Spannendverhaaltje.nl

Marieke's eerste keer

-
16-08-2010
Ik zal me even voorstellen: ik ben Frans en ik ben 34 jaar. Dit verhaal gaat over mijn vriendinnetje Marieke. Zij is 18 jaar en zit dus nog op de middelbare school. Ik kende Marieke nu al een aantal jaar van de sportclub waar we allebei lid van waren. We konden heel goed met elkaar opschieten en kletsten vaak na de training over van alles en nog wat. Tot enige tijd geleden moest ze niet veel van jongens hebben en ze gaf me de indruk dat ze ofwel tot haar 80e vrijgezel bleef ofwel non zou worden, hoewel het een het ander natuurlijk niet uitsluit. De laatste tijd echter, gierden de hormoontjes door haar strakke jonge lijf en op de een of andere manier pikten de jongens die bij haar in de buurt kwamen dat ook op, want wanneer ze uitging, stonden ze bijna in de rij voor haar, terwijl dat eerder niet het geval was. Af en toe had ze dan een vriendje waar ze mee zoende of een beetje mee rommelde, maar ze was met een jongen nog niet verder gegaan dan wat friemelen bij hem en een hand van hem in haar slipje.
Ik merkte ook dat ze supergeil was en dat ze bij jongens van haar eigen leeftijd niet dat vond wat ze zocht. Hier spraken we dan ook geregeld over en langzamerhand begonnen we elkaar een beetje uit te dagen: af en toe een spontane knuffel of een onschuldige kus, maar ik merkte dat het me meer deed dan goed voor me was. Op een dag was ze na school bij me langs gekomen voor de gezelligheid en we stonden wat in de huiskamer te stoeien. Op een bepaald moment had ik haar van achteren om haar middel vast. Voor de grap deed ik mijn handen omhoog en hield ze een klein stukje voor haar borsten, alsof ik ze vast wilde pakken. Marieke reageerde niet, dus ik legde mijn handen nu op haar borsten. Pas toen ik vroeg of ze dat niet erg vond, merkte Marieke dat ik haar borsten vast had. Ze lachte hier om en vond het absoluut niet erg. De rest van de middag gebeurde er niets spectaculairs, maar we hadden nu allebei in de gaten dat er iets zat te gebeuren.
We stuurden regelmatig smsjes naar elkaar. Deze smsjes werden steeds brutaler en uitdagender, tot we op een punt waren dat ik haar durfde te smsen dat ik haar de volgende keer als ik haar zag en ze alleen was, ze een stevige tongzoen van me kon verwachten. Ze daagde me uit dat vooral te doen. Zo ging dat een hele tijd door, zonder dat er de gelegenheid was om daadwerkelijk met elkaar te tongen. Ondertussen werden haar smsjes ook steeds geiler en heter en ze beloofde me via sms eens lekker te pijpen als we elkaar alleen zagen. Afgelopen weekend smste ze heel vroeg. Het was zaterdag en haar ouders waren het hele weekend weg. Ze vroeg of ik zin had om te komen voor "een kopje koffie" (het stond zo in haar smsje, met aanhalingstekens). Ik smste gelijk terug dat ik in de auto zou stappen en meteen naar haar toe kwam.
Ik kwam bij haar huis en Marieke stond al in de deuropening te wachten. Van een afstandje zag ze er al verrukkelijk uit: ze droeg een kort strak rokje, waar haar lange blote benen lekker onder uit staken, ze had zwarte hoge hakken aan en een strak kort t-shirtje dat laag was uitgesneden, zodat haar jonge strakke borstjes zo geil mogelijk uitkwamen. Marieke is ongeveer 1,75 meter lang, donkerblond haar, superlange benen, een strak kontje en een heerlijk vol b-cupje en ontzettend knap. Zodra ik binnen was en de deur achter me had dichtgetrokken, drukten we onze lippen op elkaar en stonden we minutenlang heftig te tongen. Ik had nog nooit iemand meegemaakt die zo heet en geil kon tongen!!!Mijn lul stond gelijk helemaal stijf in mijn broek. Ik vroeg haar of ik een paar foto's van haar mocht maken (dat hadden we namelijk in eerdere smsjes al afgesproken). Dit vond ze heel opwindend, dus ze ging op de trap zitten en ik knipte foto's van mijn hete vriendinnetje. Ze trok langzaam haar truitje uit en zat nu in haar behaatje mooi en lief te wezen.
Ik ging naar haar toe en begon haar tietjes te strelen. Haar tepeltjes stonden meteen stijf en ik maakt haar behaatje los en liet het op de grond vallen. Meteen nam ik een tepeltje in m'n mond en likte en zoog zachtjes. Marieke zat te kreunen en drukte haar kruis tegen me aan. Nadat ik wat topless foto's gemaakt had, gingen we naar haar slaapkamer. Hier zei ze dat ze wilde dat ik me helemaal uitkleedde. Dat deed ik maar al te graag. Ik was nog niet helemaal uitgekleed toen Marieke al mijn lul in haar mond nam en zalig lag te zuigen en te likken. Ik moest haar even laten ophouden, omdat ik voelde dat ik bijna ging komen. Nu was het haar beurt om zich uit te kleden. Langzaam liet ze de resterende kleding die ze aanhad op de grond vallen, terwijl ik opnieuw foto's nam. Mijn grootste fantasie was het nu om me door Marieke te laten aftrekken en dan mijn hele lading sperma over haar jonge strakke tienertietjes te spuiten en Marieke vond dat een supergeil idee. Ze ging voor me zitten en begon me tergend langzaam af te trekken. Blijkbaar wist ze precies hoe ver ze kon gaan, want steeds als ik bijna kwam, hield ze stil en liet mijn spanning even zakken, voor ze weer verder ging.
Ondertussen zat ik met haar jonge tietjes te spelen en zag ik dat haar kutje helemaal nat was van opwinding. "Ik wil nu spuiten liefje", zei ik en Marieke begon snel de voorhuid over mijn harde paarse eikel op en neer te bewegen en binnen enkele tellen spoot ik haar heerlijke borstjes vol met een grote lading sperma. Marieke zat mee te hijgen van opwinding en begon met mijn lul het zaad over haar borstjes uit te smeren. Door deze aanblik kreeg mijn pik niet eens de kans om slap te worden, dus ik ging liggen, trok Marieke over me heen zodat we in standje 69 lagen en ik begon haar uitgebreid te beffen, terwijl zij weer mijn lul in haar mond nam. Het duurde nog geen minuut voor ze hard, diep en lang klaarkwam en haar geil over mijn gezicht stroomde. Mijn pik was weer helemaal stijf, dus Marieke ging op haar rug liggen en trok mij boven op haar, zodat mijn harde pik in een keer helemaal in haar maagdelijke kutje gleed. Ze had helemaal geen last van pijn of een boel bloedverlies, dus ze begon als een bezetene haar onderlijf tegen mijn kruis te stoten. Om een lang verhaal kort te maken: we kwamen allebei voor de tweede keer klaar en ik spoot al het zaad dat nog over was in haar maagdelijke kutje. De rest van het weekend kwamen we haar huis niet uit.
Aantal keer gelezen:
723
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)