Spannendverhaaltje.nl

Maandagochtend

-
21-03-2015
Als ik die bewuste maandagochtend had geweten dat dit de beste maandag van mijn leven zou worden, was ik met meer zin naar school vertrokken. Het is 7.15u, mijn wekker loopt af. Ik kan nog 15 minuten blijven liggen om niet te laat op school te komen. Ik dommel weer in. Shit, ik schrik wakker, het is al 5 voor 8, ik spring uit mijn bed, kleren aan. Ik prop nog snel een boterham in mijn mond en hup de fiets op. Ik kan nog net door de poort heen rijden, net voor ze deze gingen afsluiten. Ik haast me naar mijn kastje. Er loopt veel volk door de gang, niemand van mijn klas te zien. Hopelijk ben ik niet te laat.

Ik sprint de trap op naar het lokaal, ik kom al hijgend toe op de derde verdieping. Daar tref ik Evelyne. Ze kijkt me verbaasd aan. Hebben ze jou ook niets laten weten? Iets laten weten? Komt er bij mij even verbaasd uit. Ja, de lerares van Aardrijkskunde is afwezig, antwoordt ze me. Ik vloek even uitbundig. We hadden de twee eerste uren van de maandag aardrijkskunde. Ik kon twee volle uren langer geslapen hebben. Evelyne vraagt me of ik in de studie ga zitten. Ik had eigenlijk meer zin om terug naar huis te gaan en nog wat te gaan slapen, maar toch vraag ik haar of ze geen zin heeft om iets te gaan drinken in het cafeetje achter het school. Ja tuurlijk, ik heb altijd zin in een warme chocomelk. Ze geeft me een dikke knuffel en een kus op de wang. We sloffen samen de trap af. Het valt me op dat ze vandaag nog mooier is dan anders. Een zomerjurkje. Ik vind haar aantrekkelijk en ben eigenlijk wel een beetje verliefd op haar.

Ze zet zich naast me op de bank in het cafeetje. Ze drinkt zelfs sexy van haar chocomelk. Er hangt wat slagroom op je neus, zei ik. Ze ging met haar wijsvinger langs haar neus, stak deze sensueel in haar mond en kreunde een beetje overdreven. Zo lekker. Ze stak haar vinger even in haar kop met slagroom en vroeg op ik ook wilde proeven? Ze stak haar vinger in mijn mond. Inderdaad heel lekker. Ze schoof wat dichter naar me toe en legde haar hand op mijn bovenbeen. Ik streelde langs haar wang. Haar hoofd kwam dichter en dichter, ze keek me diep in de ogen.
Ik smolt bijna voor haar charmes. Ze kuste me vluchtig op de mond. Haar hand schoof wat dichter naar mijn kruis toe. Ze kuste me langer, intenser. Deze keer kuste ik terug.

Mijn hand schoof naar beneden, over haar borst, naar haar bovenbeen. Hier bleef deze rusten. Haar hand schoof nog dichter. Ik had al een stijve. Met haar andere hand nam ze mijn hand en schoof deze tussen haar benen. Ik fluisterde in haar oor of we dat hier wel konden doen. Ze stond op. Ze rekende af en we gingen samen naar buiten. Er was bijna niemand op straat. We gingen naar mijn huis, er was toch niemand thuis. De deur was nog niet achter mij dichtgeslagen of haar kleedje lag al op de grond. Daar stond ze, zwarte bh, zwarte onderbroek. Ik deed mijn t-shirt ook uit, ze liep voor me de trap op. Ze ging mijn kamer binnen en sloot de deur voor ik binnen was. Ik moest wachten.Na 30 seconden riep ze me binnen. Ze lag onder mijn deken, haar bh en slipje lagen naast het bed. Ik deed mijn broek uit. Ik deed het licht uit en de gordijnen dicht, het was nu bijna volledig donker in mijn kamer. Ik kroop aan het voeteinde van mijn bed onder het deken, ik passeerde haar voeten, ik taste met mijn handen naar boven, ik kuste de binnenkant van haar dijbeen. Haar benen gingen gewillig open. Ik kwam met mijn mond aan haar kaalgeschoren kutje. Ik voelde haar handen op mijn achterhoofd, ze duwde me tegen haar lipjes. Ik likte van onder naar boven, telkens ik lang haar klitje passeerde voelde ik dat ze wat schokte. Ze duwde me telkens harder tegen haar. Mijn hart bonsde, dit was zeker de leukste maandag sinds lange tijd. Net voor ze klaarkwam zette ik mijn tong verder naar boven.

Mijn handen stoten tegen haar perfecte borsten, een flinke B-cup. Mijn vingers masseerden haar kleine maar toch harde tepels. Ze zuchtte. Haar hand schoot naar mijn penis. Ik stond zowat op ontploffen. Zonder aankondiging begon ze me te rukken. Niet te hard niet te zacht, perfect. Ik kuste haar vol op de mond.

Ze trok haar hoofd weg, ze ging naar beneden. Bij de gedachte alleen al wat ze zou doen, kwam ik al bijna klaar. Ze zoog wel 100 keer beter dan mijn vorige vriendin. Het duurde dus ook niet lang voor ik mijn zaad voelde opkomen. Ze beet eventjes in mijn eikel om daarna weer in volle overgave te beginnen. Alsof ze voelde dat ik ging klaarkomen drukte ze me tegen haar aan, mijn penis zat volledig in haar mond, ik spoot haar vol. Ze slikte en zoog verder alsof ze elke druppel uit mij wilde zuigen.

We lagen samen naast elkaar. Naakt. Nagenietend. Ik genoot nog van haar borsten terwijl ze me nog even verder aftrok. Ik alweer een stijve die klaar was voor actie en zij was nog niet gekomen. Ze dirigeerde me om op mijn rug te gaan liggen. Ze zoog nog even aan mijn penis en ging dan op me zitten. Ze liet zicht zachtjes zakken, ik ging helemaal in haar. Ze begon op en neer te rijden, haar perfecte borsten deinden mee op het ritme, steeds sneller. Ze begon te hijgen en te kreunen. Net voor ze klaarkwam ging ze op mijn gezicht zitten zodat ik de rest maar moest doen, en dat deed ik, gretig. Al het geil dat uit haar liep likte ik op. Ze kwam naast me liggen. Ze wilde meer. Ik moest haar nog eens onder spuiten.

Ze ging op handen en knieŽn zitten. Ik ging achter haar zitten, mijn penis glom nog van daarnet. In een stoot ging ik helemaal in haar, ze kreunde luid, dit had ze niet verwacht. In een snel tempo begon ik haar te neuken, hard en diep. Na even stopte ik even om uit te rusten, ze draaide zich om en spreidde haar benen wijd uiteen. Ik plaagde haar eerst even door mijn eikel over haar lipjes te wrijven, even erin er weer uit. Haar ogen vroegen gewoon om genaaid te worden. Ik stootte diep in haar, nu duurde het niet lang voor ik ook weer iets voelde komen, nog enkele stoten en ik zou weer komen. Ik haalde hem eruit en spoot over haar, heel haar buik, borsten gezicht vol. Dit was zeker mijn beste orgasme ooit geweest. Ze knielde voor me en begon me weer te zuigen. We namen nog snel een douche samen en haasten ons toen weer naar school.
Aantal keer gelezen:
1677
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)