Spannendverhaaltje.nl

Lifstertjes

-
16-08-2010
Ik herinner me het als de dag van gisteren, het was een mooie zomerse dag en ik was in mijn auto een beetje aan het toeren. Ik was de snelweg afgereden en reed nu op wat verlaten zonovergoten landweggetjes. In de verte zag ik al de schimmen van twee mensen. Toen ik dichterbij kwam zag ik twee zomers gekleedde meisjes die snel hun duim omhoog staken toen ik er aan kwam. Ik minderde vaart en stopte. 1 van de meisjes rende naar mijn auto toe en bukte iets om door mijn openstaande raampje aan me te vragen of ze alsjeblieft mee mochten rijden Vanachter mijn stuur keek ik naar haar en door haar gebogen houding kon ik tot ver in haar shirtje kijken.
Het beviel me wat ik zag en vroeg waar ze naar toe moesten. Ze moesten een paar dorpen verderop zijn en ik zei dat het goed was. Het andere meisje liep nu ook naar de auto en stapte meteen in en kwam voorin naast me zitten de andere ging achterin zitten. Voor dat ik weg reed stelden ze zich nog wel even netjes aan me voor. Achterin zat Dorien, ze was in het midden van de bank gaan zitten en ik kon haar met mijn binnen spiegel goed bekijken. Naast me zat Annette. Ik keek haar even goed aan. Ze droeg net als Dorien een kort rokje wat al een stukje omhoog gekropen was nij het instappen en een zomers hesje met van die spaghetti bandjes en als ik het goed had gezien zat er geen behaatje onder.
Ik keek nog even naar achter om te zien of Dorien goed zat, ze had haar benen iets te wijd zodat ik haar roze slipje kon zien maar ik liet niets merken, ze droeg een laaguitgesneden truitje en het randje van haar behaatje was duidelijk zichtbaar. Ik reed langzaam weg en vroeg hoe ze daar zo verzeilt waren geraakt. Ze vertelden dat ze op de fiets waren en dat de fiets het niet meer leuk vond en na een afgelopen ketting was er ook een band lekgeraakt. Ze hadden al twee uur staan wachten voordat ik kwam. In de verte zag ik een tankstation en vroeg ze of ze geen dorst hadden. Ze knikten allebei maar zo zeiden ze ze hadden geen geld bij zich.
Ik stopte toch bij het tankstationnetje en vroeg wat ze wilde. Snel kocht ik iets koels te drinken voor ons drieen en reed verder. Toen Dorien haar blikje leeg had stak ze haar hoofd tussen de stoelen door naar voren en zei me dat ze me heel dankbaar was voor wat ik deed. Ik zei snel dat ik zulke mooie meisjes graag hielp en voordat ze weer naar achter plofte kreeg ik een snel kusje op mijn wang. Naast me trok Annette haar schoenen uit en vroeg of haar stoel iets naar achter mocht. Ik knikte zwijgen en zag hoe ze op haar gemak naar achter ging zitten en haar voet op mijn dashboard neerzette. Ik keek even opzij en had een geweldig uitzicht tussen haar benen maar Annette had haar ogen dicht dus kon me niet zien kijken.
Ze had haar handen achter haar hoofd en haar borsten zaten nu strak in haar hesje. Ongemerkt begon er in mijn eigen korte broek iets te groeien. Tjee wat is het warm zei Dorien achterin, we zouden gaan zwemmen en om aan te tonen dat het echt was viste ze een bikini uit haar tasje. Ze zag dat ik haar bekeek in mijn binnenspiegen hield het hesje voor haar truitje. Vind je hem mooi vroeg ze lief. Ik knikte en zei dat ik dat eigenlijk beter kon zien als ze hem aan had. Bellof je dat je niet kijkt zei Dorien zacht en ik knikte. Stiekum keek ik toch in mijn spiegeltje en Annette was te druk bezig om op me te letten, ze trok haar truitje uit en terwijl het in mijn korte broek steeds meer begon te knellen ging ook haar behaatje af en trok ze haar bikini hesje aan.
Je mag kijken hoor ik keek weer in mijn spiegel en zei dat ie haar geweldig stond. Annette doe jij ook je bikini hesje aan joh riep Dorien spontaan. Dorien keek me aan ik glimlachte even naar der en zag hoe ze twijfelde. Ik hen hem toch ook aangetrokken riep Dorien er nog achteraan. Annette pakte haar tasje en haalde haar bikini te voorschijn. Ik keek goedkeurend opzij. Zonder schaamte trok ze het hesje het hesje uit en kwamen haar mooie borsten tevoorschijn. Niet te groot wel mooi stevig. Ze merkte hoe ik naar haar zat te kijken van uit mijn ooghoeken en lachte een beetje.
Het was Annette alleen wel ontgaan dat Dorien alleen een bikinihesje had aangedaan want ze tilde haar billen iets op en zonder haar rokje uit te doen ging haar slipje naar beneden. Haar slipje ging uit en terug in de tas. Ze trok haar bikini broekje aan maar nu ging haar rokje door de beweging omhoog en kreeg ik haar schaamhaartjes in beeld.Snel ging haar broekje omhoog en nu ook haar rokje uit. Ze draaide zich om, is het zo goed Dorien en het werd stil Ze zag dat Dorien alleen haar hesje aanhad. Had je dat niet even kunnen zeggen Dorien. Dorien zat gemeen te lachen. Ok zei toch maar en tegen mij zei ze weer dat ik niet mocht kijken.
Toen ze allebei in hun bikini zaten en mijn korte broek op knappen stond zei ik snel dat ik maar bofte met twee van die mooie meiden in mijn auto. Annette vertelde dat er verderop een aanlegsteigertje was voor bootjes bij een klein meertje en of we daar niet even konden stoppen voor wat verkoeling. Ik vond het een goed idee en even later stopte ik de auto en stapten we uit. Er was geen bootje te bekennen en ik ging op het randje zitten met mijn voeten in het koele water. Annette en Dorien kwamen ieder aan een kant van mij zitten en voor ik er erg in had duwden ze me te water. Toen ik proestend boven kwam stonden ze hard te lachen.
Annette dook als eerste te water en ik greep haar meteen vast. Ik heb je riep ik triomfantelijk, ik geef me over gilde ze. Ik gaf me niet gewonnen en hield haar nog steeds vast met mijn arm om haar middel. Ze probeerde los te komen maar helaas. Dorien dook ook te water en klom op mijn rug in een poging Annette te redden. Ik voelde haar borsten tegen mijn rug drukken terwijl haar armmen om me heen gingen om me omver te halen. Annette had zich los gekregen en begon dorien te helpen. Inmiddels voelde ik overal de handen van de meisjes over mijn lijf gaan en deed dus maar goed mijn best om ze ook te grijpen. Ik voelde hun borsten en billen en ondanks het wat koude water werd hij toch weer lekker hard in mijn broek.
Af en toe voelde ik een hand bij mijn kruis maar wist niet precies wie dat dan deed. Opeens zwommen de meiden bij me vandaan en zag ik ze smoezen en giechelen. Ik koos eieren voor mijn geld en klom weer op de kant. Net toen ik mijn knie omhoog wilde doen werd mijn broek omlaag getrokken en hoorde ik veel gegiechel. Zonder broek klom ik o de kant en draaide me om en vergat mijn stijve helemaal. Annette en Dorien hadden het niet meer. Ik dook weer te water en ging achter Annette aan. Vlak bij haar verdween ik onder water en met een snelle beweging had ik haar broek uit. Ze gilde het uit. Ik pakte haar beet en ritste haar hesje weg. Snel zwom ik naar Dorien die eigenlijk niet eens haar best deed weg te komen. Oke doe maar dan zei ze ook zei was naakt en ik zwom naar de kant met mijn buit en ging weer op het randje zitten.
Ik wist dat ze ooit wel uit het water zouden komen naakt en wel. Dorien kwam als eerste uit het water en kwam gewoon naast me zitten. Je hebt me nu toch al gezien zei ze en leunde verleidelijk achterover. Ze zag er lekker uit met al die druppels op haar lijf. Annette kwam ook maar uit het water en kwam er ook bij zitten in het zonnetje. Het mooie weer en die mooie blote meisjes werd mijn piemel weer nonchelant stijf iets wat de meisjes niet was ontgaan. Annette stond op en liep naar mijn auto om terug te komen met een badlaken.Hij werd op de grond gelegd en ik mocht er op gaanliggen.Ze knipoogte speels naar Dorien en op hun knietjes gingen ze ieder aan een kant van me zitten. Annette pakte mijn hand en wreef er mee over haar borsten.
Ik voelde de zachte huid en de harde tepeltjes. Dorien pakte voorzichtig mijn piemel vast en schoof mijn voorhuid naar achter en mijn piemel kwam op volle lengte. Zacht streelde ze mijn pik Uit eigen beweging pakte ik ook Dorien haar borsten even vast. Ze kietelde zacht onder mijn zak. Dorien schoof iets opzij boog haar hoofd en kuste me op mijn mond tijdens een heerlijke tongzoen die ik van haar kreeg had ik Annette even niet opgemerkt maar voelde mijn piemel in haar mondje verdwijnen. Ze had dit duidelijk vaker gedaan want ze zoog er heerlijk aan. Ik probeerde met mijn hand tussen de benen van Dorien te komen die onmiddelijk een ander houding aan nam net haar benen wijd zodat ik goed bij haar poesje kon.
Ik stopte een vinger in haar soppende gaatje waar een tweede vinger met gemak bij kon. Ik vroeg haar of ze gelikt wilde worden en ze nam meteen plaats bmet haar poesje boven mijn mond. Ik zoog me vast aan dat zalige kutje van haar en ging met mijn tong op onderzoek uit terwijl Annette me nog steeds behoorlijk pijpte. Likkend zocht mijn hand het natte gleufje van Annette en begon ik haar knopje te masseren. Ze begon er van te kreunen waardoor ik Dorien nog wilder begon te likken en haar sappen over mijn gezicht liepen. Annette was opgestaan en zat nu gehurkt boven mijn piemel. Behendig stopte ze mijn harde pik in haar gaatje en zakte omlaag. Ik voelde mijn pik in haar strakke kutje verdwijnen pakte Dorien bij haar tieten en zoog aan haar klitje en al snel kwam ze hijgend klaar.
Het gutste uit haar spleetje mijn mond in. Annette neukte rustig mijn harde pik en speelde zelf met haar klitje. Ik voelde af en toe haar kutje al een beetje om mijn piemel verkrampen en begon me te bewegen. Dorien gaf zachte geile kreetjes en ik kon niet anders dan klaarkomen. Mijn zaad spoot naar buiten en haar kutje verkrampte langdurig. Ze bleef gewoon lekker zitten met mijn pik nog in der. Wat was dit lekker zei Dorien en dook te water. Even later lagen we met zijn drieen in het water en vroeg Dorien of ik haar ook wilde neuken. Terwijl Annette wat bleef zwemmen kroop ik met Dorien op de kant. Ze pijpte mijn piemel weer hard en ging op haar rug liggen. Ik nam mijn positie in en duwde mezelf in haar. Haar kutje was nog lekker gevoelig en ik was al een keer klaargekomen en dan duurt het meestal wat langer bij de tweede keer.
Met lange halen begon ik haar te neuken en er verscheen een verlekkerd lachje op haar gezicht. Ik verhoogde het tempo en ze loeg krachtig haar armen om me heen. Het soppende geluid van haar kutje werd steed heviger en ze begon al te roepen dat ze klaar kwam. Voor de tweede keer kwam er lading warme sperma uit mijn pik gespoten alleen nu in een ander kutje. Na een paar uurtjes heb ik ze naar huis gebracht en meteen een volgend afspraakje met ze gemaakt.
Aantal keer gelezen:
570
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)