Spannendverhaaltje.nl

Lerares

-
21-10-2010
Ik had les en verveelde me te pletter voor me zat Michelle waar ik al maanden op geilde.En begon haar te vervelen door tegen de stoel te trappen.Na een minuut kreeg ik reactie maar dan van de lerares of ik naar onmmiddelijk naar de gang wilde gaan om de les zo te verstoren.
En ze hielp me met de spullen in te pakken in de tas ik lag half op de grond om mijn spullen te pakken.En zag haar voeten mooi geklemd in zwarte haken schoenen.En keek zo onder haar zwarte rok en zag haar witte slipje zitten.
Dit wond me natuurlijk erg op en voelde mijn pik hard worden.Ik stond op en staarde nog effe naar haar witte bloese met een beetje doorschijnende witte bh.
Ze was niet superslank maar zeker niet te dik en haar borsten een mooie ronde d-cup zag er nog mooi uit voor haar leeftijd van 47 jaar.En een knappe kop met lekker kort vel haar.En ze zag dat ik op haar geilde want ze knipoogde en zei:"Tot dadelijk"Op de gang zat ik maar wat te wachten tot de les gedaan was als ik geen les had gehad van Libotte was ik al lang pleiten.Het was vier uur en de schooletage was uitgestorven.Maar ik moest die getrouwde kut proeven.
De deur ging open en ik dacht dat Jaguline me terug zou roepen.
Maar ze wilde praten we leipen rond over de etage en bij de toiletten zag ik mijn kans schoon ik duwde haar de meisjes wc op en duwde haar op de wc bril en sloot het deurtje van het veel te krappe wc hok."Verdomme,dit is een grap"Ik ging met mijn hand onder haar rok en duwde haar slipje opzij en stak meteen drie vingers erin om te laten merken dat dit echt geen grap was.Ze snakte naar adem en voelde mijn vingers kletsnat worden.
"Ik ben getrouwd"probeerde ze nog.Maar ze gaf zich over want er was altijd chemie tussen ons.
"Wat wil je dat ik doe want we hebben maar effe"hijgde ze heel gewillig.Ik zat nog steeds met mijn vingers in haar te duwen en stak ze nu er heel diep in.Nu schreeuwde ze het zachtjes uit met mijn linkerhand duwde ik haar mond dicht wilde nu niet dat we nu al werden betrapt door een collega van haar.
"Wat moet ik doen"mompelde ze met mijn hand op haar mond zwaar adement.
"Schuif je rokje op,ik wil je proeven"en nam de leiding over mijn lerares.ZEschuifde haar rokje helemaal tot boven haar buik en spreidde gewillig haar benen.
Ik pakte haar slipje vast"Trek het kapot"smeekte ze en in een ruk trok ik hem stuk."Good boy"kreunde ze.
Snel ging ik voor haar zitten en duwde mijn gezicht tussen haar warme dijen.Ik hoorde haar ongecontroleerd ademen toen ik haar begon te likken.Ik likte hard over haar gezwollen schaamlippen ze was kletsnat."Ik heb al maanden geen seks meer gehad met mijn man"zei libotte."Zonde antwoorde ik en we lachtte.
Mijn tong glibberde over haar lipjes en ik duwde mijn tong naar binnen.Nu schreeuwde ze het uit wat erg dom is met een klas en collega"s zo dichtbij.
Ze deed haar dijen stevig om mijn hoofd klemmen en duwde met haar hand hard op mijn hoofd.
Ik merkte dat ze zich probeerde met in te houden om geluid te maken maar ze hield het niet meer en begon haar hard te likken over haar klitje.
"ÖOohhh Paul LIK me"dat was de naam van haar man dacht ik.
Ze had niet veel meer nodig om klaar te komen.Mijn tong ging als een bezetene en toen maakte ze een hoge gilletje en ze kwam heerlijk zacht schokkend klaar liggend op de wc bril.En ze kreunde en steunde maar we hadden gelukt dat er nog niemand was binnen gekomen.Want het zijn maar van die half gesloten toiletten.
Ik stond op en zei bleef afwezig en onderuitgezakt iggen op de wc bril.En ze smeekte"Lik me nog eens klaar ik heb dat zo gemist al die maanden"
Ik had zin om mijn eigen paal eens te gaan verwennen want die zat zo geil als boter in mijn broek te kloppen.
Ik knoopte mijn broek los en liet hem op mijn enkels vallen,wilde haar snel gaan neuken voordat ze terug naar de klas moest."Ga op de knieen zitten"Jaguline.
Ze begon al meteen fel te pijpen en tot achter in haar keel met als doel me in haar gezicht te laten knallen.
Ze blaasde heerlijk op mijn eikel en ging als een wilde tekeer het zweet stond op haar voorhoofd.
Ik voelde het sperma in mijn benen op komen en trok me snel uit haar heerlijke warme keel.Verbaasd keek ze me aan.
Maar ik wilde haar nog effe goed door neuken want het was hoogstwaarschijnlijk maar eenmalig.
"Draai je om met je billen omhoog"Haar blote billen staken heerlijk uitdagend omhoog.Wat een mooie ronde billen voor zo en oude vrouw."Lekkere milf"hijgde ik terwijl ik over haar anus lik."Ik moet nu echt weg"stotterde ze.
"Ik ben niet aan de pil en heb geen condooms"probeerde ze nog want ze moest nu echt weg want we hoorde de klas tot op de wc herrie maken.Gelukkig bleef ze braaf staan.
Ik zette mijn paars aangelopen eikel tegen haar kut en hij gleed vanzelf naar binnen.En begon meteen stevig Libotte te neuken."Neuk me snel en hard wil dat zaad proeven"
Ik zag haar dikke tieten in haar bloese schuddelen en kneep er vol in haar tepels waren loeihard.En ongecontroleerd vlogen haar dikke borsten door mijn handen.
Zat mijn pik echt enorm diep in haar te rammen.
Het geluid van het soppen van haar kut en het intussen geschreeuw en gekreun hoorde wel al niet meer.Iemand moest toch het geluid horen van het gekletst tegen haar kont.
Ik voelde mijn sperma komen opborrelen.En hing nu letterlijk met mijn tong uit de mond haar te neuken.
"Spuit me mijn getrouwde kut vol"NU.Met nog een harde stoot spoot ik haar uitgewoonde kut vol.Hing over haar heen knijpend in haar borsten voelde ik golf na golf in haar lopen.Kreunend spoot ik het warme zaad diep in haar.
Snel stond ze hijgend op me van haar af duwend.Ze pakte toiletpapier en depte haar dijen en schaamhaar droog."Wat bezielt jou ,pak iemand van je eigen leeftijd,godverdomme"
Het zaad liep nog langs haar been toen ze weg liep.
Genietend en uitgeput bleef ik op de grond liggen.
Aantal keer gelezen:
614
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)