Spannendverhaaltje.nl

Maar toch was hij mijn schoonzoon waargebeurd

-
21-10-2010
Mijn dochter en haar vriend woonden meer dan 2 uur rijden bij ons vandaan. vandaar dat ik daar dan ook moest overnachten.De maandag was het heel gezellig, we babbelden overal over dronken een wijntje. Maar niks bijzonders was er aan de hand.Dinsdag ging ik met de kinderen op en daarna het huishouden doen. Ik deed de bedden ook van mijn dochter en schoonzoon. Tot mijn grote schrik zag ik daarbij een of ander sexblad liggen. Recht onder zijn bed. Het kan toch niet zo zijn dat mijn dochter een paar dagen weg is en dat hij dan meteen in de vieze boekjes duikt? Schandalig. Achteloos doe ik mijn dochters Nachtkastje open, en daar vindt ik helemaal wat. Boekjes, Handboeien, Blinddoek,Olie, Vibrators. Dus mijn dochter doet dat ook.

Ik kijk nu ook in het andere kastje en vind daar stapels sexfilms. Ik glimlach als ik aan mijn dochter denk, die heeft een beter sexleven dan mij. Nu ik 47 jaar ben is dat niks meer.

Ik leg de spullen zorgvuldig terug maar kan het niet uit mijn gedachten laten. Als op de avond mijn schoonzoon thuis komt bekijk ik hem heel anders. Het is wel een knappe jongen zo strak in pak. Zodra hij thuiskomt gaat hij zich eerst verkleden. Toevallig zorg ik dan net boven ben met een wasje. Ik zie hem zijn pak uittrekken en in zijn strakke boxershort rondlopen. Als ik niet getrouwd was en hij niet mijn schoonzoon dan wist ik het wel. 8 uur gaat hij douchen en toevallig zie ik dat hij de deur niet op slot heeft gedaan. Ik zet even wat in de douche neer. Maar ik zie helemaal niks. Snel ga ik naar beneden. Ik moet niet zo gek doen.Woensdag sta ik weer met de kinderen op. Ik merk dat ik er erg lang over doe om mij mooi op te maken. Echt veel sexy kleding heb ik niet mee. Ik moet maar eens vragen of ik niet wat kleding van mijn dochter aankan.Die heeft ook veel sexy lingerie en rokjes en zo. Als mijn schoonzoon thuis komt zorg ik dat ik boven ben waar ik stiekum kan zien hoe hij zich omkleedt.

Snel vraag ik hem : vindt je het goed als ik wat kleding van mijn dochter aantrek want ik heb niet genoeg meegenomen. Natuurlijk zegt hij.

Kwart voor 8 ga ik douchen en laat de deur op een kier, maar gelukkig komt er niemand binnen. als hij daarna gaat douchen zorg ik dat ik dan zogenaamd nog iets aan mijn make up moet doen voor de spiegel. Elke vrouw had gezien dat het niet klopte. In de halfbeslagen spiegel kan ik hem goed zien. Heerlijk ziet hij eruit. En ik zie dat hij ook flink geschapen is.

Ik merk dat ik bijna sta te kwijlen, mijn mond is helemaal droog.en Mijn hals zit vol rode vlekken. Ik schrik van mezelf en ga snel de douche uit.

later als ik een rokje van mijn dochter draag, zeker niet te lang. tikt hij tegen mijn kont.Donderdag heb ik mijn wekker heel erg vroeg gezet. ik weet dat mijn dochter en zoon s'nachts naakt slapen, en ik denk dat hij dan naakt langs mijn deur naar de badkamer loopt. Mijn deur staat open en ik ben klaar wakker als ik zijn wekker hoor afgaan. het duurt nog wel even maar dan hoor ik zijn deur open gaan, Spiernaakt loopt hij naar de badkamer. Hij had een stijf geslacht. Wat een flinke had hij, ik weet zeker dat ik het goed heb gezien.

's middags als hij thuiskomt belt mijn dochter en vraagt mij ook om goed voor hem te zorgen. Ik moet even glimlachen maar daardoor heb ik geen tijd gehad om boven te zijn terwijl hij zich omkleed. Als hij doucht sta ik in mijn string en sexy bh(mijn dochters)voor de spiegel om mij op te maken. Ik merk dat ik al snel opgewonden raak en weer rode vlekken in mijn hals krijg. Hij staat met zijn rug naar mij toe Maar het lijkt alsof hij een flinke erectie heeft. Ja dat kan best de man is nu al bijna 2 weken zonder zijn vrouwtje.

s'avonds bel ik mijn man die de volgende dag komt om het weekend mee op te passen.

S'avonds op bed ben ik nog lang onrustig en opgewonden. tot ik ineens een stem hoor praten. Ik hoor het goed het is mijn schoonzoon op hun slaapkamer, hij praat luid. Ineens hoor ik hem kreunen en wat hijgen. Het zal toch niet dat hij een sexlijn heeft gebeld? nu mijn dochter een paar daagjes weg is? Schandalig. ik stap uit bed om het beter te horen. Hij kreunt flink. Ik kijk door de kier van hun slaapkamer en zie dat hij zijn Geslacht in zijn hand heeft. Dan ineens zegt hij aan de telefoon: Ik mis je schatje. Het was mijn dochter die belde, die schat. Ineens kijken 2 ogen mij aan, Betrapt. Kom maar verder roept hij. Langzaam kom ik binnenlopen terwijl ik hem zie zitten met die stijve. Hij draait mij naar achter en zegt je mag best wel even voelen na al die dagen staren. Ik voel mij betrapt, maar steek wel mijn hand uit naar zijn Harde Erectie. Ik raak hem aan en trek er even aan. Ik wordt zo ongelooflijk geil dat ik niet meer kan. iK trek hard aan zijn penis en lik over zijn eikel, ik zuig zachtjes maar hij is niet te houden en duwd zijn hele ding in mijn mond. Ik leun achterover terwijl hij in mijn mondje penetreert. Hij pakt mijn haar vast en gaat diep in mijn keeltje. Ik kokhals keer op keer maar hij gaat door en terwijl hij luid hijgt en kreund, voel ik allemaal vocht in mijn mond stromen. dan nog 1 keer en daarna komt hij klaar in mijn mondje. Hij spuit alles in mijn keel al loopt veel er weer uit. Het blijft maar stromen en er komt nog meer. Slikken zegt hij, ik kijk hem aan want dat doe ik nooit, mijn man mag niet in mijn mond klaarkomen en ik slik het ook niet door. Maar nu begin ik wel te slikken. Maar het is veel en terwijl ik mij verslik loopt het er ook uit.

Mijn schoonzoon maakt mijn jasje los. en bijt meteen in mijn tepels. Ik schaam mij vooral want mijn borsten zijn niet meer wat het was maar zijn er al aardig bij gaan hangen. Hij bijt hard in mijn Tepels, Auw en zuigt ze in zijn mondje. Ineens merk ik dat ik luid lig te kreunen. Hij trekt het stringetje van mijn dochter uit.Met zijn handen trekt hij mijn benen uit elkaar. Met zijn tong gaat hij langs mijn benen naar mijn clitje. Daar speelt hij met mijn lipjes en ertussen en weer merk ik dat ik lig te krijsen. ik de stille genieter. Hij gaat diep met zijn tong naar binnen maar op het moment dat hij mijn hele kut in zijn mond zuigt. Gil ik het uit. mijn lichaam begint te schokken en ik blijf trillen, zo heftig ben ik nog nooit klaargebefd. Als ik mijn ogen weer opendoe zie ik meteen zijn enorme Erectie Hangen. Als hij mij ziet kijken zegt hij: "wil je hem"Dan krijg je hem maar dan wordt er niet gerotzooid met je man dit weekend. Ik kijk hem aan en zeg Kom.

Hij draaid mij op mijn zij. en schuift zijn been tussen de mijne. Een been hangt zo in de lucht. Ik voel hem dichtbij komen, Hij schuift zijn Penis tegen mijn lipjes en duwt ze dan langzaam naar binnen. Even denk ik nog dat hij mij te ruim zal vinden. Maar dan schiet hij dieper en dieper in mij. ik hoor hem hijgen tegen mijn gezicht. Dan trekt hij aan mijn been en schiet er dan tot aan zijn ballen in. Dit gevoel is heerlijk en als hij in mij begint te pompen kom ik al snel weer klaar. Hij pompt nog even door terwijl het zweet mij uitbreekt.

Dan laat hij zich uit mij glijden. Ik schrik ervan, even zelfs teleurstelling. Dan draait hij mij om op mijn knieen en handen. En voel ik weer zijn penis priemen. Nu schiet hij ineens er vol in. Ik zak door mijn armen en kan niet meer rechtop zitten. Na amper een paar stoten kom ik alweer klaar. Maar nu wacht hij niet en gaat door, steeds harder en sneller gaat die penis door mij heen. Hij Penetreert zijn hele Fallus door mijn kutje. Beiden Kreunen we luid. Dan pakt hij mij bij de heupen en duwt mij naar achter, zo komt hij nog dieper in mij. Na een paar keiharde stoten voel ik hem in mij klaarkomen en daardoor kom ik ook weer klaar. We schokken en kreunen nog even flink door. Als hij zich terug trekt uit mij, voel ik mij even heel eenzaam. Het Sperma stroomt uit mij. hij draai zijn Penis naar mij toe en duwt hem in mijn mond. Ik begrijp dat mijn dochter dat altijd doet en dus zuig ik die Penis af en slik het wederom door. Hij fluistert dat hij mij kontje ook nog wil. Ik schrik even. Dat heb ik nog nooit gedaan. Maar ik ben nu niet in staat om nee te zeggen. Ik voel dat hij met zijn tong mijn kontje bespeelt wat heerlijk teder voelt. Dan voel ik dat hij een vinger door mijn kutje haalt en daarmee mijn kontje insmeert. dan gaan de vingers lekker door mijn kontje heen. Als hij weer 2 vingers door mijn kutje haalt als glijmiddel begrijp ik dat het niet lang meer kan duren. Ik voel dat hij achter mij gaat zitten en zijn Penis tegen mijn kontgaatje duwd. Hij duwt zo zijn eikel naar binnen, Ik voel dat mijn kont openscheurt, breekt. Helemaal als de Penis dieper en dieper in mijn kont verdwijnt. Wat een pijn voel ik dit is niet normaal meer. Als hij er helemaal inzit kan ik mijn mond niet meer dichtkrijgen. Ik val een paar keer bijna flauw. Dan Merk ik dat hij begint te stoten. Het blijft pijn doen maar nu is de pijn lekkerder. Ik geniet er meer en meer van om zo genomen te worden. Op moment dat hij zijn handen in mijn zij zet om lekker te komen ben ik al 2 keer gekomen. Vol kracht de laatste stoten, schiet hij mijn kont vol. Ik kan mij bijna niet bewegen als de halfstijve Penis uit mij wordt getrokken. En ja natuurlijk lik ik die weer lekker schoon, het maakt me nu niet meer uit.

Ik strompel uit bed want ja ik kan niet best slapen op mijn dochters plaats.
Aantal keer gelezen:
620
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)