Spannendverhaaltje.nl

Marieke moet getroost worden

-
16-08-2010
Het was weer eens zover. Er waren weer problemen tussen Marieke en haar vriend Peter. En als vriend van Marieke, kon ik dus weer de problemen op gaan lossen. Dus zat ik op haar kamer met een huilend 18 jarig meisje in mijn armen. Ik kon niet begrijpen hoe het zo had kunnen komen. Marieke is een schitterend mooi meisje, erg lief en houdt ontzettend veel van Peter. En toch presteert hij het om vreemd te gaan. Erg veel kleding had ze niet aan. Een spijkerbroek en een strak topje, en ze zag er erg lekker uit. Nogmaals vroeg ik me af hoe Peter zo stom kon zijn terwijl Marieke nog steeds huilend tegen me aan het praten was. Ze is niet zo groot, dus kon ik mooi van bovenaf in haar truitje kijken.
Ik dacht nog bij mezelf dat dat eigenlijk niet mag, maar ja, ik kon mijn ogen er gewoonweg niet vanaf houden. Het ging alweer wat beter. Het huilen was overgegaan in snikken en de tranen konden gedroogd worden. Haar heerlijke lichaam en het feit dat ik er goed zicht op had, hadden natuurlijk hun uitwerking niet gemist. Met andere woorden: ik zat met een enorme paal in mijn broek. Toen Marieke omhoog kwam en haar tranen droogde, ontging haar dit dan ook niet. Ze keek naar de bult in mijn broek, keek me toen aan en vroeg: “Komt dat door mij?” Ik kon dat natuurlijk alleen maar toegeven en ik kon zien dat ze het eigenlijk ook best leuk vond. Ze kon weer een beetje glimlachen en ik zag een geile blik in haar ogen. Ze zei dat ze hem wel wilde zien. Dus trok ze langzaam al mijn kleren uit. Daar zat ik dan, met een enorm stijve lul en een geile meid die hem wilde zien. “Zo”, zei ze, “nu wil ik wel eens zien of ik hem nog harder kan krijgen”. Ze deed een paar stappen achteruit en begon uitdagend te dansen. Langzaam trok ze haar truitje uit terwijl ze met haar kont draaide en me uitdagend aankeek. Nadat ze in haar bh was komen te staan, begon ze met de knoopjes van haar broek, die ze een voor een openmaakte. Toen ze haar broek uittrok, kon je duidelijk haar geile schaamlippen zien zitten in haar zwarte string. In haar ondergoed bleef ze een beetje voor me rond dansen. “Wil je meer zien”? Vroeg ze geil. Ik knikte van ja, maar van binnen schreeuwde ik met heel mijn lichaam. Nu draaide ze zich van me af en maakte haar BH los. Ze gooide haar BH over haar schouder naar me toe, zodat hij voor mijn voeten kwam te liggen. Nu draaide zich om en bedekte haar borsten met haar handen. Marieke heeft vrij kleine borsten, dus dat kon ze zelfs met haar kleine handen. Nu begon ze haar borsten te masseren en strelen, maar nog steeds zo dat ik niets te zien kreeg. Uiteindelijk wreef ze nog maar met 2 vingers van elke hand over haar tepels, zodat ik die niet te zien kreeg. Toen boog ze voorover zodat ik met mijn hoofd maar 10 cm van haar borsten verwijderd was en liet ze tergend langzaam haar vingers van haar borsten glijden. Meteen begon ze haar borsten te masseren en tegen elkaar aan te drukken, zodat ik overal prima zicht op had. Ik weet niet of mijn pik nog harder kon worden, maar toch probeerde ze het.
Ze nam weer een beetje afstand en begon aan het randje van haar string te frunniken. Ze draaide een aantal keer om haar as, terwijl ze over haar string en haar kont en kutje aan het wrijven was. Toen draaide ze zich van me af, kont naar me toe. Ze bukte ver voorover, zodat ik haar hoofd tussen haar benen door kon zien. Toen sloot ze haar benen en trok de string van haar lichaam af. Door alle vrijgekomen sappen bleef het ding een beetje plakken, maar toch kreeg ze hem los. Ik zag een gedeelte van wat nu al de mooiste schaamlippen waren die ik ooit gezien had. Precies de goede maat, mooie grote buitenste schaamlippen en de binnenste schaamlippen nog niet te zien, en zo kaal als een biljartbal. Nu draaide ze zich om met 1 hand op haar schatkistje. Wederom kwam ze heel dicht bij mijn gezicht staan. Zo dicht zelfs, dat ik de heerlijke lucht van haar pruimpje al kon ruiken. “Nu moet je me heel lief vragen of je hem mag zien, anders haal ik mijn hand niet weg” zei ze. Ik vroeg dus met mijn liefste stemmetje: “Marieke, wil je alsjeblieft je hand weghalen, zodat ik je heerlijke kutje kan zien?”. Dat was goed genoeg voor Marieke, en dus trok ze haar handje weg en terwijl ze dat deed, streek ze nog eens door haar natte spleet heen. Ik kon zien dat ze al behoorlijk nat was en mijn vermoedens van even daarvoor werden bevestigd: het was inderdaad het mooiste kutje dat ik ooit gezien had. Je kunt begrijpen dat mijn pik nu ongeveer het plafon had bereikt, en Marieke had dat ook door. Ze zei: “Het lijkt erop dat de missie geslaagd is, nu eens kijken of ik jou een plezierig avondje kan bezorgen”. Ik verzekerde haar dat dat geen probleem zou zijn. Ze ging door haar knieën en nam voorzichtig mijn pik in haar mond. Aangezien het maar een klein meisje was, was ook werkelijk alles klein aan haar. Dus ook haar mond. Met moeite kreeg ze mijn pik in haar mond, maar ze bleek er toch erg kundig mee te zijn. Met lange halen begon ze me te pijpen, en het leek alsof de hemel voor me open ging. Dit naakte meisje, dat zojuist nog in mijn armen had liggen huilen, was me nu aan het pijpen alsof het het eerste was dat ze sinds lange tijd voorgeschoteld had gekregen. Toen ze even stopte met pijpen en me aan het aftrekken was, vertelde ze me dat ze het wel met Peter had gedaan, maar dat zijn pik niet zo groot was, en dat ze dus eigenlijk zo goed als maagd was. Haar vliesje was wel gescheurd, maar ze had zich nog nooit echt gevuld gevoeld. En of ik daarvoor kon zorgen. Nou, reken maar! Ik wilde haar na al de gedane diensten toch iets teruggeven en ging in een standje 69 liggen. Ik begon heel voorzichtig het vocht van haar schaamlippen af te likken en merkte dat ze het wel op prijs stelde. Ze drukte haar kale kutje steeds harder tegen mijn gezicht aan om te laten merken dat ze meer wilde. Ik begon me een weg te likken tussen haar schaamlippen, richting haar clitoris. Toen ik mijn tong voor het eerst over haar knopje liet gaan, ontglipte haar een zachte kreun.
Voorzichtig begon ik met mijn tong haar roze knopje te masseren. Zacht en hard, direct erop of er omheen, ik bracht haar langs alle stadia. Op een gegeven moment werd het haar teveel en hield ze op met pijpen en ging ze rechtop zitten. Ze zat nu boven op mijn gezicht en trok hard aan haar eigen tepels. Haar gekreun was niet van de lucht en ze genoot luidruchtig van mijn aanrakingen. Toen ik merkte dat haar orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten, nam ik haar hand, en bracht die naar haar eigen kutje toe. Ik maakte haar duidelijk dat het de bedoeling was dat ze zichzelf ging vingeren. Toen ze dat aan het doen was, stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Ik merkte zelfs alleen met mijn tong al dat ze erg strak was, dus dat beloofde nog wat voor later! Door het constante gedraai en gestoot van mijn tong in haar kutje, en het feit dat ze zichzelf met 3 vingers stevig aan het vingeren was, kwam ze tot een spetterend orgasme. Ze schreeuwde het uit van genot en ze werd zo mogelijk nog natter dan dat ze al was. Het meisjes geil droop letterlijk uit haar kutje. Het smaakte heerlijk en ik probeerde dan ook zoveel mogelijk op te likken. Nadat ze een beetje bijgekomen was, werd het tijd dat ik eens aan mijn trekken kwam. Ik besloot rustig te beginnen, omdat ze toch al zo strak was en onervaren, dus gewoon in de missionaris houding. Heel voorzichtig penetreerde ik haar jonge zaligheid. Eerst heel rustig, en een zachte kreun gaf blijk van het genot dat ze ondervond. Genot en enigszins pijn, door het formaat van mijn pik. Ik had nog nooit zo’n strak kutje gevoeld en genoot met volle teugen. Ik ging steeds harder stoten en Marieke ging steeds harder kreunen. Af en toe zag ik haar gezicht vertrekken door een pijnscheut, maar de meeste tijd keek ik tegen een gezicht aan dat droop van de geilheid. Ik besloot haar eens echt op de proef te stellen. Ik ging uit haar en vertelde haar dat het volgende wel eens erg heftig en een beetje pijnlijk kon zijn. “Daar kan ik wel tegen, het enige dat ik wil is jou in me voelen” was haar antwoord. Daarom legde ik haar benen over mijn schouders en hield ze dicht bij elkaar. Ik keek daardoor alleen nog maar tegen haar benen en kutje aan en zag haar gezicht niet. Heel voorzichtig stak ik mijn pik in haar kutje. Eerst alleen mijn eikel. Toen deed ik haar benen wat verder uit elkaar, zodat ik haar gezicht kon zien als ik haar zometeen zo diep als menselijk mogelijk zou gaan penetreren. Ik wreef een tijdje met mijn eikel over haar schaamlippen, clitoris en ingang van haar kutje. Ineens stootte ik mijn complete penis in haar strakke kutje. Ik keek naar haar gezicht en zag dat haar ogen wegrolden. Dit meisje viel flauw van het gevoel van die ene stoot! Ik bleef als een bezetene stoten en zag dat ze weer bijkwam, ze was maar een paar seconden van de wereld geweest, maar het enige dat ze uit kon brengen was: “Wauw!”. Ik zag haar gezicht nu vertrekken van de pijn, gemengd met een geweldige geilheid.
Ondanks haar harde kreunen en vertrokken gezicht bleef ze maar roepen dat ze meer wilde en dat ik dieper moest stoten. Na nog een paar keer stoten, beleefde ze haar 2e orgasme van die avond. Ik besloot dat ik het nog wat lekkerder voor mezelf te maken, en begon haar op zijn hondjes te nemen. Ik vroeg haar of ze een vibrator had, en die bleek ze te hebben. Ze pakte hem en wreef ermee over haar clitoris terwijl ik haar van achteren bleef nemen. Ik vroeg haar of ze wel eens in haar kontje genomen was, wat er niet minder strak uitzag dan haar kutje. Ze zei dat ze dat nog nooit gedaan had. Ze was er wel een beetje bang voor. Terwijl ze zich bleef vingeren, begon ik wat kutvocht op haar kontgaatje te smeren. Je kon zien dat dat nog onberoerd was, het was nog geweldig mooi en strak. Nadat ik het gaatje goed glad had gemaakt met kutvocht en spuug, en mijn pik nog eens door haar kletsnatte kut gehaald had, zette ik mijn pik tegen haar sterretje. Toen ik wat druk begon te zetten, kon ze nog net een welgemeende “Auw!” uitbrengen, voordat ik helemaal doorstootte. Ik zat nu tot aan mijn ballen in haar kontje en begon flink heen en weer te bewegen. Een paar tranen liepen over haar wangen, maar ik kon zien dat ze er toch van genoot. Terwijl ik onvermoeid in haar kontje bleef pompen, ramde zij ondertussen de vibrator nog steeds diep in haar kutje. Het geil zat overal: aan haar kutje, haar schaamlippen, haar kontje, mijn pik, haar handen, mijn handen, de vibrator. Het was echt een festijn. Door het constante gebeuk in haar kontje en kutje, en de trillingen van de vibrator die haar clitoris beroerde, kwam ze voor de 3e keer die avond klaar. Ik merkte zelf dat ik ook op knappen stond. Ik haalde mijn pik uit haar kontje en draaide haar op haar rug. Ik begon mezelf af te trekken met lange, snelle halen en merkte dat mijn orgasme er ook aan zat te komen. Nog even trok ik door en toen ik naar dat geile gezichtje keek, dat mij daar van onder me zo verwachtingsvol aan lag te kijken, met die dikke, gezwollen tepels en schaamlippen en haar uitgerekte kontje, werd het me echt teveel. Brullend kwam ik klaar en spoot mijn gigantische lading over haar heen. Het zat werkelijk overal: op haar buik, op haar borsten, in haar mond, op de rest van haar gezicht, in haar haar. Toen alles eruit was, begon ze zichzelf in te smeren met mijn zaad dat op haar lichaam lag. Ze glom helemaal van het sperma. Toen we allebei waren bijgekomen, zijn we samen onder de douche gegaan en hebben we ons weer aangekleed. Die avond hebben we samen op de bank gezeten en sindsdien is Marieke niet meer Peter’s vriendin, maar de mijne!
Aantal keer gelezen:
317
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)