Spannendverhaaltje.nl

Lieve Tamara

-
21-10-2010
Dit is een verhaal, van inmiddels een aantal jaren geleden. Mijn vriendin had het uit gemaakt na 2 jaar Eigenlijk ben ik keihard gedumpt. En een vriendin, waar ik samen mee gewerkt heb als Bungalow schoonmakers, kwam na 2 dagen om een film bij mij thuis te kijken. we raakten aan de praat over hoe ver we zouden"op sex gebied" gaan als iemand aan mij zat ,ik vertelde haar dat ik daar niet over nagedacht had. dus begon ze mijn rug te strelen. da vind je toch niet erg zei ze. nee hoor antwoorde ik terug. dus ik vroeg haar als iemand jou zomaar streelt vind jij dat erg? ze zei probeer maar. ondertussen was de film al in volle gang. dus ik legde een hand op haar binnen dij en streelde zacht. ze sloot haar ogen en ik gleed iets hoger richting haar gulp. ze begon mijn kruis te strelen en voelde dat het aardig hard werd onder mijn broek. ik tilde haar op en ze sloeg haar benen om mijn middel en begon me te zoenen. ik liep richting mijn slaapkamer terwijl we nog steeds zaten te zoenen.
ze liet me los en ging liggen op bed en vroeg of ik zin had in haar.ik zei dat ze daar snel genoeg achter kwam. ze trok haar Broek en slip uit en ik zag een volle bos schaamhaar.ze deed haar bloes open en bh ook. maar hield ze wel aan.
onder tussen had ik mij ontdaan van mijn kleding en mijn jongeheer van 18.5 cm en 4.5 cm doorsnee stond fier omhoog.
ze wilde dat ik meteen naar Binnen ging, alleen wilde ik dat nog niet. Met een geile blik zei ik dat we eerst wat aan die schaambos moesten doen en dat ik haar daarna ongegeneerd tot een hoogte punt zou likken. Ik liep naar de badkamer en haalde de scheer kwast, mesje en de schaar. Terug in de slaapkamer kroelde ik door haar schaamhaar heen, alvorens ik de schaar er in zette. Nu het kort geknipt was, zeepte ik het goed in, terwijl ik stiekum met me vingers langs haar schaaplippen gleet. Om haar clitje niet te raken, legde ik er een vinger op en ging er met het scheermesje langs. Binnen de kortste keren was het spiegel glad. Nadat het zeep er af was kuste ik vanauit der nek richting haar navel. Zoals ik beloofd had likte ik tot ze de eerste keer klaar kwam. Nu wilde3 ze mij diep in haar voelen, dus duwde ik mijn lul tegen haar kutje en ze zette haar handen op mijn kont zodat ik verder in haar moest. ze was botergeil en kletsnat,ik zelf ook en na een paar flinke stoten wilde ze mijn zaad al voelen spuiten diep in haar . dat gebeurde zeer snel, maar mijn lul bleef na het spuiten kei hard en ik zei dat er zo nog een lading kwam en dat gebeurde ik stoote van geilheid door en kwam na paar minuten voor 2e x diep in haar,ze kwam paar x flink klaar en wilde nu mijn nog steeds harde paal proeven. dus pijpte ze mij,zodanig lekker dat ik alweer bijna kwam,ze kwam op mijn lul zitten en reed me naar 3e spuitorgasme die snel volgde, en zij kwam ook weer klaar.
dat hebben we paar dagen flink volgehouden . tot ze vaste vriend kreeg en mijn vriendin mij terug wilde. we spreken elkaar nog steeds en denken vaak terug.

haar twee eiige tweelingzus is ook botergeil maar we hebben nog geen sex gehad.
tamara is nu getrouwd en heeft een zoontje van 3 misschien is ie wel van mij......
Aantal keer gelezen:
522
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)