Spannendverhaaltje.nl

Lekkere pijpervaring

-
21-08-2010
Twee maanden geleden heb ik een ervaring gehad die ik nooit meer zal vergeten. Ik wist tot die tijd niet anders dan dat ik op meisjes viel. Ik ben altijd een populaire jongen bij de meisjes geweest en ondanks dat ik ook wel eens naar mooie jongens keek had ik er niet echt fantasieen over. Het gebeurde allemaal op Curacao, waar ik als Nederlandse student stage liep. Ik ben 22 jaar, 1,88 cm, heb bruine haren en lichte ogen. Ik heb een normaal gespierd lichaam dat snel bruin wordt en heb al zeg ik het zelf een lekkere rechte pik. Ik had aan aandacht niets te klagen. Op een avond stond er tegenover mij aan de bar een erg mooie jongen waar ik mijn ogen niet vanaf kon krijgen. Hij was denk ik ook student, ongeveer even oud als ik, half lang bruin haar , superbruin en mooie blauwe ogen. Hij droeg een witte blouse waarvan de bovenste knoopjes open waren zodat je zijn gespierde borst kon zien. Normaal zou ik meteen weer wegkijken maar hij keek me zo direct aan, en tegelijk ook schuchter dat ik steeds weer oogcontact zocht. Ik was deze avond met een groepje huisgenoten aan het drinken en kon niet onopgemerkt dichter bij hem komen. Bovendien stond hij ook bij een groepje mensen. Toen ik thuiskwam was ik zo geil dat ik me twee keer achter elkaar heb afgetrokken, wat was dat een mooie jongen.
Ik hoopte op een vervolg en dat kwam sneller dan verwacht. De volgende dag was ik in de supermarkt om boodschappen te doen voor een barbecue. Opeens zag ik hem lopen, hij had een witte trainingsbroek aan waarin je een prachtige bobbel zag. Ik dacht nu of nooit en liep hetzelfde gangpad in als hij. Halverwege kruisten onze blikken. Ik zag dat hij me ook nog herkende maar wist niet of hij op dezelfde manier naar mij had gekeken. Ik stotterde iets als hallo en we stopten. Wat was dit een lekkere gozer, van dichtbij was hij nog perfecter dan ik in eerste instantie dacht. Hij begroette mij heel relaxed en stelde zich voor, Frank heette hij. We raakten wat aan de praat en ik kreeg de indruk dat hij mij ook observeerde. Uiteindelijk stelde ik voor eens te gaan zwemmen ergens. Ik kon inmiddels niet meer wachten om hem in boxershort te zien. Ik had al gezien dat hij een klein wasbordje had. Die vrijdag daarop gingen we zwemmen. Ik had me de hele week al gek lopen maken bij het idee hem aan te raken en hem misschien wel naakt te zien. Van de andere kant was dit voor mij helemaal nieuw en wist ik niet eens of hij wel dezelfde fantasieen had gehad. Eerst hebben we een tijdje gesnorkeld waarbij ik steeds achter hem probeerde te gaan zwemmen. Onder water kon je mooi zien wat er in zijn zwemshort zat, bovendien kon ik in een van de pijpen naar binnen kijken, wat me erg geil maakte. Toen we het strand weer opliepen begonnen we een beetje te stoeien. Elkaar tackelen, door het zand rollen en voordat ik het wist zat hij bovenop me en had me in een soort houtgreep. Mijn arm schuurde langs zijn zachte kruis waar ik erg geil van werd. Ik voelde mijn pik iets harder worden en dat moet te zien zijn geweest in mijn shorts.
We rustte al lachend een beetje uit maar wisten van elkaar dat dit op iets geils kon uitdraaien. Omdat er nog andere mensen op het strand waren liepen we naar de kleedhokjes om het zoute water van ons af te spoelen. Daar zei Frank dat het zeewater slecht voor je broek is en dat je hem eigenlijk altijd even uit moet spoelen. Ik vroeg of ik hem daarbij mocht helpen en pakte zijn shorts met twee handen vast. Frank keek me geil aan en begon met zijn handen over mijn broek te wrijven. Eerst over mijn kont, toen steeds meer naar voren totdat hij mijn ballen en pik vasthad. Mijn pik schoot vooruit, hier had ik al de hele week over lopen fantaseren. Langzaam maakte ik het touwtje van zijn shorts los en voelde met mijn hand wat hij daar had hangen. Ik voelde een heerlijke grote zak en een lekkere pik die al hard begon te worden. Ik pakte zijn pik en voelde hem groeien in mijn hand. Hij hielp me zijn short omlaag te stropen en zijn stijve lul schoot omhoog toen hij eenmaal bevrijd was. Hij had een mooie pik, net zo groot als die van mij en zijn roze eikel kwam mooi onder zijn zachte voorhuid tevoorschijn. Dit was een hele geile verschijning. Inmiddels was ik ook naakt en stonden we met onze stijve pikken zachtjes tegen elkaar aan. We omhelsden elkaar en ik voelde zijn warme tong in mijn mond. Zo geil was ik volgens mij nog nooit geweest. Terwijl onze tongen heerlijk tekeer gingen daalden mijn handen af naar zijn kont. Wat een heerlijk gevoel om zijn gespierde billen te voelen. Frank stopte met tongen en keek me heel geil-ondeugend aan. Daarop zakte hij door zijn knieŽn en raakte heel voorzichtig met de toppen van zijn lippen mijn kei-harde eikel aan. Speels keek hij omhoog, ik hield het niet meer. Hij moest me pijpen, ik moest zijn tong voelen.
Langzaam nam hij hem helemaal in zijn mond, een heerlijk warm gevoel. Terwijl hij met mijn ballen aan het spelen was begon hij me ritmisch te pijpen. Na een paar minuten hield ik het niet meer en vertelde hem dat ik ging komen. Hij begon nog harder te zuigen en op het moment dat er dikke stralen sperma uit mijn pik spoten had hij mijn pik op zijn uitgestoken tong gelegd, zodat ik het naar binnen kon zien schieten. Ik was nog nooit zo lekker klaargepijpt. Frank genoot er ook zichtbaar van en had nog een witte klodder op zijn gebruinde huid zitten. Terwijl ik nog na rilde wist ik dat het Franks beurt zou worden. Zijn pik was geen moment verslapt en stond er uitnodigend kaarsrecht bij. Ik zakte naar beneden en zag al een druppel doorzichtig vocht op zijn stijve lid liggen. Langzaam begon ik hem steeds dieper te pijpen. Ik hoorde hem kreunen van genot en voelde zijn sterke vingers door mijn haren bewegen. Met een hand had ik zijn geile billen vast en met de andere streelde ik hem onder zijn ballen. Dit vond hij heerlijk. Steeds harder begon hij te kreunen en steeds dieper nam ik zijn harde pik in me. Ik wilde zijn zaad proeven en rond mijn hele mond uitsmeren. Ik voelde zijn lichaam verkrampen en voelde de stralen sperma mijn mond in komen. Zeker 6 scheuten geil vocht schoten diep in mijn keel. Wat kon hij hard en veel klaarkomen. Ik bleef zachtjes aan en rond zijn mooie pik likken totdat de laatste druppel weg was. Geil keek hij me aan. Wat was dit een mooie jongen, dacht ik toen ik hem naakt met zijn nog half harde pik zag staan. Zo hebben we elkaar nog twee keer ontmoet maar ik trek me nog dagelijks af bij de gedachte aan ons geile avontuur. Ik ben benieuwd of andere jongens ook wel eens zoiets hebben meegemaakt.
Aantal keer gelezen:
1191
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)