Spannendverhaaltje.nl

Mallorca

-
16-08-2010
Mijn vriend Andre en ik Monique hebben al vanaf onze 18e verkering. We waren beiden, elkaars eerste geliefden en hebben samen uitgevonden hoe lekker sex is. Na zo'n 2 jaar begonnen we te fantaseren en elkaar verhalen te vertellen over onze fantasieën. Het kwam steeds vaker voor dat we elkaar verhalen vertelden om een trio met een andere jongen erbij te doen. Dit gebeurde vorig jaar zomer, heel spontaan, we waren inmiddels 20 jaar. Op vakantie in Mallorca gingen we iedere avond stappen. Lekker veel drinken en iedere avond en dag sex! Na een paar dagen vroeg Andre of ik zonder slipje uit wou. Dit leek me spannend en ik deed dat. Die avond heeft hij me heerlijk opgegeild en nadat we flink hadden geneukt vroeg hij of we samen een fantasie van ons konden uitvoeren. We spraken af dat ik de volgende avond alleen op de vloer zou gaan dansen terwijl mijn vriend toekeek en dan zouden we wel zien wat er dan gebeurde. Voordat we weggingen hebben we eerst lekker gedouched.
Ik maakte me op en zag eruit om in te bijten, mooie oogschaduw, lichte make-up en een heel opwindend geurtje. Andre zag er ook goed uit en ik zag hoe hij zijn stijve lul moest opbergen. Hij kwam achter me staan en ik voelde zijn pik tussen mijn billen prikken. We waren al zo geil dat we eigenlijk al niet van elkaar konden afblijven. Ik had een kort rokje aan en een topje waar mijn borsten strak inzaten. We gingen weer naar die leuke disco er was een schuimfeest en we waren beiden best opgewonden. Na een aantal drankjes voelde ik hem al aardig en mijn vriend zei dat hij naar de wc ging. Het duurde wel heel erg lang en ik bedacht me dat hij vast ergens stiekem naar mij stond te kijken. Ik besloot dat het nu tijd was om de stoute schoenen aan te trekken en niet langer op hem te wachten. Daar stapte ik de dansvloer alleen op en begon te dansen, ik probeerde zoveel mogelijk mijn rondingen te showen.
Al snel kwamen er 2 jongens bij me dansen, ze waren een stukje ouder (ca.23) zonder iets te zeggen begonnen ze met me mee te dansen. Ze stonden beiden aan een kant van me en ze begonnen me aan te raken. Een beetje onzeker probeerde ik toch om Andre te ontdekken, maar ik zag hem nergens. Ik twijfelde even maar besloot mee te doen en ze hun gang te laten gaan, kijken tot hoever ze durfden te gaan. Ik voelde de harde lul van de jongen achter me tegen mijn kontje, het wond me erg op! Ik weerde hem niet af en gaf zo te kennen dat ik wel in was voor zoiets. Ik wist dat ik door de spanning heel erg nat zou worden tussen mijn schaamlipjes. Duidelijk zichtbaar werd ik door beide jongens brutaal betast en ik liet het gewoon toe. De voorste jongen was ook tegen mij aankomen dansen en zijn bobbel liet ook niets te raden over. Op dat moment begonnen de schuimmachines te blazen en in een mum van tijd stonden we midden in het schuim. Ik had Andre nog steeds niet gezien en hoopte maar dat hij mij wel zag.
Ik wist dat hij als hij me nu bezig zag al met een hele dikke harde lul in zijn broek zou staan. We werden steeds natter door het schuim en mijn tepels waren nu goed zichtbaar. De jongens dansten gewoon door en ik voelde hoe de een mij om mijn middel pakte. De jongen voor me kuste me plots vol op mijn mond. Ik twijfelde, maar besloot mee te doen en beantwoorde zijn kus. Toen ging het allemaal heel snel. Ze dirigeerden me naar de hoek van de dansvloer en ik voelde overal handen. Op mijn borsten en onder mijn korte rokje, heerlijk voelde het. De eerste jongen pakte me vast en zette me op de rand, hier kon je mooi op zitten. Mijn benen werden gespreid en ik werd heerlijk diep gevingerd en sloot mijn ogen om te genieten. Plots stopte hij en de andere jongen kwam tussen mijn benen staan, ik dacht dat hij me ook wou vingeren. Was dat een verassing in plaats van een vinger, voelde ik plots zijn dikste vinger tegen mijn kutje en die gleed zo naar binnen. Oooh jaa, neuk me fluisterde ik in zijn oor en ik besefte dat dit eerste keer was dat ik een ander in me had toegelaten.
Ik werd gewoon geneukt, hij had zijn lul in me gestoten! Achteraf heel stom, maar ze gebruikten geen condoom. Terwijl ik zo op de rand zat was hij brutaal in me doorgedrongen en neukte hij in een snel tempo. Zijn heerlijke penis stootte lekker in mijn onderlichaam door. Ik wist niet wat er met me gebeurde de ene sensatie na de andere denderde door mijn lichaam. Te snel naar mijn zin, voelde ik hoe hij me ineens volspoot. Meteen kwam de andere jongen voor me tussen mijn benen in staan. Tussendoor probeerde ik in een korte blik mijn Andre te ontdekken. Hij trok me ongeduldig van de rand af, draaide me om en stootte zijn penis in mijn kutje. Hij gleed zonder enige tegenstand mijn grotje in en hij roerde heerlijk in het zaad van zijn vriend. Dit wondt me nog meer op omdat hij me nu achterlangs neukte. Samen met hem vingerde ik mezelf naar een hoogtepunt en ik voelde hoe ook hij zich in mij ontlaadde. Zwaar kreunend kwam ik tot orgasme, het voelde hemels omdat het mijn eerste geile neukpartij was zonder mijn allerliefste schat.
Ook zijn warme stralen zaad voelde ik in mijn lichaam spuiten. De jongens vroegen of ik wat wou drinken, met een rood aangelopen gezicht liep ik snel bij ze weg. Met een druipend poesje zag ik mijn vriend staan en liep een beetje beduusd op hem af. Ik vertelde mijn lieverd het hele verhaal en hij werd er zo geil van dat hij meteen in mijn kruis begon te voelen. Zijn vingers werden kletsnat van al het sperma wat de twee jongens in me hadden gespoten. We stonden tegen elkaar aan en ook hij stootte zijn enorme keiharde lul in me. Terplekke in een duister hoekje stampte hij ongeduldig zijn paal in mijn grotje. Ik hijgde in zijn oor, “jaaaaaa spuit je zaad bij al het andere”. “Neuk me lieverd, neuk me diep en spuit me vol”. Nu voelde ik mijn vertrouwde penis in me doorstoten en werd ik door mijn allerliefste vriend geneukt en samen kwamen we zonder moeite. Hij vond het geweldig om zijn penis in het zaad van andere jongens te voelen roeren. Wat een schuimparty, mijn kutje schuimde ook, maar dan door de heerlijke geile neukbeurten die ik vanavond had gehad.
Aantal keer gelezen:
1013
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)