Spannendverhaaltje.nl

Lief meisje

-
16-08-2010
Het was op een woensdag. Ik was op weg naar huis van mijn 18e verjaardagsfeestje. Ik liep langs de middelbare school die een paar straten van mijn huis was verwijderd. En daar zag ik haar staan: ze was het mooiste meisje dat ik ooit had gezien. Ze heette Susan, was 18, had donkerblond golvend jaar, haar huid was heel zacht en teer.
De scheiding tussen haar zachte hals en het haar was zo tintelend zacht en onschuldig. Haar bleke lieve melkbenen staken onder haar zomerjurkje uit en haar schoudertjes waren om te zoenen. De tietjes waren nog niet volgroeid, het waren van die puntige tietjes, waarbij je alleen de puntjes tegen haar jurkje aangedrukt zag. Ik liep naar haar toe en maakte een praatje met haar. Ze vond mij wel leuk, meisjes van 18 laten dat wel merken.
Ik legde mijn hand tegen die van haar. Ze stemde toe en hand in hand liepen we het park in. We zochten een plekje waar geen mensen kwamen en veel bomen waren. Ik drukte haar zachte tietjes tegen mijn borst. Oh wat waren ze zacht en lief. Ik kuste haar onschuldige lippen en was zeer verrast toen ze haar tongetje in mijn mond deed. Ik aarzelde niet en sabbelde aan haar tongetje en deed mijn tong in haar mond. Toen slikte ze even.
Ik gaf een kalmerende gebaar met mijn ogen en gleed mijn hand langs haar tengere lichaam naar haar benen. Haar dijen waren erg zacht en gewillig. Ik gleed mijn hand in haar slipje en voelde haar schaamhaartjes. M'n wijs- en middelvingers gingen langzaam bij haar naar binnen en ik vingerde haar langzaam, zodat ze er het meest van genoot. Ze maakte zachte kreunende geluidjes, die waren voor buitenstaanders niet te horen, omdat ze mij aan het tongzoenen was.
Het bleef echter spannend, want er zouden toch mensen langs kunnen komen. En het was inderdaad raak. Haar klasgenootje Anna zat ons al die tijd te bespieden. Ze sprong van achter een boom vandaan en vroeg naief wat we aan het doen waren. Zij was ook heel mooi en erg leuk. Ze had kort bruin haar dat net onder haar oren liep en een heel tenger zacht figuurtje. Ze had net als Susan een heel lieve glimlach en de sexy zachtheid van Susan. Ze giechelde en stemde in op een straf voor het bespieden. Ik ontkleede haar van haar jurkje, deed haar slipje uit.
Toen deed ik mijn broek uit. Terwijl Susan toekeek, masseerde ik mijn eikel over de schaamlippen van Anna. Ze kirmde van genot en kreunde zachtjes. Toen gleed ik mijn pik bij haar naar binnen en neukten we terwijl ze liefkozend mijn lippen tegen haar onvolwassen tietjes drukte. Ik zoog eraan en drukte haar slanke lichaam tegen me aan. Heel zacht. "Dit is neuken" zei ik tegen haar, "en dit is lekker". Ze schoof haar heup van achter naa voren, van achter naar voren. Ik zoog nog steeds aan haar tietjes. Toen kwam ik klaar en spoot ik haar geile kutje vol. Susan was er erg van onder de indruk. We besloten om naar mijn huis te gaan, om daar verder te neuken.
Dan kon Susan ook een beetje geneukt worden en wat leren. Toen we er aan kwamen, deed ik haastig de deur open. De grietjes gingen giechelend naar binnen. Ik liep hand in hand met hun naar mijn slaapkamer. We ontkleedden ons en de meisjes gingen alvast op bed liggen. Ik paktje Anna's handje en liep met haar naar het raam. Voor het raam boog ze voorover en ik neukte haar van achterlangs in haar kutje. Ze schreeuwde van genot.
Ze bewoog haar heup in een cirkelbeweging, zodat het gevoel heviger werd. Ik boog voorover, zodat ik bij haar tietjes kon. Susan had nog niet met me geneukt en wilde ook wel. Ze stapte uit bed en omhelsde mij en Anna. Omdat we neukten, voelde de omhelzing als een heerlijke oneindige wrijving aan. Ze wreef heerlijk met haar tietjes langs mijn rug. Ik besloot om mijn energie even te besparen en ging met beide meisjes het bed in. Ik duwde mijn pik in Susan en gaf haar een vluggertje. Toen ze bijna klaar kwam, deed ik 'm eruit en stootte het in haar anus.
Daar neukte ik haar weer hard en ze kreunde van genot. Toen weer in haar kutje. Ze wilde bovenop en ik ging akkoord. Eerst van voren rijend op mij, terwijl Anna ons streelde en likte. Ze rijde zo lekker met haar heupen van voren naar achteren. Ik kon haar lieve gezichtje niet meer zo goed zien, omdat haar mooie donkerblonde haartjes ervoor stonden. Ze draaide zich om en ging achterwaards rijden. Ik zag haar kontje nu heen en weer.
Het was zo'n typische 17-jarige schattige kontje vol geilheid. Haar blonde manen kietelden mijn buik en Anna was inmiddels bezig met het zuigen van Susan's tietjes. Ze wisselden het neuken af, door af en toe Susan eraf te laten gaan en Anna op mijn pik. Toen weer Anna van mijn pik en Susan op mijn pik. Toen ik bijna weer klaar kwam gingen ze allebei links en rechts van mij liggen. Ik ging op Susan liggen en voelde heel haar lichaam op de mijne en neukte haar tot ik haar volspoot. Toen deed ik mijn pik eruit en spoot de rest in haar gezichtje.
Ze likte het sperma eraf en wreef het over Anna's kutje. Ik nam een kortje pauze en voelde Anna op dezelfde manier en spoot haar kutje en mondje ook vol. Voor de rest van de avond hebben ze mij verwend door aan mijn pik te likken. Ik bracht ze thuis en toen ik bij Anna thuis kwam, zag ik haar 19 jarige zusje, een schoonheid.
Aantal keer gelezen:
642
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)