Spannendverhaaltje.nl

Limbo dansen

-
11-11-2011
Mijn vrouw Els en haar vriendin Trude gaan ieder jaar een keer een paar dagen uit. Ze kennen elkaar al vanaf de lagere school en zijn nog steeds dikke vriendinnen. Trude heeft een huisje op de Veluwe en dat wordt dan hun uitvalsbasis voor daagjes weg, Zo ook deze zomer. Het was warm weer en ze besloten een dagje te gaan fietsen in de schitterende omgeving. Het zou ruim 25 graden worden dus luchtige kleding was wel noodzaak. Els trok over haar nieuwe lingeriesetje een geel minijurkje aan. Ze heeft een schitterend maatje 38 figuur met flinke borsten, maat C. Trude koos voor een topje en een minirokje. Trude draagt met haar kleine maatje B nooit een BH. Samen op weg met een kaart van de omgeving. Tussen de middag ergens iets gegeten en op het terras zagen ze enkele bouwvakkers, die pauze hadden, al verlekkerd naar hen kijken en zelfs fluiten. Ze voelden zich wel gevleid, want ze waren allebei al 40 jaren jong. Maar goed verzorgd hoef je dus nog niet te hebben afgedaan voor het mannenvolk. Ze fietsten vervolgens door, maar raakten behoorlijk de weg kwijt. Kaartlezen was niet hun sterkste punt. Op den duur kwamen ze zelfs op een zandpad uit dat doodliep bij een gigantisch groot huis met een grote hoge haag er omheen. Een hek en geen bel, dus weinig kans om daar de weg te vragen. Dan maar terug en verder zoeken. Honderd meter terug kwam hen een grote Range Rover tegemoet rijden en die stopte. De vriendelijke vrouw achter het stuur had direct in de gaten dat Els en Trude hier niet thuis hoorde en vroeg of ze de weg kwijt waren. Dit werd natuurlijk bevestigd. De vrouw, een knappe blondine van een jaar of 35 nodigde hen uit om mee te rijden naar het grote huis, want daar woonde zijzelf. Els en Trude blij en achter de auto aan. Het hek ging open en ze konden naar binnen. Het was echt een super huis in de vorm van een ranch met warande, zwembad, wirlpool etc. Van binnen was het ook schitterend ingericht. De vrouw, Elise, leidde hen rond en het bleek dat haar man directeur was en zij sinds een jaar dit huis hadden. De meiden konden gelukkig gebruik maken van het toilet en dat was beter dan ďachter een boomĒ in het bos. Nadat ze iets te drinken hadden gekregen wilden ze weer verder gaan. Elise wees hen de weg, maar vroeg of ze soms zin hadden om ís-avonds op een feest te komen. Zij was namelijk 10 jaar getrouwd en ze gaven een party en daar waren ze van harte welkom. Els en Trude hadden eigenlijk voor de avond nog niets besproken en stemde toe, maar vroegen zich af hoe ze moesten komen, maar met name weer terug moesten. Elise loste dit probleem direct op. Ze werden door een kennis van hen opgehaald, want die reed toch langs het park waar het huis van Trude stond. Als ze om 21.00 uur bij de ingang stonden, pikte hij hen op.

Oh ja, zei Elise, het kledingthema is ZOMER, dus trek iets luchtigs of zomers aan. Hier zagen Els en Trude niets vreemds in want de verwachting was dat het die avond nog lang warm zou blijven. Thuis gekomen allebei onder de douche, alle behaarde plekjes netjes geschoren, en even in de tas kijken wat er in zat. Els zocht haar nieuwe lingeriesetje uit; een mooi wit stringetje met een groen kantje en een mooi BH tje. Daarover een wit jurkje dat eigenlijk iets te kort was, maar goed het was zomer en het thema was luchtig. Trude nam haar gele stringetje, witte minirokje en ze knoopte een wit blouseje om haar middel dicht. Zij had geen BH nodig. Om 21.00 uur werden ze opgehaald door een 35 jarige knappe vent met zijn vrouw. We vielen gelukkig niet uit de toon met onze kleding, want ook zij had een minijurkje aan. De party was net begonnen en er waren wel zoín 15 tot 20 stellen. Er waren nog enkele mannen zonder partner, maar ook een paar andere vrouwen. Wij waren ongeveer de oudsten. De meesten waren tussen 25 en 35 jaar. De drank vloeide flink. Trude is wel wat gewend met wijn, maar met cocktails had ze, net als ik, weinig ervaring. Er was gezellige muziek en er werd gedanst. Ook wij dansten met diverse mannen. Af een toe een hand op je bil vind je naar een aantal cocktails niet meer zo van belang. Er was een stel ingehuurd om de zaak te vermaken. Zij hadden een limbo-dans georganiseerd. Iedereen zou meedoen. De mannen vielen nogal gauw af en Els bleef met nog 2 vrouwen over. De laatste drie speelden dus de finale en werden begeleid door de echte limbo-danseressen. Die liepen dus alleen in een slipje en BH tijdens de demonstratie. De danseres die Els begeleidde gaf aan dat zij wel het jurkje uit moest doen omdat dit anders in de weg zat. Door de drank en de wil om te winnen leek Els dat niet het probleem. Els trok haar jurk over haar hoofd en gaf deze af. Toen ze naar zichzelf keek had ze ineens spijt dat ze dit lingeriesetje had gekozen. Door het zweet en de gemorste drank was de witte stof redelijk doorzichtig geworden. Nu kon ze echter niet meer terug, dus maar niet bij nadenken. Na wat extra uitleg voor de 1ste keer weer onder de lat door; rug achterover, benen krommen en een stukje uit elkaar. Iedereen stond te joelen en te juichen en Els wist ook wel wat er zichtbaar was. De andere twee meiden haalden ook deze hoogte. Elsí begeleidster zei dat ik aanmerkelijk meer ruimte over had en zeker kon winnen. Ik moest dan alleen zorgen dat mijn borsten niet de lat eraf tikten. Els kon dus beter even dír bovenstukje af doen zodat dír borsten minder prominent naar voren staken. Na nog 3 sterke cocktails vond Els blijkbaar alles goed en knikte alleen maar. De andere twee meiden gingen nu eerste en tikten allebei tegen de lat, maar bij de blonde bleef hij nog net liggen.

Els was nu aan de beurt. Elsí begeleidster haakte de BH los en de borsten werd voor een ieder zichtbaar. Er ging een groot applaus op en Els ging perfect onder de lat door. Alleen dír venusheuvel raakte net de lat waardoor deze even wiebelde. Vervolgens moest Els weer als eerste. Haar begeleidster kwam naar haar toe en zei dat de prijs voor de winnaar Ä 1000,00 was en zij een grote kans maakte om te winnen. Iedere millimeter telde nu. Zij adviseerde Els ook haar slipje uit te doen en zich in te smeren met olie. Els was inmiddels als zover weg dat ze alles best vond. De vrouw deed haar slip naar beneden en goot een halve fles olie over haar heen en smeerde dit goed uit. Ze vergat hierbij zeker haar borsten en kale kutje niet. Toen Els spiernaakt achter het kleedscherm vandaan kwam klonk er een gejuich en geklap. Els spande haar spieren ging helemaal achterover en spreidde haar benen en schuifelde onder de lat door. Haar natte kutje raakte de lat heel even maar de lat bleef liggen. Ze moest haar benen ver spreiden om ook nog haar borsten eronderdoor te krijgen maar ook dat lukte. Het applaus klonk en Els werd door twee sterke mannen omhoog geholpen. De andere vrouw redde het niet. De lat kwam tegen haar bovenbenen en zo won Els de Ä 1000,00. Ze werd spiernaakt door twee mannen rond gedragen. Ze zat op de schouders van het tweetal maar de mannen liepen zover uit en hielden haar benen goed wijd dat haar kutje helemaal openstond. Ze werd aan iedereen geschowed en de meeste mannen, maar ook vrouwen gaven haar een innige kus tussen haar schaamlippen. Vervolgens volgde er een wild feest. Els ging als eerste het zwembad in. Trude was inmiddels behoorlijk dronken en liet haar uitkleden en kreeg van twee man een flinke beurt. Ze hebben allebei een heerlijk avond gehad die pas diep in de nacht ophield. De volgende morgen zijn ze thuis gebracht. De lingerie hebben ze niet meer terug gevonden.
Aantal keer gelezen:
381
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)