Spannendverhaaltje.nl

Lieve Christian 1

-
21-10-2010
Eindelijk is edwin weer thuis. Wat duurt een week lang zeg, soms. Maar goed, hij was dus met karel thuisgekomen. Die zou een weekeindje blijven. De situatie na de vakantie was wat onwennig. Maar ik vond het wel fijn dat die er weer was. Ze waren wat laat thuis dus hebben we wat gegeten en zijn we allemaal naar bed gegaan. Morgen is het weer licht, zei karel nog.

Toen ik eindelijk weer met edwin in bed lag ben ik op m'n buik gaan liggen. Ik ga slapen, zei ik, kijk jij maar wat je doet. En als ik dat zeg weet edwin heel goed wat ik bedoel. Hij begon me over m'n rug en schouders te wrijven. Ik bewoog niet. Dat vind ik leuk. Om net te doen of ik slaap, niet te bewegen, geen geluidje te maken, en edwin die doet wat die wil. Hij wreef zacht en toch met stevige hand over m'n rug en zakte al snel al af naar m'n billen. Ik had m'n string zoals gewoonlijk nog aan, maar voor m'n billen geeft dat dus niet. Hij kneedde lekker m'n billen die heerlijk warm werden onder zijn handen. Z'n hand zakte verder. Hij ging naast me zitten en kneedde nu de onderkant van m'n billen. Zacht trok hij m'n billen af en toe uit elkaar. En toen deed die m'n string uit. Ik probeerde echt niet te bewegen. Hij duwde m'n benen een beetje uit elkaar en kwam weer naast me liggen. Ik werd inmiddels goed nat, en dat ging die nu even voelen. Hij liet zacht een vinger over m'n kutje gaan en trok met twee andere vingers m'n kutje open. Nu gleed er een vinger bij me naar binnen. Heel zacht en heel glad. Heerlijk. En terwijl die me zo langzaam en zacht vingerde begon die tegen me te praten.

Dus jij bent de hele week aan het hoeren geweest ? En je vond het nog lekker ook ? Ik gaf geen antwoord, ik sliep. Maar hij praatte door. Weet je wat ik wil ? Dat je mijn hoertje bent. Dat je doet wat ik zeg. Hij stak nu twee vingers in m地 natte kutje en ik kon het niet laten om even te kreunen. Hij zei dat ik stil moest liggen en goed luisteren. Wat je gaat doen is het volgende. Je gaat naar zolder, heel zachtjes, en je gaat kijken of karel al slaapt. Je zegt hem maar dat ik je stuur, dat gelooft die toch niet. En je kruipt bij hem in bed. En dan wil ik dat je het laken weghaalt en z地 slip uit doet en zegt dat die geen herrie oet maken. En dat je dan op hem gaat zitten, hem hard maakt en h駑 neukt. Als die klaar is, kom je pas weer naar beneden. Ik zei dat die door moest vertellen, maar hij trok z地 hand terug en zei, tot zo...

Ja ik was natuurlijk wel schuldig na de afgelopen week. Dus ik ben gaan doen wat die zei. Maar ik voelde me wel heel raar. Ik ben naar zolder gegaan en karel sliep nog niet. Hij lag te lezen. Sta ik daar ineens poedelnaakt in z地 kamer. Hij vroeg wat er was, en ik zei dat die geen geluid moest maken. Dat edwin anders wakker zou worden. En ik heb z地 laken weggehaald. Hij legde z地 boek neer en wilde gaan zitten, maar ik duwde hem terug. Ssst geen geluid.., zei ik nogmaals. Ik trok z地 short uit, en vreemd genoeg liet hij me m地 gang gaan. Ik ben op z地 bovenbene gaan zitten en pakte z地 nog slappe lul beet. Zacht masseerde ik die en trok er zachtjes aan. Ik kneep in z地 pik en verdomd die werd steeds groter. Hij wilde wat zeggen maar ik legde en vinger op z地 mond, boog voorover er zoende hem. Nu begon zijn twijfel te smelten en hij pakte voorzichtig m地 borsten beet. Ik liet hem even z地 gang gaan maar gng toen weer zitten. Ik hield z地 inmiddels harde pik weer beet en begon met m地 kutje over z地 zak en penis te rijden. Hier werd die goed hard van. Niet bewegen, zei ik tegen hem. En ik trok hem zachtjes af. Hij werd goed hard en ik voelde z地 pik kloppen in m地 hand. Ik moet zeggen dat ik al nat was, maar ik werd er toch opgewonden van. Ik ging op m地 knieen zitten en leidde z地 lul naar m地 kutje. Ik liet me in 鳬n keer over hem heen zakken. En zo neukte ik hem. Hij pakte toch m地 lekkere tieten weer beet en ik liet hem dat nu ook doen. Maar, ik was het die h駑 neukte. Ik reed heerlijk op z地 harde pik en begon mezelf over m地 klitje te wrijven. Ik reed steeds sneller, m地 billen op z地 schoot heen en weer en op en neer. Ik voelde een orgasme opkomen. Ik ga komen, zei ik nog, maar daar kwam al een heerlijke golf genot door m地 lichaam heen. M地 kutje spande zich om z地 pik heen en ik ging wat harder heen en weer. Ook hij kwam daardoor klaar. Ik voelde goed hoe die zich leegspoot in me.

Daarna ben ik opgestapt en zei hem weltrusten. Hij wilde nog wat zeggen, maar ik liep al weg.

Weer beneden gekomen lag edwin op me te wachten. En ?, zei die, klaargekomen allebei ? Ik zei van ja en hij stond op. Hij bracht me naar het bed en zette me op handen en knieen neer. Kont omhoog en spreidde m地 billen. Nu stootte die bij me naar binnen. Achterlangs werd ik heerlijk nog een keer geneukt. Hij ramde me bijna in tweeen. Sjonge, wat lekker. Ik vind het altijd het lekkerst als ik hard genomen word n m地 orgasme. Hij neukte me nog even zo door en trok zich toen terug. Hij legde me op m地 rug op de rand van het bed, triok m地 benen ver uit elkaar en neukte me zo verder. En hij begon met een natte hand m地 klitje te bewerken. Ik voelde er weer 鳬n komen, maar deze keer erger. Er terwijl die me zo neukte kwam ik zo hevig klaar dat ik niet anders kon dan het uit te schreeuwen. Ik weet zeker dat zelfs karel dit gehoord moet hebben, tenzij die al goed sliep. Daarna kwam edwin heerlijk in me klaar en zijn we tegen elkaar aan in slaap gevallen.

Ik ben blij dat die weer thuis is, en dat die niet boos is. Hij heeft leuke plannen voor de komende tijd. Ik vertel je er zeker over. Zeker, omdat edwin wil dat ik je dit nu schrijf. Een soort van wraak denk ik. Ook al is die niet boos op je
Aantal keer gelezen:
566
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)