Spannendverhaaltje.nl

Man gaat vreemd met beste vriendin van zijn eigen vrouw

-
21-10-2010
Zeventwintig is ze en van beroep stewardess. Verder is ze een goede vriendin van mij en mijn vriendin. Vanaf het eerste begin dat ik haar leerde kennen, was mij al opgevallen dat ze een bijzonder goede bouw heeft. Menigmaal had ik haar gade geslagen en geraden naar wat er precies onder die kleren zou zitten. Ze kleden zich altijd heel netjes. Helaas nooit een strak t-shirt of een strakke broek.

Op een avond was ze weer bij ons bezoek. Ik zat alweer een tijdje met haar te praten toen ineens ons konijn voorbij kwam lopen. Konijnen doen het goed bij vrouwen en zo ook bij haar. Vriendelijk als ze is, wilde ze het konijn aaien maar helaas deze schoot gelijk onder de bank door naar de andere kant. Zij liet zich hier niet door ontmoedigen en ging over de bank hangen om hem toch te kunnen aaien. Voorover hangend over de bank had ik voor het eerst een mooi blikveld over haar kont. Klein, strak en een beetje rond. Gewoon bijna perfect. Een rilling ging door mijn lichaam. De gezellige avond ging voorbij en we besloten gelijk af te spreken voor een volgende keer, enige weken later.

Een paar weken later reed ik vol verwachting naar huis toen mijn vriendin mij op mijn mobiele belde om te zeggen dat ze het niet ging redden. Ze moest onverwachts overwerken. Omdat ze haar vriendin niet meer te pakken had kunnen krijgen vroeg ze mij vroeg naar huis te gaan.

Ik was vroeg thuis en enige tijd later kwam ook onze vriendin. We gingen altijd goed met elkaar om, maar dit was de eerste keer dat we met zijn tween waren. Ik was een beetje zenuwachtig al begreep ik zelf niet waarom. Al kletsend legde ik haar uit dat we nog wel even met zijn tween zouden zijn, omdat mijn vriendin moest overwerken. Naar mate het gesprek vorderde kwam ook de vakantie aan de orde. Zij merkte op dat ze de fotos nog wel een keer wilde zien. Toevallig lagen deze op de eetkamertafel waar ik en mijn vriendin ze de avond ervoor nog bekeken hadden.

We bekeken de fotos staand bij de tafel. Omdat we enigszins voorover stonden viel het mij ineens op dat zij een heel klein beetje inkijk had. Niet veel maar toch. Ik moest veel moeite doen om enigszins naar binnen te kunnen kijken. Het wilde eigenlijk niet lukken. De inkijk was te beperkt. Door mij verwoede pogingen trok ik echter wel haar aandacht. Kan je het zien? vroeg ze lachend. Ik schok me rot en kreeg een grote rode kop. Ineens besloot ik eerlijk antwoord te geven en zei gewoon simpel nee.

Toen gebeurde er eigenlijk iets wat ik niet verwacht had. Ze ging iets verder voorover staan en vroeg en zo... Nu kon ik het wel een beetje zien. Een goed gevulde zwarte BH. Ik trok de stoute schoenen en trok haar truitje iets na voren en zei Zo kan ik het wel zien.

Prachtig volle borsten, een volle C-cup dat was zeker. Ik liet haar truitje weer los en de inkijk verdween weer. Ik wilde nu echter meer en besloot achter haar te gaan staan met de opmerking dat ze er mooi uitzagen maar dat ik ze ook wel eens wilde voelen. Door haar trui heen nam ik haar borsten in mijn hand en begon te kneden. Tot mijn verbazing liet ze het toe. Heerlijk groter dan die van mijn vriendin. Omdat ze niet negatief reageerde, vroeg dit om meer.

Ik liet mijn handen wat zaken en begon haar broek los te maken. Zij ging ondertussen gewoon door met het bekijken van de fotos. Ik stroopte haar broek tot op haar knien. Ze droeg een zwarte string. Ik liet mijn handen over haar kont gaan en kneep er even lekker in. Ongelooflijk n van onze beste vriendinnen stond hier met een bijna blote kont voor mij gebogen terwijl ik in haar borsten en kont stond te knijpen.

Ondertussen knalde mijn lul zowat door mijn broek heen. Hier moest wat aan gebeuren. Ik deed met n hand mijn broek naar beneden en haalde mijn lul te voorschijn. Zij ging ondertussen, lachend, verder met het bekijken van de fotos. Ik deed haar string naar beneden. Nu stond er een prachtige naakte kont voorovergebogen voor me. Welke man kan hier tegen?

Ik schoof mijn lul voorzichtig tussen haar benen door haar, reeds super natte, gleuf binnen. Wat een genot!! Ze kreunde en deed het fotoboek dicht. Ze ging verder vooroverhangen over de tafel. Ik deed mijn handen onder haar trui en trok haar BH onder haar tieten zodat deze bloot waren. Stevig begon ik de naar beneden hangende tieten te masseren. Ondertussen beukte mijn lul hard door in haar kutje.

Na een paar minuten zo door gegaan te zijn, wilde ze een andere positie. Ik trok mij terug. Wij deden onze kleren uit en zij ging op haar rug op tafel liggen. Dit zag er werkelijk perfect uit. Staand russen haar benen trok ik haar naar de rand van de tafel. Wederom schoof ik mij lul naar binnen een begon haar een goede beurt te geven. Ze hield haar borsten vast terwijl ik op haar inbeukte. Heerlijk geil gezicht. Zij naakt met haar rug op de tafel terwijl mijn lul lekker zijn gang ging. Ik kon alles in de spiegels, achter de tafel, goed zien. Haar benen recht omhoog langs mijn borst, haar borsten heftig mee schuddend op het door mij aangehouden ritme. Ondertussen begon zei steeds harder te kreunen en te steunen en was ze op weg naar haar eerste orgasme.

Na enige tijd in dit standje doorgeneukt te hebben, wilde we weer wat anders. Ik vroeg haar mij te pijpen. Er ging een wereld voor mij open. Wat kon die heerlijk zuigen! Ik stond te twijfelen, zou ik in dit lekkere mondje klaarkomen? Ondertussen ging haar hoofd fel op en neer. Nogmaals heerlijk.

Ineens realiseerde ik mij dat ik het nog nooit anaal gedaan had. Mijn vriendin wilde dit absoluut niet. Ik trok haar omhoog en begon haar borsten te likken en te kneden. Vervolgens draaide ik haar om en liet haar wederom voorover buigen over de tafel. De prachtige kont geilde mij nog meer op. Ik trok haar kont iets uit elkaar en drukte mijn lul tegen haar anus. Ze protesteerde niet wat voor mij een teken was verder te gaan.

Ik duwde mijn lul haar kont in. Eerst een klein stukje en toen weer terug. Dit herhaalde ik enkele malen totdat mijn lul geheel naar binnen ging. Mijn god wat een strakke kont. Zij kreunde en steunde ondertussen als een bezetenen. In de spiegel kon ik zien dat ze haar ogen gesloten had. Ik beukte ondertussen door en kneed in de heerlijke naar beneden hangende borsten. Ik moet haar haast wel pijn gedaan hebben, als een bezetenen ging ik te keer.

Ik voelde mijn zaad komen en vroeg of ik in haar kont klaar mocht komen. Ze kreunde instemmend. Gelukkig nam ze de beslissing snel wat mijn zaad spoot met grote kracht in haar anus. Ik was nog nooit zo intens klaargekomen, het werd gewoon helemaal zwart voor mijn ogen.

Met zijn tween hebben we nog even nagenoten. Ik kon geen genoeg krijgen van die mooie grote stevige borsten en die strakke kont. Na een uur kwam mijn vriendin thuis. Wij zaten op de bank te kletsen waarbij niets herinnerde aan sexuitspatting eerder op die avond. Wat een avond. Dat onschuldige meisje tot zoiets instaat zijn.
Aantal keer gelezen:
790
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)