Spannendverhaaltje.nl

Loom rukken

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Collin meer verhalen van Collin Gisteravond heb ik mijn verjaardag gevierd. Niet te uitbundig en alle gasten waren zo om een uur of twee vertrokken. Gapend kijk ik op de klok, elf uur. Nog lang geen tijd om op te staan. Ik houd ervan naakt in bed te liggen, te lezen, muziekje aan en langzaam aan mijn pik te trekken. Niet echt masturberen maar gewoon dat lekkere gevoel opwekken van een een bijna stijve lul te hebben en van mijn ballen die lekker dik in mijn zak hangen. Ik moet plassen en loop naar het toilet. Als ik langs de spiegel loop kijk ik tevreden naar mijn dikke lul en zware kloten.
Met een krachtige straal spuit de urine in de pot. Nadat ik de laatste druppeltjes van mijn eikel heb geveegd ga ik weer lekker op bed liggen en sluit mijn ogen. Loom gaat mijn rechterhand op en neer. Ik fantaseer over Maureen. Haar stevige borsten, haar platte buik en het plekje tussen haar benen. Gisteren had ze een superstrakke spijkerbroek aan en de vorm van haar kut kon je goed zien.
Ik voel de aders in mijn lul zwellen en een druppel vocht komt uit de eikel.
"Ga je lekker?" zegt plots een stem. Ik schrik met te barsten. In mijn slaapkamer staat Maureen. Ze heeft alleen een hemdje en een broekje aan. Ik was helemaal vergeten dat ze was blijven slapen. Met een rooie kop trek ik het dekbed over mijn benen. Niet doen zegt ze, ik vind het zo'n geil gezicht. Waarover was je aan het fantaseren? Ze komt op haar knieen op het voeteneinde zitten en trekt het dekbed weer weg. Ze kijkt me in mijn ogen. Was je over mij aan het fantaseren? Ze pakt mijn hete lul in haar koele hand en begint er zachtjes aan te sjorren. Mmmm wat een lekkere stijve heb je, fluistert ze. Haar andere hand legt ze onder mijn ballen en kneedt ze voorzichtig.
Lag je aan mijn kutje te denken, geile beer? Aan hoe je je lul diep in me zou rammen? Hoe ik je zou pijpen en hoe je je harde paal in mijn kontje zou steken?
Haar wijsvinger drukt tegen mijn anus. en ik druk mijn bekken omhoog. Met het puntje van haar tong drukt ze op het pisgaatje en likt het vocht van mijn eikel. Draai je om fluister ik schor. Als ze haar kontje naar me toedraait trek ik het witte slipje van haar ronde billen. Ik zie haar lichtbehaarde kut tussen haar dijen verborgen. Haar lippen zijn dik en glad. Als ik met een vingertop over en door haar gleuf glij knijpt ze harder in mijn lul en hoor ik haar zuchten. Ik spreid haar billen om haar sterretje te kunnen zien.
Als ze haar mond om mijn lul sluit hou ik het bijna niet meer. Heet en nat zuigt ze op mijn eikel. Mijn ballen staan gespannen en haar vinger dringt dieper in mijn anus. Ze plaatst haar knieen aan weerszijden van mijn hoofd. Haar roze kut hapklaar voor mijn gezicht. Ik sla mijn armen om haar billen en lik haar kontje, haar dijen, over haar schaamlippen door haar bilspleet. Als ik haar neukholletje binnendring druk ik mijn duim op haar klit en begint ze te schudden. Ze vergeet helemaal dat ze me aan het pijpen is. Ze draait haar hoofd naar me en roept dat ik haar hoerekutje moet neuken met mijn tong en drukt haar onderlichaam hard tegen mijn mond. Haar zilte kutsap druipt op mijn gezicht en mijn tong. Ze rijdt zichzelf klaar op mijn gezicht terwijl ze mijn pik stevig vasthoudt. Ze komt kreunend en zuchtend klaar terwijl ik blijf likken.
Owoww stop zegt ze ik ben zo gevoelig. Glimlachend kijkt ze me aan. DAt was erg lekker, ouwe rukker die je bent. Ze geeft me een lange tongzoen, haar kutje schampt mijn keiharde hete lul. Ik wil dat je me onderspuit, fluistert ze in mijn oor en gaat tegen de muur zitten. Haar benen wijd zodat ik haar heerlijke kut goed kan bekijken. Ze kijkt me geil glimlachend aan als ik voor haar ga staan. Loom rukkend aan mijn lul bekijk ik haar hete klaargekomen lijf. Spuit me in mijn gezicht schatje. Ik wil die dikke klodders zien spuiten. Ze maakt een vinger nat in haar mondje en steekt deze langzaam in haar sterretje.
Ik word gek en ga me steeds sneller aftrekken. Kom dan lekkere vent, spuit me onder met je geil. Maureen kijkt me geil glimlachend aan terwijl ze haar aarsje vingert. Ik voel hoe het zaad komt, dat mijn ballen exploderen. Met mijn linkerhand knijp ik aan de basis mijn lul dicht zodat het zaad er nog niet uit kan. Mijn pik trekt samen. OOOO ik kommmmm. rukkend en kreunend sta ik kromgebogen voor de mooiste vrouw die ik ooit ontmoet heb. Verwachtingsvol kijkt ze naar mij en mijn lul. Dan laat ik los en het zaad spuit door mijn lul naar buiten. Het explodeert. AAAAA met een pets spuiten dikke klodders tegen Maureens wang, haar voorhoofd en neus. Drie, vier stralen spuiten hard naar buiten. O mijn god ik kom. Ik zak op mijn knieen en het laatste beetje spuit tegen haar buik.
Heerlijk bevredigd kijk ik naar Maureen. Ze glimlacht en veegt een klodder bij haar oog weg. Ik buig me naar haar toe en geef haar een lange geile tongzoen waarbij ik wat van mijn zaad proef. Dan buigt ze zich voorover en likt mijn eikel. Ik schok, zo gevoelig ben ik. Maar toch laat ik haar begaan. Ik maak mijn wijsvinger nat en stop deze in haar rozetje. Zo gaan we nog een tijdje door. Likkend en vingerend.
Deze zondag zijn we niet meer uit bed gekomen. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Collsean@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
669
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)