Spannendverhaaltje.nl

Marjolijn`s daytime, playtime

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Jacob van Holland meer verhalen van Jacob van Holland Hallo, ik ben Marjolein, 28 jaar, getrouwd met Cees, 30 jaar, eigenaar van een goedlopend maar beredruk klein bedrijf, en ik wil je graag vertellen hoe we ons ingedutte seksleven weer op gang gekregen hebben.. Cees en ik zijn al een aantal jaartjes gelukkig getrouwd. Hij is een hardwerkend persoon, maar dat houd ook in dat ik vaak alleen thuis ben, verlangend naar de seks die ik zo nodig heb. Alweer zou ik de dag moeten beginnen met vingeren in mijn kleine, jeukende spleetje, ik werd er op het laatst helemaal gek van. Totdat ik op een internetsite voor volwassenen, in een van zijn verhalen een spelletje tegenkwam dat mij wel leuk leek, en waarvan ik het idee had dat mijn man dat ook wel leuk zou vinden.
Achteraf zou blijken, dat het mijn leven zou redden. Ik douchte, smeerde mijn hele lijf lekker in met rozenolie, deed een mooi sexy slipje aan, een geil strak Tshirt, zodat mijn verder naakte borsten en tepels goed uitkwamen, en een kort strakke spijkerrok met splitje, waar mijn billen en dijen goed in uit zouden komen. Ik stuurde een sms`je naar Cees, dat als hij iets spannends wilde beleven, hij me in een bepaalde telefooncel, ergens in een stille buurt zou ontmoeten. Daar aangekomen wachtte en wachtte ik op hem, maar al wie er kwam, geen Cees. Na 20 minuten stond ik met de telefoonhoorn in mijn hand, klaar om een taxi te bellen en naar huis te gaan, toen opeens de deur van de telefooncel werd opengetrokken, en hij zijn blonde kop met een brede lach om zijn mond om de hoek stak. En hij had kennelijk het spelletje door, alsof ik een volkomen vreemde was vroeg hij mij of ik per ongeluk zijn afspraakje was, en of ik al lang stond te wachten. Duuuuuu, ik wees hem er op dat hij 20 minuten te laat was, maar hij gaf geen antwoord en stapte grinnikend de telefooncel in en begon me meteen te kussen en te strelen. Hij liet er geen gras over groeien, en voor ik het wist waren zijn handen overal over mijn hele lichaam. Ik vond het heerlijk, en raakte meteen behoorlijk opgewonden, zo onverwacht, en ook spannend, te weten dat we in een openbare telefooncel stonden en iedereen die langs kwam ons zou kunnen zien. We stonden heerlijk een tijdje ouderwets te tongen en te geilen en al snel realiseerde ik me dat dit de kick was die ik de laatst tijd in ons huwelijk miste. Ik liet me op mijn knieŽn zakken, ritste zijn broek los en hengelde zijn piemel naar buiten. Die stond meteen al keihard en schuin omhoog, kennelijk was hij ook behoorlijk opgewonden door dit geile spelletje en de ongewone tijd waarop we elkaar ontmoetten.
Ik zoog hem heel zachtjes af, en aan de blik op zijn gezicht begreep ik dat hij meer wou. Ik begon wat sneller en steviger en dieper te zuigen, en zag hem onmiddellijk reageren met kronkelen van genot. Toen ik aan zijn reactie voelde dat hij niet ver meer was, stond ik op en hoopte dat hij begreep wat hij moest gaan doen. Ik drukte mijn venusheuvel tegen zijn piep, wiegelde wat met mijn heupen en verwachtte dat hij verder zou gaan. Maar nee, hij liet me nog even smachten, en toen ik me voorover bukte en mijn slipje naar mijn enkels schoof, spreidde hij mijn billen en schoof zijn heerlijke dikke lul in een keer diep door in mijn smachtende en drijfnatte kutje. Het was heerlijk, en ik draaide en wiegelde met mijn heupen, zijn piemel er steeds even uit laten schieten en hem er weer in mijn natte holletje laten stoppen. Toen kwam er een mevrouw met een hond langs, die eerst nieuwsgierig keek maar uiteindelijk beschaamd kijkend verder liep, maar, het kwaad was al geschied, ik voelde zijn erectie afnemen. Ik liet me weer op mijn knieŽn zakken en begon hem opnieuw met mijn mond te bewerken, en ja hoor, als een vlaggenmast stond hij weer keihard en recht overeind. Ik liet verder geen tijd verloren gaan met hem af te zuigen, en stond op en dwong hem op zijn knieŽn om mij op mijn beurt eens te laten genieten. O mijn god, zijn heerlijke tong was overal in mijn kleine kutje, en voor ik het wist zag ik de heilige geest zweven,en wilde niets anders meer dan NEUKEN! ik drukte hem verder achterover, stapte schrijlings over hem heen, greep zijn piemel en liet die, in hurkhouding, heerlijk in zijn volle lengte in mijn kutje glijden. Het ging meteen van dik hout zaagt men planken, en met lange en diepe slagen gleed hij in en uit me, mijn billen heerlijk stevig vasthoudend. Tot ik in de gaten kreeg dat hij zou gaan spuiten, toen draaide ik me bliksemsnel om en hield zijn keiharde piemel tegen mijn kleine bruine sterretje, en hij begreep de hint en zaadlozend en spastisch schokkend klaarkomend gleed hij mijn anusje binnen. Diep drukte hij door, ik voelde bijna meteen mijn orgasme vanuit mijn tenen omhoog komen en schokkend en stotend kwam ik heerlijk intens klaar. Het deed verschrikkelijk zeer, die dikke piep in mijn kleine nauwe gaatje, maar het was een gruwelijk heerlijk gevoel dat ik niet meer zou willen missen. Ik schopte mijn slipje uit, veegde daarmee de boel zo goed en kwaad als dat ging wat droog, en even later, met trillende knieŽn, liepen we, de armen stijf om elkaar heen geslagen, naar de auto.
Hij zette me thuis af en reed nog even naar de zaak om het antwoordapparaat en het alarm aan te doen, en ik, na een heerlijke warme douche lag ik achterover op de bank bij te komen van ons spannende, nieuwe avontuur. Hij heeft geen flauw idee wat voor spelletjes ik nog meer gezien heb, ik vertel hem lekker niks tot het zover is dat hij het aan den lijve gaat ondervinden. Ons seksleven is weer ouderwets spannend geworden! (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar jacobvanholland@netscape.net)
Aantal keer gelezen:
495
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)