Spannendverhaaltje.nl

Lisa - 3

-
16-08-2010
Later leert Lisa vanuit het groepje jongens uit haar buurt John kennen en daarmee krijgt ze vaste verkering. Samen gaan ze vaak uit, naar de bioscoop en af en toe vrijen ze heerlijk. Voor Lisa kan het niet vaak genoeg, maar John remt dat een beetje af. Eigenlijk is het niet zo'n vlotte. Ze gaan zaterdagsavond vaak naar de kroeg in het winkelcentrum, waar ze steevast een potje poolbiljart doen. Als Lisa met haar klas van school een kampweek heeft, zal ze John een weekje moeten missen. Samen met haar klasgenoten heeft ze een hoop lol: het is weinig slapen, veel kattekwaad uithalen en de laatste avond gaan ze met een kleine groep meiden stiekem van het terrein af. Ze weten de kroeg in het dorp te vinden en nemen lekker een paar biertjes. Lisa ziet twee jongens poolbiljarten in de hoek en vraagt later die avond of ze het volgende potje mee mag doen.
Dat vinden ze leuk, want in het dorp doet geen van de meisjes mee met biljarten! Lisa laat de twee jongens zien hoe goed ze is en wint het eerste spelletje. Het is dan al middernacht geweest, en de andere meiden waarmee Lisa uit het kamp is geglipt, willen terug. De jongens bij het biljart vragen Lisa te blijven want ze willen revanche kunnen nemen. Lisa wil zelf ook nog niet terug naar het kamp en laat haar vriendinnen weggaan; ze komt later wel. Lisa krijgt het warm van de drank en de inspanning en vraagt of ze haar trui uit mag doen. Even later staat ze in haar hemdje en gaat uitdagend over het biljart hangen. Als ze voorover bukt, zien de jongens haar borsten vrij hangen in haar ruime hemdje, ze had geen behaatje aan gedaan. Lisa voelt dat ze bekeken wordt, maar de drank heeft haar ook geil gemaakt en ze laat de jongens bij elke stoot met haar keu volop in haar bloesje kijken.
Vooral de grootste van de twee biljarters vindt ze wel leuk. Dan is het sluitingstijd en de laatste bezoekers gaan weg. De eigenaar wil dat zij ook stoppen en de kleinere biljartspeler doet zijn jas aan, geeft Lisa een zoentje en gaat weg. De andere doet het licht boven het biljart uit en begint mee te helpen met opruimen. Hij gaat achter de bar staan, geeft Lisa nog een biertje en zegt tegen de eigenaar: Ga maar lekker naar bed, Pa, ik sluit wel af. Lisa had niet gezien dat hij de zoon van de eigenaar was en ze beginnen een gesprek. De jongen heet Jelle en vindt dat Lisa lekker kan biljarten voor een vrouw. Lisa is dan al een beetje aangeschoten en zegt: Ik ben op mijn best op elk biljart!, waarna Jelle zegt: Dat zullen we dan wel eens zien! Eerst doet hij vrijwel alle licht in de kroeg uit. Dan komt hij achter de bar vandaan, sleurt Lisa van haar barkruk af en draagt haar naar de biljarttafel.
Hij zet Lisa met haar billen over de rand op het groene laken en begint haar te kussen. Ondertussen kneedt hij lekker haar borsten in het hemdje, waardoor Lisa bloedgeil wordt. Ze doet haar benen wijd en laat Jelle lekker tegen haar onderlijfje aan gaan staan. Dan trekt Lisa haar hemdje over haar hoofd en is halfbloot. Ze legt haar hand op de bobbel in Jelle z'n broek. Ze wrijft over zijn groeiende orgaan en niet lang erna haalt Jelle zijn lul tevoorschijn. Hij duwt Lisa zachtjes achterover zodat ze languit op het biljartlaken komt te liggen. Hij trekt haar broek en onderbroek in een keer onder haar billen vandaan en over haar benen. Lisa ligt naakt en uitdagend klaar. Jelle kruipt ook op het biljart, spreidt haar benen en gaat met zijn stijve lul zachtjes bij Lisa naar binnen. Lisa geniet van de tedere handelingen van Jelle, maar moedigt hem aan haar stevig te nemen! Jelle voldoet daar graag aan en gaat flink door.
Hij duwt haar benen zo ver mogelijk uit elkaar om diep in haar te kunnen stoten en ze voelt hem ver penetreren. Bij elke stoot slaan zijn ballen tegen haar billen en Lisa geniet volop. Lisa komt meerdere keren verukkelijk klaar tijdens de vrijpartij met Jelle. Als ook Jelle is klaargekomen, rusten ze even uit op het biljart. Daarna nemen ze afscheid van elkaar en gaat Lisa alleen in het donker terug naar het kamp. Moe maar voldaan valt ze in slaap in haar tent. Zo'n lekkere neukbeurt had ze met haar John nog niet gehad. Ze vindt John zo saai, dat ze besluit haar verkering met John uit te maken en een pittiger vriend te zoeken, die Lisa voldoende kan bevredigen.
Aantal keer gelezen:
202
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)