Spannendverhaaltje.nl

Leni krijgt straf

-
16-08-2010
Saskia en Moniek zijn de twee mooiste meisjes van mijn klas. Saskia is een prachtig meisje met ravenzwart haar, kleine sappige tietjes en een nog mooier kontje. Moniek is een blondje met flink grote borsten en een grote ronde kont. Ik fietste op een zonnige vrijdag met saskia mee naar huis. Vlak voordat zij af wilde slaan vroeg zij aan mij of ik iets bij haar wilde drinken; haar ouders zaten namelijk een weekendje in Parijs.
Ik liet mij dat geen twee maal zeggen en ging met haar mee. Vlak nadat zij een glaasje voor mij had ingeschonken, ging de deurbel. Het bleek Moniek te zijn. Ik hoorde Moniek tegen Saskia zeggen dat Leni over hen geroddeld had. Het kwam er feitelijk op neer dat leni gezegd had dat zij ook niet vies van elkaar waren. Ik hoorde Saskia zeggen dat zij graag een hartig woordje met Leni wilde wisselen over dit voorval. Moniek vond dat ook een goed idee. Leni werd opgebeld en zou binnen een uurtje bij Saskia zijn. Na drie kwartier stond Leni op de stoep.
Een klein mollig meisje met zwart haar en een grote kont. Het viel mij al een tijdje op dat haar borstjes een beetje achterbleven. Leni nam plaats op de bank en kreeg wat te drinken. Plotseling zei Saskia " Wij hebben gehoord dat jij minder aardige dingen over ons gezegd hebt". Leni werd rood en krabde vluchtig aan haar oor. Moniek zei meteen dat ze al genoeg wisten en beiden vonden ze dat Leni straf had verdiend. Ik moest van de twee meiden rustig achterover gaan zitten en deed dat uiteraard. Leni werd vastgepakt door Moniek en Saskia haalde een stuk touw.
Leni werd vastgebonden aan haar enkels. Leni moest zich uitkleden maar weigerde dat. Saskia werd toen kwaad en sloeg Leni keihard op haar kont.Het bange meisje begon bijna te huilen en begon zich angstig vanhaar trui en topje te ontdoen. Met flink veel gene keek zij in het rond en onze kruisten elkaar. Zij keek mij angstig aan en ik had medelijden met haar. Op hetzelfde moment hoorde ik Moniek zeggen dat ze Leni een lesje gingen leren. Leni stond op dat moment topless in de huiskamer en Moniek kneep hard in d'r rechtertepel. Leni smeekte dat de meisjes ophielden maar ze waren onverbiddelijk.Leni moest haar broek en haar slipje naar beneden trekken waarbij zij hardhandig door Saskia werd geholpen. Leni stond daar nu naakt in de huiskamer en ik zag een mooi, kort geschoren streepje zwart haar boven haar poesje.
Leni kreeg een klap met een riem op d'r kontje en begon te snikken. " Dit gebeurt er als je over ons roddelt" zei Moniek. Saskia kwam naar mij toe en gaf mij een lange tongzoen en ging langzaam naar mijn rits. Langzaam maakte zij mijn broek los en Moniek zorgde dat Leni weer vrij kon bewegen. Leni moest bukken en ik pakte haar meteen in d'r nauwe poepertje. Toen ik klaar was gekomen gingen we naar boven. Daar aangekomen pakte Saskia een gigantische dildo en dwong Leni op handen en knien te gaan zitten.
Soepel schoof zij de gigantische dildo achterlangs naar binnen Leni had pijn maar Saskia en Moniek vermaakten zich opperbest. Saskia en Moniek gingen zich uitkleden en slechts gehuld in een string begonnen zij mij te verwennen. Na een uur van genot kleden Saskia en Moniek zich weer aan en zeiden tegen Leni dat ze nu wel genoeg gestarft was. De dildo werd verwijderd. Leni ging verdrietig naar huis, ik was een gelukkg persoon.
Aantal keer gelezen:
676
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)