Spannendverhaaltje.nl

Lisa zoekt een bijbaantje

-
16-08-2010
"Hulp voor onze snackbar gevraagd. Bereid 's avonds en in het weekend te werken." Lisa leest de advertentie nog eens door en ziet haarzelf al daar staan. Ze heeft de bijverdienste hard nodig en kan dat werk mooi combineren met haar school. Lisa is ruim 16 jaar, blond en beslist een lekkere meid om te zien. Dat heeft ze de laatste jaren wel ervaren, want menige jongen kijkt haar na als ze langsloopt. Ze heeft pas haar verkering uitgemaakt met John, een jongen uit haar buurt.
Met hem heeft ze ruim een jaar omgang gehad en regelmatig bezochten ze samen de film en enkele kroegen. Daarvoor had ze al enkele vriendjes gehad, dus ze had al volop kunnen genieten van lekkere vrijpartijen. Ze houdt er vooral van als jongens haar volle borsten strelen; haar tepels worden dan hard en dan geeft een heerlijk gevoel. Dan wordt ze direct nat tussen haar benen, en daagt haar masseur graag uit door te gaan voor een stevige neukpartij. Maar ja, nu het uit is met John, staat ze toch al even "droog" en wat erger is, ze moet alles zelf betalen als ze nu uit wil.
Haar zakgeld is daarvoor onvoldoende en dit baantje is goed te combineren met haar school. Ze pakt de advertentie voor de baan bij de snackbar en besluit ervoor te gaan. Ze overtuigt haar ouders en belt direct op. Ze krijgt een Turkse jongen aan de telefoon, die haar doorverbind met zijn baas en ze maakt een afspraak voor die avond acht uur. Ook in haar gewone spijkerbroek met topje onder haar korte jas zag Lisa er met haar lange blonde haar wel lekker uit toen ze de snackbar binnen stapte. Het was best een flinke zaak, lang maar smal, midden in het centrum, met een aantal stoelen en tafeltjes en zo te zien met drie man personeel. Allemaal Turks zo te zien. Lisa werd naar achteren verwezen toen ze zich meldde en werd een klein kantoortje in geloodst. Daar zat de eigenaar, pas een jaar of dertig, en die bekeek Lisa eerst eens van top tot teen.
In gebrekkig Nederlands kreeg ze van Hassan, want zo heette hij, een compliment voor haar figuur. Hij was kortaf, vroeg hoe oud ze was en zei dat ze bereid moest zijn hard te werken en van alles te doen kreeg. Per week drie avonden tot twaalf uur en zaterdags tot twee uur. Ook moest ze een korte zwarte rok en een witte bloes van hun gaan dragen als ze hier wilde werken. Lisa stemde overal mee; ook het uurloon, zwart uitbetaald, viel haar niet tegen. Hasssan zei dat ze direct mee moest lopen, want hij wilde dat ze meteen een rok en bloes ging passen. Ze moest zich omkleden in zijn kantoortje, terwijl hij nog even de zaak inliep.
Hij kwam weer snel terug maar Lisa was bijna klaar met omkleden. Hij liep direct op haar toe en begon de bloes en rok recht te trekken, maar was niet tevreden. Hij maakte de bovenste drie knoopjes van de witte bloes los, waardoor je net de bandjes van haar BH zag zitten. Dat beviel hem niet, die moest uit, zei hij! Hij liep weer even weg en Lisa gehoorzaamde maar. Toen hij terugkwam, begon hij weer te frunniken aan haar bloes en streelde daarbij haar borsten een paar keer. Door de dunne stof werd al snel zichtbaar dat haar tepels hard werden van al die aanrakingen. Hassan zag dat ook en ging door, maakte nog een knoopje los en streelde steeds openlijker haar borsten. Lisa deed haar ogen dicht, begon te genieten en liet hem maar gaan. Nog een knoopje ging los, hij kuste een tepel, zoog zachtjes aan de andere borst en streelde ondertussen haar hele lijf. Ze werd zo geil als boter, want ze was lang niet meer zo lekker gestreeld.
Toen de bloes uitging, zijn handen steeds vaker onder het rokje gingen en via de binnenkant van haar benen haar onderbroek ingingen, was ze verloren. Ze genoot volop van zijn handen die haar overal betasten, was snel bloot en hielp toen Hassan zijn broek uittrekken. De bult in zijn shorts gaf al aan dat hij flink geschapen was en toen zijn lul tevoorschijn kwam zag Lisa dat hij keihard en lekker dik was. Lisa was zo geil, dat ze hem zijn gang liet gaan. Al snel legde Hassan Lisa op het kleed en kwam stootte direct haar natte spleet binnen. Lisa hapte naar adem, de dikke lul rekte haar kutje helemaal op! Het ging nu wel erg snel. Met lange teugen neukte Hassan haar. Hij bleef maar doorgaan, maar ze genoot volop. Ineens realiseerde Lisa zich dat hij geen condoom om had gedaan en ondanks dat het al te laat was, wilde ze hem snel te laten stoppen!
Hij moest eerst bescherming omdoen. Hassan was daar niet van gediend, greep haar stevig beet en was echt niet van plan te stoppen. Haar tegenstribbelen hielp niet, eerder leek Hassan ervan te genieten en even later voelde ze hem ook nog klaarkomen. Met stralen voelde ze het sperma spuiten in haar kutje. "Godverdomme" zei ze! Maar Hassan trok zich er niets van aan en pompte door terwijl zijn dikke lul nauwelijks slapper werd. Lisa dacht toen ook "Nou ja, dan niet!" Hasssan merkte dat Lisa het toch weer lekker vond, ging door tot ook zij hijgend klaar kwam en bleef eerst nog even op haar liggen. Zelfvoldaan stapte hij daarna van haar af. Door die blik voelde ze zich even smerig en gebruikt, maar ja, ze was zelf ook wel zo lekker klaargekomen!
Lisa moest de bloes en rok van Hassan weer aandoen, maar ze mocht daarna wel even naar het toilet achterin de zaak om haar drijfnatte kutje schoon te maken. Haar onderbroekje bleef zeiknat, maar ja, ze had natuurlijk geen schone bij zich.. Hassan stond haar op te wachten toen ze het toilet weer uitkwam en vertelde dat ze een uurtje mee moest werken in de snackbar, om te laten zien of ze aangenomen kon worden. Ze werd voorgesteld aan de drie jongens die achter de toonbank stonden en kreeg volop bewonderende blikken van hen. Ze kreeg opdracht uit te serveren op de tafels, die telkens schoon te maken en overal op te ruimen. Hassan sprak uitgebreid in het Turks met de grootste van de drie en die moest lachen terwijl hij Lisa eens aankeek.
Lisa vond zijn belangstelling leuk, maar het zou haar niets verbazen als Hassan over zijn neukpartij met haar had opgeschept. Daar leek het wel op, want elke keer als ze erlangs moest, raakten de jongens haar "per ongeluk" aan, of zorgen ervoor dat ze zich ergens langs moest wringen, zodanig dat haar borsten of onderlichaam tegen dat van hun schuurde. De jongens waren erg behulpzaam en toen het even wat stiller was in de zaak, legde de grootste, Sergei, haar een en ander uit over de snacks en de sausen. Hij stak zijn vinger in de mayonaise en Lisa moest zijn vinger aflikken.
Dat deed hij nog een keer maar liet toen "per ongeluk" een klodder op haar bloes vallen. Hij pakte meteen een handdoek en begon de mayonaise van haar bloes te vegen. Nou, het was mee uitsmeren, want dat ging helemaal niet zo. Hij hield Lisa daarbij vast en streelde meteen ook haar borsten. Ze moest even mee naar achteren waar hij enkele knoopjes losmaakte om met heet water de vlek eruit te poetsen. Lisa liet hem haar blote borsten maar zien, want daar ging het toch om. Totdat Hassan binnenstapte en in het Turks flink tekeerging tegen Sergei. Sergei hield op met schoonmaken, maar de bloes was al flink nat en toen Lisa hem weer dichtknoopte, plakte de natte bloes aan haar borsten. Haar donkere tepels zag je nu door de stof heen.
Hassan stuurde Lisa terug naar voren en ze ging gauw tafels schoonmaken, alsof er niets gebeurd was. Ze wilde toch wel dat baantje hebben, dus nu even niet moeilijk doen, dacht ze. Maar zowel de klanten als de andere twee Turken achter de toonbank konden hun ogen niet van Lisa afhouden. Het was ook een supergeil gezicht, een natte witte bloes met zichtbaar haar tepels. De natte bloes werd nog koud ook, waardoor haar tepels hard werden en door de stof priemden. Een groep jongens aan het achterste tafeltje maakte haar complimenten en floot haar na. Lisa genoot toch wel ervan. Hassan zag het ook en even later kwam hij naar haar toe en zij dat dit wel voldoende was voor vandaag. Ze kon overmorgen meteen beginnen om acht uur 's avonds.
Ze moest de bloes en rok zelf wassen en kreeg een tweede set mee. En hij wilde dat ze niet meer een gewone onderbroek maar alleen een string eronder droeg en natuurlijk moest ze haar BH wel thuislaten in het vervolg. Lisa was blij dat ze de baan had. Ze kleedde zich toch maar om in haar spijkerbroek en topje voordat ze naar huis ging. Haar natte onderbroek liet ze ook meteen maar uit. Alhoewel, voor vandaag had ze wel genoeg lol en aandacht gehad. Ze dacht met plezier aan de dingen die nog komen gingen. Van de gedachte alleen al werd ze weer supergeil en besloot zich thuis nog even lekker klaar te vingeren voordat ze naar bed ging.
Aantal keer gelezen:
527
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)