Spannendverhaaltje.nl

Lunchpauze in de gekoelde garage

-
21-08-2010
Het volgende verhaal speelde zich deze zomer af ergens in Brussel. Reeds meer de 6 jaar werk ik als ingenieur voor een bekend lift-bedrijf. Als ingenieur ben ik vooral bezig met de produktie en ontwikkeling van de liften, maar af en toe ben ik op de werf te vinfen voor het opmeten van liftkokers waarvoor we de installatie voor verzorgen. Tijdens het bouwverlof dit jaar moest ik nog een opmeting doen voor een installatie in het najaar. Ik kwam terecht in een oud kantoorgebouw dat volledig gerenoveerd werd en dat bijna volledig gestript werd. Omdat er nog slechts enkele bedrijven actief waren binnen het gebouw had men deze tijdelijk naar een benedenverdieping verhuisd zodat men de verdere etages n voor n kon afwerken. Er zouden twee nieuwe liften genstalleerd worden en om de nodige aanpassingswerken voor te bereiden en in kaart te brengen moest ik dus in de lege kokers alles opmeten en details fotograferen. Een beetje eng maar met de tijd ben ik eraan gewoon geraakt en ben ik ook dit werk gaan appreciren. Vooral tijdens deze hete zomerdagen was het wel leuk vertoeven in de frisse kokers.
Omdat er nauwelijks nog mensen in het gebouw aanwezig waren tijdens het bouwverlof voelde ik mij dan ook uitermate op mijn gemak en liep ik er frisjes bij in een overall met enkel mijn slip eronder aan. Het was voor mij ook de laatste werkweek; het werk schoot eigenlijk goed op en dus deed ik het rustig aan. Tijdens de middagpauze zag ik het niet zitten om mij weer om te kleden om wat te gaan eten en dus liet ik me afdalen in de koker tot op het kelderniveau en zette me er rustig neer met mijn meetapparatuur en mijn boterhammetjes. Ik installeerde me net naast een grote verluchtingsrooster die uitgaf op de parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en kon zo met wat moeite tussen de metalen lamellen van de rooster door de garage inkijken. Er stonden maar twee autos en verder was het er verlaten en muisstil. Na mijn boterhammetjes verorberd te hebben zakte ik even onderuit om te genieten van het frisse briesje dat er speelde. In de verte hoorde ik plots de voetstappen van een vrouw de stilte doorbreken tot ze op nauwelijks enkele meters van mij vandaan stopten. Ik hoorde hoe de deuren van de auto die quasi naast me stond werden ontgrendeld en toen ik wat moeite deed herkende ik het postuur van de dame die ik eerder die morgen ergens in het gebouw tegenkwam. Het was een goed uitziende dame met een mooi maatpakje aan.
Ze had vrij kort en gitzwart haar en een volslank modelletje. Ik schatte haar vooraan in de dertig, een paar jaar ouder als mijzelf. Ik verwachtte dat ze de wagen zou starten en wegrijden maar meteen realiseerde ik me dat ze aan de passagierszijde van de auto stond die ze achterwaarts had ingeparkeerd. Ze opende het portier en liet zich in de wagen zakken. Uit haar handtas haalde ze een flesje water en een klein pakje met wat belegde knakkers. Ik begreep daaruit dat ze ook wat verkoeling kwam zoeken in de garage en ervoor koos om hier haar lunch te nuttigen. Ze liet het portier open en ik hoorde hoe ze de radio zachtjes opzette. Ik vond het maar een vreemde situatie om haar op enkele meters afstand te begluren en ik dacht eraan om maar verder te gaan werken maar het intrigeerde me eigenlijk wel om naar deze aangename verschijning ongestoord te kijken terwijl zij me niet zag. We zaten zo ongeveer een kwartiertje langs elkaar tot ze plots de radio uitdraaide en aanstalten maakte om op te staan. Ik vond het vreemd dat ze voor zon korte pauze naar beneden kwam. Ze stond recht en ik zag hoe ze over de auto heen keek en even een paar stapjes voorbij het rooster liep om blijkbaar achter de liftkoker door te kijken alsof ze zich ervan vergewiste of er nog iemand aanwezig was. Ze liep daarop weer naar de auto en net toen ik dacht dat ze zich er weer zou laten inzakken, zag ik hoe ze haar rokje optilde en met een vlotte beweging haar pantys vasthaakte en ze naar beneden trok.
Ik lachte binnensmonds want het leek dat ze last had van de warmte en gewoon haar pantys uitdeed, maar niets was minder waar. Net voordat ze ging zitten ging haar rokje ook naar boven en met eenzelfde vlotte beweging hing nu ook haar slipje tussen haar knien. Ze schopte haar schoenen uit en in een mum van tijd lag haar panty nu langs haar in de zetel en hield ze haar slipje in de hand. Wat een opwindend moment. Ik snapte niet goed wat ze van plan was maar ik ging er van uit dat ze plande om de rest van de dag zonder slipje rond te lopen. Ze stond weer recht en stapte in haar schoenen waarop ik in een flits haar eveneens zwarte schaamharen te zien kreeg net voor het rokje weer in de vouw gleed. Ik voelde me wat ontgoocheld omdat ik meende dat de show over was maar dat was overbodig. Ze nam het rokje weer beet en trok het ditmaal helemaal tot boven haar bips. Ze zette een stapje opzij en ik zag hoe ze hurkte tegen de achterdeur van de wagen met haar onderrug leunend en met haar benen wijd gespreid in mijn richting. Ik keek nu recht in haar goed behaard zwart poesje en ik zag duidelijk de schaamlippen en het vouwtje waar haar klitje zat. In een oogopslag voelde ik mijn pik met schokjes overeind komen. Dit was geweldig. Meteen dacht ik dat niemand me zou geloven als ik het ze zou vertellen waarop ik een geweldig idee kreeg. Ik greep snel in de werktas die naast me stond en nam mijn digitaal fototoestel in de hand. Terwijl ik het aanzette hoorde ik plots hoe de dame nu vlotjes zat te plassen, leunend tegen haar wagen.
Ik schakelde het flitslicht uit en zoemde in op het geile tafereel. Ze zat daar nu met haar beide handen op de knien en met een bijna kaarsrechte rug. De urine kwam maar met kleine straaltjes eruit en het leek erop dat ze het zo deed om er zo lang mogelijk van te genieten. En dat deed ze ook. Het ene moment zat ze met gesloten ogen te plassen en het volgende moment boog ze voorover om te kijken hoe de urine tussen haar lipjes vandaan kwam. Ik trok wel 10 fotos maar mijn hand week bijna automatisch af in de richting van mijn keiharde penis. Ik opende stilletjes een knoopje en gleed met mijn hand naar binnen. Ik voelde hoe mijn eikel reeds boven het elastiek van mijn slip uitkwam. Zo iets geils maakte ik nog nooit mee. Zachtjes begon ik me te masturberen. Ondertussen leek aan de urinestraal een einde te zijn gekomen. Een behoorlijke plas zocht zich een weg onder haar wagen. Ik zag hoe ze nu met de hand waarin het slipje zat haar poesje droog wreef. Haar hand ging wel tienmaal over haar lipjes heen en weer en met een onverwachte beweging zwierde ze plots het kleinood in de auto. Ze bleef echter gehurkt zitten en nu bracht ze beide handen naar haar kruis toe. Ze streelde met de vingertoppen van haar wijsvingers over haar lipjes en al snel merkte ik hoe ze de vingers van haar rechterhand meer tegen de opening van haar kutje duwde. Het leek of ze twijfelde en niet meer dan n kootje van haar wijsvinger naar binnen duwde. Vervolgens streek ze het vocht wat nu rijkelijk leek te stromen over haar hele gleufje tot aan het gevoeligste plaatsje en meteen daarop gingen haar vingers weer richting haar holletje. Ditmaal ging haar wijsvinger er vlot in en na enkele bewegingen volgde ook haar middenvinger.
Met de vingertoppen van haar andere hand maakte ze draaiende bewegingetjes rond haar klitje. Wat moet deze vrouw ongelooflijk geil zijn om midden in een openbare garage zomaar even te gaan masturberen. Ikzelf trok nog enkele fotootjes en legde het toestel toen zachtjes weer weg om me op mijn kloppende lul te concentreren. Ik bleef op ongeveer een meter van de rooster af zitten en hoopte dat ze me niet zou zien of horen. Maar op de manier waarop ze bezig was leek er niet veel haar te storen. Haar twee vingers gleden nu op een hoog tempo in en uit haar kutje en de strelende vingers hadden nu plaats gemaakt voor n vinger die uiterst precies en op een hoog tempo haar klitje bewerkte, af en toe wat vocht ophalend in het kutje en dan meteen weer hevig stimulerend op het knobbeltje. Ik begon mezelf nu op een hoger tempo te masturberen en met mijn vrije hand streelde ik door mijn schaamhaar en nam mijn ballen in de hand. Het dametje haalde de vingers uit haar openingetje en ik zag hoe ze met haar wijsvinger even over haar aarsje voelde om dan weer wat vocht uit haar kutje te halen en weer over het aarsje heen te gaan. Haar wijsvinger kwam nu stil tegen haar sterretje te staan en ik merkte hoe hij onder zachte druk naar binnen gleed. Gedurende enkele seconden bewoog hij zeer langzaam naar binnen, kwam er dan weer snel tot aan het laatste kootje uit en gleed dan weer eens zo snel naar binnen terwijl haar andere hand zich bleef over het klitje ontfermen.
Ik zag aan de manier waarop ze haar knien naar elkaar toe bewoog en vervolgens weer ver spreidde dat ze er intens van genoot. Af en toe keek ze vluchtig in het rond om zich ervan te vergewissen of er toch niemand aanwezig was. Telkens ze dat deed verstarde ik en voelde me schuldig aan voyeurisme. Haar wijsvinger ging nu met verhoogde snelheid in en uit het aarsje en voor het eerst hoorde ik haar zware ademhaling door de ijzige stilte van de garage klinken. Haar bewegingen rond haar klitje werden heviger en ze trok voorzichtig haar vinger weer uit haar aarsje om deze samen met haar middenvinger en wat later ook haar ringvinger diep in haar grotje te proppen en zichzelf nu vrij ruw te vingeren. Ik hoorde het soppen van haar kutje tot in de koker. Ik zag van op deze afstand hoe nat de vingers telkens weer naar buitenkwamen voor ze weer ruw naar binnen werden geduwd. Ze sloot haar ogen en leunde met haar hoofd nu tegen de deur terwijl haar kniebewegingen steeds heftiger werden. Ikzelf stond bijna op barsten. Zon geile masturbatie had ik nog nooit gezien, zelfs niet in de geilste pornofilm. De spanning steeg in mijn onderlijf bij het zien van deze geile dame. Haar ademhaling onderbrak door lange ademloze momenten om dan weer vluchtig even wat lucht binnen te snappen en enkel het geluid van de soppende vingers toe te laten. Ik hoorde hoe de arm die haar klitje stimuleerde nu snel tegen het stof van het rokje schuurde en plots, met enkele geperste ademhalingen, strekte ze haar armen en knepen haar dijen haar handen vast in haar schoot. Ik zag hoe ze volledig gespannen maar bijna roerloos nog steeds haar kutje bewerkte terwijl ze haar ademhaling weer inhield.
Het volgend moment slaakte ze een luide zucht en opende en sloot ze haar knien enkele malen waarbij ik telkens zag hoe ze met beide handen over haar gleufje wreef. Ik kon mij nauwelijks nog inhouden en rukte mijn voorhuid nu met enkele forse halen naar achter. Het duurde maar enkele seconden en toen voelde ik het sperma opborrelen en mijn prostaat duwde met kracht het zaad door mijn keiharde paal en joeg het ver van mij vandaan. Om mezelf niet te bevuilen draaide ik me nog tijdig waardoor het zaad tot tegen de rooster vloog in verscheidene stralen. Toen ik luttele seconden later weer naar het geile dametje keek leek het wel of ze gemerkt had dat ze niet alleen was. Ze keek onrustig heen en weer terwijl ze langzaam weer rechtstond, haar rokje fatsoenerend. Ze keek over het dak van haar wagen heen en grabbelde naar haar slipje op de passagierszetel. Ik zag hoe ze n voet in de wagen plaatste en met het slipje nu onder haar rokje heen haar kruis droog wreef. Vervolgens bukte ze naar voren zodat ik op haar fraai achterwerk keek en ik zag hoe ze alles een beetje opruimde. Ze gooide het portier dicht en sloot de wagen, stak haar sleutel in haar handtasje waarop ze haar hand met het slipje naar haar neus bracht, er even diep aan snoof en het dan ook opborg terwijl ze wegwandelde richting trappenhuis, sliploos.
Aantal keer gelezen:
617
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)