Spannendverhaaltje.nl

Lisas les

-
25-10-2010
Dit is een verhaal wat ik laatst heb mee gemaakt.


Ik, Tom 36, ben sinds enige tijd weer alleen, en aangezien de sex in mijn vorige relatie niet echt super was, ging ik geen enkele mogelijkheid uit de weg.

Een tijdje terug was ik op een bijeenkomst van een bedrijf waar ze nieuwe medewerkers zochten. Er waren ongeveer 35 mensen in de zaal, en echt veel plek om er te zitten was er niet. Ik had het geluk dat er nog een stoel vrij was. Er waren ongeveer evenveel vrouwen als mannen in de zaal, en tot mijn verbazing was het erg rustig. Op zo'n moment probeer ik een beetje het ijs te breken door met mensen te gaan praten, of grapjes te maken. En al snel raakte ik in gesprek met meerdere mensen om mij heen.

Ik had al gezien dat er vlak bij mij een hele leuke jong meisje zat. Ik schatte haar ongeveer in op een jaar of 18, en dat is dus wel de helft van mijn leeftijd. Gaande weg de dag luisterden we naar presentaties, en moesten er testen gemaakt worden. Elke keer als er even een pauze was kwam het meisje met mij praten, en maakten we grapjes met elkaar.

Ik vroeg aan haar hoe zij heete, en ze zei dat ze Lisa heette, ik stelde mij voor als Tom. LIsa was niet zo heel erg groot, ongeveer 1.65 en daarbij was ze schitterend gevormd, ik denk dat ze ongeveer 50 kg was. Lichtbruin lang haar in een staart. Ze had niet al te grote borsten, misschien net een kleine B. Maar wel hele mooie slanke billen, en een heel mooi plat buikje. Tijdens de lunch zaten we met een groep bij elkaar, en zat ik wee met Lisa te kletsen. ze vertelde mij dat ze geen vriend had, en eigenlijk druk was met haar opleiding, en graag wilde werken voor het bedrijf waar we nu waren.

Die middag heb ik niet echt veel met haar kunnen praten maar aan het eind van de dag sprak ik haar nog even. Ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken en haar telefoon nummer te vragen. Ze gaf mij haar telefoonnummer, en ook haar MSN adres. "Kunnen we nog even verder kletsen" zei ze.

Ik moest vervolgens een aardig eindje met de trein, maar eenmaal thuis was het eerste wat ik deed haar toevoegen op mijn lijst, en haar een berichtje sturen dat ik het een leuke dag vond.

Ik was aan mijn eten begonnen toen ik opeens het bekende geluid hoorde van een bericht op msn. Ik liep naar de PC en zag een bericht van "kabouter", Ik had wel een idee dat het Lisa was, en inderdaad vroeg ze "Ben je daar?". Ik nam mijn bord mee naar de PC en begon me haar te kletsen op msn.

Ze vertelde mij dat ze het een hele leuke dag vond samen, en dat ze graag eens verder met mij wilde kletsen. IK stelde voor dat ze anders maar een keer langs moest komen, dan konden we lekker kletsen, en zou ik voor haar koken. Het zou nog even duren zei ze, want ze moest ook nog werken. Ik vertelde haar dat ik de tijd had. Ze vroeg of ze misschien dinsdag kon langs komen, dan was ze nl eerder klaar, en kon ze met de trein naar mij komen. Dat werd dus een weekend lang wachten.Het duurde mij eigenlijk al te lang tot het eindelijk dinsdag was, maar eindelijk zou ze komen. Ik had lekker eten in huis gehaald, en wat te drinken.
Om ongeveer 4 uur in de middag ging de bel, en stond Lisa bij de voordeur.Ik deed open, nam haar jas en liet haar binnen. We gingen samen naar de huiskamer en gingen zitten om lekker thee te drinken.

We zaten te kletsen over van alles, over haar opleiding, haar werk, en mijn werk. Ik ging vervolgens het eten maken, en sloofde mij lekker uit in de keuken om een goede indruk op haar te maken. Ze kwam bij me staan om te kijken, en voelde mij wel prettig om haar dichtbij me te hebben. Ik kon haar parfum ruiken. Een heerlijke zachte zwoele lucht.

Eenmaal aan tafel gaf ze mij complimentjes over het eten en vroeg ze mij waar ik had leren koken. Ik vertelde haar dat ik dat had geleerd door goed op te letten toen ik nog getrouwd was.

Na het eten zaten we naast elkaar op de bank met een kop koffie na te kletsen.
Ze vroeg mij of ik nog wel eens uit ging en vrouwen ontmoette. Ik vertelde haar dat ik wel eens uitging, maar dan meestal met vrienden, en plezier maakten. Ik vroeg haar of zij uit ging? "nee", zei ze "De meeste jongens van mijn leeftijd zijn niet zo gezellig. Ze hebben het maar over telefoon, videospelletjes enzo".

Ik vroeg haar of ze een relatie had, en dat had ze niet. "eigenlijk niet zo veel tijd voor, en ook nooit zo mee bezig geweest" zei Lisa. Ik vertelde haar dat ze ook wel leuke kanten had gemist. "oja" zei ze. "

"ja", zei ik haar, "want sex in een relatie is heel prettig". Lisa keek mij daar een beetje schuchter aan en zei "Ik weet dat niet, ik heb daar geen ervaring mee".

Hier lag een mooie kans open die ik niet voorbij kon laten gaan. Ik ging wat dichter bij haar zitten, "Ik kan je wel wat uitleggen", zei ik haar. "Graag Tom", zei Lisa. Ik vertelde haar dat het voor een man of vrouw heel prettig is om opgewonden te raken. Dat strelen van je lichaam daarbij heel prettig aanvoelt. Dat een man meestal hel gevoelig is op zijn buik en hals. En dat een vrouw het vaak prettig vindt om gestreeld te worden over haar lichaam, en op haar borsten en tepels.

Als een man dan opgewonden raakt zijn penis dan hard wordt en dat bij een vrouw de vagina steeds vochtiger wordt.

Lisa keek me daarbij een beetje vragend aan, en vroeg "wat kun je nog meer doen"?. Ik vertelde haar dat een man zich kan aftrekken, en een vrouw zichzelf met haar handen kan bevredigen. "hoe voelt dat dan voor een man"? vroeg Lisa. Ik veretelde haar dat door af te trekken een man daarmee een orgasme kon krijgen, wat begon als een prettig gevoel in je onderbuik, en uiteindelijk tot een climax komt met een zaadlozing.

"wat kunnen vrouwen dan doen", vroeg Lisa. Ik vertelde haar dat vrouwen zichzelf met hun vingers kunnen bevredigen door over hun clitoris te strelen, of zelfs met een vinger bij zichzelf naar binnen konden gaan.

Ik kon inmiddels zien aan Lisa dat ze het er flink warm van had gekregen, ze zat half onderuit naaat mij op de bank naar mijn verhaal te luisteren. "Lisa, het mooiste van dit alles is dat mannen en vrouwen dit ook bij elkaar kunnen doen" zei ik. Lisa keek mij vragend aan, en vroeg enigzins verbaasd "hoe dan"? Ik legde aan haar uit dat vrouwen mannen ook met hun handen konden bevredigen, en dat mannen dat ook bij vrouwen kunnen doen, en zelfs hun mond daar bij kunnen gebruiken.Ik zag aan haar blik dat ze iets aan het bedenken was. Ze vroeg even later, "Kun je mij niet wat laten zien Tom". "Daar moeten we wel voor naar boven" zei ik. Eenmaal boven vroeg ik haar om naast mij op het bed te komen zitten. Ik begon haar zachtjes in haar nek te strelen, en te kussen. Ze draaide haar hoofd naar mij toe, en beantwoorde mijn kussen door terug te zoenen. Eerst nog met haar mond dicht, maar aarzelend kwam haar tong naar buiten.

In de tussentijd begon ik haar zacht over haar kleding te strelen, en voelde haar lichaam zachtjes trillen van spanning en genot. Ik sloeg het dekbed opzij, en trok haar shirt over haar hoofd uit. Haar BH ging er ook achteraan. Ik legde haar achterover en deed ook haar broek en slipje uit. Lisa had inderdaad een schitterend figuur. en een mooi bijgetrimd schaamhaar, alleen een klein streepje stond er nog. Ik kleedde mijzelf uit, en kwam bij haar in bed.

"Wil je mij alles laten voelen"? vroeg Lisa. Zoeits klinkt elke man natuurlijk als muziek in de oren. Ik boog mij voorover en zoende haar lang, onze tongen bewogen als of we aan het dansen waren. Ik streelde haar lichaam, en gaf extra aandacht aan haar borsten. Ze liet mij even los om te kreunen, "ohh Tom, dat voelt heerlijk". Ik ging een betje naar beneden en begon haar overal te kussen. Ik streelde haar buik, en kwam met mijn mond bij haar borsten aan. Ik nam haar tepel in mijn mond en hoorde een zacht gekreun uit de mond van Lisa. Ik ging van tepel naar tepel. Ik voelde de warmte van haar lichaam toenemen. Het leek wel een hoogoven. Ik ging met mijn hand zachtjes over haar benen, en streelde haar zachtjes. Als vanzelf deed ze haar benen en beetje uit elkaar en voelde ik de warmte tussen haar benen als een gloeiende kool. Met mijn vingers streelde ik zachtjes over de binnenkant van haar dijen tot ik bij haar schaamlippen kwam. Ik streelde er zacht over, en voelde dat ze inmiddels behoorlijk nat geworden was. Met mijn vinger wreef ik zachtjes over haar clitje, die bij de eerste aanraking verder te voorschijn kwam.

Lisa begon met haar billen te draaien, en door haar bewegingen kwam ik bij de ingang van haar warme grotje terecht. Ik gleed voorzichtig met een vinger naar binnen. In de tussentijd vergat ik haar borsten niet. Lisa lag te genieten. Ik bewoog mijn vinger langzaam heen en weer, en in en uit haar poesje. Ik hoorde haar steeds sneller ademhalen.

Ik liet haar borsten los, en kroop nar beneden, zodat ik met mij gezicht bij haar geschoren poesje lag. Ik rook een heerlijk jonge meisjes aroma, en voelde dat mijzelf ook niet onberoerd liet. Maar dat was voor later. Met mijn tong ging ik zachtjes over haar lippen, en tokkelde haar clitje. Mijn handen hadden haar borsten weer gevonden, en zo streelde ik haar, en kneedde haar tepels. Ik hoorde haar harder kreunen en adem halen. Ik nam haar clitje in mijn mond en zoog er zacht op. Ik liet haar borsten los, en gebruikte een hand om haar ook met een vinger te verwennen. Ik ging zachtjes over haar lippen, bleef op haar clitje sabbelen alsof mijn leven er vanaf hing. Met mijn vinger ging ik nu ook steeds sneller in en uit haar natte poesje. Ik deed er een tweede vinger bij en probeerde dieper te komen, maar dat lukteniet erg. Ik bleef haar likken, en begon ook wel en vermeoide tong te krijgen. Ik begon haar weer met mijn vingers te verwennen op haar clitje.

Aan de bewegingen van Lisa kon ik merken dat deze steeds ongecontrolleerder werden. Ze kromde haar rug en kwam met haar billen om hoog. en liet een lang geluid horen waarbij langzaam haar lichaam verstrakte. "ik kooooom" riep ze uit.

Langzaam ontspande ze zich weer en ging ik rustig naast haar liggen. Ik zoende haar op haar mond, en vroeg of ze genoten had. "Nou en of" zei Lisa, "maar nu jij nog".

Ze voelde met haar hand tussen mijn benen en vond daar mijn inmiddels keiharde lul. "Zo, die heeft er ook wel zin in", zei Lisa. Ze bewoog langzaam haar hand op en neer. en streelde daarbij over mijn buik, en kneedde zachtjes mijn ballen. Lisa kwam op haar knie?n naast mij zitten, en boog voorover. Ze opende haar mond, en begon op mijn harde lul te zuigen. Ze deed het heerlijk zachtjes, en bewoon haar hand ritmisch met de beweging van haar mond mee. Met mijn handen bewoog iik over haar lichaam, en het lukte mij net nog om haar borsten te strelen. Lisa bleef daarbij mijn lul verwennen, en zoog afwisselend hard en zacht. Ik voelde langzaam mijn orgasme aankomen, en probeerde dat aan haar duidelijk te maken. Maar in plaats van de ze het alleen met haar hand overnam, begon ze harder te zuigen. Haar hoofd ging als een zuiger op en neer, en haar handen streelde mijn ballen. Ik voelde de ontlading aankomen, en kwam met een heerlijk gevoel spuitend haar mond klaar. Lisa zorgde er voor dat ze alles binnen kon houden, en slikte het zaad door alsof het een lekkernij was. Ik lag uitgeteld op mijn rug. "Dank je Lisa, dat was heerlijk" zei ik haar. Ze kwam op haar zij naast me liggen en ik kroop lepeltje lepeltje tegen haar aan. Ik streelde lekker over haar buik en probeerde ook haar borsten te verwennen. Lisa begon daarbij te draaien met haar billen, en voelde ik al snel weer een erectie opkomen zetten. Ik draaide Lisa op haar rug, en begon haar te zoenen, en streelde haar over haar buik. Ik liet haar los, en Lisa zei zachtjes, "wil je mij nu alles laten voelen Tom". Ik draaide mij om naar mijn nachtkastje en pakte er een condoom uit, rolde deze voorzichtig over mijn harde lul en kroop zachtjes tussen haar benen.

Lisa keek mij daarbij met grote ogen aan, ze volgde alles. Ik hield mijn lul vast, en streelde met mijn eikel over haar lippen. Ze was heerlijk nat. "Doe je voorzichtig Tom", vroeg ze. Ik bewoog zachtjes met mijn onderlichaam naar voren en duwde mijn eretie centimeter bij centimeter naar binnen. Ik voelde even een kleine weerstand, maar stelde eigenlijk niet veel voor.

"ohh schat, wat ben jij heerlijk strak en nat", zei ik tegen Lisa. Toen ik eenmaal met mijn ballen tegen haar billen kwam, sleog Lisa haar benen om mij heen, en kruistte haar enkels. Zachtjes begon ik in haar te bewegen. Ik wisselde de beweging van zacht naar sneller en weer terug, en probeerde ook dieper te komen door van richting te veranderen.

Ik wilde alles uitde kast halen om mijn ervaring te laten zien. Ik zoende haar op haar mond en kuste haar in haar hals. De bewegingen waren op elkaar afgestemd als een perfect afgestelde machine.

Ik bewoog in haar, stopte soms even kort, probeerde zo hoog mogelijk te bewegen zodat ik haar clit goed kon stimuleren. De bewegingen van Lisa werder ongecontroleerder, en voelde aan het knijpen van haar spieren dat ze klaar ging komen. Zelf kon ik mijn orgasme ook niet langer meer uitstellen. We bewogen nog even samen door en voelde Lisa toen verstrakken. Ze kreunde weer "ik kooooom". En deze keer bleef ik niet lang achter. en kwam heerlijk samen met haar klaar. Ik hield het condoom vast en rolde van haar af. We lagen samen op bed, en genoten nog van het heerlijke gevoel. LIsa lag met een tevreden glimlach naast mij en keek mij aan.

"Dit was inderdaad iets wat ik eerder hat moeten ontdekken" zei Lisa. "Ik ben blij dat je mij dit hebt uitgelegd Tom". Met een gespeeld onschuldig gezicht keek Lisa mij aan en vroeg; "mag ik vannacht bij je slapen Tom, ik wil meer leren"
Aantal keer gelezen:
257
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)