Spannendverhaaltje.nl

Lust op het werk

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door buitenmannetje We zaten al te dollen met elkaar tijdens het werk maar we stuurden ook via de sms erotische getinte berichtjes. We waren allebei getrouwd dus was het allemaal onschuldig. Bovendien was het leeftijdverschil groot. Vorige week werkten we weer samen en hadden we een gezellig dagje toch hing er iets in de lucht. Na het werk keken we elkaar in de ogen toen alle collega’s al weg waren. Twijfelend zeiden we dat we ook maar naar huis gingen. Vandaag kwamen we daar op terug. Jij smste dat je toen best wel meer wilde. Ik verklapte toen dat ik op dat moment ook zo opgewonden werd dat mijn broek een maatje kleiner werd. Je vroeg me wat ik had willen doen. Ik had je graag willen zoenen en voelen. smste ik. Verder durfde ik niet te hopen.
Ik moest even iets pakken in het kantoor. Ik wist niet dat jij daar ook. Gespannen keken we elkaar aan. Ik fluisterde de inhoud van het laatste smsje in je oor. Dat ik je " zo" had willen zoenen. En begon je heftig te zoenen. Jij beantwoorde me hartstochtelijk. Het zou opvallen als we te lang weg zouden blijven. Dus bleef het bij dit ene korte moment. Tijdens het werk wisselden we elkaar steeds en spannende blik uit.
De dag was weer ten einde. Iedereen ging naar huis maar wij bleven nog wat hangen. Ik ruimde nog wat op in het kantoor. Erg opzichtelijk natuurlijk. Je snapte de hint en volgde me. Al snel waren we weer in een vurige kus belandt. nu hoefden we nergens rekening mee te houden. onze handen betasten elk deel van onze lichamen. al zoenend voelde ik onder je kleren. zoals elke man had ik moeite met het open krijgen van je BH. Maar toen het eindelijk gelukt was trok ik ook de rest van je kleren uit. Ter gelijkertijd deed jij het zelfde met mijn kleren. We bleven hartstochtelijk zoenen terwijl ik je blote lijf betaste. Je was echt nat. mijn vingers gleden soepel in je kutje. Plotseling zakte je naar beneden en je nam mijn pik in je mond.
Dat was zo geil dat ik je op een gegeven moment moest stoppen om nu niet gelijk mijn zaad te verspelen. We stonden weer innig in elkaar en als vanzelf kwam mijn pik tegen je poes aan. even gleed hij er in. ik duwde je achter over op het bureau zodat mijn lul verder je kutje in kon glijden. Wow wat was dat geil. na even een paar keer diep in je gestoten te hebben besloot ik om mijn favoriete sex te gaan doen. Mijn mond zocht jou lippen tussen je benen op en mijn tong zocht elke geil en nat plekje. Ik stopte 2 vingers in je nauwe kutje terwijl ik je klitje likte. Je had niet veel meer nodig om heftig klaar te komen. Een hoeveelheid kutvocht stoomde je poes uit op de grond. Nu was het weer mijn beurt. OP de vraag of ik iets om moest doen antwoordde je dat nu niet vruchtbaar was dus geen condoom wilde. Dit maakte het extra spannen om je te penetreren omdat ik ook wist dat je geen pil gebruikte. Ik stak mijn pik weer in je kut en neukte je een tijdje terwijl je op het bureau lag. om even een pauze in te lassen draaide ik je om en nam je op zijn hondjes.
Onze lust was zo groot dat ik in een volgden stop moment mijn nat geworden penis uit je poes haalde en een tel later stopte ik hem weer terug. Perongelijk gleed ik in een ander gaatje. Soepel gleed ik je kontje in. Een nieuwe ervaring voor mij. We schrokken daar van en snel zocht ik weer het juiste gaatje op. Ik naderde mijn hoogte punt en vroeg waar ik moest spuiten. ik verwachte dat je het in je mond wilde maar ik mocht van jou ook in je kut spuiten. Dit gaf me een spannende kick wat resulteerde in een heftig gelijktijdig orgasme.
Aantal keer gelezen:
489
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)