Spannendverhaaltje.nl

Lekkere Tamara

-
21-10-2010
Het is nu alweer een paar jaren geleden.
Maar ik wil het jullie toch allemaal ff kwijt!

Ik had al ruim 2 jaar een relatie voor mijn vriendin het had uit gemaakt. Eigenlijk dumpte ze mij gewoon keihard. Ik had het hier een tijd heel erg moeilijk mee en sex intreseerde mij ook totaal niet meer. Geluykkig had ik ghoede vrienden, vooral met een oud collega kon ik mijn verhalen altijd goed kwijt. We zagen elkaar regelmatig.

Tot op die avond dat die vrienden, waar ik samen mee gewerkt heb als Bungalow schoonmakers" bij mij kwam een een gezellige avond een filmpje te gaan kijken. Terwijl de film draaide ging de eerste fles rosť er snel doorheen. Het smaakte als goud op de tong. Ook onze verhalen gingen een iets de andere kant op. Op een gegeven moment, terwijl de film vorderede ging het gesprek over sex. We raakten aan de praat over hoe ver we zouden gaan op "sex gebied" als iemand aan mij zat ,ik vertelde haar dat ik daar niet over nagedacht had. Dit komt mede dat sex me weinig intreseerde na het verlaten van mijn vriendin

Opeens begon ze mijn rug te strelen. "dat vind je toch niet erg??" zei ze.

nee hoor antwoorde ik terug. dus ik vroeg haar als iemand jou zomaar streelt vind jij dat erg?

ze zei probeer maar. ondertussen was de film al in volle gang.

dus ik legde een hand op haar binnen dij en streelde zach.

ze sloot haar ogen en ik gleed iets hoger richting haar gulp.

ze begon mijn kruis te strelen en voelde dat het aardig hard werd onder mijn broek. ik tilde haar op en ze sloeg haar benen om mijn middel en begon me te zoenen.

ik liep richting mijn slaapkamer terwijl we nog steeds zaten te zoenen.

ze liet me los en ging liggen op bed en vroeg of ik zin had in haar.ik zei dat ze daar snel genoeg achter kwam.ze trok haar Broek en slip uit en ik zag een volle bos schaamhaar.ze deed haar bloes open en bh ook. maar hield ze wel aan.

onder tussen had ik mij ontdaan van mijn kleding en mijn jongeheer van 18.5 cm en 7 cm doorsnee stond fier omhoog.

ze wilde dat ik meteen naar Binnen ging, dus duwde ik mijn lul tegen haar kutje en ze zette haar handen op mijn kont zodat ik verder in haar moest. ze was botergeil en kletsnat,ik zelf ook en na een paar flinke stoten wilde ze mijn zaad al voelen spuiten diep in haar . dat gebeurde zeer snel,maar mijn lul bleef na het spuiten kei hard en ik zei dat er zo nog een lading kwam en dat gebeurde ik stoote van geilheid door en kwam na paar minuten voor 2e x diep in haar,ze kwam paar x flink klaar en wilde nu mijn nog steeds harde paal proeven.dus pijpte ze mij,zodanig lekker dat ik alweer bijna kwam,ze kwam op mijn lul zitten en reed me naar 3e spuitorgasme die snel volgde,ezij kwam ook weer klaar.

Dat hebben we paar dagen flink volgehouden . Tot ze vaste vriend kreeg en mijn vriendin mij terug wilde. We spreken elkaar nog steeds en denken vaak terug.


Ze heeft ook nog een 2 eiige tweelingzus is ook botergeil maar we hebben nog geen sex gehad.
Tamara is nu getrouwd en heeft een zoontje van 3 misschien is ie wel van mij......
Aantal keer gelezen:
510
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)