Spannendverhaaltje.nl

Lekker veel lust.

-
13-02-2011
Dit verhaal is geschreven door Daan de Groot Als de trein op het station aankomt, begint de spanning pas echt. De hele reis heb je al gedacht aan zo meteen, je eerste ontmoeting met mij, je meester. Voelde het eerst nog als een surrealistische droom, met het openschuiven van de deuren is dit niets anders dan werkelijkheid. Want daar sta ik al, je herkent me direct en meteen klopt je hart in je keel. Voorzichtig loop je op me af en met een omhelzing begroet ik je, dan neem ik je aan de hand mee naar mijn auto.
Tijdens de autorit breng ik het gesprek wat op gang, eerst gaat het nog over je treinreis, maar al gauw gaat het gesprek een hele andere kant op. Ik complimenteer je op je strakke topje en korte rokje, precies zoals ik je had opgedragen. Het doet je blozen en ik aai je over je wang.
Dan beveel ik je om je slipje uit te trekken en uit het raam te gooien. Aarzelend maar braaf doe je wat ik zeg. Je rokje is zo kort, dat als ik naar voren leun, ik je kutje kan zien glinsteren.
“Wordt je er geil van, sletje?”, vraag ik.
Gegeneerd stamel je: “Ja”
Ik grijp je bij je bruine krullen en zeg: “Ja? Ja wat?”
“Ja, meester”, zeg je snel.
“Braaf zo”, zeg ik. En ik laat je haren weer los.
“In het dashboard kastje zitten een halsband en een buttplug, die zijn voor jou”
Je maakt het kastje open en haalt de halsband tevoorschijn, je doet hem om je nek, een teken dat je van mij bent. Vervolgens haal je ook de buttplug tevoorschijn en kijkt er een beetje angstig naar.
“Maak hem maar nat met je kutje, meisje, dan gaat hij wat makkelijker je kontje in”, zeg ik lief maar streng.
Weer doe je wat ik zeg en vervolgens duw je de buttplug, glimmend van je eigen geil, langzaam je kontje in. Hoewel je uit alle macht je opwinding voor me probeert te verbergen, kan je niet voorkomen dat er een geile kreun aan je ontsnapt. Ik lag naar je en leg mijn hand op je borst en begin een beetje te kneden.
“Maak je bh los”, beveel ik je.
Je doet wat ik zeg en trekt hem onder je topje uit.
“Uit het raam”, zeg ik.
Je doet weer wat ik zeg. Opnieuw leg ik mijn hand op je borst en kneed weer verder.
Dan knijp ik plotseling hard in je tepel, die direct hard word als een rozijntje.
“Wat ben je toch een geile slet”, zeg ik.
“Ja, meester, ik word gewoon zo geil van u”, kreun je.
“Hoe voelt je buttplug?”
“Lekker, meester. Maar het is wel wennen.”
“Je gaat nog een hoop mee maken waar je aan zult moeten wennen”, lach ik.
Je reageert niet met woorden, maar met een alleszeggende geile blik van je mooie ogen.
Ik rol je tepel tussen mijn duim en wijsvinger heen en weer en ik zie je hand afdwalen naar je kutje. Ik tik je op de vingers.
“Daar komt niks van in!”, roep ik.
“Wil je je hand gebruiken? Dan weet ik wel waar voor.”
Ik pak je hand en leg hem in mijn kruis. Je voelt door mijn jeans heen dat deze hele situatie mij ook niet koud heeft gelaten. Terwijl ik met mijn rechterhand opzoek ben naar je andere tepel, maakt jouw linkerhand knoopje voor knoopje mijn gulp open. Daarna maak je ook het gulpje van mijn boxer open en komt mijn pik tevoorschijn. Voorzichtig begin je me af te trekken terwijl ik probeer mijn aandacht bij de weg te houden.
Door je simpelweg aan je tepel naar beneden te trekken, dwing ik je je mond naar mijn kruis te brengen. Gelukkig snap je de hint en langzaam neem je mijn pik in je mond. Je pijpt zo goed dat mijn pik keihard wordt in je mondje. Met je hand bewerk je mijn ballen en al gauw heb ik het gevoel dat ik bijna klaar ga komen, dus trek ik je van mijn pik af en duw je terug omhoog.
We zijn bij mijn huis aangekomen en ik stop de auto. Ik knoop mijn gulp weer dicht en stap uit. Aan je hand neem ik je mee naar binnen.
Binnen aangekomen maak ik een riem vast aan je halsband. Ik trek je naar me toe en geef je een heerlijke zoen. Dan dwing ik je op je handen en knieën en trek je aan de riem mee naar de woonkamer. Midden in de kamer laat ik je op handen en knieën zitten en doe je een blinddoek om. Nu kan ik je eens heerlijk zitten bekijken.
Ik duw je rokje flink omhoog, zodat ik mooi uitzicht heb op je lekkere kutje en het uiteinde van de buttplug dat uit je kontje steekt. Ik beveel je om je benen weid te doen en ik zie een draad kutvocht tussen je benen naar beneden hangen.
Ik pak het einde van de buttplug en begin hem rondjes te draaien in je kontje. Weer ontsnapt er een geile kreun. Ik trek de plug naar buiten en duw hem weer naar binnen, eerst rustig, maar dan steeds ruwer. Ik merk aan je dat je moeite hebt om geen kreet uit te slaken, maar ik ga gewoon door. Net zo lang tot je inderdaad uit volle borst “aaaaaauw!!” roept. Meteen grijp ik je bij je haar en trek je hoofd naar achter.
“Ik wil je alleen horen als ik daar om vraag, begrepen?”, zeg ik en om mijn woorden kracht bij te zetten geef ik je een flinke pets op je kontje.
“Ja, meester. Het spijt me, meester”, stamel je.
Snel stoot ik mijn pik één keer diep in je kutje, zodat hij goed nat wordt. Uit alle macht lukt het je maar net om een kreet van genot te onderdrukken. Je duwt je geile billen naar achter en zoekt naar mij pik, het verlangen om hem diep in je grotje te voelen is zo groot…
Maar ik heb eerst een andere verassing voor je. Ik haal de buttplug uit je kontje en zie dat je anus goed voorbereid is. Ik duw mijn natte pik tegen je anus en schuif hem langzaam je kontje in. Ik pak je bij je haren en trek je hoofd naar achter.
“Zo slavinnetje, dan ga ik je nu eens lekker gebruiken voor mijn genot”, grijns ik.
“Ja, meester”, zeg je. Hoewel je je er voor schaamt, merk je dat het je alleen maar geiler maakt.
Steeds sneller en met steeds fellere stoten begin ik je kontje te neuken. Als ik bijna kom, stop ik. Ik kom voor je zitten en duw mijn ballen tegen je mondje. Je likt mijn ballen als een geil sletje. Dan duw ik mijn pik diep in je keel en begin je in je mondje te neuken.
Dan trek ik me plotseling terug en laat je daar zo een tijdje zitten. Ik vind het een geil gezicht, zo’n meisje op de grond, geblinddoekt, haar rokje nog op haar rug en haar topje nog aan. Een sliert vocht tussen haar benen, een uitgewoond kontje en een kutje dat op brasten staat. Een kutje dat nog bijna niet is aangeraakt en nog nauwelijks aandacht heeft gehad, terwijl haar andere gaten al flink benut zijn.
“Zo meisje, zal ik jou zo eens goed verwennen?”, vraag ik.
“Alstublieft meester”, smeek je.
“Kom maar mee dan”, zeg ik.
Ik neem je aan de riem mee naar mijn slaapkamer. Ik beveel je om op te staan en je rokje en topje uit te doen. Ik ga op de rand van mijn bed zitten. Daar sta je voor me, op hakjes, met een blinddoek om, helemaal naakt en met een kloppend kutje. Ik haal een spreidstang onder mijn bed vandaan en maak hem aan je enkels vast. Nu sta je wijdbeens en kan je je benen niet meer sluiten voor me. Je handen maak ik met handboeien vast op je rug. Daarna kom ik weer voor je zitten op de rand van mijn bed. Ik kneed je borsten en tepels weer. Ik neem je tepels een voor een in mijn mond en zuig er zachtjes op, bijt zachtjes en daal dan af naar je buik. Omlaag naar je navel, nog lager, maar net niet naar je kutje. Dan begin ik tussen je dijen te zoenen, langzaam omhoog, maar weer net niet naar je kutje. Je druipt nu echt en je begint een beetje te trillen. Ik maak de handboeien los en leg je op je rug op bed neer. Je armen maak ik nu vast aan de spijlen van het bed, de spreidstang nog tussen je benen. In X vorm lig je daar voor mij. Ik kom boven je hangen en zoen je weer op je mond. Dan daal ik weer af en eindelijk voel je dan mijn mond op je kutje. Ik lik je klitje, je lipjes en ondertussen bewerkt mijn hand je tepels. Je begint weer te kreunen, een pets op je borst waarschuwt je om voorzichtig te zijn.
Dan duw ik twee vingers in je kutje en begin je goed te vingeren. Als je bijna komt stop ik, en breng mijn pik naar je kutje. Ik duw mijn pik je kutje in en begin rustig te neuken, steeds dieper, steeds sneller. Ik zie aan je dat je geniet en ik trek je blinddoek af. Ik kijk je diep in je ogen en zeg: “Laat me maar horen hoe dat voelt, meisje, kreun maar voor je meester”
Je maakt dankbaar gebruik van deze opmerking en laat je helemaal gaan. Ik ga net zolang door tot je klaarkomt, wat niet lang is, zo geil ben je. Als je gillend en schokkend klaar bent gekomen, maak ik je handen los. Ik haal je weer van het bed af en zet je op je knieën. Ik laat je me pijpen en neuk je in je keel. Net zolang tot ook ik klaarkom en je mondje vol spuit.
Ben je een vrouwelijk subje en vond je dit een leuk verhaal? Mail me of voeg me toe op daan1987degroot AT hotmail.com (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar daan1987degroot@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
555
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)