Spannendverhaaltje.nl

Marieke

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door spuitertje meer verhalen van spuitertje Zaterdag avond zou ik gaan dansen in een discotheek in de stad. Daar het zaterdags steeds druk is in de stad besloot ik met de bus te gaan. Toen ik aan de bushalte stond te wachten, kwam er een mooi meisje aan. Ze ging in het bushokje zitten. Ze was zo mooi dat ik er mijn ogen niet van kon afhouden. Blijkbaar ging ze ook de stad in. Ze was gekleed in een sexy bloesje en een spijkerbroek dit nauw rond haar billen sloot. Ze leek me een jaar of 20.
Haar borsten waren perfect van vorm, voor zover ik ze kon bewonderen in haar bloesje. Toen de bus aankwam stapte ze op. Ik volgde haar en ging enkele banken achter haar zitten. Ze schudde haar haren los, zodat ze mooi over haar schouders vielen. In de stad aangekomen stapte ik af en ging naar mijn favoriete discotheek. Ik praatte wat met enkele jongens en meisjes die ik kende en ging dan een drankje halen. Plots verscheen het meisje uit de bus naast mij aan de toog. Ze bestelde een cola. Ze keek me lachend aan en zei “Ik heb je op de bus gezien, niet waar”. “Ja, ik zat achter je” antwoordde ik. “Juist “ zei ze “dan kon je me bewonderen hé “. Ik bloosde. Ze schoof dichter bij mij en we zette onze conversatie verder. Zo kwam ik te weten dat ze Marieke heette en dat ze slechts enkele straten van mij vandaan woonde. Na een tijdje gingen we dansen. Toe er een slow gespeeld werd trok Marieke me tegen haar aan en hield me stevig vast. “Heerlijk” zei ze “nog eens met een jongen kunnen dansen”. Ik sloeg mijn armen rondom haar en zo dansten we in stilte verder. Haar zo dicht bij mij te hebben had natuurlijk gevolgen voor mijn janus in mijn broek. Laat ze dat niet voelen dacht ik. Toen de muziek stopte lieten we elkaar verlegen los.
We zochten een zitplaatsje maar er was niet veel plaats. “Laten we ergens anders naar toe gaan” stelde ze voor. Daar had ik geen bezwaar tegen. We verlieten de discotheek en zochten een klein intiem cafeetje op. We namen plaats in een gedeeltelijk afgesloten box zodat we geen hinder hadden van de andere mensen. Onze conversatie kwam terug op gang en we praatten over alles en nog wat. Opeens voelde ik Marieke’s hand over mijn benen strelen. Ik keek haar aan en ze gaf me een kus op de wang. “Da’s omdat je niets probeert” zei ze. Haar hand ging echter verder met strelen. Toen gaf ik haar een kus op haar mond. Ze antwoordde onmiddellijk door haar tong tegen mijn lippen te drukken.
Zo tongzoende we een tijdje. Haar hand bewoog ondertussen naar mijn kruis en streelde de bobbel in mijn broek. Dat verstond ik als een uitnodiging en mijn hand ging naar haar benen. Ik streelde haar dijen. Ze bleef me kussen en maakte ondertussen mijn gulp los.”Die heeft wat ruimte nodig” zei ze. Haar hand ging in mijn broek en haalde mijn ondertussen groter geworden janus naar buiten. Hierop antwoordde ik door haar broek los te maken. Mijn hand schoof in haar slip en betaste haar poesje. Ze was reeds kledder nat. Terwijl ze mij aftrok vingerde ik haar. Toen ik bijna kwam stopte ze en haalde mijn hand uit haar broek. “Laten we met de bus teruggaan” zei ze “ Ik ben vandaag alleen thuis. Mijn ouders zijn voor het weekend naar mijn tante.” We fatsoeneerde ons en stapte gearmd naar de bushalte. Daar stonden we al tongzoenend te wachten op de bus. Toen deze aankwam gingen we naast elkaar op de laatste bank zitten. Marieke legde haar hand op mijn been en ging strelend naar mijn gulp. Ze voelde alweer een bobbel in mijn broek en keek me lachend aan. Haar hand opende mijn gulp en liet mijn lul te voorschijn komen. Ze keek even rond en boog zich dan naar beneden en begon me te pijpen. Mijn lul schoof diep in haar mond.
Met lange halen likte ze met haar zachte tong over mijn schacht. Ze zoog en likte dat ik mijn zaad weer voelde komen. Even voor de halte waar we moesten afstappen stopte ze en stak mijn kloppende lul weer in mijn broek. “Straks verder.” zei ze. De bus stopte en we gingen naar haar huis. Daar aangekomen vlijde we ons op de zetel. Ze haalde onmiddellijk mijn pik weer boven en werkte ze af wat ze in de bus begonnen was. Haar heerlijke tong likte over mijn staaf en eikel. Ze ging met het puntje van haar tong over het topje van mijn paars gezwollen eikel en likt in het speetje. Ik kon het niet lager uithouden en spoot mijn sperma met grote stralen in haar gezicht en op haar T-shirt. Ze bleef zuigen tot er niets maar kwam. “Mijn T-shirt is vuil.” zei ze en deed hem lachend uit. Twee mooie borsten in een kanten BH kwamen te voorschijn. Ze deed ook mijn hemd uit, en streelde over mijn borst. Mijn handen omvatte haar borsten en ik begon ze te masseren. Ze kuste mijn tepeltjes die hard werden enen zoog ze in haar mond. Toen stond ze op en deed haar spijkerbroek uit. Daar stond ze dan in haar kanten BH en slipje. Ik zag reeds de vocht plek tussen haar benen en mijn hand streelde haar poesje.
Ze deed mijn broek en boxershort uit en kwam op mijn benen zitten. Haar vochtig slipje streelde mijn penis, die er onmiddellijk op reageerde. Met mijn mond begon ik haar rond de borsten te likken. Ze deed de sluiting van haar BH los. Toen had ik een zicht op haar volle mooie borsten, waarvan de tepels strak vooruit stonden.Mijn mond vond ze en zoog ze helemaal naar binnen. Mijn tong streelde haar tepels. Kreunend duwde ze haar borsten vooruit tegen mijn mond. Mijn handen dwaalden over heel haar prachtig lichaam om tussen haar bene te eindigen. Mijn hand schoof in haar nat slipje en voelde haar kale natte gleuf. Ze was zo nat dat mijn vinger er moeiteloos naar binnen schoof. Terwijl ik haar vingerde schoof ze haar slipje uit.
Haar prachtige naakte poes kwam te voorschijn met mijn vinger er pulserend in. Ze kreunde toen ik haar klitje beroerde. Ze ging met haar knieën aan weerskanten van mij op de zetel zitten, zodat haar kutje ter hoogte van mijn mond kwam. Mijn tong gleed tussen haar benen, en terwijl ik haar bleef vingeren likte ik het druipende geil op. Mijn tong na de plaats in van mijn vinger. Ik zoog haar kutje leeg en likte haar klitje. Ik voelde haar kutlipjes trillen van genot. Ze begon zowaar op mijn tong te rijden. Haar geil kwam met stralen. Ze schokte en gilde en kwam lekker klaar. Haar orgasme was zo hevig dat ik haar geil langs mijn mond op mijn kin voelde druipen. Ze boog zich naar mij en kuste mij, likte haar geil van mijn kin en bracht het met haar tong in mijn mond. Mijn janus was weer sterk genoeg. Ze liet haar natte kut in een duw op mijn pik.
Hij vloog er letterlijk in. Ik neukte haar weer naar een hoogtepunt, terwijl onze monden elkaar niet los lieten. Haar geil droop weer op mijn ballen. Mijn pik ging steeds dieper en dieper in haar openstaande grotje. Ze kreunde en kronkelde op mijn pik, die gloeiend diep in haar zat. “Neuk me schat, neuk me zo hard je kan.” riep ze. Ik gromde van genot. Haar hete poesje spande om mijn penis. Soppend ging hij in en uit, steeds weer in en uit. Ze schreeuwde van genot. Toen haalde ik haar van mijn pik af en draaide haar om. Met mijn tong likte ik haar kutsappen naar haar kontgaatje. “Ja neem me in mijn kont. Ik wil je leuter in mijn darmen voelen spuiten. Lik me klaar en duw je harde neukstaaf diep in mijn kont”. Eerst rekte ik haar kontgaatje open met mijn vingers.
Eerst een dan twee en toen drie vingers gingen naar binnen, terwijl ik nog meer kutvocht naar boven likte. Ze stak haar hand tussen haar benen en begon zicht te vingeren. Ik zetten mijn pik voor haar kontgaatje en duwde. Eerst ging alleen mijn eikel naar binnen. Ze schreeuwde van pijn en genot en riep “Ja duw hem er in laat me hem voelen. Dieper”. Ik duwde door en mijn neukstaaf schoot in haar kont. Toen begon ik haar te neuken. Mijn pik ging steeds dieper in. Telkens ik naar binnen stootte duwde ze haar kont tegen mijn aan, terwijl ze zich zelf bleef vingeren. Ik voerde het tempo op en steeds dieper ging mijn pik, tot mijn ballen tegen haar billen sloegen. Ik bleef door drammen. Steeds harder. Ik voelde mijn sperma weer koken. Samen kwamen we toen weer klaar.
Mijn leuter spoot zijn inhoud diep in haar darmen. Ik haalde mijn leuter uit haar kont. Mijn sperma volgde. Ik likte haar kont uit, om daarna haar kutje leeg te zuigen. Zij nam mijn leuter weer in haar mond en zoog terug het laatste sperma uit mijn eikel. Moe maar voldaan legde we ons naast elkaar op de grond en vielen in elkanders armen in slaap.
Aantal keer gelezen:
751
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)