Spannendverhaaltje.nl

Lekkere dikke tieten

-
21-10-2010
Hallo ik ben Frits ben 32 jaar en al 6 jaar getrouwd met Annemarie. Ik werk voor TNT als een koerier. Ik wil jullie graag vertellen wat ik vandaag heb meegemaakt op avond rit. Ik moest bij een oudere vrouw een pakket bezorgen. Dus ik belde aan en de vrouw deed open, ze moest eerst ondertekenen voor ontvangst. dus ik uit leggen waar ze haar handtekening moest plaatsen.
Ondoordacht dwaalde mijn ogen af naar haar boesem. Jeetje dacht ik bij me zelf wat heeft dat wijf tieten van een enorme grote omvang.
ze Vroeg iets, maar ik verontschuldigde me en zei dat ik ff afgeleid was, ze had meteen door dat ik ff naar haar borsten keek.
Ze hingen beetje laag maar dat geeft niet.ik zei dat ik bijna een brutale Vraag wilde stellen.ze zei nou vraag maar raak, ik vroeg hoe groot ze waren, ze antwoorde heel groot. ze zei verzet je auto maar ff weg, dan mag je ze wel even zien, ik geloofde niet dat ze het meende maar uit nieuwsgierigheid parkeerde ik de auto op een parkeertereintje aan het einde van de straat en liep terug naar haar huis!
Ze liet me binnen en zei koffie/thee/frisdrank? "frisdrank asjeblieft, Ik heb het immers al warm genoeg". Ze deed gordijnen dicht en bracht drinken naar Binnen.

Ze zei ik zal je niet telang bezig houden dus ik begin alvast. ze trok haar trui uit en bleek dat ze geen bh aan had.ik stond perplex, vlak voor mijn gezicht hingen de grootste tieten die ik ooit heb gezien "in het echt"
ik kon me moeilijk inhouden en dat had ze door, ze zag dat er iets groeide en zei daar ga ik wel wat aandoen.ze trok Mijn broek en boxer uit. mijn bovenkleding had ik Nog aan.
ze had mijn paaltje van 20 cm lang bij 5 cm dik in haar hand en begon te trekken, ze kreunde en nam hem in de mond en zoog erop alsof er Nix meer te halen was op aarde.
ik zei dat ik klaarkom ,maar ze bleef zuigen, ik greep haar tieten en masseerde ze liefkozend.ik kwam klaar in haar mond ik spoot zo hard dat ze even verslikte,ze haalde me spuitende paaltje uit haar mond en liet me over haar tieten verder spuiten,op mijn gevoel bleef ik spuiten zo geil werd ik.

ze wilde Nu dat ik in haar kutje ging , broek uit rara geen slip,ze kwam meteen op Mijn paal die half hard was ondanks het heftig spuiten. mijn paal was gauw op oorlogs sterkte en dat had z'n werking ze kwam klaar zonder dat ik haar klit bewerkte.ze wilde mijn zaad voelen in haar kutje. ze reed Behoorlijk flink en haar tieten bleven deinen voor mijn ogen,ik bleef haar tieten masseren en terwijl ze reed op mijn paal spoot ik een grote hoeveelheid sperma diep in haar baarmoeder tegen haar eitje aan.
ze vond het heerlijk. ik ook natuurlijk.
Ze gaf me haar msn en tel nummer en zei als je in de buurt bent kom je maar even aan , al is het maar voor je zaad !!. Ze gaf een kus op mijn paal en zoog er nog ff aan hij groeide weer , maar ik moest mijn werk nog afmaken.

Na het afmelden op mijn werk belde ik haar op en ze zei kom maar hierheen, terwijl ik dit verhaal typ, ligt zij naast mij op bed, ze kijkt wayan Brother's. Mijn vrouw Annemarie denkt dat ik een 3 daagse cursus heb!
Het is overigends haar idee om dit verhaal te plaatsen!!

En ik weet nu al dat het een heerlijke lange nacht gaat worden. Kijken wat de morgen brengt.
Aantal keer gelezen:
1222
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)