Spannendverhaaltje.nl

Linda wordt verrast

-
16-08-2010
Linda is een meid van 18 jaar. Ze is een studente en is zeer populair bij de jongens. Linda is lang, slank en heeft lang rood haar, ze is wat je zegt een 'lekker ding'. Ze heeft wel eens een vriendje maar het is nog nooit ergens van gekomen.Tijdens de vakanties is ze vaak te vinden in de villa van haar ouders. Ze is nl. de dochter van een rijke beurshandelaar. Haar ouders zijn momenteel op vakantie en dus heeft Linda het rijk voor zich alleen. Op deze warme zomers dag heeft ze eigenlijk nergens zin en ze besluit een dagje te gaan zonnen.
Dat kan gemakkelijk op het grote erf zonder dat iemand haar kan zien. En dat is niet onbelangrijk want Linda houdt van naakt zonnen. Zo ook deze dag. Met alleen een zonnebril en een handdoek zoekt ze een mooi plekje in de tuin. Ze ligt op haar buik en dommelt een beetje weg. Daardoor heeft ze niet in de gaten dat de buurman bij de villa aanbelt. Hij is flink jonger dan haar ouders, ongeveer zo'n 37 jaar, is getrouwd en heeft twee kinderen. De buurman wil graag de grasmaaier lenen van de Van Santens. Omdat niemand de deur open doet besluit hij achterom te gaan. Aanvankelijk vindt hij ook daar niemand totdat hij achter enkele struiken twee slanke benen ziet. Hij loopt voorzichtig naar de struiken en kijkt om het hoekje.
Daar ziet hij ziet Linda liggen. Naakt! Wat een prachtig lichaam heeft die meid! Jammer dat ze op haar buik ligt. Maar zo ziet ze hem natuurlijk niet en kan hij nog even genieten van haar mooie billen en lange rode haren die op haar rug liggen. Hij krijgt van deze aanblik een warm gevoel en tast voorzichtig in z'n kruis waar hij al iets voelt groeien. Hij doet langzaam de rits van z'n korte broek los en gaat met z'n hand in de broek. Hij duwt z'n onderbroek iets opzij en dan springt zijn penis van vreugde naar buiten. John, want zo heet hij, heeft een flinke pik van zo'n 20 cm. Langzaam streelt hij z'n penis die alsmaar harder wordt. Het liefst zou hij Linda nu willen bespringen maar dat gaat natuurlijk niet. Linda ligt ondertussen stil op de handdoek. Echter, ze slaapt niet, nee, ze is klaarwakker.
Ze weet drommels goed wat daar achter haar gaande is. Haar zonnebril ligt op de grond vlak bij haar en door haar bijna gesloten ziet ze in de glazen precies wat haar buurman aan het doen is. Ze vindt het opwindend dat haar buurman zo op haar lichaam geilt maar ze vindt het ook wel een beetje eng. Ze besluit de buurman een beetje verder op te geilen. Ze doet alsof ze in haar slaap een beetje beweegt. Ze doet haar benen iets uit elkaar. John kijkt zo recht in haar spleet. Ze ziet in haar brilleglazen dat de pik van John nog meer steigert. Het begint haar steeds meer op te winden. Ze voelt dat ze nat wordt en hoopt dat dat haar niet gaat verraden. John heeft intussen een keihaarde paal in z'n hand. Hij heeft allang gezien dat Linda hem via haar bril bekijkt. En dat ze daar nat van geworden is, is ook geen geheim voor hem.
Hij besluit even achter de struiken te verdwijnen om te kijken wat Linda gaat doen. Linda ziet hem verdwijnen. Ze vindt het jammer maar misschien komt hij nog terug. Ze gaat daarom snel op haar rug liggen en doet haar zonnebril op. Zo kan ze kijken zonder dat iemand haar ogen kan zien. En even later komt John inderdaad terug. Hij ziet haar mooie strakke lichaam, haar lekkere volle borsten hij ziet haar natte poesje tussen haar lange uit elkaar liggende benen. Hij kan haar blauwe ogen niet zien maar is er zeker van dat ze hem bekijkt. Hij doet z'n korte broek en onderbroek uit en gaat boven haar staan. Linda ziet recht boven haar John staan en vooral ziet ze zijn harde paal. John doet z'n benen steeds verder uit elkaar en daardoor komt zijn pik steeds dichter bij Linda.
Zijn rechterhand plaatst hij op het gras achter het hoofd van Linda. Hij laat z'n pik nu zelfs recht naar beneden wijzen waardoor er nog maar een paar centimeters zitten tussen z'n pik en haar zonnebril. Linda ziet z'n glimmende natte eikel vlak boven haar. Ze wordt er heet en geil van. Ze begint over haar gehele lichaam te zweten en ze wordt alsmaar natter. John ziet het gebeuren en ziet ook dat haar tepels hard geworden zijn. Linda krijgt vanwege de opwinding nu ook problemen met haar ademhaling. Ze opent haar mond zodat ze meer lucht kan krijgen. Dit brengt John op een idee en hij gaat een beetje achteruit. Daardoor komt zijn paal boven haar mond te hangen. Hij zakt nog een beetje door z'n knieen en dan komt z'n eikel zonder Linda te raken tussen de lippen van haar mond.
Linda is over haar hele lichaam nat geworden door de opwinding. Omdat John ook niet helemaal stil kan staan (hij is ook erg heet en opgewonden) raakt zijn pik soms heel zacht de lippen van Linda. Zij reageert echter niet. Linda proeft nu ook het voorvocht dat van de pik van john afdrupt in haar mond. Linda kan geen weerstand meer bieden aan haar verlangens en neemt de pik in een keer in haar mond. Ze begint als een bezetene z'n paal te pijpen. Zonder dat ze elkaar spreken beginnen de twee een heftig potje likken en zuigen. John likt naar natte poesje en geniet van haar lekkere sappen terwijl Linda hem blijft pijpen alsof haar leven ervan af hangt. Opeens stopt ze en roept ze 'Neuk me John, Neuk me nu en doe 't hard, toe John'.
John wacht geen moment en stopt z'n hete paal in haar nauwe kutje. 'Jaaaa John, neuk me' roept Linda die haar eigen tepels streelt. John neukt haar steeds harder en harder. Linda komt gillend klaar. John voelt haar hete sappen langs zijn pik stromen. Linda vraagt hem andersom op haar te gaan zitten. John doet dat en zit nu met de rug naar haar gezicht in haar soppige kut te stampen. Hij buigt hierbij naar voren. Linda komt al bijna weer klaar en met haar handen streelt ze zijn ballen. John voelt dit en zijn pik begint te schokken. 'Diep lieverd, Neuk me diep' roept Linda. John gaat steeds harder en dieper haar kutje plezieren. Terwijl ze zijn ballen blijft strelen roept ze 'Neuk me dan jongen. Spuit me vol en neuk me een kind'. John hoort dit en wil dan stoppen maar Linda pakt z'n ballen stevig vast en roept 'Nou moet je doorgaan John. Neuk me dan. Neuk me een kind.' John bezwijkt onder zijn verlangens en gaat nog eens extra hard te keer.
Dan komen ze beide kreunend en gillend klaar. John spuit acht golven kokend heet sperma in het drijfnatte spleetje van Linda. 'Ooooooh John lekker ding, spuit me vol schatje'. Vervolgens liggen ze samen nog een uurtje na te genieten van de hevige sex die ze hadden. John die toch een beetje bezorgd is vraagt of het echt waar is van het kindje. Linda zegt dat ze gelukkig niet in haar vruchtbare periode zit maar voor zo'n potje sex had het haar niets uitgemaakt. Ze wil John vaker 'ontmoeten' maar John zegt dat hij gelukkig getrouwd is daar niet zo voor in is. Onder dreiging van het bekend maken van het avontuurtje stemt John uiteindelijk toch maar in met haar wensen. En eigenlijk vindt hij het ook helemaal niet erg dat hij mag 'sporten' met zo'n lekkere jonge meid.
Aantal keer gelezen:
518
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)