Spannendverhaaltje.nl

Lekker op de camping

-
21-08-2010
Het leuke van zo'n camping is dat je op je gemak mensen kunt kijken, en vooral als het lekker warm weer is en je lui ligt te bakken aan een zwembad. De meest uiteen lopende portretten komen voorbij en natuurlijk ook hele leuke of uitdagende. Een zo'n voorbeeld was me al enkele keren op gevallen en ik moest zeggen ze zag er verdraaid lekker uit in haar kleine bikini. Ze had een lekker figuurtje met een strak kontje en twee goed gevormde tietjes en daarboven een pittig smoeltje met twee mooie blauwe kijkers. Na een paar dagen reed ik op mijn fiets naar het toiletgebouwtje om een emmer warm water voor de afwas toen ze samen met een goof die ik herkende als onze buurjongen kwam aanlopen. Even later was ik weer terug bij onze caravan toen ik hun hoorde praten. Na de afwas gluurde ik door de heg en zag hem uitgebreid in een ligstoel liggen terwijl zij werd rondgecommandeerd en ook nog gewillig luisterde. Ik had gewoon met haar te doen maar ja, het was niet mijn zaak.
Een uurtje later vertrokken ze allebei op de fiets, zij met een handdoek achterop. Ze waren al even weg toen ik me realiseerde dat ze niet in de richting van het zwembad fietsten wat trouwens op zeer korte loopafstand lag. Ik sprong ook op mijn fiets met de smoes dat ik even moest toiletteren en ging op zoek. Op goed geluk reed ik over de bospaden toen ik in een ooghoek hun fietsen zag staan achter een hokje waar wat dieren in konden schuilen. Ik frommelde mijn fiets ergens verderop tussen de bossen en ging tevoet verder. Met mijn oren gespitst liep ik voorzichtig de bossen in om vooral toch maar niet te veel geluid te maken. Na wat zoeken hoorde ik hem plotseling praten "ga door mijn lief". Ik ging voorzichtig op het geluid af en zag hen toen op een kleine open plek. Hij lag op zijn rug op de handdoek terwijl zij bezig was op haar knieen hem te pijpen. Het ging haar goed af want hij genoot hoorbaar en toen hij klaar ging komen trok hij haar hoofd omhoog om zijn lading vervolgens in haar gezicht te spuiten. Dit was niet echt naar haar zin te horen naar haar opmerking, "moet dat nou iedere keer"??. Hij bromde wat en gebood haar verder te doen zodat zijn inmiddels slappe hap weer tot leven te wekken. Toen dat na een poos eindelijk gelukt was dirigeerde hij haar op de knieen in de hondjes houding en deed hij enkel haar slipje opzij om haar vervolgens langs achter te nemen. Zij kermde dat hij het even voorzichtig aan moest doen en dat het pijn deed maar dat scheen hem niet te deren want hij stoote vrolijk door en spoot na enige keren pompen zijn tweede lading, waarna hij uitgeput opzij rolde, haar verder negerend. Ik had genoeg gezien, en vertrok. Deed bood perspectief.
Ik fietste terug naar de caravan. Twee dagen later ging hij met zijn vader op stap om iets voor zijn racefiets te regelen en zij bleef achter. Na een poosje moest ze schijnbaar naar het toilet want ze liep met een toiletrol weg. Ik rook mijn kans en volgde haar enkele minuten later. Bij de damestoiletgroep aangekomen gluurde ik of er meerdere aanwezigen waren, deed bleek gelukkig niet het geval. Toen ik merkte dat ze ongeveer op het punt stond naar buiten te komen liep ik quasi nonchalant naar de ingang en botste tegen haar aan omdat zij net naar buiten kwam. Dit is voor dames hoor meneer, sprak ze me aan. Ik kek verbaasd op en gaf haar antwoord. Oh gut wat stom van me, helemaal verkeerd, maar goed dan had ik deze heerlijke aanvaring ook niet gehad. Ze bloosde een beetje. Je ziet er uit alsof je wel wat plezier kunt gebruiken, ging ik verder. Ze bloosde nog harder maar zei niets. Dat gaf me moed om nog wat verder te gaan, je ziet er onbevredigd uit terwijl je me iemand lijkt die wel goed is voor een ander. Jij hebt echter ook recht op aandacht. Ze keek me aan alsof ze zeggen wilde hoe weet jij dat nou?
Ben je de laatste tijd wel eens lekker klaargekomen trok ik de stoute schoenen aan. Het was nu de dood of de gladiolen. Kun jij dat regelen dan? ik stond even versteend, maar hevond me gelukkig snel ga mee naar het bos antwoordde ik. Er staat daar een hokje waar dieren in kunnen schuilen. Ik zie je daar over 5 minuten. Ik liep terug naar de caravan en vertrok op de fiets naar het bewuste plekje. Mijn jongeheer begon al wakker te worden, en tegen de tijd dat ik op de open plek aankwam stond hij te knellen in mijn korte broek. Even later hoorde ik geritsel, en ja hoor daar stond ze in haar bikini. Ze had weer een handdoek meegenomen en overhandigde die aan mij. Ik spreidde hem uit over het gras en nam plaats. Ze kwam naast me zitten en maakte aanstalten om mijn broek los te maken. Ze keek me aan en zei, zal ik je dan eerst maar even lekker pijpen?? Het klonk heel aantrekkelijk maar ik hield me in en zei haar op de handdoek te gaan liggen. Ze gehoorzaamde met een verbaasde blik in haar ogen alsof ze niet begreep wat er nu ging gebeuren. Ik kroop naast haar en trok de strik van haar bovenstukje los. Haar jonge borsten priemden fier vooruit en toen ik er aan begon te sabbelen liet ze met een zucht haar ogen dicht vallen en begon met genieten. Het duurde een eeuwigheid maar ze genoot met volle teugen. Ik daalde langzaam af naar beneden en zoende likte en sabbelde op ieder stukje huid dat ik tegen kwam en aldoende belande ik bij haar slip.
Met mijn neus boven de stof snoof ik haar heerlijke liefdesaroma op en het koste me weinig moeite haar het laatste stukje tussen mijn mond en haar paradijsje te laten verdwijnen.
Ik drukte mijn mond op haar liefdesgrotje en likte haar in no-time naar een hoogtepunt. Ze wilde overeind komen maar ik gebaarde haar te blijven liggen en ging weer met mijn vingers en tong aan de slag om haar een tweede nog heftiger orgasme te bezorgen. De kreten waren niet van de lucht. Ze was nu echt toe aan mijn genotsstaaf, die op zijn beurt smachtte naar wat meer bewegingsruimte. Ik begon mijn broek los te maken maar dat nam ze snel van me over en zodra hij in de vrije buitenlucht kwam werd hij op geslokt door haar gewillige lippen. Mijn hemel wat kon die meid verschrikkelijk goed met haar tong overweg. Ik wilde het zo lang mogelijk rekken maar ze zoog het uit mijn tenen. Het moest er gewoon uit, ze slikte zonder morren en ging daarop vrolijk verder en in een ommezien stond hij weer overeind. Dat kind haalde alles in me boven. Ze likte haar lippen af en vroeg me hoe nu verder. Daar haar vrijer haar altijd langs achter nam koos ik voor de ouderwetse missionarishouding en kroop op haar. Hoelang ik op haar heb liggen pompen en hoeveel standjes we uitgeprobeerd hebben weet ik niet meer, evenmin als het aantal hoogtepunten wat zij nog bereikt heeft. Wel weet ik dat ik zweete als een otter toen ik uiteindelijk mijn laatste salvo in haar afgeneukte lijf spoot. We hebben zeker een half uur uit liggen rusten voor ze me zoende en bedankte voor het genotene. We hebben het later nog een keer dunnetjes overgedaan en toen vertrok ze van de camping. Ze vertrouwde me nog wel toe dat ze nog nooit zo lekker was gebruikt en beloofde me op zoek te gaan naar een echte vrijer. Dat was voor mij het mooiste compliment ooit.
Aantal keer gelezen:
170
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)