Spannendverhaaltje.nl

Lieke

-
25-10-2010
Dit verhaal is begonnen twee weken geleden. Mijn vriendin waarmee ik nu ongeveer een jaar een relatie heb had een vakantie geboekt voor haar en 2 zoons die 16 en 17 jaar oud zijn, mijn vriendin is 40 en ikzelf ben 42 jaar. Vanwege een tekort aan snipperdagen was ik veroordeeld tot thuis blijven. De jongste zoon heeft sinds 3 maanden verkering met een eveneens 16 jarig meisje. Het contact van mij met haar is altijd zeer oppervlakkig geweest, hoi hoe gaat het veel verder kwamen we nooit. Ze is bovendien erg jaloers aangelegd als haar vriend het ook maar aandurft naar een ander meisje te kijken dan hebben ze al ruzie. Sinds de verkering begon is Lieke veelal in de weekenden bij ons en slaapt ze samen met haar vriend, ja ja de tijden zijn veranderd heet dat.
Op donderdag zou de reis beginnen en gelukkig was het maar voor 1 week dat zou ik toch wel door moeten komen zonder seks dacht ik bij mezelf en anders waren er altijd nog 2 handjes mocht de druk te groot worden. De zondag voor vertrek zaten we samen aan de ontbijttafel toen het over de vakantie ging, mijn vriendin vroeg hoe ik dacht te tijd door te komen, mijn antwoord hierop was dat ik samen met Lieke naar de disco ging. Dit zei ik voor de grap.
Er werd hard om gelachen door mijn vriendin omdat ze weet dat ik mijn hele leven lang al een hekel heb aan de disco. Haar zoon van 16 de vriend van Lieke antwoordde hierop dat hij in Spanje ook volop naar de disco zou gaan, vanzelfsprekend kreeg hij een valse blik van jaloerse Lieke. Even later na het ontbijt was het weer ruzie tussen die twee met als gevolg dat Lieke met een klap de deur dicht smeet en verdween. Dit waren we ondertussen wel gewend later die avond was alles weer koek en ei.
Op donderdag bracht ik mijn vriendin naar Schiphol met haar twee zoons en op de terugweg bedacht ik wat ik allemaal zou gaan ondernemen die week alleen. Vrijdagmorgen moest ik werken maar in de middag was ik vrij het was lekker weer en om mijn mooie bruine kleur te behouden ging ik lekker in de tuin liggen om van het zonnetje te genieten. Tegen een uur of zes besloot ik het voor gezien te houden en lekker in bad gaan te liggen. Ik liet het bad alvast vol lopen en in de tussentijd had ik een pornofilm opgezet omdat ik van het warme weer toch wel een geil gevoel had gekregen. Ik had me voor genomen om na het bad de hand maar eens aan mezelf te slaan onderwijl lekker naar de film kijkend.
Het liep tegen de klok van 7 toen ik nog in bad zat en de bel ging ik had niemand verwacht maar besloot toch maar even oor het raam te kijken of het iemand bekends was die aan de deur stond. Ik zag geen auto op de oprit staan dus ik had geen flauw benul wie het was, snel deed ik mijn badjas aan om de deur te openen. Toen ik de deur opende stond daar Lieke ze had haar toilettas nog bij ons staan die wilde ze even ophalen en liep gelijk naar binnen.
Shit dacht ik!! vergeten die film stop te zetten maar het was al te laat.
Ze nam plaats op de bank zozo een spannende film aan het kijken dat vind ik wel mooi. Ik zei dat ze daar nog te jong voor was om dergelijke films te kijken, nou ik ben echt wel wat gewend hoor wij kijken zelf ook regelmatig. Dat krijg je met een schotel en kinderen die tv op de kamer hebben dacht ik bij mezelf die zappen en zien zo ook dat soort films. Ik vroeg haar of ze iets wilde drinken en dat ze het zelf maar moest pakken ze wist immers de weg in huis even later kwam ze terug met een breezer. Ik zal er maar van genieten ik ben immers de hele week vrijgezel haha.Ja ik ook zei ik en stond op om voor mezelf dan ook maar een biertje te nemen. Ik nam plaats op de andere bank en vroeg of ze nog plannen had voor het weekend. Wij zouden toch samen naar de disco gaan zei ze mij lachend aankijkend, ik heb verder met niemand iets afgesproken omdat ik met jou zou gaan anders had ik wel met een vriendin iets geregeld. Ik zei haar dat dat maar een grapje was geweest. Nou das lekker zei ze ben ik het hele weekend alleen als je niet naar de disco wilt verzin je maar iets anders wat we kunnen gaan doen, hierbij stiekem gniffelend.
Vind je het spannend die film vroeg ik na enige minuten van stilte ?
Ja best wel, dat meisje krijgt tenminste wel zaad en ik zit de hele week zonder. Als je daar echt behoefte aan hebt wil ik het je wel geven was mijn antwoord.Geen reactie.
We keken verder naar de film en ik werd alsmaar geiler maar durfde eigenlijk geen actie te ondernemen. We namen elk nog een paar flesje drank en spraken verder bijna niet. Toen in de film een meisje al het zaad van een vent doorslikte vroeg ik haar of ze dat ook zo lekker vond, ja heerlijk ik hou wel van lekker vers zaad. Als je een portie wilt kun je dat van mij wel krijgen zei ik die van mij zit vol. Ik stond op en opende mijn badjas om mijn stijve aan haar te laten zien, langzaam liep ik op haar af.
Zonder iets te zeggen strekte ze haar hand uit en trok mij naar haar toe aan mijn lul vast,ze boog voorover en nam hem gelijk in haar mond. Mijn god wat kon dit kind zuigen. Ik zei haar dat als ze mij klaar had gemaakt ik haar daarna ook heerlijk wilde beffen onderwijl ontdeed ik haar van haar t-shirt om aan haar lekkere grote tieten te voelen. Ondanks dat ze haar BH nog aan had voelde ik haar stijve tepels door het stof heen. Ze deed zelf haar BH uit om mij de kans te geven die joekels van haar onderhanden te nemen. Mijn orgasme zou niet lang meer op zich laten wachten en liet dit aan haar merken met haar andere hand begon ze mijn ballen te bespelen en dit deed mij afgaan als een raket straal na straal spoot ik achter in haar keeltje ik wist niet dat ik nog zo veel kon spuiten maar Lieke slikte alles tot de laatste druppel door. Pas toen mijn pik tot een schriel worstje was gekrompen liet ze hem uit haar mond gaan. Mmmmmm dat was lekker.
Nou is het jouw beurt zei ik vliegensvlug deed ze de rest van haar kleren uit en ging met gespreide benen op de bank liggen. Lik me!! Maak me klaar !! Ik ben zo geil!!
Ik nam plaats tussen haar benen en begon haar kutje te likken ze smaakte overheerlijk en het was een genot haar sappen naar binnen te werken. Met 2 vingers in haar kutje en mijn tong die over haar clitje ging duurde het voor haar ook niet lang of ze begon te kreunen dat ze ging komen. Ik stopte met likken met 2 vingers die in en uit haar kutje gingen en mijn andere hand die haar clitje bewerkte begon ze spastische bewegingen te maken en kreunen en bijna schreeuwen dat ik haar zo lekker liet komen. Ga door!!
Daar kwam ze........spuitend klaar, meters ver weg spoot haar vocht met stralen uit haar kutje steeds iets minder ver tot ze uiteindelijk bijna uitgeput zei dat ze dit nog nooit had meegemaakt. Ik kroop bovenop haar om haar te kussen en mijn inmiddels weer stijve pik in haar grotje te plaatsen. Ze kuste hartstochtelijk terug en zei me dat dit wat haar betreft de hele week elke dag mocht. Lekker rustig neukend kwamen we allebei samen naar een hoogtepunt waarbij ik mijn zaad dit keer lekker in haar kutje leegde.
Savonds moest ze helaas naar huis maar de volgende dag zou ze bij mij blijven slapen. De hele week hebben we elke dag seks gehad en aan het eind van de week heb ik haar ontmaagd in haar kontje. Jammer dat mijn vriendin en haar vriendje weer terug zijn van vakantie maar dit krijgt zeker nog een vervolg dat hebben we allang afgesproken.
Aantal keer gelezen:
241
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)