Spannendverhaaltje.nl

Lisa haar schoolwerkstuk

-
31-07-2015
Dit verhaal gaat over Lisa, niet haar echte naam, maar de hoofdpersoon in dit verzoekverhaal wilde dat ik deze naam voor haar gebruik.

Lisa is een jonge meid van nog lang geen 18 jaar jong.

Ze is niet al te groot 1,60 meter lang, heeft het gewicht dat bij haar lengte past en heeft lang blond haar.

Een heel gewone best wel knappe tienermeid dus.

Natuurlijk zit ze nog op school. Over twee jaar moet ze eindexamen doen.

Ze heeft geen vriendje. Zelfs niet echt een vriendin.

Ze is een beetje verlegen en teruggetrokken. Lisa vind het goed zoals het is. Het zit nu eenmaal niet in haar op de voorgrond te treden en op te vallen. Ze draagt dan ook altijd onopvallende kleren.

Ze vond het dan ook vervelend dat hun nieuwe gymleraar voor dit schooljaar precies het kledingvoorschrift van de school hanteerde. Alle jongens en meisjes moesten het officiële witte schoolshirt met schoollogo en een zwarte sportbroek dragen. Dat had ze allemaal het eerste schooljaar al aangeschaft dus dat was het probleem niet. Ze had een kort zwart lycra sportbroekje gekocht in de sportwinkel. Het was best duur, ze moest het zelf betalen. Maar ondertussen heeft ze wat bredere heupen en wat steviger billen gekregen. Het elastische broekje past nog best maar als Lisa in de spiegel kijkt vind ze haar kont zo dik. Daarbij komt dat de elastiekranden op haar billen telkens tussen haar bilspleet schuift. Telkens moet ze haar broekje uit haar bilspleet trekken. Dat vind ze een beetje gênant. Temeer ook dat er altijd een aantal jongens achter haar blijven lopen tijdens de looptrainingen iedere gymles. Alleen om naar haar op en neer hobbelende billen te kijken.

Gelukkig heeft ze onopvallende en platte schaamlippen. Het strakke broekje kleed gelukkig aan de voorkant wel mooi onopvallend af. Lisa draagt dan ook altijd een string de dagen dat ze gymles heeft, zodat de randen van haar onderbroek niet langs haar gymbroekje uitkomen. Nadeel is nu dat de bovenkant van haar string weer boven het lage lycrabroekje uitkomen. Maar zonder onderbroek het lycra sportbroekje aantrekken durft Lisa niet, ook al doen enkele meiden in haar klas dat wel.Maar meiden onder elkaar in de kleedkamers kan ook tot pittige situaties leiden. Kelly had op youtube een wedgie filmpje gezien. Vanwege haar opvallende kontje en al uitstekende string was Lisa het onverwachte slachtoffer. De grote Kelly trok de kleine lichte Lisa een halve meter van de vloer toen ze Lisa bij haar rug vast had met haar string in haar handen. Lisa had nog nooit zoveel pijn gehad tussen haar benen. Toen ze later op de wc zat om te plassen zag ze een grote rode en afgeschaafde striem tussen haar benen. Vanaf achter haar bilspleet tot net boven haar kale gladgeschoren schaamspleetje. De hele dag had ze er last van gehad. Zelfs haar kleine klitje deed pijn. Dat had ook even klem gezeten.

Maar vorige week sloeg het noodlot toe. Bij biologie les. De juf had hen een opdracht gegeven. Ze moesten serieus een project maken over de werking en de kenmerken van het menselijk lichaam en de verschillen tussen mannen en vrouwen. Het moest in groepjes van twee, een jongen en een meid. Dat kwam precies uit want hun klas bestond uit 15 jongens en 15 meiden. De groepjes werden snel onderling gevormd. Alleen Lisa en Nard bleven over. "Dat is mooi, dan zijn Lisa en Nard ook een setje", zei de juf. De hele klas lag in een deuk. Begint al lekker dacht Lisa. Ze had er helemaal al geen zin in. Maar het moest wel serieus. Het telde nogal zwaar mee voor het eindsimester. Gelukkig was Nard wel serieus, zelfs een nerd was hij. Hij werd dan ook bijna nooit Nard genoemd maar altijd Nerd door haar klasgenootjes. Het was net als Lisa wat verlegen en teruggetrokken. Beetje lang en dun en wat puisten op zijn gezicht. Maar puistjes hadden bijna al haar klasgenoten. In een tussenuur de volgende dag maakten ze alvast een aanzet voor hun project. Ze zetten alvast wat punten op een rijtje in Nards laptop. Hij zou het doormailen aan Lisa alvast. Dan kon ze alvast wat uitwerken. Ze hadden bedacht om voor de spiegel te gaan staan en hun lichaam van top tot teen te beschrijven.

Nard had opgeschreven: Man, licht getinte huid, licht gekruld zwart haar, bruine ogen, blokjesbeugel, soms lenzen maar meestal brildragend, 1,70 m lang en 45 kilo, schoenmaat 42.

Lisa was wat gedetailleerder geweest met haar omschrijving: Meisje, blanke huid, lang blond haar tot bijna op mijn billen, blauwe ogen, drie puistjes rechts bij mijn mond en twee puistjes tussen mijn wenkbrauwen maar weg gecamoufleerd met make up. Verder normale en gemiddelde maat oren en neus, gewone lippen. Gewicht 47 kilo, 1,6 meter lang, schoenmaat 40, bh maat 75B. Beetje korte benen, brede heupen, volle en wat bolle billen. Kleine mini schaamlipjes, eigenlijk geen binnenste schaamlippen en ook een klein klitje. Geschoren schaamstreek. Maagd.

Opvallend eindigde ze met maagd. Niet dat ze nooit aan sex dacht of deed. Gemiddeld toch een keer per dag vingerde Lisa zichzelf. Soms in bad of onder de douche. Lekker met een harde straal water uit de douchekop op haar gevoelige klitje. Maar meestal in bed voor het slapen gaan even masturberen. Of als eigenlijk iedere zondag ochtend. Haar vaste uitslaap dag.

Maar dat had Lisa natuurlijk niet opgeschreven.

Vrijdagmiddag hadden Lisa en Nard bij Nard thuis afgesproken om wat ze aan materiaal samen te voegen en verder uit te werken.

Nard had op internet wat uitgezocht hoe het bij een man werkte en hoe het tot een zaadlozing kwam.

Hetzelfde had Lisa gedaan. Uitgezocht hoe de cyclussen verliepen en hoe ze zwanger kon worden. Hoe een foetus groeit tot een baby en de uiteindelijke bevalling. Hoe borstvoeding werkt etc. Lisa wist er ondertussen alles van. Ze had zelfs uitgerekend dat deze twee dagen geen goede dagen voor haar zou zijn als ze wel een kind zou willen. Ze zat nu buiten haar evolutieperiode. Handig te weten dacht Lisa nog.Ook al zaten ze al drie jaar bij elkaar in de klas, ze hadden elkaar nog niet vaak echt gesproken. Veel verder dan goedemorgen en dag was het nooit gekomen. Maar nu Lisa naast hem op zijn bed in zijn slaapkamer zat leek het haar best een aardige jongen.

Net als haar fanatiek om een goede beoordeling te halen. Nard had ondertussen ook gelezen dat Lisa ook haar intieme lichaamsonderdelen uitgebreid tot in detail had omschreven. Nard had niets over zijn mannelijke geslachtsdeel genoemd. Dat wilde hij rechtzetten door het alsnog te doen. Een beetje verlegen en vooral hakkelend en stotterend vroeg hij Lisa of hij dit alsnog zou moeten doen.

Lisa vond dit uiteraard van wel. Zij had zichzelf tenslotte ook uitgebreid omschreven en verwachtte van Nard hetzelfde. Onverwacht flapte Lisa onverwacht uit haar mond:"ik wil je ding ook wel voor je omschrijven als je dat zelf niet kunt of durft". "Ok, doe maar dan", antwoordde Nard en trok meteen een beetje onwennig en met een rode kop zijn broek en onderbroek omlaag.

Lisa had hier eigenlijk niet op gerekend maar wie A zegt moet B zeggen en niet terugkrabbelen.

Bovendien had Lisa haar jongere broertje ook al vaak genoeg in zijn nakie gezien dus wat kon het haar schelen.

Maar toch schrok Lisa wel. Nard zijn pik was toch flink wat groter dan die van haar broertje. Lisa draaide Nards laptop naar zich toe en typte:"lichtbehaarde balzak, penis lengte circa 15 cm, diameter circa 2,5 cm".

Nard was zijn gene voorbij en trok maar zijn broek en onderbroek en sokken helemaal uit en ging weer naast Lisa op zijn bed zitten.

Lisa probeerde onopvallend te doen maar kon stiekem toch niet haar ogen van Nards piemel afhouden.

Nard had dit ook wel in de gaten maar deed net of hij niks merkte.

Ze gingen weer verder met zijn werkstuk en Nard nam zijn laptop weer op schoot. Over en weer herstelden ze wat foutjes in hun schoolopdracht. Maakten wat aanvullingen en bedachten andere mogelijkheden om hun opdracht volledig te maken. Ze wilden natuurlijk beide een hoge score.

Lisa wilde ook wat typen op de kleine laptop. Maar dat deed ze nogal onhandig zodat ze met haar hand tegen de lichtjes opgestijfde piemel van Nard stootte. Precies het gevoeligste stukje: het topje van zijn eikel. Meteen begon zijn pik te groeien en duwde zelfs de laptop weg. "Sorry": zei Nard en probeerde zijn piemel te verbergen wat natuurlijk niet meer lukte. "Geeft niet hoor Nard": antwoorde een inmiddels danig opgewonden geraakte Lisa. Ze pakte de laptop en typte achter Nard zijn penisafmetingen: "in opgewonden toestand 20 cm, lang en tenminste 3 cm diameter en paarse eikel circa 4 cm". Nard vond het eigenlijk wel grappig dat Lisa dit typte. Dat had hij niet van dit verlegen meisje verwacht.

Lisa zei nu tegen Nard: "nu moet jij ook controleren met wat ik over mijzelf heb opgeschreven klopt". Direct trok Lisa haar truitje en bh uit.

Nard pakte haar bh en controleerde de maat. 75B, dat klopte in ieder geval. Hij bekeek haar mooie borstjes heel precies, raakte voorzichtig haar tepels aan. Pardoes reageerden die op zijn aanraking door opeens scherp op te zwellen. Nard pakte zijn laptop en typte achter bh maat 75B, in opgewonden toestand, harde tepels, zo groot als witte bonen.

Nard trok zijn shirt uit en zat nu naakt.

Ook Lisa bleef niet achter en trok haar broek uit en haar string. Haar string bleef ondanks de weinige stof tussen haar benen plakken. Hij was dan ook aardig nat en vochtig geworden door het geproduceerde vaginavocht van opwinding.

Lisa gooide haar stringetje voor haar voeten op de grond. Nard zag de natte licht gelige vlek in het kruisje. Zijn piemel werd er niet slapper van, integendeel. Zijn hormoonwerking was in orde en hij produceerde flink wat voorvocht.

Nard en Lisa typten netjes in de schoolopdracht wat er met ze gebeurde nu ze "in staat van opwinding" waren.

Lisa stond nog steeds rechtop. Nard zat nog op bed.

Lisa vroeg Nard: "Masturbeer je wel eens ?" Nard antwoordde: "ja, elke dag wel een keertje, en jij ?" Lisa: "Ik ook eigenlijk wel een keer minstens, zullen we gewoon onszelf aftrekken en vingeren en van elkaar opschrijven wat er dan gebeurt ?" Nard: "dat lijkt mij een interessant plan". Lisa: "dan kom ik voor je op jou bed liggen, dan kun je goed zien hoe ik het doe".Lisa kroop nu met haar spiernaakte lichaam op Nards bed, ging voor hem liggen met licht gespreide benen zodat hij goed zicht had op haar kleine smalle gleufje. Nard ging tussen Lisa's voeten zitten en speelde alvast met zijn piemel om hem stijf te houden. Lisa vroeg: "ben je klaar ? goed kijken he ? dan ga ik nu beginnen". Nard antwoordde niet eens meer en zat al relaxed aan zijn pik te trekken terwijl hij aandachtig naar de mooie naakte Lisa keek die zichzelf hartstochtelijk vingerde.

Nard moest moeite doen om al niet meteen klaar te komen. In rustig tempo genoot hij verder. Hij zag dat Lisa een rood kleurtje op haar wangen kreeg, dat ze wat schokte met haar onderlichaam. Lisa ging even heftiger vingeren" stopte even en bleef toen hijgend met haar ogen even dicht met haar wijsvinger in haar inmiddels vuurrood gevingerde kutje liggen.

Lisa was klaargekomen, Nard wist het zeker.

Enkele seconden later opende Lisa haar ogen weer. Ze keek nu naar Nard. Voor Nard reden om nu even snel en hard aan zijn pik te gaan trekken.

Het duurde dan ook nog geen minuut voordat zijn sperma in een hoge boog uit zijn pik spoot bovenop Lisa's onderbeen. Een tweede en wat kleinere derde sperma boog sperma spoot uit zijn pik maar nu op Lisa's rechtervoet.

Lisa was ondertussen weer bij haar positieven. Nam de laptop op schoot en begon razendsnel haar ervaringen in het verslag te typen. Ze liet het sperma van Nard gewoon opdrogen op haar voet. Toen was het Nard zijn beurt. Hij ging op de rand van zijn bed zitten. Legde de laptop op zijn schoot en begon ook aan zijn ervaringen op te schrijven. Lisa was ondertussen op de grond gaan zitten vlak voor Nard. Hij zag Nard zijn halfslappe piemel tussen zijn benen hangen. Ze zag nog een druppel sperma aan zijn eikel hangen.

Lisa was zich weer gaan vingeren. Ging nu langzaam op haar rug liggen. Nard was klaar met schrijven. Hij had nauwkeurig Lisa gevolgt. Nard stond op van het bed, stond rechtop tussen Lisa's voeten.

Lisa keek naar Nard en zag weer Nards gigantische en alweer vol stijve penis.

Lisa stak haar hand uit. Nard nam haar hand aan. Lisa trok Nard op haar. Zijn warme eikel lande precies op haar gevoelige kleine maar natte klitje. Voorzichtig duwde Nard zich naar binnen. Duwde zachtjes door. Nard wist van haar maagdelijkheid. Tot vandaag dan. Lisa voelde een bijna elektrisch schokje. Ze was ontmaagd ! Niet door een nerd maar door een echte man ! Laat die sletjes op school maar kletsen, dit word ons geheim dacht Lisa. Doordat Nard al een keer kort hiervoor was klaargekomen kon hij nu lekker lang doorgaan.

Voor Lisa's gevoel had ze uren met Nard liggen neuken. Diep ging zijn grote dikke lange lul in haar maagdelijke krappe kutje. Dat het wel wat gevoelig was kon haar niet schelen, ze voelde het niet.

Na een lange tijd kreeg ze haar kadootje. Nard spoot een verse hoeveelheid zaad in Lisa's baarmoederhals.

Nu kon Lisa controleren of het waar was wat in de boeken stond. Als ze over een paar weken zwanger zou zijn klopte er iets niet. Ze gebruikte geen pil of wat dan ook dus zodoende.

Lisa en Nard bleven nog even lekker in elkaars armen liggen. Knuffelden elkaar.

Langzaam kleedde Lisa zich aan.

Zegde Nards moeder gedag die de hele tijd in de keuken met het avondeten was bezig geweest.

Met haar plakkerige en spermasoppende kutje fietste ze langzaam naar huis.

Voor de eerste keer als een volwassen vrouw !

Thuisgekomen vroeg haar moeder of het nog gelukt was met hun werkstuk of schoolopdracht.

Lisa antwoordde hierop: "het was een vruchtbare samenwerking tussen ons vandaag". Lisa's moeder: "fijn te horen dat jullie je schoolwerk serieus nemen Lisa".Lisa's moeder zat ook in het onderwijs en wist ook best dat leerlingen school niet serieus namen en liever leukere dingen deden.

En dus spraken Lisa en Nard sindsdien elke dag af.

Om aan hun werkstuk te werken natuurlijk.

Maar zelfs ook nog nadat hun werkstuk ingeleverd was !

Beide hadden een 9,8 voor hun werkstuk. Geen 10 omdat de juf die nog nooit gegeven had.

Lisa en Nard hebben nog steeds praktisch elke dag sex. Niet door zichzelf te mastruberen, vingeren of aftrekken, maar gewoon lekker samen met zijn tweetjes. Lisa is ondertussen al snel aan de pil begonnen. Dus ze hoeft niet meer uit te rekenen wanneer ze het kunnen doen.

Dus gewoon elke dag sexen met Nard ! Wat de juf niet had gezegd was dat ieder team ook hun werkopdracht moesten voordragen met zijn tweeen voor de klas.

Eigenlijk totaal geen probleem. Het verliefde stelletje vertelde in geuren en kleuren hun verhaal, de hele klas luisterde met rode oortjes en open mond.

Wie had dat gedacht van deze twee ?

---

Welk meisje of vrouw wil ook eens de hoofdrol of misschien een bijrol spelen in een van mijn toekomstige verhalen?

Mail mij dan naar

stefan-d66@hotmail.com .

Als je wil zal ik dan als je wil jou naam of pseudoniem gebruiken en zal een verhaal bouwen met de wensen die jij aangeeft.
Aantal keer gelezen:
1727
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)