Spannendverhaaltje.nl

Lotgenoten

-
13-02-2011
Benny keek naar de klok. Hij verwachtte vanavond een nog telefoontje van zijn jonge collega Lies. Hij had haar om hulp gevraagd bij een probleem. Hoewel Benny een relatie had met Greet was hij tegen zijn wil vreemd gegaan met het hoofd personeelszaken van zijn kantoor. Ze had hem gechanteerd met belastende informatie en hem tot sex gedwongen. Hoewel Carolien een mooie vrouw was wilde Benny zijn relatie met Greet niet op het spel zetten. Daarom had hij zijn jonge collega Lies gevraagd of zij hem kon helpen. Lies was de vriendin van Greets zoon Jaap en dus een stuk jonger. Zij kende Carolien goed en zou deze avond bij haar thuis langs gaan om een goed woordje voor hem doen.
Tot zijn verbazing ging de deurbel. Op dit late uur verwachtte hij geen bezoek meer. Toen hij open deed zag hij Lies die hem verlegen toelachte. Ze had een rode kleur op haar wangen en had een kort sexy rokje aan. “Lies… wat doe jij hier op dit uur?” vroeg Benny. Lies beantwoordde zijn vraag met een tegenvraag: “Mag ik binnen komen Benny? Ik moet dringend met je praten.”

Benny voelde meteen aan dat het iets met Carolien te maken moest hebben. Als ze zo laat aan de deur kwam moest het belangrijk zijn. Hij brandde van nieuwsgierigheid maar liet haar eerst op de bank plaatsnemen en bood haar thee aan. Terwijl Lies met haar lepeltje in haar thee roerde viel het Benny op dat ze zijn blik ontweek. Dat was volgens hem geen goed teken. Eindelijk nam Lies het woord. “Benny, ik heb me onderweg hier naartoe me suf gepiekerd over wat en hoe ik jou moest vertellen. Maar ik vind de juiste woorden niet. Om maar direct met de deur in huis te vallen: mijn poging om met Carolien te praten is volkomen mislukt. Je weet dat zij heel dominant en overtuigend kan zijn. Op mijn vraag of ze jou met rust wilde laten lachte ze mij vierkant uit. Het spijt me Ben.” Ze staarde weer naar de grond. Ze zat er verslagen bij al was daar volgens Benny geen reden voor.
Hij kwam naast haar staan en legde zijn hand op haar schouder. “Je hebt je best gedaan Lies. Bedankt dat je dit voor me wilde doen. Maar hier hoef jij niet over in te zitten hoor. Ik vind wel een oplossing.” Lies beet op haar lip. “Dat is niet de reden dat ik hier ben Benny. Ik heb mezelf in de nesten gewerkt vrees ik.” Ze keek hem aan en hij zag de wanhoop in haar ogen. “Benny, ze heeft mij ook een kunstje geflikt. Carolien is zo leep. Ik herinner me niet alles meer. Ik ben helemaal in de war. Maar… ze heeft met mij hetzelfde gedaan als met jou…” Die laatste woorden kwamen er zacht en bijna onverstaanbaar uit en ze keek bedremmeld naar de grond.
“Wat? Heeft ze jou ook tot sex gedwongen? Dat meen je niet!” riep Benny. Lies gaf geen antwoord en staarde onbewogen voor zich uit. Haar timide houding sprak boekdelen. Benny sloeg troostend zijn armen om haar heen. “Lies, het spijt me dat je door mijn schuld nu zelf in de problemen bent gekomen. Maar Carolien zit fout, niet jij.” Lies klampte zich aan hem vast alsof ze bescherming bij hem zocht. “Ik weet niet meer wat ik moet doen Benny. Hoe moet ik dit aan mijn vriend Jaap vertellen?” “Daar hoef jij je voorlopig geen zorgen over te maken. Ik laat jou op dit uur niet meer alleen op de fiets naar huis gaan. Ik haal een dekentje voor je dan mag je hier op de bank blijven slapen. Morgen praten we verder en dan zien we wel.”

Nadat hij haar toegedekt had op de bank vroeg ze of hij nog even bij haar kwam liggen. “Ik wil liever niet alleen zijn vannacht Benny. Wil je bij me blijven tot ik in slaap val?” Haar bruine ogen keken hem vragend en bijna smekend aan. Ze zag er zo kwetsbaar uit dat hij dat niet kon weigeren. Hij schoof naast haar op de bank en trok de deken over hen heen. Lies nestelde zich tegen hem aan en sloot haar ogen. Met zijn arm beschermend om haar middel en haar hoofd op zijn andere arm luisterde hij naar haar ademhaling.
Lies kon de slaap niet vatten. Benny leek al ingedommeld. Maar de opwinding was nog lang niet uit haar lichaam verdwenen. Ze had Benny de waarheid verteld. Maar ze had voor hem verzwegen dat haar eerste sexcontact met een vrouw haar toch meer opgewonden had dan zij voor mogelijk had gehouden. Het was zo totaal nieuw en spannend. Nu ze weer tot rust gekomen was voelde ze zich behaaglijk met zijn arm over haar heup en zijn hand tegen haar buik. Ze kroop onbewust iets dichter tegen hem aan en voelde opeens hoe zijn half stijve penis tegen haar billen drukte. Geschrokken gaf ze hem iets meer ruimte. Maar na een minuutje leunde ze zich toch weer iets achterover. Weer voelde ze de penis van haar collega tegen haar billen. En ze kon niet ontkennen dat het haar opwond. Ze kon het goed vinden met Benny op het werk. Ze had wel eens fantasieën gehad om sex met hem te hebben. En nu lagen ze hier zomaar samen op de bank.
Benny was echter nog wakker maar hield zich stil toen zijn jonge collega haar billen tegen hem aan drukte. Hij durfde zich niet te bewegen. Daagde ze hem nu uit of was het een ongelukje? Heel voorzichtig gaf Lies steeds meer tegendruk. Er was volgens Benny geen twijfel mogelijk, Lies was wakker en deed dit met opzet! Maar wat was zij van plan?

Lies was er van overtuigd dat Benny vast lag te slapen. De druk van zijn penis tegen haar bilnaad maakte haar geil. Carolien had haar onthuld dat Benny een goede minnaar was en nu ze hem zo dicht tegen zich aan voelde kreeg ze sterke fantasieën hoe het zou zijn om met Benny te vrijen. Dit was niet de eerste keer dat ze zulke gedachten had over haar collega. Maar dat was meer ondeugende nieuwsgierigheid geweest. Deze keer was het serieuze opwinding. Zachtjes schoven haar billen heen en weer tegen zijn penis. Door de stof van zijn joggingbroek voelde ze zijn penis langzaam groter en harder worden. Hmm, wat voelde dat lekker! Wat zou ze graag eens even willen voelen. Zou ze dat durven?
Kom op Lies, doe even normaal. Dacht ze bij zichzelf. Ze concentreerde zich weer op het slapen maar de lichte druk van zijn geslachtsdeel tegen haar billen liet haar niet meer los. Natuurlijk kon ze iets naar voren schuiven. Maar een onbekende kracht leek haar tegen te houden. Zachtjes wreef ze haar billen weer tegen zijn penis aan. Vrijwel meteen bemerkte ze een reactie. Met een schokje kwam zijn lid nog een stukje omhoog, of leek dat maar zo?

Ondertussen hield Benny zijn adem in. Heel even dacht hij dat hij zich vergist had en zijn fantasieën een loopje met hem namen. Toen Lies zich weer rustig hield dacht hij dat het waarschijnlijk toch een onbedoelde toevalligheid was geweest. Maar nu wreef ze haar billen weer tegen zijn lul aan. Benny werd er helemaal geil van maar durfde zich niet te bewegen.
Het kontje van Lies begon ondeugend heen en weer te wiebelen. Steeds brutaler en met steeds meer druk. Alsof ze hem zachtjes aan het neuken was. Zijn paal stond zowat op springen.
Ook Lies ontging het gevaarte dat tegen haar bilnaad drukte niet. Ze aarzelde maar kon de verleiding die bij haar op kwam niet langer weerstaan: ze wilde die lekkere paal wel eens voelen. Heel voorzichtig gleed haar hand naar zijn kruis. Ze wachtte even maar er kwam geen reactie. Zie je wel, die Benny sliep als een os. Haar hand gleed langzaam iets verder en haar wijsvinger streelde zachtjes en voorzichtig over zijn balzak. Er ging een siddering door Benny heen maar hij hield zich stil. Als zij wist dat hij wakker was zou ze haar verkenning ongetwijfeld staken. Hij wilde wel eens weten hoe ver zijn collega durfde te gaan.

De vingers van Lies bewogen zich voorzichtig over zijn kruis. Van beneden naar boven en weer terug. Ze aarzelde even, en toen sloten haar vingers zich door de stof heen rondom zijn staaf. Gelukkig zat de joggingbroek ruim en was de stof niet al te dik. Terwijl ze achter haar rug naar zijn kruis tastte had ze het puntje van haar tong tussen de lippen. Steeds steviger werd haar greep om zijn penis. Lies vergat door de opwinding de voorzichtigheid uit het oog. Ze begon steeds gretiger aan zijn paal te trekken en Benny hield het niet meer uit. Zijn jonge collega lag hem hier op de bank gewoon af te trekken! Dat had hij nooit van haar gedacht.
Ineens sloeg Lies de schrik om het hart toen ze opeens een hand op haar borst voelde. Niet zomaar een zachte aanraking maar een stevige greep. Met masserende bewegingen begon Benny haar borst te kneden. Lies sloeg van schrik een kreetje.

“Benny… ik… euh…Ik wilde… euh…” stotterde ze terwijl ze vuurrood van schaamte kleurde. “Sorry… ik liet me even teveel meeslepen in mijn emoties.” bracht ze moeizaam uit met neergeslagen ogen. Benny had haar inmiddels losgelaten. Hij staarde begerig naar de welving van haar borsten onder haar T-shirt. “Datzelfde geld ook voor mij Lies… Verdorie… ik wist niet dat jij zoveel los kon maken bij mij.” “Vind je mij aantrekkelijk?” vroeg Lies zacht. Benny streek met zijn hand door haar blonde haren. “Meer dan dat. Aantrekkelijk en super sexy. Ik heb je altijd al een leuke collega gevonden Lies.” Lies lachte verlegen. “Datzelfde geld ook voor mij. Je bent een leuke en knappe vent Benny.” Ze keken elkaar aan en hun hoofden bogen naar elkaar toe voor een intieme kus. Het begon aarzelend, maar al snel werd het zoenen intenser. Het was heerlijk maar toch schrokken ze beiden maar ze mee bezig waren. Als ze deze intimiteiten doorzetten zou het uit de hand kunnen lopen.
Benny was een ogenblik bevangen door de opwinding maar hij besefte dat ze dit niet konden maken. Al was de verleiding om toe te happen nog zo groot. Bovendien was hij de oudste en moest hij de wijste zijn. Ze was bij hem gekomen omdat ze niet alleen wilde zijn vannacht. Daar mocht hij geen misbruik van maken, ook al had zij het eerste initiatief genomen. Bovendien waren ze beiden gelukkig met een ander.Benny kwam overeind en ging naast haar op de bank zitten. Lies volgde zijn voorbeeld. Beiden hadden ze even enkele seconden nodig om zich te herstellen en zich te realiseren waar ze mee bezig waren. “Het spijt me Lies, ik liet me even teveel meeslepen.” zei hij doelend op de aanval op haar borst. Lies legde een hand op zijn bovenbeen. “Nee, Benny, het is mijn fout. Ik was ermee begonnen.” “Ik had het bijna met je willen doen Lies. Je wond me op.” zei Benny bedremmeld. “Daar hoef je jezelf niet voor te schamen Benny” En na een korte stilte: “Ik had waarschijnlijk geen verzet geboden...” zei ze met een diep rode kleur.

Benny schoot in de lach. “Weet je Lies dat wij veel met elkaar gemeen hebben? Twee collega’s. Beiden gedumpt door onze jeugdliefdes. Beiden het ware geluk gevonden met de partner van onze dromen. Beiden ongewild gechanteerd en verleid door een mooie jonge vrouw. Beiden weten we dat we fout zitten maar we hebben er toch enorm van genoten. Beiden als vrienden op de bank bijna sex met elkaar gehad. Beiden delen we dezelfde geheimen en gevoelens. En beiden hebben we iets op te biechten aan onze geliefden.” Lies schoot ook in de lach. Gelukkig had dit incidentje tussen hen beiden geen vervelende situatie opgeleverd. Ze wilde niet dat hun vriendschap daar schade van zou ondervinden. “Ja, wat zijn wij toch een gek stel he?” gierde ze van het lachen. “Daarom kan ik zo goed met jou praten Benny. Eerlijk gezegd begreep ik niet goed hoe jij je door Carolien kon laten verleiden terwijl je zoveel van Greet houd. Ik vond het eerlijk gezegd een beetje slap van je. Nu weet ik wel beter omdat mij hetzelfde is overkomen. Ik had het onderschat. Ik weet nu precies hoe jij je voelde na de sex met Carolien. Ik heb exact dezelfde dubbele gevoelens als jij. Ik hou van Jaap met heel mijn hart. Ik weet zeker dat ik op een dag met hem zal trouwen. Maar ik kon de lustgevoelens voor haar niet weerstaan. Ze is ook zo aantrekkelijk. En jij weet net zo goed als ik dat ze heerlijk is in bed.” “Dat is nog iets wat we gemeen hebben. Als ik met Greet trouw en jij met Jaap zijn we zelfs familie. Het moet toch niet gekker worden.” antwoordde Benny.

Alle spanning van zojuist leek weggevallen. Ze lachten met elkaar maar waren beiden toch in een roes van opwinding. Beiden hadden de intieme details met Carolien weggelaten en alleen verteld dat ze “het” met haar gedaan hadden. Maar nu ze lotgenoten waren en de sfeer tussen hen wat losser en intiemer werd leken ze dringend behoefte te hebben om er met elkaar over te praten. Open en eerlijk deelden ze hun sekservaringen met Carolien. Over haar verleidingskunsten. Hun twijfel en lustgevoelens. Haar aanrakingen. Over haar manier van zoenen. Hoe ze door haar gestreeld waren en wat zij beiden bij Carolien hadden gedaan. Hoe ze de sex met haar ervaren hadden. Het zinderende gevoel wat zij hen beiden bezorgd had. Wat ze precies zo lekker hadden gevonden aan hun avontuurtje met Carolien. En hoe ze beiden diep onder de indruk waren van haar bedprestaties. Die Carolien kon er wat van! En wat hadden ze beiden van haar genoten. Tegenover anderen zouden ze dat nooit toegeven. Niemand zou hier iets van begrijpen omdat ze beiden net een relatie hadden die ze nu al ontrouw waren geweest. Maar zij begrepen elkaar wel. Ze herkenden zichzelf in het verhaal van de ander. Dat was een unieke gebeurtenis die zij samen deelden. Ze zaten in het zelfde schuitje. Alleen de ander begreep precies wat voor gevoelens en emoties er los waren gekomen met het onderonsje met Carolien. Ze durfden elkaar nu zonder schaamte hun slippertje op te biechten. Het deed hen beiden goed om te beseffen dat ze niet de enige waren. Een geheim waarover ze met niemand zo open over konden praten. Maar wel met elkaar. En terwijl ze er over praatten leek de last op hun schouders steeds lichter te worden.

Alle taboes en aarzelingen leken vreemd genoeg weggevallen. Benny en Lies bleven maar praten en leken niet van ophouden te weten. Het leek hen beiden zichtbaar goed te doen om hun geheim met een ander te delen zonder daarvoor veroordeeld te worden. Natuurlijk was het niet goed te praten wat ze gedaan hadden maar omdat de ander hetzelfde was overkomen voelden zij zichzelf minder slecht dan ervoor. Ze beseften dat het een menselijke zwakte was die iedereen had kunnen overkomen.
Hun gesprek werd dan ook steeds intiemer. Als de één een ervaring met Carolien beschreef knikte de ander vaak instemmend of reageerde met een “Ja, dat deed ze bij mij ook! of “Ik weet precies wat je bedoeld!” of “Oh ja! Wat doet ze dat lekker he?”
Benny had intussen twee wijnglazen ingeschonken. De band tussen hen beiden groeide met de minuut. Alle intieme details kwamen op tafel. En al snel deelden ze ook intieme ervaringen met hun partners. Hoe Benny de sex met Greet beleefd had en hoe Lies tot in detail beschreef hoe zij met haar Jaap genoot. Ze vertrouwden elkaar toe wat zij zelf het lekkerst vonden in bed en op welke manier. Zo brachten ze elkaar op ideeën die ze met hun eigen partner ook eens uit wilden proberen. Benny en Lies hadden geen schaamte meer voor elkaar. Er was niets op seksgebied wat zij na deze gedeelde ervaring niet met elkaar durfden te delen.

Toen het gesprek even stil viel vroeg Lies: “Wat ik mij nu afvraag Benny. Waarom ben jij eigenlijk gedumpt door je jeugdliefde? Een fijne, lieve, eerlijke man zoals jij? Dat snap ik niet.” Benny aarzelde niet. “Geld. Ze kreeg een vriend die meer verdiende als ik. Ik ben slechts een eenvoudige werknemer en hij had een eigen zaak en een dikke bankrekening. We waren al een paar jaar gelukkig samen en de sex was top. Maar dat telde blijkbaar ineens niet meer. Volgens mij hield ze niet echt van hem maar meer van zijn geld. Hun huwelijk strandde na een jaar en zij sleepte er via haar advocaat een riante financiële vergoeding uit. Toen ze haar zakken gevuld had stond ze ineens weer bij me op de stoep. Ze miste de lekkere sex. Blijkbaar was ze op dat gebied onvoldoende aan haar trekken gekomen bij hem en wilde ze me terug. Maar ik had geen vertrouwen meer in haar. Ik had een tijd geen zin meer in vrouwen. Ik was bang om weer gekwetst te worden. Ik durfde geen relaties aan te gaan hoewel er wel belangstelling was van enkele meisjes. Tot ik viel voor Greet. Een rijpe vrouw waarvan ik dacht dat zij niet zo wispelturig zou zijn zoals de meeste jonge meisjes. Maar ik was bang om uitgelachen te worden als ik mijn gevoelens voor haar zou uiten. Dat zij dacht dat ik wanhopig was omdat ik geen jonge meisjes zou kunnen krijgen. Wel, de rest van het verhaal ken je.”
Lies schudde haar hoofd. “Wat stom van je ex! Ik zou nooit voor geld kiezen maar altijd voor de liefde. Zij weet niet wat ze weg heeft gegooid. Ik weet hoe dat voelt om zo lullig gedumpt te worden zonder dat er liefde voor de ander in het spel is. Ik heb het er erg moeilijk mee gehad destijds. Als hij nu echt van haar gehouden had…” Lies staarde wat droevig voor haar uit. “Maar ik mag niet klagen. Maarten was een lul die alleen aan zichzelf dacht. De sex was een drama. Jaap heeft mij geleerd om echt van sex te genieten. Hij hield wel rekening met mij, hij moedigt mij juist aan. Met hem was alles anders.”

Benny begreep hoe zij zich gevoeld moest hebben. Hij herinnerde zich nog hoe Lies bijna een jaar geleden huilend haar hart bij Greet had uitgestort toen ze net een week bij de firma werkte. Greet had haar die dag naar huis gestuurd omdat er niets uit haar handen kwam. De enige dag dat Lies haar werk verzaakt had. Maar de dag erop werkte ze keihard om achterstand in te halen omdat ze Greet dankbaar was voor haar steun en begrip. Vanaf dat moment kon Lies niet meer stuk bij Greet. Voor Lies durf ik mijn handen zo in het vuur te steken had zij eens tegen hem verteld.

Benny zag weer iets dat zij met elkaar gemeen hadden. “Jij bent ook gedumpt zonder dat hij echt van die ander hield? Maar waarom dan? Een leuk, slim, eerlijk, mooi meisje zoals jij!” Lies nam een slok wijn. “Ik zei toch dat de sex waardeloos was tussen ons? Dus ik had nooit zin in sex. Ik verzon smoezen om er onderuit te komen. Hij wilde me alleen vol zaad pompen wanneer het hem uit kwam. Het duurde gelukkig nooit langer dan tien minuten, hooguit een kwartiertje. Geen voor of naspel. Wat ik wilde of wat ik lekker vond was nooit belangrijk of bespreekbaar. En het aller ergste: hij vond mijn borsten te klein. Daarom neukte hij achter mijn rug om een blonde domme del met grote tieten die voor iedereen met haar benen wijd ging en altijd zin had. Terwijl hij een relatie had met mij. Ik kwam er achter doordat ik ze beiden in bed betrapte. Hij lachte me gewoon in mijn gezicht uit door te zeggen: kijk Lies, dit zijn pas tieten. Waar heb jij die van jouw verstopt? Ik heb me nooit zo diep vernederd gevoeld. Gedumpt omdat mijn borsten te klein waren. Totdat ik Jaap leerde kennen had ik geen vertrouwen meer in mannen.”Er biggelde een traantje over haar wang. Benny sloeg troostend een arm om haar heen. Ze had slechts een slipje en een T-shirt aan en hij voelde haar dij tegen de zijne. Haar rokje had ze gemakshalve maar uitgetrokken voor het slapen. Maar hun gesprek duurde nog steeds voort.
Al zouden ze naakt naast elkaar zitten, in deze wonderlijke nacht was er helemaal niets intiems meer waar zij zich voor elkaar voor zouden schamen. Het voelde heerlijk bevrijdend om hun meest intieme details, geheimen, verlangens, twijfels en frustraties met elkaar te kunnen delen. Carolien had bij hun beiden heel wat los gemaakt en dat had een sterk bondgenootschap en een vertrouwensband tussen hen beiden gesmeed. De één had aan een half woord genoeg om de ander te begrijpen. Ze deelden zoveel dezelfde dingen met elkaar. Ze mochten elkaar hiervoor al als goede collega’s. Maar deze nacht waren ze nader naar elkaar toegegroeid. Ze hadden elkaar veel beter leren kennen en hun zwakke en intieme kanten bloot durven geven aan elkaar. Door hun lotsverbondenheid voelden ze beiden dat ze een vriend voor het leven hadden waaraan ze altijd alles zonder enige schaamte konden vertellen.

Benny wreef met zijn hand over haar arm heen en had zijn hoofd troostend op haar schouder gelegd. “Die knul weet ook niet wat hij heeft weggegooid. Je bent een schatje. Zo volwassen voor je leeftijd. Een meisje waar je op kan bouwen.” Lies gaf hem een kus op de wang als dank. Toch was er iets dat ze graag van hem wilde weten. Iets waar ze toch wel een klein beetje mee zat. Jaap had haar verteld dat hij het geen probleem vond, maar zei hij dat om haar niet te kwetsen of omdat hij het meende? Ze wilde weten wat Benny er als ervaren man van dacht. Ze voelde dat hij haar de waarheid zou vertellen.

“Benny...? Ik voel me als vrouw gevleid om door Jaap en Carolien aanbeden te worden. Maar… zeg eens eerlijk… Vind jij mijn borsten niet te klein?” Ze dacht aan de royale rondingen van Greet en de mooie volle borsten van Carolien. Ze trok aan de boord van haar T-shirtje en keek omlaag naar de heuveltjes van haar bescheiden B-cupje. Vergeleken met hen leken haar dit maar twee kleine doperwtjes te zijn. Ze wilde ook zo graag van die grote vrouwelijke rondingen. Dat was toch wat mannen wilden? Stel dat Jaap straks een leuk meisje met grote borsten tegen zou komen? Zou hij haar dan ook laten vallen?

Benny voelde haar onzekerheid. Ze was zo lief en lekker, waarom twijfelde ze zo aan zichzelf? “Lies, met jou is echt niks mis. Daarnet heb ik mij moeten beheersen om niet aan mijn lustgevoelens voor jou toe te geven. Echt, ik vind je een heel aantrekkelijk mooi meisje.” Lies leek toch niet helemaal tevreden met zijn antwoord. “Maar heb je mij borstjes al eens goed gezien dan? Vind je het niet wat weinig? Als ik nu grotere tieten had, zou ik dan aantrekkelijker zijn denk je? Zoals Carolien?” Haar vragende ogen keken hem bijna smekend aan.
“Jij mag jezelf niet met Carolien vergelijken Lies. Jij bent een geheel ander type meisje met een figuur dat bij je past. Wees trots op jezelf. Je mag er zijn, echt waar!” Lies stond op en trok haar T-shirt voor hem uit. “Kijk eens goed Ben, vind je mijn tietjes echt niet te klein? Ik wil een eerlijk antwoord.” Ze had niet de bedoeling om hem te verleiden. Hij had zijn kans gehad en hem niet benut. Ze waren vrienden onder elkaar en er was niets waar zij zich nu nog voor hem voor zou schamen. Dit voelde zo heerlijk vertrouwd. Ze ging zelfs een stap verder en deed haar bh uit zodat hij alles beter kon zien. Ze lette scherp op zijn reactie. Wat ze zag deed haar zichtbaar goed want Benny staarde gretig naar haar borsten. Hij likte zelfs even met zijn tong over zijn lippen. Wat was Lies toch een mooie jonge meid.
“Lies, geloof mij nou… Jij hebt een stel heerlijke, stevige borsten. Ze zijn inderdaad niet groot, maar wel erg sexy en prachtig van vorm. Hoe ze zo uitnodigend naar voren staan met een heerlijke stijve tepel er op… Hmmm, zo verleidelijk dat ik het er warm van krijg.”
Lies lachte en geloofde hem. “Zou je ze willen aanraken dan? Je mag best even voelen hoor! We zijn immers intieme vrienden? Hahaha…” Ze lachte hem toe en Benny aarzelde even. Ach, even voelen kon geen kwaad toch? En hij voelde zich inderdaad op zijn gemak met Lies. Veel meer dan bij hun intieme handelingen aan het begin van de avond waarin hij zich wat onhandig had gevoeld. Ook bij hem waren alle schaamtegevoelens verdreven. Hij nam haar borsten dan ook zonder aarzeling in zijn handen. Dat jonge vrouwenvlees voelde inderdaad heerlijk stevig en soepel aan. Twee trotste borstjes die er om vroegen om gestreeld en bemind te worden volgens Benny. Lies had haar ogen gesloten en een glimlach op haar gezicht. Ze genoot zichtbaar van zijn aanraking. Zoals hij van haar genoot. Benny bracht zijn mond naar haar tepel en voelde hoe een siddering van genot door het jonge meisje ging. Hij cirkelde rondjes met zijn tong rondom haar tepelhof en gaf er voorzichtig een zoentje op. Haar andere borst kreeg dezelfde behandeling. Met tegenzin liet hij haar borsten weer los. “Verder ga ik niet. Anders verlies ik mijn zelfbeheersing. Je bent te mooi en te sexy. Doe snel je T-shirt aan voor er ongelukjes gebeuren.” zei hij tegen haar. Ze giechelde ondeugend. “Breng ik je nu al in verleiding? Ik doe helemaal niks. Het lijkt wel of je nog nooit een naakte vrouw van dichtbij hebt gezien.” zei ze plagend. Ze wist natuurlijk wel beter.

“Lies, jij beseft zelf niet hoe mooi je bent. En meer dan dat! Jij hebt alles wat een meisje aantrekkelijk maakt voor een man. En dan bedoel ik niet alleen sex.” Lies bedankte hem met een kus op de wang. Maar ze liet haar T-shirt uit. Ze had geen andere kleren bij zich en moest ze morgen toch weer aan. Bennies overhemden waren haar veel te groot. Als ze in haar eigen kleren zou slapen zou ze morgen geen frisse kleren meer hebben. Ze had eerst alles aangehouden met Benny naast haar op de bank. Maar nu leek het haar beter om alleen haar slipje aan te houden. Dat had ze in het begin van de avond niet gedurfd maar nu wel. Ze had zich weer op de bank geïnstalleerd met de deken over zich heen tot aan haar middel. Haar ontblote bovenlijf liet ze zonder gene aan hem zien. Ze maakte zich alvast klaar om te gaan slapen.
“Vind je mij echt aantrekkelijk Benny?” Ze wachtte zijn reactie af. Hij keek haar in de ogen. “Lies, als Greet er niet geweest was en jij ongebonden... Nou… euh… dan zou ik best voor je kunnen vallen denk ik.” Ze waren deze avond zo open en eerlijk tegen elkaar geweest dat hij dit antwoord wel aandurfde. En het was de waarheid. Lies was een topmeisje met een hart van goud dat Benny niet onberoerd liet. Zeker niet na deze bijzondere nacht. Zijn gevoelens voor haar waren de afgelopen uren fors gestegen. Zeker nadat ze met zijn paal gespeeld had.
Lies was verrast door zijn antwoord. Dit had ze niet verwacht. Maar ze zag dat hij het meende. Ze kleurde van oor tot oor en dat stond haar wel schattig vond Benny. Hoewel ze slechts twee jaar jonger was dan Carolien leek Carolien op een volwassen vrouw terwijl Lies haar meisjes imago nog niet helemaal verloren had. Al vond hij haar bijzonder intelligent en rijp voor haar leeftijd.
“Wauw, dat is me een compliment. Bedankt Benny! Maare… als Jaap er niet geweest was zou ik misschien ook wel voor je kunnen vallen denk ik. Wat leuk dat we daar nu zo open en eerlijk over kunnen zijn tegen elkaar. Als goede vrienden.”
Benny knikte. “Ja. Als goede vrienden. Dat voelt goed. Maar er is toch één ding wat ik graag wil weten.” “En dat is…?” vroeg ze zonder aarzeling. “Ik snap dat je verlangens en fantasieën hebt voor een vrouw. Maar je bent gelukkig met Jaap. Waarom probeerde je dan om een oudere man te verleiden voor sex?” Hij vroeg het zonder omwegen. “Je komt toch niks te kort hoop ik bij Jaap?” Lies schudde heftig met haar hoofd. “Oh nee hoor! Helemaal niet! Jaap en ik zijn hartstikke gelukkig met elkaar en met de sex zit het wel goed tussen ons. Maare… je bent best aantrekkelijk. En Lief. Leeftijd zegt mij niet zoveel. En ik was nieuwsgierig door iets wat Carolien mij verteld heeft.” Daar wilde Benny meer van weten. “Wat zei ze dan over mij?” Lies biechtte op dat Carolien hem niet zomaar op wilde geven. “Als je jezelf op en top vrouw wilt voelen Lies, dan moet je ervoor zorgen dat je die lekkere vent mee in bed krijgt. Geloof me, die Benny weet pas wat neuken is.” had ze haar verteld. “Dus... ik was gewoon nieuwsgierig…. En waarschijnlijk nog steeds geil na mijn avontuurtje met Carolien.”

Benny grijnsde. “Nou, je had me bijna zo ver gekregen dondersteen. Je maakt intense gevoelens bij mij los eerlijk gezegd. Maar helaas zal dat voor jou een onbeantwoorde vraag blijven.” Hij stopte haar in en gaf haar een nachtzoen. “Slaap lekker kleine. Ik slaap hier boven. Als er iets is laat je het me weten he?” Hij wilde zich weer losmaken uit haar armen maar ze bleef hem omarmen. “Wat nu kleine? Eerder op de avond zag je me nog als een volwassen vrouw. En na ons intieme gesprek dacht ik dat ik wel iets meer verdiend had als een vluchtige kus.” Benny streelde even over haar borsten. Je weet heel goed dat ik je aantrekkelijk vind Lies. Maar je hebt gelijk, na vannacht heb je wel een echte kus verdiend.” Hij tuitte zijn lippen en drukte zijn mond op haar mond voor een intieme kus. De gretigheid waarmee ze hem terugzoende verraste hem. “Hmm, Carolien had gelijk, je kan heerlijk zoenen.” zei ze met een glimlach. “Nou, jij weet anders ook wel hoe het moet.” zei Benny. Ze lachte en trok hem weer naar zich toe en weer vonden hun lippen elkaar. Benny voelde zijn bloeddruk stijgen. Hij verloor zijn evenwicht iets waardoor hij met zijn volle gewicht bovenop haar kwam te liggen. De deken reikte tot aan haar middel waardoor hij haar blote borsten tegen zijn borstkas voelde drukken. Haar harde en stijve tepels verraadden haar opwinding. Toen voelde hij haar tong tussen zijn lippen. Hij hapte naar adem. Hun kus leek minuten lang te duren zo intens voelde het aan. Probeerde ze hem nu te verleiden of was het slechts een gebaar van genegenheid?

“Dank je wel voor je gastvrijheid, je eerlijkheid en je openheid Benny. Dit had ik even nodig. Je bent een echte vriend.” Benny wilde iets terug zeggen maar was even door haar overdonderd. Hij keek naar haar mooie lieve gezicht dat hem toelachte. Twee donkerbruine ogen keken hem onderzoekend aan. Hij voelde de drang om haar weer te kussen en weer vonden hun lippen elkaar. Tijdens hun zoen voelde hij hoe zij zich dicht tegen hem aandrukte. Als een welp dat bescherming zoekt bij haar moeder. Haar tepels leken dwars door zijn shirt heen te brandden en hij voelde zijn paal hard worden. Toen hun monden elkaar weer los lieten hijgden ze beiden zachtjes van genot en verlangen. Ook Lies was zijn opwinding in zijn boxershort niet ontgaan. Seconden lang keken ze elkaar aan alsof ze op een reactie van de ander wachtten. Ze hoorden elkaar nu goede nacht te wensen en elkaar los te laten maar ze konden het niet. Ze bleven elkaar vasthouden en aankijken. Benny liet zijn blik ongewild naar beneden glijden. Naar haar borsten die zo fier naar voren staken. Trots jong vrouwenvlees dat hunkerde om betast te worden. Ze wisten dat het niet mocht. Dat het niet kon. Maar ze wisten dat ze er beiden naar verlangden. Gedachteloos gleed zijn hand langzaam naar haar borst. Heel voorzichtig, alsof hij er zo af kon vallen liet hij zijn hand er op rusten. Lies slikte en hield haar adem in van de spanning. Ze had een blos op de wangen van opwinding. Een rilling ging door haar lichaam. Overmand door begeerte werd Bennies greep op haar borst sterker. Ze zei niets en verzette zich niet. Deze situatie hadden zij aan het begin van deze avond ook meegemaakt. Toen hadden zij het niet doorgezet. Omdat het niet kon. Omdat het niet mocht. Maar de begeerte naar elkaar was er nog steeds. En was de afgelopen uren alleen maar groter geworden.
Door alle intieme details die ze deze avond met elkaar gedeeld hadden voelde het nu toch anders. Ze schaamden zich niet meer voor elkaar en durfden elkaar nu ook recht in de ogen te kijken. Iets wat zij eerder die avond vermeden hadden.Benny slikte en maakte zijn lippen nat. Zijn keel voelde aan als schuurpapier. Hij kon zijn blik niet van het half naakte mooie jonge meisje onder hem afhouden. En zij keek hem ook recht in de ogen. Ze ademde zwaar en haar borsten bewogen op en neer in het ritme van haar hartstocht. Ze leken beiden wel verlamd maar bleven oogcontact houden. De spanning en het wederzijds verlangen was haast tastbaar. Ze wisten dat ze het allebei wilden. Ze voelden beiden dat als één van hen iets zou ondernemen de ander geen verzet zou bieden. Sterker nog, ze hoopten beiden dat de ander het initiatief zou nemen om het eigen schuldgevoel te onderdrukken. Terwijl Benny Lies in de ogen keek friemelden zijn vingers onophoudelijk aan haar borsten. “Nu weet ik het zeker.” fluisterde Lies zachtjes. “Wat weet je zeker?” fluisterde Benny terug. Alsof er nog iemand in de kamer was die hen af zou kunnen luisteren. “Je vindt me echt mooi. Ik zie de liefde en begeerte in je ogen.”
“Ja. Ja Lies, ik vind je mooi. Dat had ik je toch al verteld?” Ze glimlachte. “Ja. Met je mond. Maar niet met je ogen en je hart zoals nu.” Er brak iets in Benny. “Lies… dit kunnen we niet doen… Dit…dit is verkeerd.” stamelde Benny. Lies worstelde ook met haar gevoelens. Net zoals eerder die dag met Carolien. Toen was ze bezweken voor haar verlangens en er min of meer toe gedwongen. Maar wat was het lekker geweest! En met Benny zou het ook lekker zijn. Daar was ze zeker van. De onzekerheid van het begin van de avond, toen de begeerte er ook was tussen hen beiden was weg. Ze hadden elkaar hun meest intieme geheimen toevertrouwd. Hun onzekerheden, twijfels en verlangens gedeeld. Dat alles had haar verlangen naar Benny alleen maar doen toenemen. Ze wist, nee ze voelde dat als ze dit moment zou laten ontglippen dat ze daar spijt van zou krijgen. Al zou ze misschien ook spijt kunnen krijgen als ze het wel deed. Maar ze was bereid om die gok te nemen. Ze was zo vreselijk geil. “Zorg dat je die lekkere vent mee in bed krijgt.” gonsde Caroliens woorden door haar hoofd. En Carolien kon het weten met haar ervaring. Ineens voelde ze een vreemde kalmte in haar. Ze kon het zelf niet verklaren. Misschien was het fout, maar het voelde zo goed en vertrouwd met Benny. De afgelopen uren was er iets tussen hen beiden ontstaan dat verder ging dan gewone vriendschap. Veel verder. Lotsverbondenheid of wat dan ook. Iets wat zij niet kon verklaren. Dit moment, deze avond moest gewoon zo zijn. Dat voelde ze aan alles. Dit was hun avond. Een moment als dit zouden ze samen waarschijnlijk nooit meer beleven op deze wijze. Haar ogen kregen een vastberaden blik en haar hand schoof omlaag naar zijn kruis. Ze betaste de bobbel in zijn joggingbroek. Het verbaasde haar niet dat die fier overeind stond. Hij verlangde dus ook naar haar. “Neuk me Benny. Ik wil dat je me neukt. Ik weet het zeker. Toe, doe het… alsjeblieft, neuk me.”

Ze zei het kalm. Niet in een onbezonnen toestand. Benny las in haar ogen dat ze zeker van haar zaak was en dat ze hem wilde hebben. Zijn toekomstige schoondochter wilde met hem neuken en hij ook met haar. Hij zei niets en staarde haar bijna ademloos aan. Haar rechter hand gleed over zijn rug terwijl haar vingers van haar linkerhand zachtjes zijn rechterwang streelden. Zoals Carolien eerder die dag ook zo subtiel bij haar gedaan had. Dat gebaar van Carolien had haar op haar gemak weten te stellen. En het leek op Benny dezelfde uitwerking te hebben. Toch gaf hij zich nog niet helemaal gewonnen. “Lies… zouden we dit nu wel doen…?” fluisterde hij hees. Hij wilde dat ze nee zou zeggen maar hoopte stiekem op een ja.
“Ik heb mijn keuze gemaakt Benny. Ik wil dit gewoon éénmaal met jou beleven. De liefde met je bedrijven. Slechts éénmaal om te weten hoe het voelt. Ons geheimpje om deze bijzondere nacht af te maken en de herinnering aan deze bijzondere nacht te bewaren. Ze kuste hem weer teder op de mond. “Ik voel een onverklaarbare zinderende aantrekkingskracht tussen ons. Ik weet zeker dat jij nu precies hetzelfde voelt voor mij. Dit moet natuurlijk wel onder ons blijven. Beloof je dat?”

“Ja… éénmaal… Wij samen. Alleen vannacht. Dat beloof ik.” fluisterde Benny zachtjes. Ineens nam hij haar in zijn sterke armen en begon hij haar intiem te zoenen. Zijn kus werd door Lies gretig beantwoord. Beiden wisten dat er nu geen weg meer terug was en het niet lang meer zou duren voordat hun lichamen samen zouden smelten in de meest intieme positie die maar mogelijk was.

Ze kusten elkaar als hongerige wolven. Alsof plotseling iemand het startschot had gegeven voor de race waar ze zo lang op hadden gewacht. De race naar het goud, het ultieme orgasme waar ze al de hele avond en nacht naar hunkerden. Ze waren beiden zo geil en gretig dat ze elkaar op zweepten. Toch wist Benny zich te beheersen om haar niet meteen te nemen. Om niet meteen zijn staaf in haar lonkende grotje te boren. Hoewel zij er naar smachtte om zich door hem te laten palen. Maar dit moest iets moois worden. Hun eerste en laatste keer samen. Geen vluggertje maar een blijvende mooie intieme herinnering.

Lies wist hem zijn T-shirt te ontfutselen. Ze droeg nog steeds alleen haar kleine sexy slipje en vond de verhouding in lichaamsbedekking niet helemaal gelijkwaardig. Benny had een mooie brede torso. Niet echt een six-pak maar zeker niet slecht zag ze tevreden. Benny kuste Lies teder in haar hals en ging langzaam omlaag. Hij ontweek haar borst hoewel Lies met een draai van haar bovenlichaam trachtte haar tepel in zijn mond te krijgen. Maar Benny sloeg die plagend over. Hij ging langzaam lager. Cirkelde met het puntje van zijn tong rondjes in haar navel. Lies was ongeduldig maar begreep dat Benny de tijd wilde nemen om haar goed te verwennen. Zij had de eerste stap gezet maar liet het initiatief nu aan hem over. Benny leek goed te weten wat hij deed. Als Carolien zegt dat je er wat van kan beloofd dat wat. Ze wilde hier volop van genieten en vertrouwde op zijn ervaring. Misschien leerde ze hier nog wat van.
Tot haar spijt ontweek Benny ook haar kutje. Al probeerde Lies weer een heupdraai om zijn mond op de plaats te krijgen waar zij hem hebben wilde: haar hot spot. Lies voelde dat ze al aardig nat was hoewel ze net begonnen waren. Ze had haar slipje al opzij getrokken zodat haar schaamlippen naar buiten krulden. Een uitnodiging die tot nu toe genegeerd werd door haar minnaar. Hun lange opgekropte verlangens konden nu eindelijk hun weg vinden. Het voorspel was al heerlijk en spannend. En dat kon alleen maar lekkerder en heter worden!

Benny gleed omlaag langs haar linker been. Tot aan haar voet waar hij op haar grote teen sabbelde en haar zachtjes onder haar voetzool kietelde. Heel zachtjes met zijn vingertopje maar genoeg om haar een tintelend gevoel te bezorgen. Hmm, dat voelt best lekker, dat moet ik onthouden, dacht Lies. Nu werd haar enkel zachtjes gemasseerd door zijn grote sterke hand. Zijn andere hand nam haar kuit onder handen. Benny legde haar enkel op zijn schouder en gleed met zijn beide handen tergend langzaam via haar kuit omlaag naar haar bovenbeen. Terwijl zijn linkerhand zachtjes cirkeltjes draaide aan de binnenkant van haar dijbeen masseerde zijn rechterhand zachtjes haar linker heup. Lies genoot en streelde met haar rechter hand Bennies linkerarm. Verder kon ze tot nu toe nog niet veel doen. En ze wilde zo graag haar aandeel in dit liefdesspel! Ze wilde verwend worden maar ook verwennen. Ze wilde vannacht alles geven. Alles wat Benny lekker vond. Door hun intieme gesprek wisten ze al een beetje wat de ander lekker vond. Lies wilde weten of Benny haar net zo heerlijk kon verwennen als Carolien. En al was zij niet zo ervaren als haar, zij wilde Benny ook laten genieten.
Opeens verstijfde ze een klein beetje: wat nu als ze Benny teleur stelde? Ze had hem uitgedaagd en nu verwachte hij natuurlijk wel wat van haar. Wat ervaring betrof scoorden Greet en Carolien veel beter. Dat gevecht kon zij nooit winnen. Maar ervaring zei niet alles. Ze moest alles in de strijd gooien wat ze had. Haar jeugdige, sprankelende uitstraling. Haar oprechte passie. Niet alleen lust, maar ook oprechte genegenheid. En haar uithoudingsvermogen waarmee ze haar Jaap zo heerlijk af kon matten in bed.

Benny was zo teder en lief voor haar. Hij nam uitgebreid de tijd voor een heerlijk voorspel en werkte langzaam naar een hoogtepunt toe. Hij wilde haar het beste van zichzelf geven, daar was ze zeker van! Lies gloeide nu al van opwinding. Ze zou alles doen wat ze in haar had om Benny straks heerlijk klaar te laten komen. Maar voorlopig kon ze alleen maar afwachten en zijn liefde ontvangen. Maar ze wist dat haar kans om het beste van haar aan hem te geven nog zou komen.
Benny nam nu haar rechter been onder handen. Op precies dezelfde wijze als haar linker been. Lies streelde hem liefkozend door zijn haar en liet haar hand op zijn schouder rusten. Daarna waren haar armen aan de beurt. Lies tuitte haar lippen, maar Benny drukte plagend zijn mond op haar voorhoofd. Hij speelde met haar. Zijn vingers kietelden haar heel zachtjes onder haar oksels en streelden de zijkanten van haar bovenlichaam. Lies kronkelde om haar borsten aan te bieden Maar Benny fluisterde zachtjes dat ze geduld moest hebben. Lies hield wel van voorspel maar ze was zo ontzettend geil. Ze wilde meer. Meer van Benny.Benny zat nu wijdbeens over haar heen. Zijn knieën aan weerszijden van haar lichaam tot bijna in haar oksels. Met zijn handen masseerde hij teder haar nek en schouders. Lies trachtte zijn penis te strelen die zich vlak voor haar gezicht bevond. Maar Benny stond haar dat niet toe. Hij duwde haar handen weg. Haar graaiende handen streelden nu zijn rug. Die zone was blijkbaar wel toegestaan want Benny liet het toe. Eindelijk kon ze hem strelen. Eindelijk kon ze mee doen in dit liefdesspel. Het leek alsof Benny haar hunkering aanvoelde want hij gaf haar nu een intieme zoen op de mond. Benny wilde weer omhoog komen maar Lies liet hem niet meer los. Ze trok hem stevig tegen zich aan en zette het zoenen voort. Weer werd Benny verrast door de gretigheid van deze heerlijke jonge vrouw. Greet was ware liefde. Carolien pure lust. Maar Lies zat daar precies tussen in: oprechte passie die hem niet onberoerd liet met een heerlijk stak, jong, begeerlijk lichaam. Stevige jeugdige borstjes die parmant en ondeugend naar voren staken. Alle wetten van de zwaartekracht tartend. Jonge passievruchten die schreeuwden om geplukt te worden. Waar hij al de hele avond en begin van de nacht naar gegluurd had. Ze had hem heus wel zien kijken en soms ondeugend naar hem geglimlacht. Alsof ze hem uitdaagde om haar verboden vruchten te plukken. Of was het een glimlach uit verlegenheid? Maar zoals ze nu onder hem lag te kronkelen en hunkerde naar meer kwam ze beslist niet verlegen over. Haar metamorfose was heel geleidelijk gegaan. Maar hij was zich bewust geworden van haar ontluikende schoonheid. Lies was een mooie, jonge volwassen vrouw geworden. En wat voor één!

Benny begon nu ook zijn geduld te verliezen. Hij greep haar polsen vast en drukte die boven haar hoofd op de bank. Haar borsten bewogen mee in die richting en leken naar boven te kruipen. Begerig keek hij naar het jonge malse vrouwenvlees. Tot genoegen van Lies zag zij zijn tong weer langs zijn lippen bewegen. En het bleef niet bij kijken alleen. Zijn handen namen haar heuveltjes in handen en streelden haar teder. Hij rolde haar tepels tussen zijn vingers en Lies slaakte een diepe onderdrukte zucht. “Benny, ik sta in brand, blus me. Toe, blus me!” smeekte ze bijna.

Ze kroop langs hem heen, trok zijn joggingbroek en boxershort uit en bewonderde zijn lans die al fier overeind stond. Ze wilde hem strelen maar Dat liet hij nog niet toe. Benny kroop over haar heen naar voren. Even begreep Lies niet wat hij wilde. Tot hij zijn lans tussen haar jonge heuveltjes schoof. Dat was ook nieuw voor haar. Ze was nog nooit tussen haar borsten geneukt. Ze dacht dat ze daarvoor te klein waren. Maar Benny dacht daar duidelijk anders over. Hij boog zich plat voorover en Lies begreep de hint: ze drukte met alle macht haar tietjes samen om zijn paal er tussen te nemen. Maar ineens leek Benny zich te bedenken. “Maak hem eerst nat, dan glijd het beter.” Dat liet Lies zich geen tweede keer zeggen. Nadat ze zijn paal eerder op de avond al door zijn joggingbroek hard voelde worden had ze nu eindelijk de kans om hem eens goed te verwennen. Dit was haar kans om iets terug te doen voor zijn verwenningen. Gretig zoog ze zijn paal naar binnen maar lang liet Benny haar niet haar gang gaan. Dat zou ze in deze ongemakkelijke positie ook niet gekund hebben want Lies kreeg kramp in haar nek.
Benny trok zich teug uit haar mond en schoof zijn lid weer tussen haar borsten. Lies greep
haar borsten beet om hem er tussen te klemmen en hem niet meer te laten ontsnappen. Heel voorzichtig begon Benny langzaam op en neer te glijden. Af en toe schoot hij er even tussen uit, maar Lies stopte hem dan weer snel terug. Ze trok aan haar borsten in een poging om ze groter te maken. Ineens trok Benny zich terug. Hij gleed naar achteren en streelde weer haar dijen. Hij voelde zachtjes over de gladde stof van haar slipje en gleed langzaam met een natte vinger door haar natte gleufje. Haar slipje was nog steeds opzij geschoven. Ze voelde zijn vingers zich om de rand van haar slipje krommen en ze drukte instinctief haar billen omhoog. Tergend langzaam liet hij haar slipje van haar billen omlaag glijden tot aan haar enkels. Hij pakte haar benen beet en liet het stukje textiel van haar voeten glijden. Met haar benen nog steeds in zijn handen keek hij naar haar kutje dat glanzende van het vocht. Weer zag ze zijn tong begerig over zijn lippen glijden. “Oh kijk toch eens wat een heerlijk jong strak kutje.” Voorzichtig streelde hij met een vinger over haar venusheuvel. Gedurende een seconde gleed hij over het harde knopje van haar klitje en daarna omlaag langs haar vochtige schaamlippen. Heel voorzichtig, alsof ze beschadigd konden worden. Ze was nat, maar vooral zo zacht als fluweel.

En ineens voelde Lies een natte vinger in haar kutje glijden. Ze kon een gelukzalige kreun niet onderdrukken. Eindelijk! Eindelijk kwam nu de echte actie waar ze op wachtte. De fluweelzachte schaamlippen weken gewillig uiteen om hem tot haar meest intieme plekje toe te laten. Haar warme kutje omsloot zijn vinger alsof ze hem nooit meer los wilde laten. Ze drukte haar onderlichaam omhoog om hem haar grotje nog beter aan te bieden. Met twee vingers van zijn linkerhand in haar natte gleufje en beurtelings ook gebruik makend van zijn tong liet hij zijn rechter duim continue rondjes draaien over haar hunkerende klitje. Hij liet haar kronkelen van genot. Deze combinatie van vingeren, likken en de stimulatie van haar klitje had Lies nog nooit eerder meegemaakt. Ze voelde een brandend vuur door haar schoot trekken zoals ze nog nooit had gevoeld. Hijgend, zuchtend, kreunend en kronkelend genoot ze met volle teugen. Gestimuleerd door haar kreten en smullend van haar heerlijke, jonge, sappige kutje werd Benny ook steeds geiler. Wat een heerlijk, nat, strak, geil gleufje had Lies toch! Het zachte roze vrouwenvlees smaakte heerlijk en was drijfnat van opwinding. Haar klitje zwol op en haar fluweelzachte schaamlippen glommen die glommen van haar lichaamssappen kleurden steeds roder. Onophoudelijk drong zijn tong haar glibberige gleufje in en uit, evenals zijn geoefende vingers. Wauw, die Benny wist hoe je een vrouw gek kon maken!
Lies wilde niet dat dit stopte, maar wilde dat hij door zou gaan. Wat een ongekende zinderende sensatie! Ze voelde een storm van warme, behaaglijke en stimulerende prikkels in haar schaamstreek die haar in lichterlaaie zette. Zo heerlijk was ze nog nooit door iemand verwend! Hoe ze ook vocht om haar orgasme uit te stellen, de storm was niet te stoppen. Haar hormonen raasden als een tornado door haar hele lichaam en ze stond op het punt van ontploffen. Ze verzette zich zo lang mogelijk en Benny deed er zelfs nog een schepje bovenop om haar nog intenser te laten genieten. Maar dit gevecht was niet te winnen. Ze moest zich gewonnen geven. Trillend, zwetend en schreeuwend kwam ze hevig klaar. Benny had bijna kramp in zijn tong van het likken maar Lies was totaal van de kaart. Ze had een rode kleur op haar wangen en lag hijgend op de bank. Ze was nog niet in staat om iets te zeggen maar haar ogen glansden.

Nadat ze beiden weer op adem gekomen waren keek Lies hem aan met een blik waar dankbaarheid en genot van uit straalden. “Oh Benny, dit was het lekkerste en meest intense orgasme dat ik ooit beleefd heb!” Tot nu toe had Lies voornamelijk heerlijke verwenningen van Benny ondergaan. Maar nu zag ze het als haar plicht om hem iets terug te geven. Ze kroop bovenop hem en nam zijn half slappe penis in handen. Met een paar trek bewegingen kwam er al leven in. Toen Lies zijn paal in haar mond nam zoog en likte ze hem zo hard als staal. Hoewel ze dit nog niet zo heel erg vaak gedaan had deed ze enorm haar best. Benny moest en zou net zo’n heerlijk hoogtepunt beleven als zij net van hem gekregen had.
Ze zoog, trok en likte met volledige overgave. Aan haar inzet zou het beslist niet liggen. Het liefst zou ze hem alles tegen het plafond laten spuiten. Steeds fanatieker ging ze te keer alsof haar leven er van af hing. Totdat Benny haar vroeg om te stoppen.
Teleurgesteld keek Lies op, zijn paal nog steeds in haar handen. “Wat is er? Doe ik het niet goed? Vind je het niet lekker?” Een lach was haar deel. “Integendeel Lies, je pijpt heerlijk! Maar het is nu nog veel te vroeg om klaar te komen. Ik wil mijn kruit niet te snel verschieten. Ik wil nog veel langer van je genieten.” Lies haalde opgelucht adem. Haar kans om hem heerlijk te laten spuiten zou zeker nog komen deze nacht! En net als Benny wilde ze meer, veel meer dan dit.Benny drukte haar achterover en hun lichamen maakten weer contact in horizontale positie. Kussend en vrijend. Maar het liefdesvuur was nog lang niet geblust tussen hen beiden. Het laaide weer op tot ongekende hoogten. Neuken, dat was wat Lies wilde. Ze wilde zijn kloppende paal in haar dampende kutje voelen. Ineens schrok ze: “Je hebt toch wel een condoom?” Stel je voor dat ze hun spel hier moesten staken net voor het lekkerste zou beginnen. Benny had er in alle opwinding ook niet aan gedacht. “Hier niet, maar boven in de slaapkamer wel.” Hij stak een arm onder haar knieholtes door en wriemelde zijn andere arm onder haar rugdoor. Lies klampte zich meteen aan hem vast en liet zich in zijn sterke armen van de bank tillen. Lies woog niet zo zwaar, dus Benny tilde het naakte meisje in één keer de trap op, naar boven naar zijn slaapkamer. “De plannen zijn veranderd, je slaapt vannacht bij mij.” Lies lachte en liet zich gewillig meevoeren. “Ik heb helaas geen nachtpon bij me.” Benny legde haar voorzichtig dwars op het bed. Haar onderbenen hingen over de bedrand omlaag en hij knielde gretig tussen haar benen. “Die heb je vannacht niet nodig Lies. Ik wil alle lekkere plekjes van je lichaam verwennen.” Zijn tong gleed weer over haar klitje terwijl hij twee vingers in haar gleufje schoof. En weer genoot Lies van zijn verleidingskunsten. En weer kwam ze heerlijk klaar.
Benny kwam op het bed liggen en Lies schoof gretig op. Ze rolde zich op hem en ze vreeën een tijdje intens. Elkaar kussend en strelend.
Lies richtte zich op en keek hem ondeugend aan. Die is iets van plan wist Benny. Begerig greep hij haar borsten vast en speelde er een tijdje mee wat Lies gewillig toeliet. Heerlijke stevige jonge borsten. “Oh Lies, wat ben je toch lekker.” zuchtte Benny.
“Nu is het mijn beurt om jou eens lekker te verwennen.” zei Lies terwijl ze penis en balzak in haar handen nam.
Ze pijpte hem weer met volledige overgave. Benny gromde van genot. Elke grom en kreun waren voor Lies een stimulans om door te gaan. Ze deed er zelfs nog een schepje bovenop. Benny genoot met volle teugen en wilde hier zo lang mogelijk van genieten. Toen Benny het moeilijk kreeg en vroeg of ze het iets rustiger aan kon doen weigerde Lies om aan dat verzoek te voldoen. “Je kan het toch wel twee keer hoop ik? We hebben alle tijd tussen de rondes in.” Lies had nu de leiding overgenomen en peinsde er niet over om weer een kans te missen om hem een hoogtepunt te bezorgen. Fanatiek als een jonge hond pijpte ze hem, trok ze hem af en likte ze aan zijn ballen tot hij in vuur en vlam stond. Zijn ademhaling werd steeds zwaarder en het gehijg steeds luider. Lies gaf niet op en was vast besloten om door te gaan tot het einde. Na al dat lekkers dat Benny haar geschonken had moest ze hem nu heerlijk laten spuiten al zou ze de hele nacht door moeten gaan. Benny probeerde zijn hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen maar liet Lies haar gang gaan. Zo fanatiek en met zoveel inzet was hij nog nooit gepijpt door een vrouw! Ze deed het erg lekker. Technisch misschien niet helemaal perfect, maar de wil, de passie en de bereidheid om zich helemaal aan hem te geven maakten dat meer dan goed. Lang hield Benny het dan ook het niet vol. Tot grote vreugde van Lies spoot hij met een krachtige straal zijn zaad omhoog. Lies kon zijn straal maar half ontwijken. Haar hele wang en een deel van haar blonde haar zat onder het zaad. Maar lachend veegde ze alles weg.
“Jeetje Lies, je zoog hem er zowat af!” kreunde Benny. “Dank je! Het was heerlijk maar ik wilde eigenlijk nog niet klaar komen.”

Lies kwam op hem liggen en wreef met haar borsten over hem heen. “Na jouw goede werk kon ik toch niet achterblijven lieverd? En bovendien ben ik nog lang niet klaar met jou. Ik wil heerlijk door je geneukt worden, precies zoals je bij Carolien hebt gedaan.” Ze kuste hem op de mond. “Jij geile dondersteen. En ik maar denken dat jij een braaf meisje was. Je bent zo vreselijk lekker. Zo heerlijk zacht en sexy. Hmmm!!!!! Ik kan mijn ogen en mijn handen niet meer van je afhouden. Carolien is mooi, maar jij bent veel lekkerder! Ik wil je. Ik wil je helemaal. Lies, oh Lies… heerlijke en lekkere Lies… Ik wil je neuken… Ik wil je al neuken sinds je op de bank aan mijn paal trok toen ik lag te slapen.”
Lies glom van tevredenheid. “Ik wil ook heerlijk door je geneukt worden.” “Dan had je net even rustig aan moeten doen. Ik had je na het pijpen willen nemen maar kleine Benny heeft nu even een rustpauze nodig.” zei hij met een knik richting zijn kruis. “Geeft niet, ik heb geduld. Als je er maar van genoten hebt. Ik was bang om je teleur te stellen. Ik mis de ervaring van Greet en Carolien. Ik wilde het zó graag goed doen…” zei ze iets onzeker. Benny nam haar hoofd in zijn handen. “Lies, nu moet je even goed naar mij luisteren. Vergelijk jezelf niet met andere vrouwen, je bent jong, leuk, lief, mooi en vreselijk sexy. Jij kan elke man gek krijgen. Carolien is erg mooi en heel ervaren, maar ik heb geen klik met haar en met jou wel. Jij zet mij in vuur en vlam en zij niet. Ik neuk liever met jou dan met haar.” Hij greep haar borsten vast. “En je hebt twee heerlijke onweerstaanbare borsten waar ik al de hele tijd naar zat te gluren maar er nu van kan genieten.” Benny voegde meteen de daad bij het woord door haar borsten te verwennen. Hij rolde haar tepels tussen zijn vingers door en likte en zoog aan haar harde puntjes. Het malse vrouwenvlees voelde stevig en zacht aan. Zijn tong bewerkte weer haar tepelhof. Haar borst verdween bijna geheel in zijn grote hand. Zo heerlijk rond en veerkrachtig had hij nog nooit een borst gezien en gevoeld. Twee jonge borsten nog in de kracht van hun leven. Maar toch zo heerlijk rijp en opwindend. Het begeerlijke vlees liet zich gewillig kneden maar leek altijd weer in de juiste vorm terug te veren. Ze voelden zo heerlijk aan en zagen er zo lekker uit. Lies had echt een heerlijk stel tieten vond Benny. Kon hij de tijd maar stil zetten om deze twee schoonheden te behoeden voor ouderdom en zwaartekracht. Zoals ze nu waren, waren ze werkelijk perfect volgens Benny.Na enige tijd gevreeën te hebben waarbij beiden een gelijkwaardige rolverdeling hadden in het geven en ontvangen van heerlijke prikkels nam Lies zijn inmiddels half stijve pik weer in haar handen. Met een paar trek bewegingen kwam hij schokkend omhoog en Lies zag hem tot haar vreugde weer groter en dikker worden. Benny had een heerlijke grote paal. Groter dan haar Jaap. En ze hunkerde er naar om hem in haar kutje te laten verdwijnen. Ze zoog hem op volle sterkte en deed hem een condoom om zonder iets te zeggen. De hint was duidelijk en Benny verlangde ook naar dit moment. Hier hadden ze zo lang naar uitgekeken. Elkaar zo lang opgewarmd en zorgvuldig naar dit moment toegewerkt. Ze wilden elkaar zo graag en wisten dat ze geen herkansing kregen. Hun eerste en enige keer samen. Dit was hun moment. Nu moest het gebeuren. Alles moest perfect gaan. Ze voelden beiden dat ze zich volledig aan elkaar wilden geven. Een knallend hoogtepunt tussen hen beiden dat hen een blijvende herinnering moest schenken om hun begeerte naar elkaar voor altijd te bevredigen.
Benny draaide Lies op haar rug en pakte haar beide kuiten beet. Lies keek verbaasd toe wat hij van plan was maar liet zich volledig door hem leiden. Ze had het volste vertrouwen in Benny en probeerde geen detail te missen. Wellicht kon zij nog iets van hem opsteken waar zij later met Jaap ook iets aan had.
Benny schudde haar benen zachtjes heen en weer. Prachtige lange, slanke benen die uitmondden in een stel stevige billen. Hij spreidde zijn armen en trok haar benen uit elkaar waardoor haar schaamstreek volledig open en bloot kwam te liggen. Lies hield haar adem in en wachtte vol spanning op het moment dat hij toe zou stoten om haar te nemen. Ze keek met begerige ogen naar zijn forse paal die fier overeind stond. Die wilde ze in haar hebben!
Benny bracht haar benen weer bij elkaar en kuste zachtjes haar voeten. Daarna tilde hij haar benen bij haar kuiten omhoog en zette zijn schouders er onder. Voordat Lies zich af kon vragen wat hij van plan was duwde hij haar benen naar haar toe zodat hij haar half oprolde. In dezelfde beweging kroop hij naar voren zodat hij half op haar kwam te liggen met zijn paal vlak bij haar gaatje. Lies lag nu op haar rug met haar knieën hoog opgetrokken en haar onderbenen rustend op zijn brede schouders. Benny zocht even naar haar opening en stootte toen zijn paal in haar kutje. Zijn harde pik gleed soepel in één keer haar glibberige tunnel in. Lies uitte een onderdrukte kreun toen zij hem eindelijk bij haar naar binnen voelde gaan. Benny liet haar even een paar seconden wennen aan zijn dikke staaf in haar strakke gleufje. Zalig zoals haar nauwe jonge opening zich om zijn paal heen sloot en zich erom vast leek te zuigen. Benny drukte door alsof hij er zeker van wilde zijn dat zijn lid helemaal tot het eind in haar zat. Lies voelde zijn dikke paal in deze positie veel dieper in haar glijden als in de missionaris houding met haar Jaap. Maar het voelde heerlijk. Ze verwachtte dat Benny nu stotende bewegingen ging maken maar hij draaide met zijn heupen en leek rondjes te draaien in haar opening. Lies voelde zijn harde paal langs de randen van haar grotje schuren wat ze erg lekker vond. Benny trok zijn staaf iets terug en stootte hem daarna weer bij haar terug. Korte, snelle, stevige stoten werden afgewisseld met lange, trage stoten. Af en toe maakte Benny heen en weer draaiende bewegingen waardoor elk plekje van haar kutje verwend werd. De passie tussen hen beiden ging al weer snel naar een kookpunt en Benny stootte nu onophoudelijk in haar. Lies had haar benen nu in de lucht bungelen en kreunde het uit van genot. “Oh ja… jaah…. Oh ja… jaa, ja… jaaah!”
Toen Benny wat moe werd zette hij Lies op haar handen en knieën en stootte van achteren bij haar naar binnen. Lies greep haar kans om mee te gaan in zijn beweging en het hem wat makkelijker te maken en stootte stevig terug met haar kont. Beiden gaven zich nu volledig aan elkaar. Het gekreun en gehijg nam in volume toe. Lies voelde continue de dikke paal van Benny in en uit haar glijden. Benny hield het lang vol en voerde haar naar gelukzalige sferen. Hevig schokkend kwam ze voor de derde keer klaar. Dit keer golfde het maar door. Een langgerekt orgasme zoals ze nog nooit eerder had meegemaakt. Met de krampbewegingen van haar strakke kutje om zijn paal kwam Benny ook tot een heerlijk hoogtepunt.
Met hun naakte lichamen dicht tegen elkaar aan knuffelden en kusten ze elkaar. Hun jagende ademhaling en bezwete lichamen waren stille getuigen van het intense samenzijn dat zich net tussen hen had afgespeeld. De ogen van Lies glansden. “Oh Benny, dit was heerlijk! Carolien had gelijk, jij kan fantastisch neuken!” Ze rolde zich boven op hem en sloeg haar armen om zijn hals. Na de zoen zei Benny: “Jij was ook niet mis hoor. Ik wist niet dat er zoveel pit in een klein vrouwtje kon zitten. Je was heerlijk!”

Ze hadden geen van beiden zin om te gaan slapen maar bleven aan elkaar friemelen. Uiteindelijk resulteerde dat in een standje waar Lies bovenop Benny zat. Iets wat ze tot nu toe alleen bij Jaap had gedaan. Nog één keer wilde ze alles uit haar lichaam persen om zich volledig aan Benny te geven. Ze zag zijn gelukzalige blik in zijn ogen terwijl hij door haar geneukt werd. Eindelijk kon Lies zich nu helemaal aan hem geven zoals ze gewild had. Ze bereed hem vol vuur en voerde hem nogmaals naar een heerlijk hoogtepunt. Ze vond het niet erg dat Benny na deze nieuwe explosie als een blok in slaap viel. Hij moest onderhand uitgeput zijn. Lies voelde zich een beetje schuldig dat ze hem zijn nachtrust ontnomen had. Niet dat ze hem geneukt had. Ze had er enorm van genoten en veel nieuwe dingen van Benny geleerd. Ze keek naar haar vriend die nu in een diepe slaap gedompeld was. Ze hield van Jaap, maar na deze nacht ook van Benny. Haar gevoelens waren moeilijk te omschrijven. Dit was meer dan een hechte vriendschap. Veel meer. Maar toch geen liefdesrelatie, daarvoor was Jaap haar te lief. Maar het zat er heel dicht tegen aan wist ze. Er was vannacht een vonk tussen hen beiden overgesprongen waar ze geen van beiden invloed op hadden gehad. Ze deelden zo veel met elkaar. Begrepen elkaar zo goed en voelden elkaar zo goed aan. Ze hadden geprobeerd om zich er tegen te verzetten. Maar volgens Lies was dit samenzijn van deze nacht gewoon voorbestemd. Ze hadden van elkaar genoten op een manier waarop zij nooit had durven dromen. De beste en lekkerste sex die ze ooit gehad had. Een magisch moment. Met spijt stelde ze vast dat ze dit nooit meer met elkaar zouden kunnen delen. Daarom zou deze nacht heel speciaal blijven. Deze nacht zou nooit uit haar gedachten verdwijnen, daar was ze zeker van.
Haar hoofd tolde van al die indrukken. Maar haar hart maakte grote vreugdesprongen van blijdschap en geluk Ze viel met een brede glimlach in slaap.
Aantal keer gelezen:
373
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)