Spannendverhaaltje.nl

Lisa 2 - Een raar meisje

-
16-08-2010
Na het bezoek aan de dokter krijgt Lisa de pil voorgeschreven. Niels ziet ze niet meer, want Jeannette heeft haar verkering met hem uitgemaakt. Lisa gaat zich steeds uitdagender kleden en maakt de jongens in de straat gek. Ze gaat graag 's avonds naar de achterkant van het winkelcentrum, waar een groep jongens en meisjes bij de patatzaak rondhangen en kletsen. Het groepje plaagt graag andere jongeren in de buurt en vaak krijgt ene Martin flink wat pesterijen over zich heen. Op een avond dagen ze Martin uit om Lisa een kusje te geven. Dat durft hij eerst niet en hij wordt ermee geplaagd en tegen Lisa aan geduwd. Lisa doet flink mee en duwt daarna nog eens extra haar borsten in zijn gezicht, waardoor Martin flink uitgelachen wordt. Met gebogen hoofd gaat hij naar huis.
Lisa krijgt later die avond spijt ervan en vol medelijden zoekt ze Martin thuis op. Zijn vader laat haar binnen en is boos op Lisa. Als Lisa uitlegt dat ze hem juist komt troosten, wordt hij minder boos en stuurt haar naar Martin's kamer boven. Daar ziet Martin te luisteren naar muziek en is blij dat Lisa binnenkomt. Lisa biedt haar verontschuldigingen aan en geeft hem een kus. Martin is echter sneller en maakt er een tongzoen van. Hij doet zijn arm om Lisa heen en wrijft zijn lijf tegen Lisa aan. Eerst is Lisa verrast, maar dan begint ze het lekker te vinden. Ze laat Martin zijn gang gaan en begint te vrijen met hem. Hij kneedt lekker haar borsten en Lisa wordt geil. Even later kleedt Lisa zich voor Martin uit en maakt ook zijn broek los. Lisa is zo geil dat ze geneukt wil worden door de timide Martin. Lisa gaat klaar liggen op het bed van Martin, maar die wil alleen met een condoom om vrijen. Hij doet zijn onderbroek weer aan en gaat naar beneden, condooms halen. Even later is hij terug met twee condooms, maar hij is zo stuntelig bezig dat het condoom scheurt voordat het om zijn stijve piemel zit.
Dan gaat hij weer naar beneden, terwijl Lisa al die tijd naakt klaarligt op bed. Ze besluit haar geile kutje warm te houden door zichzelf een beetje te vingeren. Ineens komt Martin's vader met Martin de kamer binnen! Lisa blijft verschrikt liggen, opstaan hoeft niet meer, want zijn vader heeft haar al gezien. Vader glimlacht even naar Lisa en begint dan zijn zoon uitleg te geven over het gebruik van het condoom! Hij zal het even voordoen: vader doet zijn eigen broek naar beneden en maakt zijn lul stijf met zijn handen. Dan pakt hij het tweede condoom en doet deze, tegelijkertijd uitleg gevend aan Martin, om zijn stijve mannenpik. Lisa krijgt een bang vermoeden als vader daarna dichterbij haar komt! Martin's vader pakt Lisa bij haar benen en probeert haar gerust te stellen. Hij wil het alleen maar even voordoen voor zijn zoon.
Even later trekt hij Lisa's benen ver uit elkaar, nog verder en langzaam laat hij, tot ontsteltenis van Lisa, zichzelf zakken. Al pratend duwt hij zijn lul met condoom in Lisa's wijd openstaande kutje! Als hij binnen is, ziet Lisa dat hij met een gemene glimlach Lisa aankijkt en haar nu doodgewoon hard begint te neuken! Eerst vindt ze het niet leuk, maar de geile Lisa kan geen weerstand bieden aan de overweldigende gevoelens in haar onderbuik door de lekkere dikke mannenpik en gaat genieten. Zoonlief kijkt toe hoe zijn meisje geneukt wordt door z'n vader. Even later komt vader klaar, Lisa is nog niet op haar hoogtepunt. Voorzichtig trekt vader terug en haalt de condoom eraf, al uitleg gevend aan Martin over de opvang van het sperma. Dan trekt vader zijn broek aan en gaat weer naar beneden, Martin en Lisa beduusd achterlatend.
Als Martin dan vertelt dat zijn vader het laatste condoom heeft gebruikt en hij niet zonder condoom mag vrijen, ploft Lisa bijna uit elkaar van woede. Ze kleedt zich boos aan en zegt dat Martin het verder wel kan vergeten met haar. Als ze na tien minuten buiten loopt, is ze boos en teleurgesteld. Dat gedoe met condooms, het vergalt het plezier van lekker neuken en Lisa wil graag het sperma diep in haar voelen. Ze besluit nooit meer met condoom te willen vrijen. Ze gebruikt al de pil en risico's voor het oplopen van een soa neemt ze wel op de koopt toe, vindt de geile Lisa. Er is niemand van haar vrienden nog buiten, dus gaat ze maar naar huis. Daar bevredigt Lisa zichzelf met een flinke fles shampoo onder een warme douche. Wordt vervolgt.
Aantal keer gelezen:
135
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)