Spannendverhaaltje.nl

Lekkere lesbos

-
16-08-2010
Ik ben Sabrina. Ik ben een 18 jaar jong geil sletje, en lesbo. Ik zie er lekker uit.Ik ben 169 cm lang en weeg 56 kilo. IK heb lekkere borsten namelijk 80DDD. Ik zat in de kamer, erg sexy gekleed, en ik was alleen thuis. Ik had een zwarte tanga aan en een zwarte halvecups bh aan. Verder had ik een zwarte leren mini rokje aan en een witte blouse. Ik had ook eenfluwelen halsbandje om. Verder had ik nog knielaarzen aan met 10 cm hoge hak, toe ik besloot om mijn bruine haren te kamen, en om wat rode lippestift op te doen. Ik was een beetje geil, en deet wat knoopjes van de blouse los. Toen wer er aangebeld. Ik deed de deur open, en ik zag een leuke negerin voor de deur staan. Ze had een hele leuke figuur, en ze zag in haar kleding er heet uit.
Ze had rode pumps aan met 10cm hoge hak, en ze had een spijkerrokje aan, en een rode topje. Ze had lang haar, en in smalle vlechtjes. Ze stelde zich voor als de nieuwe buurmeisje, en haar naam was Linda. Ze vroeg of ik nog wat koffie had voor haar, en ik liet haar binnen. Ik gaf haar een een bakje met koffie en vroeg of ze nog even wou zitten en praten. Ze ging zitten op de bank, en ik ging naast haar zitten. Ze bleek 17 jaar te zijn en ze vroeg waarom ik er zo sexy bijzat. Ik zei dat ik geil was, en ze moest er om glimlachen. Linda zei dat ze ook wel geil werd toen ze mij zag zitten. Ik vond het wel leuk wat ze zei, en ging naast haar zitten. Ik ging heel zacht haar benen strelen, en voelde lekker zacht aan. Ze vond het best, en ging met haar hand over mijn been. Ze ging toen met haar mond naar mijn mond en ze begon mij zacht te zoenen.
Toen deed ze haar tong in mijn mond en begon opeens wat harder te tongen , ik gig met mijn tong naar haar tong. Ik kreeg zowat een natte kutje. Ik ging met mijn handen naar haar rokje een deed haar rokje uit. Ze had een mooie rode tanga aan en deed ook dat uit. Ik nam haar mee naar de slaapkamer, en ze ging op haar rug liggen. Ik begon haar weer eerst op haar mond tekussen, en ging al zoenened naar beneden. Toen kwam ik bij haaonderbuik en deed haar mooie lange benen uit mekaar. Ze had een hele mooie rede kutje, en haar schaamlippen waren opgezollen. IK ging met mijn tong eerst haar clitje likken, en af en toe ging ik met mijn tong haar schaamlippen bewerken. Ze kwam schokkend en kreunend klaar. Toen zei ze dat het haar beurt was en zei dat ik opmijn rug moest. Ze ontknoopte mijn blouse. en gaf een paar geile zoenen op mijn borsten. Ze deed met haar handen mijn rokje uit,en ging met haar hand in mijn tanga. Tegelik ging ze mij tongen en vingeren, ik werd er wel opgewonden van.Toen deed ze mijn tanga uit en begon mij hevig te beffen, wat kon ze dat heerlijk. Ik deede het voor het eerst met een negerin.
Ze liet met haar gebef mij wel lekker kreunend klaarkomen. Zij ging op haar rug liggen, en ik op haar, enbegoonen elkaar te zoenen en te strelen. Ik had nog steeds zin in sex, en ik stond op en liep naar een kast. Ik vroeg aan Linda of ze op haar handenen knieen kon gaan, wat ze ook lekker deed.Ik pakte een voorbindpenis van 25 cm, en bond het bij mij voor. Ik ging achter haar staan, en ik ging haar natte poesje te vingeren. Ik deed met een paar viners haar schaamlippen uit mekaar en ramde de voorbindpenis hard haar poesje in. Ze gilde even, en begon erna meteen te kreunen. Zwe kwam vrij snel daarna klaar. Ze draaide zich om, en ging haar kutsap van de voorbindpenis af telikken. Opeens had ze het ding in haar mond. Ze deed het uit haar mond en deed de voorbindpenis af bij mij, en deed hem zelf voor. Ze zei, ga op je rug met je benen wijd, wat ik ook graag deed. Ze deed het grote dikke voorbindpenis hard in mijn poesje en begon mij lekker stevig te tongen. Ik kwam kreunend en nat klaar. Ik lag nog lekker op mijn rug, en ze kwam met haar geile kroeskutje boven mijn Mond, en ik begon haar klitje lekker te likken.
Zij ging met haar hoofd tussen mijn benen, en begon mij lekker likken. we kwamen allebij tegelijk klaar. Welagen in elkaars armen van mekaar te genieten, toen opeens mijn vriendin binnenkwam. Zij is een Indonesche schoonheid met een lekker heet lichaam. Ze zag ons liggen, en begon ook heet te worden. Ze deed haar kleren uit, en ging op bed liggen, IK begon mijn vriendin te tongen, en Linda ging haar beffen. Mijn vriendin kwam kreunend klaar. Mijn Vriendin bond bij Linda de voobindpenis vast, en pakte uit de kast nog een tweede, en bond het bij haar voor. Ik moest gaan staan en mijn vrindin kwam achter mij staan en Linda snel voor mij. Ik stond tussen twee geile meiden met voorbindpenis en Linda douwde het in mijn natte kutje. Mijn vriendin ging het in mijn anus rammen. Om zo lekker gepakt te worden is zalig, en ik kwam kreunnend klaar. Met zijn drieen wonen wij nu samen en hebben iedere dag hele geile sex. maar dat is voor de volgende keer!
Aantal keer gelezen:
388
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)