Spannendverhaaltje.nl

Lidy

-
21-10-2010
Ze stapte uit haar auto. ‘Lidy', mijn lang verborgen verlangen die bij mij op bezoek kwam vier maanden na mijn scheiding. Ik bespeurde een wat onzekere tred toen ze naar mijn voordeur liep. Ze kuste me bij binnenkomst op mijn wangen en volgde mij naar mijn woonkamer die nog naar nieuw rook.

Lidy en ik hebben een korte heftige affaire gehad. Ze was een oud collega die ik zo maar weer tegenkwam en waarmee ik in bed eindigde. En hoe! Drie maanden lang woonden we elkaar uit, in het geniep voor ons beider partners. Als we niet neukten, naaiden we elkaar op via de meest expliciete e-mails waarbij we steeds verder gingen om elkaars grenzen te verkennen. Zij, verlangend naar zinderende ongeremde seks, ik vrijwel altijd geil en bij haar de anders goed verborgen macho die ik bij haar kon zijn. Allebei in een relatie van sleur en nog eens sleur.
Maar opeens trok ze er resoluut de stekker uit. Of het de hypotheek was, of de grilligheid van mijn karakter, ze had besloten dat we een doodlopende weg waren in geslagen. Ze noemde het zelfbescherming, terwijl ikzelf, inmiddels tot over mijn oren verliefd op haar was geworden en er aan toe was al mijn schepen achter mezelf te verbranden voor een leven met haar. Ik was er kapot van en leed in stilte.
Nu vier jaar verder, had ik eindelijk de kogel door de kerk gejaagd en was gescheiden. Het deed pijn, maar het luchtte ook op. Heel langzaam begon ik mijn draai te vinden als single. Ik ging weer stappen en had af en toe een one night stand. Maar het was in feite allemaal surrogaat voor Lidy. Zoals wij elkaar hadden opgezweept in drift en in lust was ongeëvenaard. En terwijl ik andere vrouwen nam kwam ze dan soms voorbij in mijn gedachten. Dan lag ze geil, uitdagend, brutaal en wijdbeens wachtend voor me. Exhibitionistisch spelend met haar clit, als uitnodiging om haar even later hard te nemen. Soms stootte ik mijn zaad diep in een andere vrouw terwijl ik hijgende Lidy in mijn gedachten voor me zag.
Ik mailde haar in mijn burgerlijke staat zonder verwachtingen, want eerdere mails had ze nooit beantwoord. Maar zie, na een week keek ik in mijn live account en daar was zomaar haar antwoord. We mailden een paar keer over en weer, maar nooit was het onderwerp seks. Ze meed het, en ik durfde niet goed, bang om het contact weer te verliezen. Ik kreeg de indruk dat haar leven nog even saai en burgerlijk was.

Na een paar weken nodigde ik haar uit om te komen lunchen. En zowaar, ze zei ja. En daar liep ze dan mijn woonkamer in, inmiddels een paar kraaienpootjes rijker, maar nog steeds een fantastisch wijf om te zien. Een grote heerlijk wiegende geile kont, wereldtieten, haar ongetwijfeld nog strakke kale kut. Mooi half lang haar en groene ogen om in te verdrinken. Het broekpak dat ze droeg stond me tegen, want ik moest denken aan de keren dat ik haar op tafel of op bed had gesmeten en haar rokje of jurkje had opgestroopt om haar vervolgens hard en diep van achterlangs te nemen. Maar we zouden lunchen en ‘bijpraten' en ze had nog een andere afspraak. Het liefst had ik haar echter meteen mee naar de slaapkamer genomen, maar voor die impuls die we vroeger zo gewoon waren, was de afstand door de tijd te groot geworden.
En zo zaten we even later bij mij aan tafel te lunchen alsof we een stel waren die elkaar pas kende. Door mijn hoofd flitste de keren dat we naakt hadden gegeten. Hoe ik haar wellustig en geil bij haar tieten greep terwijl zij onder tafel met haar voet mijn kloppende lul masseerde. Maar die beelden waren als een film uit het verleden. De vonk was er bij kennelijk bij haar niet meer, ze hield afstand. Mijn tafel was geen liefdesaltaar meer waarop ik me aan haar kon laven, maar een wig tussen ons verloren verlangen. En zo kabbelde het gesprek oppervlakkig voort en ik kwam steeds dichter bij de conclusie, dat wat geweest is nooit meer terug zou komen.
Maar toen ze me vroeg of ik een vriendin had, schoof ik ineens alle conventies opzij.
Ik keek haar indringend aan en slikte, waarna ik zei: ‘Er gaat geen dag voorbij waarbij ik niet aan je kut denk, of de keren dat ik je in je kont geneukt heb. Ik kan niet oneerlijk naar je zijn ik ben nog steeds verliefd en geil van je. Dat zal ik altijd blijven. Ik verlang er nog steeds naar om aan je tieten te zuigen, of het moment waarop jij uitdagend je geile reet naar me toedraait en me commandeert om je hard te neuken. Ik droom 's nachts nog steeds van de moment waarop jij me wakker pijpt of jij me jouw kut aanbiedt als nagerecht van het eten. En ik zie voor me hoe jij hier komt wonen. Hoe je iedere avond, zonder tegenspraak, ronddartelt in veel te korte rokjes, ranzige lingerie, geile kousen en te strakke bloesjes, met stringetjes die ik in lust kapot mag trekken. Jij zit naast me op die bank. Ik lees een boek terwijl mijn hand jouw tieten vasthoudt en streelt terwijl jij me even later klaarpijpt of nieuwsgierig aftrekt. We lezen, we kijken tv, we bespreken de wereld, we reizen samen, we wandelen, we dichten, we houden van elkaar, we kussen allemaal als voorspel voor ons verlangen. Als jij hier woont wordt ons leven een pornofilm. Lidy, ik draai er niet om heen. Ik wil jou, alleen maar jou, met jou klopte alles.'

Haar aderen klopten in haar nek, en ze keek me overrompeld, onzeker en tegelijk verlangend aan. Ze zweeg nerveus. ‘Ik was niet gekomen om....'
‘Het is goed' onderbrak ik haar, bang voor haar antwoord. ‘Ik zou me voor mijn hoofd slaan als in niet eerlijk naar je was geweest waarom ik je heb uitgenodigd.'

Ze keek op haar horloge en stond aarzelend op. ‘Sorry, je overvalt me, ik moet nu echt weg, naar een volgende afspraak.'
Nerveus stonden we in de gang. Ik pakte haar kont vast en kuste haar. Ze verstijfde heel even.
Ik zei: ‘je weet wat ik wil. Ik wacht een week en daarna is het over.' Ze maakte zich los uit de omstrengeling. Ze keek me nog een keer zwijgend en indringend aan, groette me en stapte naar buiten de volle zon in.
Ik zwaaide voor het raam terwijl ze wegreed. Ze zwaaide vluchtig terug.
‘Natuurlijk, ik had mijn hand overspeeld,' maar de drift die ze bij wakker maakte kon ik alleen intomen door te zeggen waar het voor mij op stond.

Een half uur later ging de bel. Ik liep naar de voordeur en daar stond Lidy.
Ze keek me met een wilde blik aan en duwde me naar binnen. ‘Neuk me schoft! Maak je woorden waar.'
Aantal keer gelezen:
708
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)