
Ik drukte haar zachtjes terug in het kussen en fluisterde in haar oor: ‘zo te zien aan je voorbereidingen had je al ideeën, laat ik maar meteen beginnen’.
Ik pakte een willekeurig flesje en goot een beetje olie op haar rug. Een korte siddering trok door haar heen en zuchtte diep. Langzaam begon ik de olie uit te wrijven. Langzaam ging ik met mijn handen naar boven en masseerde haar nek. Daarna verplaatste ik mijn handen verder naar beneden tot net boven het randje van haar slipje.

Ik herhaalde dit een aantal keren en naarmate ik vaker beneden aan haar rug kwam, drukte ik ook haar slipje iets naar beneden.
Na een paar keer haakte ik mijn vingers in het broekrandje en trok er een beetje aan. Gewillig kwam ze iets omhoog waardoor ik haar slipje naar beneden en uit kon schuiven. Een paar volle ronde billen lagen in mijn handen en ik begon ze langzaam te kneden. Als beloning hoorde ik een paar keer een zuchtje van haar lippen ontsnappen.
Ik trok haar billen iets uit elkaar terwijl ik bezig was en als reactie spreidde ze haar benen iets. Terwijl ik met mijn ene hand weer in haar nek begon, drukte ik met mijn andere vinger tegen haar kontgaatje. Blijkbaar vond ze dit niet onprettig want ze kwam iets overeind op haar knieën zodat ik iets makkelijker en iets dieper in haar gaatje kon komen.
Na een tijdje deze houding vastgehouden te hebben, wat me wat kreuntjes van haar opleverde, trok ik mijn handen terug. Ze liet zich zuchtend terugvallen op het bed en sloot haar ogen wat mij de kans gaf mijn kleren, op mijn boxer na, snel uit te trekken.
Ik draaide haar om en terwijl ik dat deed, trok ik het losse bovenstukje onder haar uit. Zo lag ze, volledig naakt, op haar rug voor me. Ze deed haar ogen open, zag mij in mijn bijna naakte toestand en gaf een goedkeurende brom. Ik begon haar schouders te masseren waardoor ze zich volledig ontspande. Na een tijdje streelde ik één van haar tepels, die inmiddels al aardig stijf waren geworden. Een schokje ging door haar heen maar ze verroerde zich verder niet. Hierdoor aangemoedigd boog ik me naar voren en nam haar andere tepel tussen mijn lippen.
Nu voelde ik haar bewegen. Haar hand drukte tegen mijn boxer aan en met één snelle beweging trok ze hem naar beneden. Ze nam mijn inmiddels stijve penis in haar hand en begon met langzame bewegingen me af te trekken.
Ik besloot haar buik over te slaan en draaide in de richting van haar kutje. Ik boog me voorover, trok haar schaamlippen iets uit elkaar en begon met mijn tong bij haar naar binnen te dringen. Halverwege trok ik terug, vond haar clit, en sabbelde er zachtjes op. Een flinke kreun was het gevolg en ik voelde dat ze mijn benen wat uit elkaar trok.
Ik begreep haar bedoeling en ging op mijn knieën over haar gezicht heen zitten. Zonder veel moeite nam zij mijn penis in haar mond en begon eraan te zuigen. Ze was aardig nat, en ik hield het ook niet lang vol, toen ik klaarkwam ving ze alles op in haar mond en slikte het zelfs door. Ik draaide me om en voorzichtig drukte ik mijn lul bij haar naar binnen. Ze begon te kreunen en te zuchten en omdat ik net was klaargekomen kon ik het nu lang volhouden. Haar kreunen werd steeds luider en toen haar hoogtepunt naderde kwam ze met een gil klaar. De sappen stroomden uit haar kut langs haar billen op het bed. Toen ik dat zag lopen kon ik met niet inhouden en begon ik haar kontje te likken, het was iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden dat ik ooit zou doen, maar het geil wat uit haar kutje kwam wond me zo op dat ik met lange halen van haar billen tot haar clit aan het likken was.
Ik drukte twee vingers in haar kontje en ze begon te hijgen. Ze richtte zich op en vroeg me om haar in haar kont te nemen. Door al het geil gleed ik heel makkelijk naar binnen. Ik spoot mijn zaad in haar kontgat en tegelijkertijd kwam zij ook nog een keer.
Ik heb haar uit bed getild en meegenomen naar de douche. Daar hebben we het allemaal nog een keertje gedaan.
Ik was blij dat ze me had overgehaald toch écht eens langs te komen…
Aantal keer gelezen:
1637
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)