Spannendverhaaltje.nl

Lust op 't eerste gezicht

-
16-08-2010
Ik had hem eerder door de school zien lopen, maar ik had hem nog nooit gesproken. Ik wist niets van hem, maar ik vond hem superaantrekkelijk. Ik wilde hem heel graag spreken, maar daar had ik het lef niet voor. Elke keer als ik hem zag, dan bleef ik staan om naar hem te staren. Hij deed hetzelfde, maar verder dan dit ging het niet. Tot die ene keer: Ik had haast en ik was nog net niet aan het rennen. Ik liep door gangen en ik was bij de laatste hoek aangekomen. Ik liep de hoek om en opeens werd ik vastgegrepen. Ik werd tegen de muur gedrukt en ik werd vol op mijn mond gezoend. Ik had niet eens de tijd om te kijken wie het was, maar zoenen kon hij wel. Hij nam heel even afstand, zodat ik kon zien dat het de jongen was over wie ik al maanden fantaseerde. Hij keek me vragend aan, of ik het erg vond. Ik pakte zijn hand en trok hem mee naar het dichtstbijzijnde leslokaal. Hij deed de deur achter zich op slot en hij trok me naar zich toe. Weer begon hij me te zoenen en onze tongen speelden een erotisch voorspel. Ik had nooit gedacht dat zoenen zo kon zijn. Hij pakte me bij mijn blouse en hij trok de knoopjes kapot. Hij ging met zijn handen over mijn lichaam en ik was blij dat mijn borsten een maatje groter zijn. We kreunden tegelijkertijd: hij, omdat hij mijn borsten aanraakte en ik, omdat hij mijn borsten aanraakte. Ik was zo blij dat ik die dag een mooie beha droeg en de bijpassende string was ook erg mooi.
Ik liet mijn blouse van mijn armen glijden, zodat ik nu in mijn beha voor hem stond. Ik trok zijn shirt over zijn hoofd en liet mijn handen over zijn borst gaan. Ik gaf hem kussen in zijn nek en ik ging rustig over zijn hele borst met mijn mond. Ik bleef iets langer bij zijn tepels tot die helemaal stijf waren. Ondertussen trok hij mijn beha uit en hij begon met mijn tepels te spelen. Ik voelde het geil tussen mijn benen en ik vond het een geweldig gevoel. Ik drukte mijn onderlichaam tegen het zijne en ik voelde hoe de bobbel in zijn broek groeide. ‘O, mijn God. Dat voelde zo goed.’ Hij begon te frunniken aan de knoop van mijn spijkerbroek en gelukkig was die snel open. Ik stond nu in een leslokaal in niets meer dan een string. Hij droeg wel zijn spijkerbroek nog. Dat vond ik niet helemaal eerlijk, dus ik trok zijn broek naar beneden. Per ongeluk nam ik ook gelijk zijn onderbroek mee, maar dat leek hem niet te irriteren. Mij irriteerde het zeker niet, want zijn instrument mocht er wezen. Hij zette me op het randje van het bureau en hij spreidde mijn benen. Hij ging op zijn knieën zitten, zodat hij goed bij mijn kutje kon. Hij begon me te likken en ik begon steeds harder te kreunen. Ik wist zeker dat mensen ons konden horen, dus ik was blij dat de deur op slot zat. Hij zoog en likte alsof zijn leven er vanaf hing. “Ooooh, Ik ga zo komen!” Ik bezat niet meer de gave om na te denken, maar hij gelukkig wel. Hij stopte onmiddellijk en aan de ene kant was ik vreselijk teleurgesteld. Toen zag ik dat zijn penis maar halfstijf was. Het leuke was dat ik er wat aan kon doen. Ik pakte zijn hand en ik draaide de het plaatje om. Nu zat hij op de tafel en ik ging op mijn knieën zitten. Ik nam voorzichtig zijn penis in mijn hand en begon langzaam heen en weer te bewegen.
De penis begon al stijver te worden en hij begon zachtjes te kreunen. Toen maakte ik het nog beter en ik nam zijn eikel in mijn mond. Ik maakte voorzichtig een rondje met het puntje van mijn tong. Hij kreunde nog harder en ik nam zijn hele penis in mijn mond. Na een paar keer heen en weer was het genoeg en hij duwde me van zich af. Hij legde me neer op het bureau en hij ging boven op me liggen. Hij ging voorzichtig met het puntje van zijn penis tegen de ingang van mijn kutje. “Niet voorzichtig doen,” smeekte ik hem en hij luisterde naar me. Hij nam me hard en diep. Hij begon steeds harder te stoten en ik voelde dat ik ging komen. Ik had het gevoel dat het bij hem hetzelfde geval was, dus ik liet mezelf gaan. Ik begon te kreunen en hij deed met me mee. Ik voelde hoe ik begon te komen en tegelijkertijd spoot hij me vol. Het was een geweldig gevoel en een nog betere ervaring. We bleven nog heel even zo liggen, maar toen moest ik echt naar de volgende les. Hij stond op en hij begon onze kleding bij elkaar te zoeken. Hij gaf me mijn spullen terug, behalve mijn string. “Dat is mijn cadeautje,” zei hij zelfverzekerd en hij stopte het in zijn broekzak. “En wat krijg ik dan?” Hij glimlachte ondeugend en keek naar de grond. “Volgens mij heb je al genoeg gehad.” Ik keek naar de grond en daar lag een klein plasje van mijn geil en zijn sperma. Er zat ook nog een deel van hem in mij en dat deel bleef nog wel even. Ik was volledig aangekleed, pakte mijn tas en liep naar de deur. Hij liep met me mee, gaf me nog een zoen op mijn mond en kneep nog even in mijn kont. Hij opende de deur voor me en samen verlieten we het leslokaal. We gingen allebei een andere kant op en ik hoopte dat ik hem nog eens tegen zou komen.
Aantal keer gelezen:
576
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)