Spannendverhaaltje.nl

Marjet vroeg er om

-
16-08-2010
Eindelijk had ik Marjet voor me. Het was al jaren geleden dat ik met haar samen was in één ruimte. Ze zag er oud uit. Ik moest me inspannen om de schoonheid te zien die toch eens zo zonneklaar van haar haar gezicht had afgestraald. Toch was die er wel, net als het restje van haar barmhartigheid, die mij binnen had laten komen. Ik had schaamteloos mijn eigen moeilijkheden uitge-baat, ja zelfs verzonnen om maar bij haar te kunnen binnenkomen. Het was de enige ingang bij haar. Ik had me zo dronken mogelijk voorgedaan als ik kon. Belangrijkste element daarvan was de sherrylucht die ik had aangebracht door het uitgieten van AH-mediumsherry over mijn kleren, al had ik ook twee glazen oude jenever tot mij genomen. En verdomd, ze liet me binnen.
Het was vier uur in de middag en ze begon aan haar wijn. Ze vroeg of ik ook wat wilde. Natuurlijk wilde ik wat. De zenuwen begonnen me nu toch wel wat machtig te worden. Ik liet mijn glaasje echter staan en wachte tot zij de eerste slok zou nemen. Zij pakte haar glas en liep naar het raam. Ze zei: "Weet je Frank, je hebt echt een komisch talent om in de stront te raken. Je bent er nog beter in dan ik het zelfs maar zou kunnen verzinnen." Ze keek even naar mij en ik deed mij nog steeds voor als een hoopje ellende. "Waarom kom je nu naar mij?" Ze verwachtte nu duidelijk antwoord, dus ik zei:"Ik hou van je", geheel naar waarheid overigens. Ze keek minachtend op mij neer (iets van haar oude prachti-ge schijn flikkerde opnieuw) en ze zei: "Dat geloof ik niet. Jij houdt niet van mij." Ze zei het gedeci-deerd. En schril: "Je moet iets van me!" Ze ging naar de tafel en vulde haar glas opnieuw.
Ze sloeg het achterover en vulde nogmaals haar glas. "Nee" zei ik, "Ik moet niks van je, jij moet iets van mij" Dat verwarde haar en even dacht ze na. Toen zei ze plotse-ling met doffe stem: "Ga weg." Ik ging. Maar dat was onderdeel van het plan. Ik ging zo omstandig mogelijk. Dralend en dronken. Ik hield Marjet inmiddels goed in de gaten. Ze stond in de deurope-ning. Ze ging me voor naar de trap. Ik zette plotseling een stap sneller en nam haar van achteren vast. Ze was enorm verrast en toen erg boos. Ze verzette zich eerst lichamelijk, maar dat richtte niet zo veel uit. Ik had haar stevig vast. Toen eistte ze dat ik haar moest loslaten. Dat deed ik dus niet. Na haar eisen begon ze me met vragen over mijn macht te bestoken. Of ik dit lekker vond. Of ik een overloopneuker was. Ik bleef haar echter gewoon vasthouden. Ik zei haar dat ik nog steeds van haar hield en stiet een deur open. Er stond een bed en het raam stond open.
Ik duwde haar het bed op en zei: "Ik ga nu met je doen wat ik acht jaar geleden met je had moeten doen." "O ja," hijgde ze in de lakens,"je krijgt 'm toch niet meer om-hoog!" Daar vergiste ze zich natuurlijk in. Ik wrong haar uit haar kle-ren. Ze vocht als een kat en ik genoot ervan. Ik dacht niet meer na over de "betamelijkheid" en ik deed het bovendien vrijwel nuchter. Ze lag naakt onder me en ikzelf was er in geslaagd m'n pik te bevrijden. Ik had een erektie. Ik zei: "zie je wel?" En ik liet haar los. Ze lag te hijgen op het bed. Ik stond bliksemsnel op en ontdeed me van mijn kleding. Ik stond voor de deur en Marjet was gaan zitten op het bed. Langzaam verdween mijn erektie. Ik observeer-de haar naakte lichaam. Ik zag haar in profiel. Haar houding drukte iets van onvermijdelijke trots uit. Toen liep ik naar haar toe en vroeg haar onder de lakens te gaan. Dat deed ze ook. Ze verzette zich niet toen ik bij haar onder de lakens kroop.
Natuur-lijk sloeg ze me van zich af toen ik mijn hand tussen haar dijen liet glijen. Ze keerde zich van mij af en draaide haar billen naar mijn nieuwe erektie toe. Ik pakte haar van achteren vast en betastte haar borsten. Ik dwong haar onder mij, ze lag op haar buik. Met mijn rechterhand gleed ik opnieuw tussen haar benen en duwde haar schaamlippen open. Ze was drijf-nat. Ik zocht eerst m'n pik op en begelei-de hem toen de vagina van Marjet binnen. Ik vond daarna snel haar klitje en vond een ritme om haar klitje en omge-ving simultaan met mijn neukritme te bewerken. Ik voelde dat ze ten lange leste besloten had zich over te geven. Ze zocht m'n stoten op door haar kut zo te bewegen dat ik zo diep mogelijk in haar kwam. Ik bleef haar vingeren. Plotseling duwde ze mijn vinger opzij en nam ze het karwij zelf over. Ze kwam trillend als een espeblad klaar. Toen zeeg ze inéén. Ik lag een tijdje over haar heen. Ik was nog niet klaargekomen.
Ik gaf haar de keuze tussen haar mond of haar kont. Ze bleef echter liggen zoals ze lag. Ik daalde eerst naar beneden om haar kontje te likken. Ik voelde met mijn handen over haar bilvormen en duwde ze van elkaar zodat ik er met mijn tong bij kon. Terwijl ik met mijn handen via haar kut, venusheuvel en buik naar boven streek, richtte ik mij op. Ik bracht mijn stijve in positie en begon 'm toen in haar bilspleet te duwen. Ze steunde toen ik daar mee begon. Toen ik ver over halverwege was, begon ik naar een neukrit-me te gaan, eerst nog met een kort ingehouden ritme, maar ik verlegde het al snel naar iets minder ingehou-den. Ze kwam helemaal tot leven onder me, net alsof ze voor het eerst ontmaagd werd. Ze kreunde op de maat van mijn neukritme en ze smeekte me er mee op te houden. Ik nader-de mijn orgasme.
Ik stootte nog enkele malen mijn lul hard in haar smalle kontgaatje op en neer en spoot haar toen vol. We vielen in slaap. Maar ze verraste me later wel. Ik werd wakker doordat ik haar lippen om mijn pik voelde. Ik kwam in haar mond klaar. Toen ik haar goddelijke vagina volspoot, reed ze als een amazone op mij, op weg naar haar hoogtepunt, dat ze dan ook bereikte voordat mijn paal de kans kreeg om te verslappen. Halverwege de nacht verliet ik haar huis. Ze lag daar nog steeds te slapen, door mij toegestopt onder de dekens. Ze weet me te vinden, en dat moest maar genoeg zijn.
Aantal keer gelezen:
550
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)