Spannendverhaaltje.nl

Mag ik even kijken

-
16-08-2010
Al een paar jaar woonden we nu naast onze buren. Het was een gezin zoals de onze rustig en aardig. Ze hadden een zoon en een hond. Ik was zelf ook enigskind al ben ik natuurlijk een meisje. Mijn ouders leek het wel wat om als twee gezinnen met elkaar op vakantie te gaan. Ze wilden het eerst een weekndje proberen in Nederland. In een vakantiewoning aan de kust zou het moeten gebeuren. Ik had er wel zin in, ik was bijna net zo oud als mijn buurjongen en kon wel met hem opschieten. Vrijdag middag gingen we op pad. Na anderhalfuur rijden waren we er en verkenden onze woning. Hoewel ik weet dat het tegen de zin van mijn moeder was moest ik mijn kamer met mijn buurjongen delen. Hij heet trouwens Pim.
Ik pakte mijn koffer uit en deed alles keurig in de kast. Pim liep de kamer in en vroeg hoe ik het vond. Zullen we naar het strand Pim vroeg ik meteen. Het was lekker weer en zo vaak kwam ik niet op het strand. Hij vond het gelukkig een goed idee. Ik zocht in de kast naar mijn bikini. Ik had er twee mee en vroeg Pim te kiezen welke ik aan moest doen. Hij vond de rode wel mooi. En welke zwembroek doe jij aan vroeg ik aan Pim. Ik heb er maar 1 bij me dus hoef ik niet te kiezen. Hij liet me een leuke zwemshort zien. Zal ik even weggaan zodat je je kunt mkleden vroeg Pim. Welnee joh als je het mooie der maar niet vanaf kijkt zei ik kordaat. Ik begon me uit te kleden maar merkte dat Pim het wat ongemakkelijk had. Eenmaal in mijn ondergoed keek ik hem aan, zeg Pim moet jij je niet even omkleden?
Ik wacht wel tot jij klaar bent. Durf je niet vroeg ik aan Pim. Hij zat op bed en keek naar beneden. Triest was dat ik ging naast hem zitten. Nou ja je hoeft het natuurlijk niet te doen als je niet wilt maar we zijn toch geen vreemden. Ik sloeg mijn arm om hem heen. Als er iets is kun je het altijd zeggen. Weet je Anneke, ik heb niet zo een heel grote dus vandaar. Nou ja dat maakt toch niet uit daar let ik toch niet op. Eindelijk stond hij op en begon zich uit te kleden. Ik was stiekem toch wel nieuwsgierig naar zijn kleine dingetje. Hij trok zijn onderbroek uit maar ging met zijn rug naar me toe staan. Ik kon me niet meer beheersen, mag ik even kijken, het floepte eruit voor ik er erg in had. Met tegenzin draaide hij zich om. Het was inderdaad niet zo een grote maar het zag er wel leuk uit een klein slap lulletje.
Omdat ik nog zat en hij stond had ik vlak voor mijn gezicht. Nou zie je nou dat bedoel ik. Valt toch best mee zei ik maar ik wist wel beter en kon het niet laten er even tegen aan te tikken. Hij bengelde er een beetje van en Pim trok snel zijn zwembroek aan en ik mijn beha af. Mijn slipje ging uit en Pim stond nog net niet te kwijlen. Ik vond het wel leuk en deed extra langzaam. Ik dacht eraan of hij nu een stijf piemeltje zou krijgen. Het was heerlijk op het strand we zwommen en voetbalden op het strand. Na een paar uurtjes gingen we terug naar het huisje. Toen we aankwamen zagen we net onze beide ouders wegrijden. We hebben het rijk alleen Pim heerlijk.
Ik liep naar de badkamer en zag een mooi groot bad. Pim heb je dit al gezien. Ik had de kraan al opengezet toen Pim kwam kijken. Zo een lekker groot bad zei Pim verrast. Groot genoeg voor ons tweetjes Pim. Je wilt met mij in bad? Wil je dat niet Pim. Ja jawel hoor graag zelfs. Ik trok alles uit en stapte in het warme water om het vieze zeewater van me af te laten weken. Pim kwam tegenover me zitten met zijn pikkie net onderwater. Ik kon er niets aan doen maar telkens als ik dat pikkie zag wilde ik er aan zitten. Ik kon natuurlijk niet even aan dat ding zitten zonder reden. Zullen we elkaar wassen Pim dan doe ik jou en jij mij. Pim vond het prima hij was al zijn schaamte kwijt.
Ik ging achter hem zitten en waste zijn haar en daarna zijn rug. Ik kroop weer voor hem en deed zijn borst en buik. Nu even staan Pim. Ik denk dat hij dacht dat ik zijn benen gingen doen maar in plaats daarvan sopte ik zijn pikkie. Ik had een hand vol doucheschuim en begon over ze ding te wrijven. Hij merkte er gelukkig niets van en ook niet toen ik zijn voorhuid naar achter schoof om alles dus ook achter de randjes schoon te maken. Hij werd niet stijf maar wel schoon. Daarna deed ik zijn benen. Pim moest blijven staan van me zodat ik hem kon afspoelen. Toen al het sop het eraf was keek ik tevreden en vooral naar zijn piemeltje.
Je bent om op te vreten Pim. Nu jij mij. Hij waste mijn haar ook het eerst en masseerde mijn hoofdhuid lekker. Eindelijk was hij bij de voorkant. Behendig smeerde hij mijn borsten in. Het voelde wel lekker zoals hij het deed. Mijn tepels werden er hard van zeker toen hij er met zijn duimen over wreef. Ik zag dat Pim het ook lekker vond want zijn slapte werd minder. Nu mocht ik staan. Ik zette 1 voet op de rand van het bad zodat hij er goed bij kon. Voorzichtig wreef hij van mijn schaamhaar naar tussen mijn benen. Hij verkende elk plekje daar maakte me goed schoon ook tussen mijn lipjes.
Hij spoelde me uiteindelijk af en we liepen na ons te hebben afgedroogd naakt naar onze kamer. Thuis loop ik heel vaak naakt thuis als ik alleen ben verklapte ik aan Pim. Dan is het nu net alsof je thuis bent merkte Pim op. Pim ging, nog steeds in zijn blootje, op bed liggen. Zal ik bij je komen liggen Pim. Het mocht, weet je Pim zei ik toen ik naast hem lag. Wat? Je hebt misschien niet zo een grote maar wel een lief piemeltje hoor. Vind je dat echt Anneke. Ik knikte, ik wil er steeds even aan zitten. Oh ja Anneke. Ik knikte, ja ik ben een piemeltjes monster, ik sprong bovenop hem, zijn er hier nog lekkere piemels. Pim moest lachen en ik ging omlaag en speelde met dat slappe dingetje. Hou op dat kietelt lachte Pim. Ophouden geen denken aan gromde ik als een monster.
Ik drukte mijn mond op zijn blote buik. Het kietelde zeker best wel want hij duwde mijn hoofd weg maar wel naar beneden. Ik wilde het eigenlijk niet maar ik hapte al en had zijn piemel al te pakken. Ik schrok van mezelf ik liet weer los en riep, hij is schoon hoor. Je had mijn piemel in je mond Anneke schreeuwde Pim. Hij smaakt heel lekker Pim ik begon ze dingetje te likken en daar was eindelijk de stijve van Pim. Hij groeide naar zo een tien a elf centimeter en paste helemaal in mijn mond. Ik klemde mijn lippen erom heen en zoog er hard aan alsof het een lollie was. Hij groeide nog iets groter en werd eigenlijk best wel dik. Hij was op volle sterkte niet zo lang maar lekker dik.
Dit is niet vies riep Pim dit is lekker. Ik voelde zijnm piemel op mijn tong drukken, ik begon mijn hoofd wild op en neer te bewegen en neukte hem eigenlijk min of meer met mijn mond. Af toe zoog ik lekker hard en dan bewoog ik mijn hoofd weer met steeds mijn lippen eromheen geklemd. Ik raakte in een soort trance en hoorde hem niet meer. Ook niet toen hij zei Anneke ik ga komen Anneke. Met mijn lippen er stijf omheen zoog ik net toen hij de volle lading naar buiten spoot zo mijn keelgat in en ik slikte vanzelf. Om maar niet te morsen zoog ik door tot er niets meer uit kwam. Alles was doorgeslikt en ik haalde hem uit mijn mond. Hij glom en werd langzaam wat slapper. Met mijn tong draaide ik rondjes over zijn eikel.
Ik kroop weer naast hem, mag ik jou ook eens vingeren vroeg Pim zachtjes. Eerst streelde hij mijn borsten en mijn tepels. Over mijn buik lager.Ik trok mijn knieen op en voelde zijn hand op mijn intiemste plekje. Hij ging voor mijn poesje zitten en ik legde mijn voeten op zijn schouders. Hij haalde mijn lipsjes vanelkaar af en duwde er een vinger tussen. Het was al lekker nat en hij draaide met zijn vinger in mijn gaatje. Ik duwde mijn onderlichaam omhoog meer naar Pim toe. Hij boog en begon me wild te likken. Zijn tong liet geen plekje met rust en zo snel dat ik het overal tegelijk voelde. Kom riep ik . Ik trok hem boven op me. Hij kuste me en ik sloeg mijn benen om hem heen. Ik wist waar zijn piemel nu was en hij hoefde nog maar een klein stukje. Toe maar zei ik. Pim liet zich gaan en duwde zijn piemel mijn schachtje in.
Doordat ie in omvang lekker dik was voelde ik hem goed. Leunend op zijn handen begon Pim me te neuken. Hij neukte me snel met korte stootjes maar wel erg lekker. In dit tempo neukte hij me gewoon klaar en hij kwam gelukkig nog steeds niet klaar. Ik was blij dat ik hem eerst gepijpt had. Ik sloeg mijn armen om hem hee en fluisterde lieve woordjes. Ik voelde warmte door mijn onder lichaam naar boven gaan. Ik moest kreunen en beet op mijn lip. Ik voelde dat het ging gebeuren. Nog sneller ging Pim en ik kwam bij iedere stoot meer klaar. Hij deed het zo goed en zo lang. Toen ik de climax had zuchtte Pim en kwam eindelijk klaar.
Met zijn piemel nog in me kwam hij weer op me liggen en tongden we. We gingen weer in bad en waren weer helemaal schoon. We waren net aangekleed toen onze ouders terugkwamen. Onder het eten was Pim wat stil en zijn ouders vroegen wat er was. Niets zei Pim er is niets. Toen ik later met Pim stond af te wassen zei hij me hoe fijn hij het had gevonden. Ik beloofde hem morgen ochtend op een hele lekkere manier te wekken.
Aantal keer gelezen:
650
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)