Spannendverhaaltje.nl

Lekker tussenuur

-
16-08-2010
Afgelopen maandag liep ik weer eens verveeld door de school heen. Ik had weer een tussenuur en ik had er wel genoeg van al die tussenuren. Dus ik ging naar de benedenfoyer om te kijken of er wat te kaarten viel. Dat gebeurde daar redelijk vaak als er tussenuren waren. En ja hoor. Ze waren aan het 21-en en ik kon zo aanschuiven. Een paar potjes later hoorde ik iemand aankomen lopen. Ik keek om en zag dat het het mooiste meisje van de school was: Mandy. Ze liep naar ons toe om te kijken wat we aan het doen waren en ze vroeg of ze mee mocht doen. Nou daar hadden we geen probleem mee. Ze ging aan tafel zitten en ging een beetje voorover hangen. Dit gunde ons een goede blik in haar goed gevulde shirtje wat een beetje open stond.
Verder had ze een strakke witte broek aan maar die was niet te zien wat wel jammer was want haar benen zijn goddelijk. Een potje of 10 later zei ik dat ik er mee op hield want ik had een goed winst. Ik stond op en liep richting de wc's. Ik had net mijn pik uit m'n broek gehaald om even te pissen toen ik een kuchend geluid hoorde. Mandy was achter me aangelopen en stond vanuit de deuropening naar mij te kijken. "Zo" zei ze "jij hebt een lekkere pik" terwijl ze in de spiegel keek naar mijn pik. Toen kwam ze op me af lopen en sleepte me de wc uit in de richting van de kluisjes. Gelukkig was er niemand daar en we hadden daar alle rust met z'n tweeen. Mandy, die mij zag rondkijken, keek me in één keer recht in mijn ogen en ze begon me te zoenen. In eerste instantie schrok ik wel maar ik beantwoorde haar zoen teder. Onze tongen verstrengelden zich in elkaar. Ondertussen was mijn pik flink in lengte gestegen en dat merkte ze.
Ze pakte hem vast en ze begon hem langzaam te trekken. Ik had het echt niet meer en vroeg waar ze mee bezig was. Ze was immers nog maagd en ik ook. Ze zei dat ze hier al een tijdje van had gedroomd en dat ze dit al een tijdje wilde doen. Ik gaf toch toe en langzaam maar zeer lekker trok ze me af. Mijn handen waren ondertussen onder haar shirt verdwenen. Ze had geen BH aan en mijn handen waren dan ook goed gevuld met die heerlijke tieten van haar. Toen zakte ze naar beneden en gaf de eikel van mijn pik een kusje. Daarna nam ze hem langzaam in haar mond en ze begon me te pijpen. Ik was al eens eerder gepijpt maar nog nooit zo lekker als dat zij het deed. Na een paar minuten voelde ik het al borrelen in mijn balzak en ik spoot mijn warme zaad zo haar keel in. Zonder moeite slikte ze het door en kwam ze overeind. Toen zei ze: "Zo lieverd, nu is het jouw beurt om me te verwennen." Ze gaf me weer een heerlijke tongzoen en ik liet mijn handen in haar al losgeknoopte broek zakken.
Mijn handen gleden gelijk in haar al flink natte slipje en ik voelde dat ze zich netjes had geschoren. Er liep nog een klein streepje haar zo voelde ik. Ik begon haar langzaam te vingeren en haar kutje dat al flink nat was, werd alleen maar natter. Na een minuut of twee kwam ze gillend klaar. Gelukkig hoorde niemand het en ik zakte door mijn knieen en begon haar heerlijk te likken. Ik werd nog geiler toen ik haar kutsappen rook. Haar kutje smaakte heerlijk en het sap droop er letterlijk uit. Zo nat was ze. Toen ze wederom klaarkwam stond ik op en tilde haar op. Ik liet haar langzaam op mijn inmiddels weer hard geworden lul zakken en ik begon langzaam te bewegen. Heerlijk was het. Mijn lul gleed feilloos heen en weer in haar natte, maagdelijke grotje. Na een tijdje haar geneukt te hebben in haar kutje zei ze dat ze ook nog in haar kontje geneukt wilde worden. Hier had ik zeker geen problemen mee.
Ze pakte mijn pik en ze begeleidde hem haar lekkere kontje in. Na een tijdje kwam ze klaar en een halve minuut later riep ik dat ik ging komen. Onmiddelijk draaide ze zich weer om en nam mijn kloppende pik in haar mondje. Ze pijpte me hard en het duurde dan ook niet lang voordat ik klaarkwam. Ze nam mijn lul uit haar mond en het geil spoot dit keer over haar hele gezicht. Zo hebben we daar nog even gestaan om bij te komen. Toen liep ze naar de wc en maakte haar gezicht schoon. Toen gingen we maar weer terug naar de benedenfoyer. We gingen aan tafel zitten ze kwam bij mij op schoot zitten. Ik zag mijn maten al kijken hoe dat nou weer zou kunnen. En toen Mandy me nog een heerlijk tongzoen vielen ze zowat om van verbazing. Toen ging de zoemer en gingen we richting onze lessen. Die middag kwam ze nog mee naar ons huis en daar deden we het nog fijn een keer over. Dit is waargebeurd en Mandy is nog steeds mijn schatje en we zijn op het gebied van sex ook flink vooruit gegaan. Maar het was een eerste keer om nooit te vergeten.
Aantal keer gelezen:
560
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)