Spannendverhaaltje.nl

Leuk strandspel

-
16-08-2010
Verleden zomer was ik, Tom, samen met mijn vrouwjte Sofie en haar zus Stephanie en diens man Yens op vakantie in Bretagne. We hadden een hotel in de buurt van Erquy. Vanuit het hotel trokken we regelmatig naar dat mooie strand met zijn vele inhammen. Een groot gedeelte van dat strand was bestemd voor naaktrecreatie. De eerste dag leek dat wat moeilijk voor ons, Het was de eerste keer. Maar stukje bij stukje waren we er toch toe gekomen volledig bloot te zonnen. En dat beviel ons nog best ook. De derde dag waren we al behoorlijk gewend naakt te zonnen of langs het strand te wandelen.
Zo stapten we met ons vieren langs de vele mooie plekjes van dit strand. We kwamen zo ook bij een smalle doorgang tussen de rotsen. Omdat we wisten dat hier vele mooie inhammen waren trokken we er door. Na een tiental meter vroeg een man ons of we geen zin hadden in een leuk gezelschapspel. Op onze vraag welk soort spel gaf hij als antwoord dat alleen koppels effectief konden meespelen.Ik had wel gemerkt dat zijn piemel (hij stond ook in zijn blootje) iets opveerde, hetgeen ook Sofie opmerkte. Om onze nieuwsgierigheid te voldoen stemden we ermee in. we kregen elk een armbandje met een nummer om. Wat verder kwamen we op een grote open ruimte. Daar stonden wel veertig mensen in een kring, allemaal in hun blootje. Door een lief vrouwtje werden we in de kring geleid. Wat we toen zagen leek wel ongelooflijk.
In het midden van de kring lag een heel jong koppeltje (ongeveer 19 jaar denk ik) met elkaar te spelen. De jongen had zijn hand duidelijk op het kutje van het meisje en zijn lippen zogen aan haar tepels. De jongen zelf had een heel grote en stijve penis en die werd gemasseerd door het meisje. Dit was dus het spelletje. Het duurde niet lang of we zagen het meisje haar dijen dichtknijpen, ze was aan het klaarkomen. Op dat moment begon de jongen te spuiten, de stralen vielen op haar borstjes, wat een hoeveelheid. Onder luid applaus ging het koppeltje van de handdoeken af. Toen Sofie me een duwtje gaf, wees ze op mijn penis: die stond ook stijf. Zoals van vele toeschouwers, ook die van Yens. Misschien ben jij ook wel nat, fluisterde ik haar toe en wilde even voelen.
Op dat moment klonk de stem van de leider: Nummer 12. Dat ben ik, riep Sofie uit. Zij ging in het midden van de kring. De leider legde haar kort uit wat ze moest doen. Toen kreeg ze een blinddoek om. Zo trok ze naar de omstaanders in de kring. Ze moest er een blindelings uitkiezen. Ze mocht wel voelen wie ze voor zich had. Ze kwam mijn richting uit. Maar na een paar passen veranderde ze van richting. De eerste persoon bij wie ze kwam was een vrouw. Dat voelde ze natuurlijk toen ze haar borstjes vastnam. Ze stapte naar de persoon ernaast. Omdat ze het gezicht niet mochten betasten, greep ze naar. zijn penis. Mijn vrouwtje stond daar zomaar een penis te bevoelen, waar ik kon op kijken. Maar blijkbaar zocht ze mij, want ze ging verder.
De derde persoon was weer een man. Die had al een grote en heel dikke stijve. Sofie zou dadelijk voelen dat dit niet mijn penis was. Maar toen trok ze haar blinddoek uit, ten teken dat ze deze man gekozen had. Samen trokken ze naar het midden van de kring, op de handdoeken. Daar moesten ze elkaar vijf minuten bezighouden. Toen zag ik (en ook haar zus Stephanie en haar zwager Yens) hoe die man de borstjes van Sofie in zijn handen nam en ze heel teder masseerde. Sofie leek hetzelfs leuk te vinden. Ze gingen liggen en Sofie nam deze keer zijn erg grote penis in haar handjes. Zachtjes trok ze zijn voorhuid naar achter en drukte haar lipjes op zijn eikel. Natuurlijk stond ik ook met een verschrikkelijke stijve.
Toen gingen ze in een 69-houding liggen. De man gaf haar een vaginale tongzoen (hij befte haar waar wel 50 mensen stonden op te kijken. Stephanie die naast mij stond, nam me vast bij mijn middel en ik kon haar borstjes tegen me voelen. En toen gebeurde het: Sofie liet zich neuken door een wildvreemde man en dan nog in volle publiek. Het duurde niet lang of ik zag aan haar bewegingen dat ze zou klaarkomen. De man haalde zijn penis uit haar natte kutje en maakte haar klaar met zijn hand. Sofie bedankte hem door hem snel te masturberen. Zijn zaad spoot helemaal op haar borstjes en op haar schaamhaar. De toeschouwers waren sprakeloos, maar zowat alle mannen stonden met een stijve en de vrouwtjes waren zeker helemaal nat geworden. Dat voelde ik bij Stephanie terwijl zij haar handje om mijn penis had.
Aantal keer gelezen:
718
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)