Spannendverhaaltje.nl

Lekker vibreren

-
21-08-2010
Ik was lekker aan het cammen met een vriend, mekaar goed opgeilen, langzaam rukken, mijn voorhuid lekker strak naar achter trekken om mijn gezwollen eikel te ontbloten, die lekker dik staat door de cockring. Mijn vriend doet me altijd na. Dan met een beetje spuug mijn eikel masseren, wat mijn vriend ook doet. Lekker trekken aan het velletje onder mijn eikel, wat mijn vriend niet meer nadoet. Wat? Hij schrijft dat hij een verrassing heeft. Verdwijnt even uit beeld en komt terug met zijn nieuwste speeltje: een vibrator waar je je pik in kan steken. Hij smeerde zijn lul in met glijmiddel en ja hoor hij schuift de vibro over zijn staaf en zet hem aan. De vibro trilt als bezeten. Ik zie mijn vriend als een razende klaarkomen. Wat mij ook doet komen natuurlijk, het sperma vliegt een meter verder.
Dat speeltje moest ik natuurlijk ook hebben.
Dus ik naar de sekswinkel. Er was wel wat volk. Rustig ga ik langs de rekken, en vind mijn gading. Ik vergelijk de lengtes en natuurlijk de prijzen. Naast me komt een slanke man staan die kennelijk ook op zoek is naar hetzelfde . Hij vergelijkt ook, maar na enkele exemplaren ter te hebben genomen, schuift hij verder naar andere artikelen. Omdat ik toch al een tijdje daar sta te kiezen, komt de uitbater even vragen waarnaar ik op zoek ben. Hij wijst mij eentje aan die niet te prijselijk is, die ik dan ook koop. Ik kijk nog even rond in de shop, stap een videocabine in en kijk voor 1 euro wat seks. Dan vlug naar huis om mijn speeltje over mijn lul te kunnen schuiven. Het is maar 15 minuutjes lopen.
Als ik de sleutel in het slot wil steken, hoor ik een stem zeggen: ga je die nu proberen? Ik kijk verschrikt op en zie de slanke man van daarnet. Uit mijn lood geslagen zeg ik onmiddellijk: ja. En voor ik het goed besef, sta ik met deze man in mijn woonkamer. Hij stelt zich voor als Jan. Jan is een charmante veertiger. ‘Het is me wat te duur, dus dacht ik dat ik dit speeltje wel een keertje bij jou kon proberen’ Zonder iets te zeggen bevoelen we elkaar kruis, we hebben beide reeds een lekkere bobbel. We kleden ons uit nieuwsgierig naar elkaar. Onze lullen groeien vlug en worden lekker hard. We rukken even aan onze pikken, dan is het hek van de dam. Jan neemt mijn lul en trekt mijn voorhuid lekker naar achter. Ik doe dit ook bij hem.
Dan gebaar ik naar het speeltje. Rustig pak ik het uit, steek er batterijen in en duw Jan zachtjes in de zetel. Zijn, naar ik schat, 16 cm staaf (mijn lul is precies even lang), staat fier overeind. Met lekker wat spuug smeer ik zijn paal in en spuug ook in de vibro. Met draaiende bewegingen schuif ik de kunstkut over zijn staaf, wat hem een zucht ontluikt. Dan zet ik hem op standje 4. En ja hoor, zijn lul begint te trillen. Jan kreunt zwaar, terwijl ik zijn lul neuk, zijn lul er helemaal uit en dan langzaam weer in. Jan begint zwaarder te hijgen. Ik stop met neuken, steek zijn staaf zo diep mogelijk in de vibro en laat het ding zelf zijn werk doen. Als een gek knijpt jan in de armleuningen en geeft de verlossende kreet: ik kooooooooooooom. Ik hou zijn handen nog even stevig vast en laat verder trillen, zodat Jan zwaar hijgend vraagt om te stoppen. Zachtjes trek ik het speeltje van zijn staaf. Dikke klodders sperma zwemmen in het speeltje. Natuurlijk onderga ik dezelfde behandeling met het gekende resultaat. Ik kan iedereen zo’n speeltje aanraden.
Aantal keer gelezen:
1029
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)