Spannendverhaaltje.nl

Lekkere Linda

-
16-08-2010
Het is zo地 3 maand geleden. Ik man van 38 jaar oud woonde al 14 jaar in de zelfde straat, met vrouw en dochter, waar mens en dier elkaar heel goed kent. Al vanaf haar 4e jaar kende ik haar, Linda. Vroeger klein mollig en gewoon een leuk buurmeisje, waar je op verjaardag kwam en verder niet zoveel interesse in had. Tot haar 18e verjaardag. Ik kan het beeld zo terug halen. Ze had leuke kleding voor haar verjaardag gehad en zou dat even voor ons showen. We zaten buiten op het terras en zagen haar uit huis stappen met een strakke blauwe sexy broek met daar boven een topje waar de vormen van haar lichaam ineens heel erg goed in uitkwamen. Haar lange blonde haren die altijd in een stijve staart hing, hing nu los over haar schouders en omringden haar lief gezichtje. M地 ogen gingen open en opeens zag ik de mooie vrouwelijke vormen van haar lichaam. Vanaf dat moment ging ik haar anders zien.
De kus die we elkaar altijd gaven op de mond, bij verjaardagen werd ineens intenser en de omhelzing die er altijd was geweest, werd gebruikt om haar stevig tegen me aan te drukken en te genieten van dat moment. Een ieder zag het zoals het altijd was, ik en ook vaker zij zagen het nu anders. Ik was altijd haar favoriet van de buurt geweest en werd het steeds meer. Maar ook de jongens van haar leeftijd zagen haar schoonheid en ik betrapte me er zelf op dat ik verdorie soms jaloers werd op die jongens als ze soms mee kwamen. We waren inmiddels 2 jaar verder en Linda was haar 18e levensjaar al met enkele maanden gepasseerd. Ze was opdat moment net weer vrijgezel en had de schoolexamens net achter de rug. Ik reed in de auto met gangetje naar huis en zag op een paar honderd meter van haar huis Linda naar huis lopen. Ik reed heel langzaam naast haar tot dat ze door had dat ik het was. Zal ik je naar huisbrengen schoonheid zei ik tot haar, ja hoor was haar antwoordt jij wel.
Ze stapte in en ik reed heel langzaam naar haar huis om nog wat van haar aanwezigheid te kunnen genieten. Ze had haar haar in een knotje en zag er enigszins koud uit. Toen we er waren spraken we nog wat over een cd die ik gekocht had en nog even langs zou brengen. Ze bedankte me voor het meenemen en opeens sloot ze haar ogen en drukte haar lippen naar voren om mij te bedanken met een zoen. Ik drukte m地 lippen op die van haar en wachte net iets langer dan anders. Haar koude neus drukte tegen m地 wang en voor ik er erg in had bewoog ze haar hoofd iets opzij en voelde ik haar tong voorzichtig tussen m地 lippen komen. Ik kon alleen automatisch m地 mond openen en haar tongzoen beantwoorden. Toch enigszins geschrokken trok ik me terug en wenste haar een fijne avond. Ondeugend en ook verrast kijken om wat er gebeurt was antwoordde ze dat haar ouders pas over enkele dagen weer thuis zouden komen van een langweekend limburg en zij daarom voor haar en haar broer eten zou gaan koken.
Jammer dacht ik, mijn vrouw en dochter waren een dag naar haar vriendin en zouden pas morgenavond terug keren. Had graag met haar willen eten. Ze ging in huis, en mij met een bonzend hart achterlatend in de auto. Maar het liet me niet los. Ik had geproefd en nu wilde ik graag meer. Ik haalde de cd en liep naar haar huis. Toen ze me binnen liet bloosde ze even. Daarna herstelde ze zich zelf en vertelde dat haar broer een briefje klaar had gelegd, dat hij niet thuis kwam, en bij zijn vriendin sliep. Toen wist ik het zeker, al s ik wat wilde moest het vanavond, de puzzel paste. Ze kookte voor me die avond en we hadden de grootste lol samen, en zag ik de tijd voorbij vliegen. Na het eten hielp ik haar met de afwas en zaten daarbij wat te stoeien en lokte ze me steeds meer uit. Uitdagend ging ze tegen het aanrecht aanstaan. Ik zette haar klem en trok haar tegen me aan. Onze lippen kwamen op elkaar en ik duwde nu als eerste m地 tong in haar mond. Gretig tongde Linda mij terug, haar lichaam stevig tegen me aan drukkend.
Ik voelde m地 paal hard worden en duwde deze tegen Linda haar onderbuik. Minutenlang stonden we te zoenen. Ik leidde haar naar de bank in de kamer en ging half op haar liggen. Wreef over haar borsten, haar buik en knoopte haar jeans los. Met m地 vingers zocht ik haar speeltje en streelde deze tot ze helemaal nat was. Linda痴 ademhaling werd zwaarder naar mate ik m地 vingers over haar clit en haar kutje liet gaan. Zullen we naar boven gaan was haar vraag aan mij. We lieten de boel de boel en renden naar haar kamer. Ik ontdeed haar van haar kleren. Parmantige stevige borstjes sprongen me tegemoet toen ik haar BH uit deed. Terwijl haar mooi geschoren kutje een lust voor het oog was. Toen ze op het bed lag bewerkte ik haar spleet met m地 tong en duwde hem soms plagerig naar binnen. Haar gekreun en gehijg wond me steeds meer op. Ze kronkelde op het bed en greep met haar handen in de lakens om haar genot in toom te houden.
Ga door Paul het is heerlijk kreunde ze door haar slaapkamer. Heerlijk smaakte Linda en ik verlangde steeds meer naar haar. Ik ging voor het bed staan en kleedde me uit op m地 slip na want die wilde Linda graag uit doen. M地 lul sprong te voorschijn toen Linda met een vlotte beweging m地 slip uitdeed. Ze kuste m地 buik, navel om tenslotte m地 paal in haar hand te nemen en kusjes op de eikel te geven. Ze zoog hem voorzichtig naar binnen waar bij haar tong me helemaal gek maakte. Dit had ze zeker vaker gedaan. Vanuit mijn oogpunt zag ik haar lange blonde haren op en neer bewegen waardoor ik het steeds moeilijker kreeg om m地 sperma binnen te houden. Ik had zo vaak verlangd naar haar mond, haar lichaam. En nu lag ze aan m地 paal te zuigen. M地 hand bepaalde het tempo waar ze me mee pijpte, ik duwde haar hoofd weer naar beneden en versnelde vaak van tempo. De smakende geluiden die Linda maakte brachten me bijna tot m地 hoogtepunt.
Ik kon echter net op tijd stoppen en duwde haar terug. Ik vroeg haar op haar knien te gaan zitten en nam zelf achter haar plaats. M地 handen omvatten haar buik en borsten en teder kuste en tongde haar oor en haar mond. Neuk me Paul, neuk me .ik wil niet wachten. Steunend op haar handen ging ze voorover en plaatse ik m地 eikel tegen haar natte spleetlangzaam en behoedzaam drukte in m地 paal naar binnen. Linda duwde gewillig haar kontje iets omhoog zodat m地 lul in een keer diep in haar kut verdween. Een gil klonk door haar slaapkamer.heerlijk vond ze het..ze wilde meer .dieper harder. Ik begon nu te pompen en bracht Linda al gauw tot haar orgasme..luidkeels kwam ze klaar. Ik wilde nu ook spuiten maar daar stak ze een stokje voor. Ze kwam overeind en wilde boven op me zitten. Ik lag op m地 rug en werd nu bereden door Linda.
Ze pakte m地 lul en liet zich er over heen zakken. Haar blonde haar achterover gooiend, reed ze met volle vaart op m地 lul. Ik duwde haar hardhandig ophoog en liet haar met een klap weer over m地 staaf zakken. Heerlijk was het, het lieve en brave buurmeisje en ik genoten met volle teugen van elkaar en ik voelde m地 orgasme hevig opkomen en niet meer te stoppen. Met een brul van jewelste en warme stralen sperma die ik spoot in haar warme kutje kwam ik klaar, gelijk gevolgd door Linda die ook wederom haar hoogtepunt bereikte. Uitgeput viel Linda boven op me. Blijf je vannacht bij me , vroeg ze me lief terwijl ze me kuste. Ik kon niet weigeren. Niets had me kunnen weerhouden om deze nacht bij haar te blijven. Veel slaap heb ik die nacht niet gehad maar dat vond ik ook niet erg. We hebben diverse keren van elkaar genoten en s知orgens onder de douche elkaar nogmaals heerlijk verwend. En ik wist dat het niet bij deze nacht alleen bleef.
Aantal keer gelezen:
211
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)