Spannendverhaaltje.nl

Manon

-
21-08-2010
We waren al jaren collega’s. Zij was een slanke, sportieve vrouw van 1.65, gescheiden moeder van twee kinderen. Ik, getrouwd en vader van 2 kinderen.
Van het begin af aan trok ze mijn aandacht, al vond ik haar aanvankelijk eigenlijk helemaal niet zo aantrekkelijk. Ik irriteerde me zelfs een beetje aan haar. Maar gaandeweg begon ik haar leuker te vinden en toen we steeds nauwer gingen samenwerken ontstond er een zekere aantrekkingskracht tussen ons.
We maakten grapjes, vingen elkaars humeurige buien op en flirtten soms wat door dubbelzinnige opmerkingen te maken, maar daar dan snel weer een onschuldige draai aan te geven.
Dat spel ging zo een jaar wat door, toen ik ’s nachts een keer van haar ging dromen. In mijn droom stond ik naakt in mijn werkkamer, met een flinke erectie, toen Manon binnenkwam. Manon reageerde helemaal niet geschokt, maar begripvol . Ze kwam naar me toe en gaf me een stevige knuffel. “Geeft niet Kees, ik snap het wel.” Toen werd ik wakker en ik wist dat mijn gevoelens voor Manon niet zo onschuldig meer waren.
Een paar maanden later besloot ik om een andere baan te gaan zoeken, vanwege reorganisaties en een steeds slechtere sfeer op het werk. Manon en ik vonden veel steun bij elkaar om de steeds slechter wordende sfeer het hoofd te bieden. Het was duidelijk dat Manon het moeilijk had met mijn naderende afscheid en haar uitingen van genegenheid voor mij werden steeds openlijker.
Twee weken voor mijn vertrek vertelde ze dat ze over mij gedroomd had en dat ze nu helemaal klaar met me was. Toen ik vroeg of het tenminste een leuke droom was geweest, kreeg ze een rood hoofd . “Het was geen nachtmerrie”. Toen liep ze mijn kamer uit.
Ik besloot haar uit te nodigen voor een afscheidsdinertje met zijn tweeën. We zochten samen een restaurant uit en kletsten honderduit. Het gesprek kwam ook op intiemere onderwerpen, zoals haar verwerking van haar scheiding van Theo en vriendjes en daarna. Ook mijn soms nogal moeizame huwelijk kwam ter sprake.
Op een gegeven ogenblik raakte ze wat emotioneel en ik legde als troost mijn hand op de hare. Ze trok haar hand niet terug maar glimlachte naar me, door haar tranen heen. “Ik wil je zoenen”, flapte ik er ineens uit. Ze bleef een poosje stil maar keek me onderzoekend in de ogen. “Niets liever”, antwoordde ze toen.
Ik boog me naar haar toe en drukte mijn lippen zacht op de hare. Ze bood me haar warme lippen en we begonnen elkaar teder te zoenen. Ik weet niet hoe lang, maar onze lippen en tongen verkenden elkaar eindeloos teder. Uiteindelijk trok ik me met moeite terug. Manon straalde. “Ik heb hier zo naar verlangd”. “Ja, ik ook.“ Ik vertelde haar over mijn droom, bijna een jaar daarvoor. Manon vertelde me haar droom over mij, kort tevoren. Dat ik plotseling haar slaapkamer was binnengekomen, haar wakker had gekust en bij haar in bed was gekropen. “Toen werd ik wakker, dus ik weet niet hoe het afliep. Maar ik was ontzettend opgewonden.” Ze begon te blozen. “Ik heb me klaargevingerd.”
We hadden nog steeds elkaars hand vast en onbewust streelde ik haar nog steeds. “Kees, je maakt me gek met dat gestreel”, zei ze. Ze legde haar andere hand over de mijne. “Jij maakt mij gek, met je aanwezigheid”, antwoordde ik. Ik boog me nog dichter naar haar toe en legde mijn vrije hand op haar borst. Ik voelde haar tepel hard worden onder mijn aanraking. Haar ademhaling werd zwaar.
“Kom met me mee naar huis”, fluisterde ze. “De kinderen zijn bij Theo”. Ik besloot mee te gaan. De drang om met haar te vrijen was te sterk. Ik stapte bij haar achterop de fiets; ik liep altijd naar mijn kantoor vanaf het station. Het was net als in mijn studententijd. Ik sloeg een arm om haar middel en schoof mijn hand onder haar blouse op haar blote buik. Manon giechelde. “Toe, Kees!” Maar toen mijn hand over haar borst schoof, duwde ze me niet weg.
Bij haar huis aangekomen vielen we elkaar al in het fietsschuurtje aan. Als een wilde begonnen we aan elkaars kleren te rukken, knoopjes los te knopen en ritsen open te schuiven. Zij rukte mijn broek naar beneden en pakte mijn pik in haar hand, die nu al een half uur in pijnlijk gezwollen toestand bekneld had gezeten.
Ik duwde haar tegen de wand en neukte haar ruw, staand tegen de muur. Door alle spanning duurde het niet lang voor ik klaarkwam. “Ah, dat is lang geleden dat ik zo vurig geneukt ben”. Manon drukte zich dankbaar tegen me aan en gaf me een heerlijke zoen. Naakt liepen we het huis in.
Ze stookte de open haard op. Daar, op het kleed voor de haard, hebben we nog urenlang gevreeën. Veelal teder en zacht, soms wild en vurig.
Ze bleek ook erg van anale sex te houden, wat ik nog nooit gedaan had. Mijn pik omklemd door haar strakke anus was een ongekend, nieuw gevoel voor me. Omdat ik daarnet in het schuurtje al een keer was klaargekomen, duurde het vrij lang voordat ik opnieuw kwam. Manon kreeg in de tussentijd wel drie keer een orgasme. Toen ik mijn zaad weer voelde opborrelen uit mijn zak en ik begon te kreunen, kwam ze opnieuw schreeuwend klaar. Zo had ik het met mijn vrouw nog nooit beleefd!
Daarna lagen we een poosje uitgeteld in elkaars armen. Lekker te kletsen, elkaar strelend en verwennend. Na een poosje werd mijn pik opnieuw stijf. Manon keek me teder aan. “Nog steeds niet genoeg gehad, lieverd?” “Nee, nog lang niet.” Ze zoende me en ging toen plagend en teder met haar mond langs mijn hals naar beneden, over mijn borst. Ze beet zachtjes in mijn tepels. Mijn pik reageerde meteen met kleine schokjes.
Haar mond ging verder over mijn buik. Ze likte mijn eikel met het puntje van mijn tong. Mijn geslacht begon wild te schokken, toen ze het plasgaatje aanraakte. “Wat ben jij gevoelig zeg!” Teder nam ze hem in haar mond, knabbelde aan de schacht en ik voelde me in de zevende hemel. Wat was dit zalig!
Eindeloos ging ze door, haar geile ogen zochten steeds de mijne, terwijl haar mond mijn leuter verwende zoals hij nog nooit verwend was. Ik gaf me volledig aan haar over. Ze kneep zachtjes in mijn ballen, wreef over mijn eikel en ik voelde hoe ik langzaam maar zeker naar een nieuw hoogtepunt geleid werd. Met haar mond stimuleerde ze de onderkant van mijn eikel, het topje van haar tong gaf zachte duwtjes tegen het driehoekjes vlak onder de top. Toen haar hand mijn poepgaatje zocht en ze me daar met een vinger begon te stimuleren, voelde ik hoe het zaad diep uit me omhoog begon te komen. Een krachtige straal sperma spoot over haar wang en in haar haar. Er kwam een flinke hoeveelheid, zeker als je bedenkt dat ik al twee keer was klaargekomen. Wat was deze vrouw zalig!
Ik trok haar omhoog en zoende haar dankbaar. Ik proefde mijn zaad op haar lippen.
Ik hoef jullie niet uit te leggen dat dit niet de laatste keer was dat ik Manon gezien heb en dat ik nog heel wat uit te leggen had aan mijn vrouw.
Aantal keer gelezen:
655
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)